Nebuď rosol - EBS - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Nebuď rosol - EBS

Diskuze

EBS
anonym
| 5. 5. 2007 20:37
No tak holky.... k tem praskum na hubnuti. Rozhodne nejsem podprumerne inteligentni, navic mam technickou vysokou, ne ekonomku... Ja jsem hodne stihla, az na stehna a zadecek, nejdou proste dolu. Cvicim pet dni v tydnu ruzne druhy hodne aktivnich sportu, piju carnitin, jim hodne zdrave, ale ke zhozeni zadecku to nestaci. Myslim, ze pokud se clovek jako ja rozhodne zkusit tyhle prasky (jako ze je zatim neberu) neni to o inteligenci, ale o zoufalstvi, ze prece jen neco musi zabrat... Nemyslite, ze nad touto situaci jste se vubec nezamysleli? Lidi, kteri delaji vsechno a stejne nejsou vysledky, nenaleti na reklamy, ale snazi se najit reseni uplne vsude... Tohle je muj nazor ;)
EBS tablety
Raveja
| 5. 5. 2007 08:34
Zdravím. Nedávno jsem si koupila tento přípravek, ale nesedl mi. Užila jsem zatím jenom dvě tablety. Jestli jste někdo z Olomouce a chtěl byste toto 60 tabl. balení spíše vyzkoušet, tak ho nabízím za 350 Kč, budu jen ráda. Protože jinak mi tu doma bude jen ležet.
pro holky co jim nejde zhubnout, i když se snaží
anonym
| 29. 4. 2007 17:44
Ahojky

poslední 3 příběhy mě docela zaujaly a chtěla bych na ně reagovat, protože sem měla podobný problém. Cvičila jsem každý den nebo 6x v týdnu a jídelníček jsem měla podle mě naprosto zmáknutý. Potřebovala jsem shodit tak 5 kg abych byla se svojí postavou spokojená jenže svoje vymakané svaly jsem měla obalené tukem. Byla jsem s toho dost nešťastná a tak sem si zašla na testy k doktoru kde mi zjistili že mam alergii na mléčné výrobky. Tak sem je přestala jíst a během měsíce jsem shodila 8 kg. Od té doby mléčné výrobky vůbec nejim a váhu si bez problémů udržuji. Kamarádka také měla problém s váhou a také si zašla na testy a zjistili jí že má alergii na obiloviny, od té doby co je nejí shodila asi 12 kg a má krásnou postavu.
Tak můžete zkusit tohle jestli by vám to také nepomohlo.
LittleStar
anonym
| 29. 4. 2007 13:22
Děkuju Ti, do diskuze mrknu . Za týden jdu na odběry, tak uvidím, co s tou štítnou žlázou je, jestli za to může ona, nebo je problém někde jinde.
Zjistila jsem, že díky tomu, že sportuju, mám o hodně zlepšenou fyzičku, co jsem před tím nezvládna, teď zvládnu a kolikrát mi to ani nepřijde, že bych byla nějaká udýchaná nebo unavená. Teď se mi dokonce podařilo ujet na kole tři dny po sobě hooodně kilometrů, to bych před tím neujela. Akorát dneska už mám ty nohy tak unavené, že mě při jízdě moc neposlouchaly, ujela jsem kousek a pak jsem se radši vrátila a odpoledne se jen tak protáhnu na gymnastickém míči. A také se mi zdá, že jsem si tím to tělo alespoň zpevnila a snad když budu pokračovat dál, tak snad to pomůže ještě víc.
Teď už jdu mrknout na tu diskuzi, co jsi mi poradila. Děkuju ještě jednou
Pro anonymku,
LittleStar
| 28. 4. 2007 10:25
ani nevíš, jak ti rozumím - zakládala jsem tu diskusi "cvičím, ale nehubnu" - kdyžtak se mrkni, třeba tam najdeš něco, co děláš špatně. Já taky nechci shazovat nějakých 20 kilo - stačilo by mi 5,6 kilo - ale ne a ne s váhou hnout. Myslím, že mám zmáknuté jídlo a cvičím téměř denně - a když necvičím nějaký den v týdnu intenzivně, tak se alespoň protáhnu (jóga...). Mám tu robustní postavu v genech - přesně vidím, že jsem otisk otce a babičky, když byla mladá - ta ale necvičila - tak doufám, že se alespoň na té své váze udržím. Cvičení má ale pro mě obrovský psychický dopad - jsem zpevněná, tak když si vemu džíny, tak mi to z nich nikde "nevytýká", a vůbec jsem docela dosáhla jakési harmonie, tak vlasně to hubnutí už pro mě není prioritou, jako to bylo třeba v 17 letech. Chtěla bych zhubnou, ale vím, že se dobře stravuju a sportuju, tak pro to tělo dělám hodně.
