Klub rozumného hubnutí - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Klub rozumného hubnutí

Diskuze

To Gabca
LUCY
| 22. 6. 2007 14:43
Ahoj Gabčo, no, musím říct, že já, když si třeba vezmu tyčinku nebo něco sladkého, tak mám problém to nesníst.. I když vím, že mi to zůstane na druhý den, tak si neumím říct dost!!!! A sním to celé... Pak si nadávám, tak nevím, jak se mám přinutit, abych snědla jen půlku. Ten nápad se mi líbí . Lucie
Bianko
Pajaa
| 21. 6. 2007 21:15
JJ, určitě to zkus..... musim se ale přiznat, že jato moc dlouho nevydržela, tu pomalou jízdu / běh. Nejdřív jsem jezdila na kole, pak jsem začla chodit na pasu, ale žadna slava, vydrzela jsem rychlou chuzi (tak na 6, 5) jenom par minut....to se postupne prodluzovalo, az jsem zacala behat, ale beh jsem znovu vydrzela jen tak 3 minuty a byla jsem mrtvá..... nevydržela jsem s dechem a šíleně mě bolely holene. No a teď běžím v pohodě 15 minut, nezadychma se a nohy neboli..... v podstate bych klidne mohla bezet vic, ale po chvili me to prestane bavit a jdu cvicit na neco jinyho. TO nejpodstatnejsi bylo to, naucit se dychat..... dychat z hluboka a casto i kdyz to neni potreba od samotnyho zacatku a pak to pujde mnohem lip.
No a je nutny dodat, ze mi s tim vsim pomohla osobni trenerka, rekla mi co a jak a hlavne me naucila u ostatnich cviku jak drzet telo, abych si nenicila zada atd. a pocitala za me myslim, ze to je dobra investice, treba jenom na prvnich par hodin....
děkuju za radu Pajo
Jupinka
| 21. 6. 2007 20:18
tak to hned v pondělí zkusím ,ale budu tam asi vypadat blbě že šlapu nebo jdu na tom pásu tak pomalu.Nechápu jak tím budu moct hubnout.Mám taky problém srovnat si dech při cvičení a hlídat si správný postoj a ještě počítat kolikrát jsem daný pohyb udělala.Snad se to naučím ,moc se mi tam líbilo chtěla bych vydržet co nejdýl a hlavně po cvičení jsem měla úžasný pocit.Spala jsem jak miminko i když se spaním mám problémy.Napíšu jak se mi dařilo všechny zdravím a všem při hubnutí držím palečky
polovičky
Gabca
| 21. 6. 2007 19:44
Ahoj já zhubla, když jsem začala jíst od všeho jen půlky, půl rohlíku, půl čokoládové tyčinky, prostě nic jsem si nezakazovala. Ale vždy jsem snědla jen půlku i když ze začátku jsem měla pořád hlad a jedla jsem snad každou hodinu, pak se to ustálilo a hlavně jsem přestala myslet na jídlo a na to co můžu a co ne. Totéž s cvičením, každé ráno 10min.cvičení.(Vždy když jsem se nadchla pro nějaké cvičení, tak jsem to vydržela měsíc a potom jsem se nato úplně vykašlala,) teď svým tempem cvičím pravidelně už 5 let mám58kg na 170výšky. Cítím se pružně a v pohodě a klidně si dám hambáč nebo hranolky - půlku:)
Gabča
tep
Pajaa
| 21. 6. 2007 15:41
Ahoj Bianko, kdyz jsem zacala chodit do fitka, tak jsem mela uplne stejny problem s tepovou frekvenci jako ty. No a bylo mi receno, ze si telo musi zvyknout, ze ma vetsi zatez. Srdce je sval a musi se naucit pracovat.... Ja jsem ze zacatku mela nejakych 165, takze abych si udrzela tu svoji idealni tepovou frekvenci, tak jsem musela slapat šnečí rychlostí..... ale telo si po nejake dobe zvykne, ty se nebudes tolik zadychavat, tep se zklidni a klesne, jen to chce neprestat a trenovat pravdielne....
Nevíte někdo?
