Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Potřebuji poradit...
DiskuzePřidat názor
anonym
| 29. 8. 2018 21:56
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

". Bylo zamčeno, protože ho kluci předtím otravovali. Zaklepala jsem, když zjistil, že jsem to já, pustil mě dál. Dovolil mi, abych se u něj schovala. Sedla jsem si tedy na židli a čekala až jim dojde, že jsem u něj v pokoji. Najednou na mě promluvil. Byl to šok, protože nikdy sám od sebe, když něco nepotřeboval na mě nepromluvil. "U nás tě to musí hodně bavit." Řekl to tím nejvíce ironickým tónem jaký jsem od něj kdy slyšela. "Bylo by to lepší, kdyby nás hrálo víc." odvětila jsem a podívala se na něj pohledem, jakože:" Takže pojď hrát"
. Nepřekvapilo mě když zazněla odpověď " Hmmm" s tím svým znuděný tónem. Pak zaťukali kluci a já jsem se musela schovat pod jeho postel. Našly mě a hráli jsme dál. Už jsem tam potom nešla, ale když kluci začali hrát nějaké trapné PC hry, už mě to nebavilo. Šla jsem zpátky k němu do pokoje, lehla si vedle něj na postel (dostatečně daleko, aby jsem se ho nemohla vůbec dotknout) a dívali jsme se spolu na film. Musel mi to vysvětlovat dlouho, byl to velmi složitý film, ale "nemrčel" ani mu to další nějak nevadilo. Když film skončil, mohla jsem vybrat další. ***y 40!
Děkuji Alianka 

.jsem sama s detmi uz 3 roky.deti jednou za mesic jedou k tatovi.Tam je pri take hodna.prosim poradte mi jak nani.zakazy uz nepomahaji.Petra 29 diky
.