Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Radost ze života
DiskuzePřidat názor
Ludmila hov
| 26. 6. 2024 09:50
Loprajska
Smoulinka
| 27. 3. 2008 01:08
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Pripada mi ale tedka dulezitejsi, aby ses srovnala sama se sebou, pecovala o sebe, sportovala, dopravala telu vitaminky......protoze dokud se nebudes citit trochu dustojne jako clovek, tak ani tak moc dobre nemuzes fungovat....... Pojd, kasleme na to co bylo a zacnem znovu, jo?
Proč by si neměla na VŠCHT? Kámoš dělal inženýra devět let a nakonec skončil „jen“ jako bakalář. To je docela síla ne? Můžu se zeptat, jestli jsi dělala nejdříve Bc. Nebo jsi ještě nastoupila rovnou na magisterský program? Hele, to, že máš pocit, že nic neumíš je normální. Já jsem tu VŠ dodělal a rozhodně se necítím, že bych byl chytrej. Prostě praxe a škola je bohužel na českých VŠ pořád trochu o něčem jiném. Na smůlu a na počasí to nesváděj! Za své štěstí si může každý sám. Prostě bojuj se všemi problémy, které jsi zde popsala. Myslím, že Ti budou všichni držet palce
Máš to plně ve své moci, tak to zkus trochu rozhýbat-na internetu si hledat práci-což by neměl být problém něco si najít, obnovit kontakty s přáteli, najít si nějaký koníček, začít běhat nebo cvičit doma - cokoli. Vždyť možností je spousta, jak dát život zase do pořádku, tak proč sedět doma na zadku a nechat ho protékat mezi prsty?? Máš vše ve svých rukou - proč jsi strávila 2 roky ničím? Vždyť jsi za sebou mohla mít spoustu pracovních zkušeností. Tak to zkus aspoň teď - honem popadni nejbližší noviny, zapni internet a tu práci si najdi - kdo chce, pracovat může a to už vůbec nemluvím o takové mladé holce. Co mají říkat ostatní, kteří třeba práci opravdu najít nemůžou? Časem se třeba můžeš zase vrátit ke škole, nic není nemožné, hlavně už musíš udělat ten první krok! Víš, moc dobře, že ostatní mají pravdu, tak jim nedej další důvody k tomu, aby si mysleli, že jsi neschopná a něco se svým životem začni dělat-máš na to, šmoulinko 
Říkal, že nevidí ve svém snažení žádný smysl, že by se nejradši někam zahrabal nebo odjel někam hodně daleko...vyzvídala jsem co se stalo, atd. a dozvěděla jsem se, že nic. Prostě jednou ráno s tímhle pocitem vstal...Bylo to neskutečně těžkých 14 dní, kdy se s ním nedalo mluvit, vůbec to nebyl on...Pak ho to zase z ničeho nic přešlo..Brácha říkal, že to byl syndrom vyhoření...nevím, je to možné, je fakt, že pracoval od nevidím do nevidím a prostě už asi pohár přetekl...
měla bych se správně radovat z každého dne, ale spíš jsem den ode dne skleslejší a bez nálady.....