Jupinka
| 21. 6. 2007 13:41
Zdravím,chci se zeptat jestli tady máte někdo zkušenost se cvičením ve fitku.Já jsem byla včera prvně na kardio-aerobiku kde se hlídá tep.Podle váhy a věku mi určili tepovou frekvenci 120 a tu jsem si při cvičení měla hlídat.Jenže já ač jsem nebyla nijak výrazně uštvaná jsem měla tepovou frekvenci stále kolem 150.Prý pokud chci spalovat tuky (což chci) musím držet 120.Ale jak vždyt já zvolnila jak to nejvíc šlo.A vysoký tlak nemám ,mám 120/80 nebo to s tím nesouvisí?Trenér kroutil hlavou a je fakt že tam celou dobu nebyl bylo nás tam dost.Děkuji za radu co s tím ,moc mě to bavilo ,ale chci mít výsledky
Jak přibrat?
sharus
| 21. 6. 2007 11:10
Ahojky, četla jsem si Tvůj příspěvek a ráda bych byla na Tvém místě

Pokud máš ale problémy s přibýváním, zkoušela jsi zajít k lékaři? Mohla by jsi mít štítnou žlázu, která se může vyskytnout v každém věku a to přímo hyperfunkci, tělo pak spaluje více než by mělo a to hodně kvalitně..
Milý skeptiku,
anonym
| 11. 9. 2006 09:10
...jen jsem Tě chtěla upozornit, že Tvá představa spojení "téměř nejíme maso" a "zdravá výživa" k sobě moc nejde...dál chci upozornit, že musli není zdravé jen proto, že to píšou...máme přemýšlet a číst etikety! ...tak zjistíš, že většina těchto "zdravých" výrobků obsahuje příliš cukru a tuků...podobně jako jogurty....a navíc si troufám poukázat, že když nevíš proč a jak jsi zhubla, základ je dobrý! (roli hrají i hormony apod.)
A ještě si dovolím podotknout, že zdravá výživa neslouží k hubnutí, ale k prevenci nemocí! ...i zdravé potraviny jsou ve velkém množství škodlivé, převážně ve smyslu obezity!
Jak přibrat?
anonym
| 8. 9. 2006 19:43
Ještě můj e-mail je lenka2email@seznam.cz.Díky.
Jak přibrat?
anonym
| 8. 9. 2006 19:38
Prosím o radu.Mám opačný problém.Chci přibrat.Měřím 171 a vážím 58kg.Prsa mám trojky,zadek menší,ruce štíhlé,nohy ženské - ne kozí.Když se dobře obléknu,někteří muži se za mnou otáčí.Můj sen je mít postavu přesípacích hodin a mírně oblé bříško.Já vůbec nejsem vychrtlá.Zná tu někdo recept jak přibrat aspoň 3 kila??Jím sladkosti,omáčky,těstoviny a další pochoutky.Snažím se o to už rok,ale efekt je spíš opačný - zhubla jsem 2 kila.Díky moc za radu.Lenka.
XL to S
anonym
| 21. 7. 2006 14:15
Ahoj, jak ti pomohl XL to S? mně nijak zvlášť, a to téměř každý večer hodinu cvičím /30 min. orbitreck, 30 minut posilování/. Kdyby mi alespoň ubyly chutě, ale nic. Tak jak ty?
alergie
anonym
| 16. 7. 2006 08:13
A ještě mě napadá Veroniko, že můžeš mít alergii na obiloviny....škoda, že se to tady nedělá,ale v Americe když jdeš k dietologovi, tak ti hned dělá alergické testy na základní potraviny a ty, na které je člověk alergický, tak mu vyškrtne z jídelníčku, protože je tělo neumí tak rozkládat jak by mělo.
zdravá výživa
anonym
| 16. 7. 2006 08:08
Ono být zastáncem zdravé výživy je dobré být i proto, že dopřáváš tělu zdravé věci a nezaděláváš si na nemoci. Já jím zdravě několik let a nevím, co je to být nemocná. Jinak člověk může jíst zdravě,ale pokud se přecpává ceozrnným pečivem (navíc klasickým obchodním, které není o tolik zdravější než bílé, to bys musela jíst celozrnné pečivo z obchodů zdravé výživy) a nesportuje, tak může mít nadváhu raz dva.
zdrava strava - trocha skepse
anonym
| 15. 7. 2006 22:27
Ahojky,
tak si tu ctu vsechny ty rady na zhubnuti, jak staci zmenit zivotni styl, nejist uzeniny a rizky, cpat se zeleninou atp. a jak to pak krasne jde.
