Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Znáte nějakou kvalitní dietu???
DiskuzePřidat názor
											Viki

yvuk

| 13. 8. 2007 06:52

0

0
						Reagovat!
											Znáte nějakou kvalitní dietu???

Katus

| 3. 8. 2007 19:30

Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 Nic mi vůbec nepomáhá...při dietě zhubnu na nohách,břichu  prsou a při cvičení se mi svaly zpevní,ale jsou schovaný pod tim nešťastnym šíčkem. Jediný co mi na břicho pomáhá je nejíst. Pokud potřebuju do plavek nebo do nějakých hezkých šatů, tak před tim prostě nesmim jíst...a bříško je splasklé. Ale to zase ubližuju tělu...
 Nic mi vůbec nepomáhá...při dietě zhubnu na nohách,břichu  prsou a při cvičení se mi svaly zpevní,ale jsou schovaný pod tim nešťastnym šíčkem. Jediný co mi na břicho pomáhá je nejíst. Pokud potřebuju do plavek nebo do nějakých hezkých šatů, tak před tim prostě nesmim jíst...a bříško je splasklé. Ale to zase ubližuju tělu...
 díky za příspěvek,nevypadá to špatně co jsi napsala,budu o tom přemíšlet! Ještě jednou díky
 díky za příspěvek,nevypadá to špatně co jsi napsala,budu o tom přemíšlet! Ještě jednou díky

tak asi kostickovou dietu ma moje fenka, ponevadz basti kostickove granule, je dost hubena, asi to fakt funguje ale vazne
 tak asi kostickovou dietu ma moje fenka, ponevadz basti kostickove granule, je dost hubena, asi to fakt funguje ale vazne dietami se zabyvam aktivne i pasivne od mych 13.let, ale o kostickove, jsem jeste neslysela...ale na ten spicek pres brisko...akorat tak cviceni a kdyz ani to ne, tak upravit plastikou, ale komu by se chtelo pod kudlu
  dietami se zabyvam aktivne i pasivne od mych 13.let, ale o kostickove, jsem jeste neslysela...ale na ten spicek pres brisko...akorat tak cviceni a kdyz ani to ne, tak upravit plastikou, ale komu by se chtelo pod kudlu
 zkoušela jsem různé cviky, na čas to pomohlo ale jakmile jsem s tím přestala tak se opět objevily
zkoušela jsem různé cviky, na čas to pomohlo ale jakmile jsem s tím přestala tak se opět objevily