Diskuze

Zpět na výpis diskuze

pomsta milence

Diskuze

anonym
| 21. 6. 2016 02:23
TO Kloa: Nápad super ale trestnej
anonym
| 10. 9. 2015 15:02
TO Irwina: Prožívám to samé co ty. Ta bolest je šílená. Tak bych se tý coure chtěla pomstít. Vím o ní všechno. Plno vztahů už zničila a pořád je vysmátá. Nevím jak se jí pomstít. Ráda bych nějakou radu.
anonym
| 23. 7. 2015 18:43
TO : Jde vidět, že o tom nic z praxe nevíš. Můj mě taky podved... Vím, že za to může i on, hlavně on. Nejsem z těch, co by za vše vinily tu holku. Ale něco jinýho je si představovat, jak by to mělo být, a něco jinýho, když to doopravdy prožíváš. Dojde ti, že chceš tu holku prostě zabít. Já jsem hodně mírumilovný člověk, ale někdy mám chuť si zaplatit nájemného vraha. Ale to by bylo příliš snadné pro ni... Já jsem trpěla tak, jak bych si v životě nedokázala představit. 4 měsíce jsem uvnitř umírala bolestí, jakou jsem v životě nezažila, a to jsem si dosud prošla mnohými ***mi.... Strašně bych jí chtěla ublížit, a to i přesto, že už je vše relativně "v pořádku". Už dva měsíce jsem zase s tím, koho jsem zjistila, že skutečně miluji, a pro něj je ona už minulost. Ale kdo jí to alespoň trochu oplatí, když ne já? Mám skutečně spoléhat na to, že život je spravedlivý?
anonym
| 13. 9. 2014 18:25
TO zdep1 Takový kecy milenek mě vždy pobaví a kecy manželů -moje žena mi nerozumí a 5 let se mnou nespí. Když si neřekl? Třeba jí nedal posledních 10 let ani pusu. Hajzlové jsou nevěrníci a k..vy ty jejich bezchybné milenky, které pána jen zachraňují, protože mu žena nerozumí.....:
anonym
| 26. 3. 2013 18:56
Teď mě odsoudíte.I já jsem byla milenka.Hromada lidí mě za to zavrhla.Chudák manželka a podobně,protože do toho neviděla.5 let s manželem nespala,spala v ložnici a on na gauči.Dokonce mi i ona pak řekla,že ji nenapadlo,když si neřekne,že by mu to mohlo chybět.Odešel od ní a ona samozřejmně začala kopat kolem sebe.Přítelovi jsem řekla,ať se k ní vrátí,že nebudu stále poslouchat ,jak volá a podobně.Odešel a vrátil se k ní.: Stále mi volal ,psal,volal,jak nemůže být beze mne a ze dne na den vše ukončil.Manželka docílila svého.Manžela vzala do ložnice,už ji nepřišlo divné,že muž potřebuje tělesný kontakt.Vyšlo na jevo,že mu byla před 5ti lety nevěrná.Samozřejmě,že to zahrála do autu.Přítelnyní už ex si sype popel na hlavu,dělá vše co mu řekne.A i když dosáhla všeho lhaním,tak stejně mi dělá peklo na zemi.Pomlouvá mě,že jsem k... ,jak jsem přítelovi zahýbala,jak jsem ho odloudila od rodiny.Všichni ji litujou ,protože do toho nikdo nevidí.Ani já nevím,jak se tomu bránit.Přítel ji všechno odkyvuje a tiše přihlíží a já nevím kudy kam.Ona 5 let kolem něj chodila a nic neřešili.On sám ze dne na den oznámil,že odchází od manželky,že chce být semnouA nakonec mám cejch mrchy milenky a rozvracečky rodin.Takže ne vždy za může tzv.milenka,nebo manžel.!!!!!
anonym
| 27. 3. 2012 12:21
To mě nenapadlo že nejsi paní ani slečna ale chlap. Moje pozvání na kafe tím pádem ruším. Asi se nudíš. Já jdu za chvíli do práce. Musím makat a ne si dělat z lidí blázny.
anonym
| 26. 3. 2012 22:39
dle čeho se dá usuzovat, že paní je z Prahy a že je paní?
.