OMYL Jsem zivym dukazem toho, ze ani zdrava vyziva Vam linii nezajisti. Je mi 24 a od mych cca 5ti let doma temer nejime maso (krom obcas nejake ryby), zivime se sojou, zeleninovymi salaty, nevim pomalu, co je to knedlik nebo bramborova kase, temer odjakziva nesladim a prinest domu napoj typu Coca-coly,tak by to moje maminka neprezila, takze si to ani nikdo nedovoli!!! Krome toho jsem pravidelne chodila na balet a na brisni tance.
Presto jsem jeste pred 4mi roky mela 65 kg pri 155cm - nabrano na pecivu (tmavem), muessli a podobnych velmi zdravych vecech!!!
Dnes mam cca 48kg, ale dodnes nevim, jak a proc jsem zhubla, a jestli si tu vahu udrzim, protoze jim porad stejne (pravda muessli uz nekupuju) a uz v podstate nemam moc co omezit ci vyloucit.

Tak to jen pro vsechny zastance zdrave stravy - rozhodne vam to nezajisti stihlou linii.
podvod
lenka
| 13. 7. 2006 19:35
Já taky nechápu, kdo ty prostředky na hubnutí pořád kupuje, když už musí být snad všem jasné, že je to podvod....
ahoj
anonym
| 13. 7. 2006 19:01
ahoj vsem...chtela bych vsem rict at se hlavne nenechate stahnout tou hubnouci manii...lituju zenske ktere se nesoustredi na nic jineho nez je dieta a potom prichazi o dulezitejsi veci nez je vaha...ty reklamy na hubnuti jsou 100procenti podvrh,jak jiste kazdy vi....
Lipoxal
anonym
| 12. 7. 2006 19:11
Je mi 30 a vloni jsem si já i moje mamka koupily Lipoxal obě jsme zhubly asi okolo 3-4 kil a trochu ubyly centimetry na stehnech a v pase ale to bylo tak vše, tak ti radím nekupuj to, je to zbytečný.Teď jsem si koupila prostředek Chitosan, tak za nějakou dobu dám vědět jak funguje.Kilům nezdar pa
Lipoxal
anonym
| 11. 7. 2006 12:48
Ahojky,je to asi individuální. Znám lidi,co jim to pomohlo a jiným zase ne. Brala jsem to já, je mi 28 let a nějak to na mě nefungovalo,akorát jsem nebyla unavená, je tam velká dávka zeleného čaje. Kdybych si uvařila konvici zeleného čaje,tak by to vyšlo nastejno. Brala to i moje mamka a jí se trochu zrychlil metabolismus,rychleji trávila,ale hubnutí žádné.Asi to chce vyzkoušet,těžko říct jak to bude fungovat u tebe. Objevila jsem jiný přípravek XLtoS a ten má taky odvodňovat,zjistila jsem že moje tělo nadměrně zadržuje vodu. Připadám si oplácaná a přitom jsem oteklá,tak si ho jdu dnes koupit a vyzkouším,stojí prý mezi 300-400.
ZKUŠENOSTI S LIPOXALEM
anonym
| 11. 7. 2006 11:30
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli máte někdo nějaké zkušenosti s LIPOXALEM.Jestli se vyplatí do toho investovat nebo ne. VELMI VELMI DĚKUJI. Třeba díky někomu z vás nebudu zbytečně utrácet peníze.
křupavý rohlík
ividol
| 26. 5. 2006 17:53
myslím si, že se může jíst všechno, ale v rozumné míře. CHce to držet se hesla: Nežiju pro jídlo, jím pro život. Žejo?
já také
anonym
| 26. 5. 2006 17:41
jo já vím odolat křupavému rohlíku to umění ale musíme to zvládnout né
reklamy na hubnutí
ividol
| 26. 5. 2006 17:38
Ahoj všechny, já se hrozně bavím, když čtu reklamu na " hubnoucí" prášky.2-3 tbl. denně, normálně jíst a kila jdou dolů! Jak tomuhle může někdo uvěřit? Nebo ty náplasti? Myslím, že by stačilo počítat si kalorie troch se hýbat a hlavně hodně vody.Ovšem podle zdravotního stavu- pochopitelně. Přeju hezký víkend a pevnou vůli.
chleba
anonym
| 26. 5. 2006 16:46
S tím bílým pečivem máš naprostou pravdu, jednu dobu jsem vynechala chleba a rohlíky a váha šla hned dolů...bohužel chutě mě přemohly, čerstvý chleba tak krásně voní, takže ho jím dál,ale v mnohem menším množství než dřív a na váze je to znát.