Hlavně si dej pozor, když si byla endokrinologicky nemocná na nějaké prášky - i když jdou volně koupit, paseku evidentně nadělat umí. A za jedno možná dvě shozená kila, které stejně po návratu ke starým návykum nabereš, rozházený organismus nestojí.
Zkus se poradit s doktorem. Držím palečky
EBS
anonym
| 27. 4. 2007 21:12
Hm, no, tak já nevím. Od ledna jsem hodně změnila své stravovací návyky , k tomu po sedmé nejím, minimálně třikrát týdne pohyb - jízda na kole, badminton, kolečkové brusle atd., poslední dobou především to kolo. Přijde mi, že jsem určitě nepřibrala (ačkoliv moji blízcí tvrdí opak), řekla bych, že se mi podařilo i něco málo shodit. Ale na to, jak se snažím tak opravdu nic moc... Tak už fakt nevím, co dělat... Před pár lety jsem měla problémy se štítnou žlázou, díky čemuž jsem přibrala, dostala jsem jodid, trošku zapracovala (rozhodně mnohem méně jak makám teď) a váha se mi snížila. Tak mě napadá, jestli třeba zase nemám něco s tou štítnou a chci si ji nechat zkontrolovat. Přesto mě trápí, že ačkoliv se snažím, tak ne a ne shodit tolik, kolik bych si představovala. Obyčejná 4 kila chci dolů a ne a ne toho dosáhnout.
Ahojky
rezama
| 25. 4. 2007 15:03
Taky bych řekla,že práškama se nic nespraví.Musím ale přiznat že jsem taky jednou zblbla,ale to co jsem zhubla tak šlo zase rychle nahoru a tak rozházený organismus jsem dlouho neměla.No už je to naštěstí pryč.Teď mám vážné zdravotní problémy a jsem ráda že mám nějaké to kilčo navíc,opravdu,aspoň má ta nemoc kde brát a nesebere vás to tak.
EBS
anonym
| 25. 4. 2007 14:02
Vždyť EBS taky formuje postavu, alespoň to tvrdí na stránkách. V čem je Bioaktivní CLA jiný?
Ahoj,
LittleStar
| 22. 4. 2007 15:07
omlouvám se, jestli jsem se někoho dotkla. Jen si myslím, že pokud by bylo něco opravdu účinného, tak bychom tu nic řešit nemusely - prostě bychom si vzaly piluly a postava by byla jako lusk. Ale zatím, když někdo při braní léků zhubl, tak při bližším pátrání stejně zjistíte, že k tomu méně jedl, než byl zvyklý a třeba přidal i nějaké to cvičeníčko a vůbec změnou životního režimu - a rázem -kde je účinek léku?!? Nebo to třeba bylo vykoupeno vrácením kil či zdravotními obtížemi.
Hlavně: není možná trochu dobře, že pilulky neúčinkují? Vždyť mít něco zadarmo (nemyslím teď finance) - to stejně není ono - možná smíření se sama se sebou, správné stravování (vždyť - která z nás by si nesedla, nehodila nohy na stůl, pořádně se nenajedla, kdyby věděla, že pilulka ji tuku zbaví? - to by asi naše snahy o zdravý životní styl možná brzy vzaly za své - protože lidi jsou vezkrze pohodlní tvorečkové) a pohyb - bude ta správnější cesta. Nemyslíte?
Jen je to opravdu ta namáhavější cesta, to bezesporu
prášky na hubnutí
anonym
| 22. 4. 2007 08:29
Ahoj všichni,
já už sem vyzkoušela všechny prášky co jsou na trhu, takže sem je měla možnost porovnat. Jediný co mi trochu pomohlo byl Bioaktivní C. L. A. u kterého se musí cvičit a formuje postavu. Jinak mi nepomohlo nic (lipoxal, xenikal, adipex, meridie, reduxil, formia 4,chrom diet, slim master a další přípravky - vyzkoušela jsem opravdu všechny) . Řekla bych že je to hodně psychický, jakmile si koupíte nějaký přípravek, začnete držet dietu a cvičit, jenže kdyby sme to dělali i bez toho přípravku tak bysme zhubli taky.