Cheb je prý docela hezký město a konají se tam zajímavé workshopy středoškoláků.
anonym
| 26. 3. 2012 12:01
A víš že máš Jitko pravdu. U kafe se dobře povídá. Tak já si dovolím tu paní pozvat na kafe do Chebu. Z Prahy to není tak daleko. Předpokládám že je z Prahy. Dělám sice na směny ale snad to nějak vyjde.
anonym
| 24. 3. 2012 14:15
Hele ženský nechte toho, stejně se vás to konkrétně netýká, nevolejte na sebe mlýny a nevyčítejte si hrubice, nejste přece ve škole. Domluvte si někde kafe a hezky si o tom životě popovídejte. A možná že naddete společné téma a nakonec se skamarádíte. Neblbněte kvůli ničemu.
Tatu
| 24. 3. 2012 10:44
TO Marketa: Přesně tak, na vztah musí být dva. Je to půl na půl. A může bejt ženská ve všem perfektní a krásná, ale když se taková chová v posteli s odpuštěním jako kráva, je to jako by říkala tomu svýmu najdi si milenku. A protože si u toho drtivá většina lidí nenechává od cizích svítit, můžou se všichni o důvodech nevěry jen dohadovat. Víme prdlajz. Ale taky se takovým případům dávno nedivím.
anonym
| 23. 3. 2012 16:48
TO Petra nebo Katka nebo jánevímkdo: agresivní jsi začala být ty. Já chtěla jen upozornit, že na vztahy musí být dva. A nikdo nevidí, co dva lidi k sobě poutá, to vědí jen oni sami. Třeba si potřebují jenom lidsky popovídat, netahat do vztahu starosti, uvolnit se. Ten *** nemusí být nutně to hlavní.

Nejsi moc inteligentní.

Tvrdit :" nebyl to debil neboť byl ing.!" může jenom ten, kdo moc lidí s diplomem nepoznal. Je totiž mezi nima srovnatelné procento debilů jako u lidí vyučených nebo s maturitou (viz poslanecká sněmovna). Vysoká škola z nikoho sociálně inteligentního člověka neudělá.

P.S. : "boží mlýny budou mlít" se píše měkké i. Ne mlýt ale mlít
anonym
| 23. 3. 2012 15:09
Jasně že je podíl na obou stranách a celkem si myslím že větší darebák byl on protože on věděl (a nebyl to debil neboť byl ing.l) že je ženatý a má dítě a (mimochodem krásnou manželku). Je fakt že dotyčná dáma, na svůj věk opravdu nevypadá zdálky (z blízka je to už horší) neměla jako rozvedená paní žádné závazky.
Myslím že už máš nějaký ten pátek za sebou a i nějakou "takovou příhodu",
ale větší darebák byl on - dnes už nebožtík - a o těch jen dobře. Nejvíc to odnesl nevinný člověk a to malé dítě..
Mě nech laskavě na pokoji, pomáhám jak můžu, a starej se o sebe. Mimichodem máš pravdu že jsem rozvedená, protože můj manžel je alkoholik ale do ženáče jsem nikdy nešla!
anonym
| 23. 3. 2012 08:16
TO Petra: třeba to poznáš na vlastní kůži, až budeš sama vykopávka (ale možná že jsi vykopávka podle posouzení mužů už teď) a možná i rozvedená. Boží mlýny melou i u tebe. Soudíš neobjektivně a zaujatě. Podíl na vztahu je na obou stranách.
anonym
| 22. 3. 2012 18:12
Nejsi náhodou ty ta "stará vykopávka" že se jí tak zastáváš? Ono manželství není totiž jen o ***ní. A milenky chtějí většinou jenom to a prachy.
Chudák ta ženská takhle bych dopadnout nechtěla. Já kdybych se dozvěděla že mi manžel zanáší tak se s ním okamžitě a bez pardonů rozvedu.A že máme předmanželskou smlouvu? To byl jeho nápad.
anonym
| 22. 3. 2012 17:53
Jen tak pro informaci, ta moje kamarádka, kterou manžel podváděl "se starou brécou" si všechny "manželské povinnosti" plnila velmi dobře. V důsledku té nemoci téměř ztratila zrak. No a aby toho neštěstí nebylo málo tak ten její manžel před vánocemi tragicky zemřel. Ještě že má jen jedno dítě. Bydlí teď u rodičů a i já jí pomáhám jak můžu. Původcem všeho toho nemalého neštěstí byla dotyčná milenka - to mi věř. Snad ty boží mlýny budou mlýt spravedlivě. Opravdu nevím proč se rozvedené paničky (s odpuštěním) serou do ženatých chlapů.
anonym
| 22. 3. 2012 15:42
TO Petra: asi to ta vykopávka uměla dobře v posteli. Kvalitně a bez řečí.
Mužský mají jiný měřítka. A on si ji našel, takže na tom všem nese stejnej podíl.
Manželka ho sice moc milovala, ale zdalipak mu taky dost dala. Totiž to, co on potřeboval podle sebe a ne podle ní.
anonym
| 22. 3. 2012 15:04
To se pleteš když si myslíš že milenka musí být mladší a hezčí než ty. Znám případ kdy chlap měl pěknou, usměvavou, pozitivní, pracovitou, starostlivou, zkrátka nej manželku a našel si starší rozvedenou vykopávku, která se ho držela dost dlouho. A jak to dopadlo? Vykopávka se na něj vys... páč si nabrnkla dalšího ženáče - ten je víc při penězích. Jenže za tu dobu jeho záletů to jeho manželka odnesla na zdraví - tak moc ho milovala - a dnes je i přes svůj mladý věk - v ID. Tak moc té rodině ta bréca ublížila - akorát ji nic nedošlo a pokud vím tak stále nedochází. Je to fakt kráva domýšlivá - akorát nevím na co.
anonym
| 11. 3. 2012 19:16
WAZZUB - - nový vyhledávač, který bude platit uživatelům !!