já také
anonym
| 26. 5. 2006 16:43
k tomu předešlému příspěvku .vím jaký je to krásný pocit zhubnout .když jdete do obchodu s oblečením a nemusíte koukat na číslo XXL ale L po druhém dítěti jsem zhubla 17 kg ale už to jde zase pomalu nahoru . Tak se snažím jíst hodně rajčata (to my pomahá). Jezdija jsem na rotopedu deně skoro hodinu a jediné co jsem dokázala byly svaly na nohou a kila dolů nešli.Tak že si myslím že jediné spolehlivé je hodně pít a hlavně večer nejíst pečivo ,salám,sýr .jen zelninu .
Přeju všem hodně trpělivosti stojí to za to . ahoj Radka
i já:)
anonym
| 25. 5. 2006 20:08
Ahoj všem, i já patřim mezi vás :) V březnu jsem se zvážila a zděsila sem se, od té doby jsem úplně změnila jídelníček- nejím čokoládu, sušenky, a vůbec sladkosti, smažená jídla.. atd, jím hodně ovoce a zeleniny, hlavně k večeři si dávám jen zeleninový salát, piju jen vodu nebo čaj, no a.... od té doby mám 8,5kg dole :) Počítám že ještě tak 3kg a jsem maximálně spokojená. Přeju i vám všem ostatním takový krásný úspěch! :)
i já hubnu
Brouček
| 25. 5. 2006 07:02
já vás všechny zdravím hubnu od nového roku,ale moc se mi nedaří už jsem mněla dole 4kg a minulý týden jsem byla na pouti a tu klobáska tu čínské nudle támhle krkovička a za dva dny bylo 1kg spátky.Ale už jsem zase hodná a dávám si pozor ale je to řehole.
hubnutí
anonym
| 11. 4. 2006 16:18
Tak mám za týden o 3 kg míň. Je to velice příjemné a motivuje to do dalšího hubnutí. Před třemi lety jsem zhodila 15 kg během 4 měsíců. Dietolog by řekl, že je to moc rychle, ale já jsem si váhu udržela víceméně na stejné úrovni až do letošní zimy. Během ní jsem přibrala 5 kg. Byla jsem nemocná, nudila jsem se a jedla. Hlavně večer, což je to nejhorší. Teď jsem si upravila jídelníček, přidala víc zeleniny a nízkotučných potravin a nejím pečivo. Pohybu mám dost v práci, tak uvidím jestli půjde váha dolů. Věřím, že ano.
Hubnutí
anonym
| 11. 4. 2006 10:29
Ahojky. Tak jsem zavítala na tuhle diskuzi. Je mi 24 let, (160/ 69kg) mám široké boky po mámě a snažím se s tím nějak bojovat. Zkusila jsem už opravdu všechno, ale nic nepomohlo. Dokonce jsem i běhala, ale žádný výsledek. Takže jsem začala chodit do posilovny a doufám, že se dostaví nějaký efekt. Zatím jsem tam byla 7x, takže ještě žádná změna, ale doufám :o)
tablety
anonym
| 3. 4. 2006 16:22
Ať člověk dělá co dělá, jenom ať nikdy nezačíná s takzvanými tabletami na hubnutí, ani když je předepíše doktor. Moje známa dopadla tak, že musela jít na odvykavací léčení, na zdraví ji to nepřidalo a kila nabrala zpět Teď už je docela vpořádku, než ten uzel nervů, který jsem viděla naposledy a konečně po půl roce může spát.
hlavně pohyb
anonym
| 1. 4. 2006 11:25
Taky se moc těším na jaro. Opráším kolo a už se nebudu muset trápit ve tlačenicích v městské dopravě. Brusle jsou taky skvělá věc. Minulý rok jsem si je pořídila a krásně se mi zpevnilo pozadí. Přes zimu jsem si pořídila ORBITREK, ale tam jsem žádné změny nepociťovala. Jednou týdně chodím na spinning a to je taky skvělé - člověk se tam totálně odrovná ( je to super).

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
..Magda
8. 5. 2024 16:30
70446
2112Hana
8. 5. 2024 10:46
11876
milly kosikova
8. 5. 2024 10:31
8777
♥Jarka*Alice♥
26. 4. 2024 08:01
409
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video