EBS sem si už nekoupila a kupovat nebudu, protože jsou to jen vyhozený peníze.
dieta
anonym
| 21. 4. 2007 22:30
Koukám jak píšete jen negativní názory! Zase takové keci to nejsou koupila jsem si lipoxal a zhubla jsem po něm!Pak si ho hned koupily mé kamarádky a také zhubly! Samozdřejmě se u toho nesmíte cpát sladkostma a knedlíkama,ale pocit hladu a chut na sladké jsem fakt neměla! Proto tomu docela i věřím!
EBS
anonym
| 21. 4. 2007 20:48
Nemám sice s EBS žádnou zkušenost, ale nevím o žádných práškách, po kterých by se hublo bez zdravotního rizika. Jedny brala moje kamarádka. Byly jen na lékařský předpis, neměla po nich vůbec hlad, tak šly kila dolu. Zhubla tak asi 3x něco přes 10kg. Bylo to pěkné svinstvo, záhul na ledviny a játra, ale mladý organismus něco vydrží, ne? Když je ale přestala brát, měla za chvilku všechny kila zpátky +nějaké navíc (asi bonus zdarma).
Na přírodní bázi nic účinného není. Asi akorát čaje a koření na lepší trávení.
Hanka
EBS
anonym
| 21. 4. 2007 09:25
Nevim co tu tak řešíte, prostě jsou tu lidi rozdělený na 2 skupiny. 1.skupina je ráda za tuhle diskuzi protože se chce dozvědět zkušenosti s EBS a 2.skupina řiká že jsou prášky kraviny.
Já osobně si mysli že prášky jsou největší nesmysl kort na hubnutí ale nechci zasahovat do téhle diskuze, protože to založila 1.skupina, tedy ti co by chtěli slyšet zkušenosti s tímto přípravkem.
Takže 2.skupino jim to nerozmlouvejte. O čem by se tu jinak vedly dikuze, kdyby to všichni brali jako vy.
Zdravý rozum?
LittleStar
| 15. 4. 2007 20:36
Nechci to nějak pitvat, ale o zdravém rozumu se dá pochybovat spíše u lidí (hl. mladé holčiny, že), které jsou posedlé hubnutím, kaloriemi a vším okolo a podléhají marketingovým tahům výrobců "léků na hubnutí". Omlouvám se, ale co se mne týká, byla to jen rada - opravdu nikomu nic nevnucuji - jen je tady možnost napsat svůj názor a já toho využila. Ale je pravda, že hubnutí je na životním stylu každého z nás. Lehké cesty obvykle nevedou k tomu správnému cíli. A kdyby v tom byly peníze? Myslím, že mnoho obtloustlých lidí finančními problémy opravdu netrpí - tak kde je tedy ten "zázračný prostředek"? Myslím, že ta investice (nic není zadarmo) spíše dřímá v naší vůli, životním stylu apod.
Tak hodně zdaru, ať chcete být jakékoli a ať pro to děláte cokoli držím palce
U rodičů....
Beauty
| 15. 4. 2007 17:12
Aha tady se někdo drží hesla - dokud máma funí, tak budu bydlet u ní!!!! Veškerý hotelový servis, navařeno, vypráno, uklizeno atd., výdaje skoro žádné, hm, tak to docela nechápu. Problém bude asi v tom, že máš přítele jako bratra, tudíž chybí zamilovanost a touha osamostatnit se, být co nejvíc s milovanou osobou.Je to vůbec ještě nějaký vztah, láska??? Myslím, že tento vztah nemá budoucnost.
Dlouholetý vztah
anonym
| 15. 4. 2007 17:05
Zdravím, chtěla bych získat názor "z venku" na můj vztah. CHodíme s přítelem spolu od svých 18 let tj. teď to bude 9 let. Mám ho ráda a on má rád mne. Necháváme si volnost a toleranci, bydlíme každý ještě u svých rodičů (máme to k sobě 10min chůze). Jeden problém vidím v tom, že se nám ani jednomu nechce stěhovat od rodičů (i když o tom stále hovoříme a souhlasíme, jak se nám chce). A druhá věc se týká, že svého přítele beru jako svého bratra nebo velice blízkého kamaráda - spíše jako bratra. Když potkám nějakého hezkého a příjemného kluka, zasteskne se mi to pocitu zamilovanosti. Prosím vás jenom o názor nebo váš pohled. děkuji a přeji hodně štěstí v životě. Radka
:-)
kecka
| 15. 4. 2007 15:02
Kdyby prášky na hubnutí, náplasti a nevím co ještě fungovaly, nemyslíte, že by po světě nelítalo tolik tlouštíků? Ono je asi pro někoho těžké začít jíst jinak, ale není potřeba hned držet diety . Prostě upravit či spíš změnit stravovací návyky, trocha toho pohybu navíc a půjde to samo.
kritika
Kloa
| 15. 4. 2007 13:03
Jediným čím jsme možná "my holky tady příkladem", je zdravý rozum
Kdo opravdu věří těm řečem z kampaní takových firem, tak je, jak už tady bylo uvedeno, podprůměrně inteligentní člověk.