Je to připravovaný projekt, který se má rozjet 1.7.2012 , přesto pokud se zaregistruješ už teď, můžeš na tom zcela zdarma vydělávat až do 9.4.2012 .

Registrace ti zabere pouze minutu, klikneš jenom na link a až se zobrazí stránka, kde se registruješ, doporučuji si před registrací zřídit email u Google - gmail. Vše tam chodí bez problémů, budete mít přehled a nemusíte se obávat jako někteří jedinci, že Vám bude někdo spamovat váš email.
Registrace zcela zdarma zde:

http://signup.wazzub.info/?lrRef=bad7d

To je všechno. Na tvůj uvedený email, ti potom přijde aktivační email
Ten potvrdíš a už se můžeš pod svým emailem a heslem které sis zadal při registraci, přihlásit do své kanceláře - back office!
Kde máš vlevo nahoře svůj referenční link, pod který se mohou registrovat zájemci, které oslovíš. Dále tam máš svůj dolar faktor, ve kterém vydíš svůj aktualní výdělek a dále vidíš své registrované lidi v první linii a kontakt na ně.

Pokud ti nepřišel aktivační email, máš pod přihlášením do kanceláře - funkce pro znovuzaslání emailu, hesla, nebo spojení online na support wazzubu, kde se řeší technické problémy.

WAZZUB- SEN SE STÁVÁ REALITOU !!
anonym
| 10. 3. 2012 19:12
:)))
sebkova
| 30. 1. 2012 21:16
TO tpyl: Kyselina? To není moc dobrý nápad, přece se kvůli kurvě nenecháš zavřít. Dioxiny v malém množství jsou lepší, vytvoří chlorakne, ale v malém jinak je smrtelný:D
sebkova
| 30. 1. 2012 21:13
TO : Vidím že sebevědomí ti nechybí:D Obtáh každou? Kde žiješ?:D Na Ferrari bych mu srala a na jachtu taky. Takže nemyslím si že každou:D
anonym
| 30. 1. 2012 16:18
TO : Mám úplně stejné pocity a nevím si rady.Čtu tady různé příspěvky, ale s tímto se ztotožňuji. Já jsem vše ustála, manžel zůstal s námi, tváří se jakoby nic, ale já to v sobě stále řeším. Ublížilo mi to, je touž rok stará záležitost a pořád to mám v sobě..už to nikdy nebude jako před nevěrou.
anonym
| 23. 11. 2011 03:12
Milence a milenky naleznete zde:

-------------------------------------
www.HledamMilence.cz
-------------------------------------
anonym
| 24. 8. 2011 22:32
Už je to téměř dva roky a stále mám chuť milence Irence něco hnusného provést. Máte zkušenosti s kyselinou sírovou?
pomsta???
kvetinka81
| 19. 2. 2008 12:09
No pomsty typu inzeráty, exkrementy pod rohožkou, projímadla...všechno mi to přijde dost dětinské a v podstatě pod moji úroveň! Vždy si říkám, kdo chce kam, pomožme mu tam...na každého jednou dojde ať tak či onak...Třeba to zní tak, že nemám s nevěrou zkušenosti, ale zažila jsem děsnou ránu od svého Pana osudového, na kterého jsem čekala celých sedm let, a když jsme se konečně dali dohromady, byla jsem jak ve snu nebo pohádce...no a? Pak jsem dostala valé, že se nedokázal zamilovat atd. Jsem si říkala - po sedmi letech?!?!?! Cože?!?! Vždyť se poslední dva roky vídáme x-krát týdně, každý den spolu telefonujem - jak nezamiloval...ha a důvod - mám v práci milenku (nikdy mě nenapdalo, že by mohl někoho mít), která je vdaná a mě to tak vyhovuje Jasně, že jsem měla chuť ho zadupat do země, ale nikdy jsem nebyla naštvaná na ni - jen jsem přemýšlěla, v čem je lepší ona než já...
S pánem jsem se přestala vídat (ačkoli to bylo strašné, srdce mě bolelo dobrého půl roku, byl moje druhá duše), změnila účes, přihlásila se na další školu, zhubla...no prostě fajn..pak jsem potkala toho svého pravého, kterého si beru...
S panem osudovým jsem se po dvou letech začala sem tam vídat a konec?!? Po více jak dvou letech, co od rozchodu uběhly mi sdělil, že je gay, jen že si myslel, že milenku jako důvod přijmu snáze - sama nevím zda se to přijímá lépe nebo ne...každopádně vím, že jeho "milenka" měla něco víc jak já, a na to já vážně nemám, s tím se soupeřit nedalo Teď je pro mne můj GBF - Gay Best Friend a je mi dobře...
Dove
Lidusa
| 12. 2. 2008 05:54
Jakoby to psala moje zámá, s tím rozdílem že mají děti. Je to vážně hnusný.
Dove
Atevi
| 11. 2. 2008 21:15
Ty bláho úplně mě mrazí.Snad trochu si dovedu představit co jsi prožila.TeĎ Ti povím ještě ,že jte naměli děti.Vím,že Ti to připadá nepodstatné ,ale o to by to bylo horší.Držím palce ať najdeš SKUTEČNÉHO MUŽE který si Tě bude vážit.
Re: muž nebo žena
Dove
| 26. 11. 2007 16:00
Milá Beauty, nic ve zlem, ale opravdu jsi s neverou nemela co do činení, jinak by jsi nemohla napsat to, co jsi tu napsala. Ja bohuzel tu špatnou zkušenost mam, bylo to po sedmi letech vztahu, z toho tri let manzelstvi. Muj drahy manzel me bohuzel zahybal s milenkou, kolegyni z prace, a to pul roku. Lhal do oči, přetvařoval se, spal s oběma a já jsem vůbec nic netušila. Tvoje názory nejsou špatné, ale zkus si představit, že to chlap na tebe vybalí jedno hezký odpoledne, nic netušíš, během 14 dní se sbalí, nechce nic řešit, nechce jít do poradny, uteče od problémů k milence a ty přijdeš o všechno - o společný dům, psa, sny, přání a to všechno v době, kdy plánuješ miminko. Okolí se postaví za něj, že si za to můžeš sama, přece jsi s ním nikam nechodila a nehlídala si ho jako psa u boudy. A jeho milenka? Myslíš si, že jsem to vzdala, že jsem nebojovala? Jak lvice, ale všechno marné, ona už prostě měla trumfy v ruce a ja jsem byla ta špatná. I když jsem ji prosila, byla to mrcha, šla si tvrdě za svým a vůbec jí nevadilo, že někomu zničila život. Do pul roku ho utáhla na dítě, kterým si ho pojistila a který se narodilo, ještě než nás rozvedli. Tak tohle je nevěra a tohle je realita! Kdo tohle zklamání, ponížení a bolest nezažije, nemůže pochopit....
pomsta milence
marketa31
| 20. 10. 2007 22:00
Musím napsat že pomstít se milence třeba inzerátem v erotické seznamce to vůbec není špatné.... vím to také z vlastní zkušenosti, mě se takhle pomstil bývalý manžel, když jsem definitivně ukončila vztah i po rozvodu a už ho nevzala zpět... dal inzeráty že prodávám levně auto, byt v Praze a nabízím erotické služby... no fakt mi to bylo tenkrát mooooc nepříjemné
NEVĚRA
Krasomila
| 31. 8. 2007 20:25
AHOJ.jSEM TU SKORO NOVÁ,ALE MYSLÍM,ŽE MŮŽU TAKY PŘISPĚT SVOU TROŠKOU DO MLÝNA.Před 8 lety jsem se v práci seznámila s jedním úžasně vypadajícím mužem.Od prvního okamžiku se choval galantně a hned mě pozval na kafe.Zahrnoval mě dárečkama,růžema,no prostě pan úžasný.Já byla sama a on prý taky.Bylo to až neuvěřitelné,že by někdo takový byl sám a přesto mi tvrdil,že je sám.Asi po 3 měsících jsem měla telefon.Volala mi jeho drahá polovička a vyhrožovala sebevraždou,prosila.No děs. V tom mi to všechno došlo.Proč mě nikdy neukázal kde bydlí,jsme celou dobu na chatě a nechce se moc ukazovat na veřejnosti.Byla jsem do něj opravdu moc zamilovaná,ale nemohla jsem to tak nechat.Hned jak se ukázal tak jsem na něj uhodila.Nakonec se ukázalo,že má 3 roky přítelkyni a nějak jim to neklape v ***u a ktomuto účelu jsem mu sloužila já.Následoval okamžitý rozchod,ale do dnes si vyčítám,že jsem byla tak hloupá a nechala se tak zblbnout.Po roce se se svou přítelkyní oženil a jak žije dál nevím a ani mě to nezajímá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
30. 5. 2025 18:01
14388
..Magda
30. 5. 2025 17:53
73424
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55