Hubnutí není opravdu zadarmo když to nejde samo, ale pokud chceš být hubená, tak pro to musíš něco udělat když ti není dáno.
Nějaké prášky nikdy nic nevyřeší. Budeš je jíst do smrti? Lidi se vymlouvají na zdravotní potíže, ale že si to práškami na hubnutí jen komplikují už nevidí.
No tyhle témata asi škoda slova času
EBS
anonym
| 15. 4. 2007 09:03
Holky, nevim, co si o tom mám myslet. Každý člověk dokáže jen krytizovat a vy jste toho nejspíš příkladem.
Nic není zadarmo ani hubnutí a to by si každý měl uvědomit.
Ahoj holky,
LittleStar
| 12. 4. 2007 17:12
kdyby byly prášky na hubnutí alespoň jen "na nic", tak by to alespoň škodilo jen peněženkám důvěřivých. Ale bohužel tyto prostředky škodí celému organismu - kolikrát rozhází metabolismus, nebo třeba rozpustí tuk (který ale díky nedostatečné fyzické aktivitě v těle stejně zůstane a působí pak jako toxická látka a naopak tělu velmi škodí - protože tuk se z těla narozdíl od vody prostě nevypaří ani nevydýchá). Výsledkem jsou kolikrát takové potíže, které by dámy hned měnily za nějaké to kilčo navíc
Doufám jen, že teď už je alespoň taková osvěta, že trochu myslící lidé do těchto "léků" nepůjdou.
Valentino
Raffaelo
| 12. 4. 2007 17:12
Ano Kloa má pravdu, nedávno jsem četla jak jsou prášky na hubnutí špatné, jestli chceš můžu se pokusit ten článek najít..
Valentino
Kloa
| 12. 4. 2007 16:41
Dobrý
Myšlení těch lidí se hodně ukazuje v diskuzi "prášky na hubnutí". Marně a marně jsem se tam lidem snažila vysvětlit, že prášky na hubnutí jsou k ničemu. Však se tam podívej.
EBS
Valentina
| 12. 4. 2007 16:25
Omlouvam se, ale na to muze nalitnout jen nejaky podprumerne inteligentni clovek! Jinak si to vysvetlit uz nedokazu. To je jako bych rozpoutala maxi kampan, ze kdyz budete jist moje bonbony tak zezelenate - na trvalo!!!!
Veril by tomu nekdo??? Bral by to nekdo vazne?
ebs
werus
| 12. 4. 2007 11:05
no ja jsem si to koupila a dnes jsem si vzala 2 tabletky jsem ale nejaka divna nevim jestli je to vsugerace nebo fakt.Přitom je to na přírodní bazi tak uvidime.Ale stejne se musi cvcit, jinak to nepujde.
EBS
Kloa
| 11. 4. 2007 22:40
Tak právě před chvílí jsem o tomto dopsala v "Prášcích na hubnutí" Nic není jen tak.
Teda kampaň docela dobrá, ale hned v úvodu mluví o zdravém životním stylu, takže je to jasné, že v příbalovém letáku bude důraz na správnou stravu. No a o tom to všechno je i bez prášků.
Tvrdí tam, že když budu "ležet", že budu mít krásně zpevněnou postavu, teda dobrý vtip Jo, nic není z ničeho nic.
EBS
anonym
| 11. 4. 2007 22:39
Ani za mák tomu nevěřim!! Toho už tady bylo, ale hubnout se dá pouze zvýšením výdeje a snížením příjmu energie.
Nebuď rosol - EBS
anonym
| 11. 4. 2007 21:27
Holky, viděly jste tu reklamu? Koukala jsem na to i na netu: www.nebudrosol.cz a nevim, co si o tom myslet. Muze neco takovyho fungovat? Podle me je blbost jen tak palit tuky z niceho nic....nebo to uz nektera zkousite?

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
jirinaova
27. 4. 2024 15:33
70327
Dana51
27. 4. 2024 08:12
11826
♥Jarka*Alice♥
26. 4. 2024 08:01
409
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video