Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Oblíbené filmy

Diskuze

horory
ilecka
| 12. 5. 2007 11:41
Ještě bych doporučovala tituly Úsvit mrtvých,Páter Thomas,Větrný démon a Narušitel.Celkem dost "bojác".
To já taky
anonym
| 9. 5. 2007 14:29
Jo nemáš za co, taky se klepu jít na záchod ale potom si řeknu,že to byl jen film a nakonec se teda vyčůrám Lila
liliano
Kloa
| 8. 5. 2007 18:19
Díky za tipy všechny tyhle filmy jsem už ale viděla. Já se taky při hororu bojím, ale to je to vzrůšo Po filmu Sanatorium jsem se bála jít na záchod
liliano
Kloa
| 8. 5. 2007 18:19
Díky za tipy všechny tyhle filmy jsem už ale viděla. Já se taky při hororu bojím, ale to je to vzrůšo Po filmu Sanatorium jsem se bála jít na záchod
můžeš zkusit
anonym
| 8. 5. 2007 16:18
Víš co?Zkus se podívat na 3:15 zemřeš...nebooo...Saw,kruh....je toho dost a taky dost mazec , já teda horory nemusím, protože se potom bojím, ale nějaké jsem už vidělatak se mějte Liliana
horory a strach
Kloa
| 27. 2. 2007 12:10
Horory já ráda, tak pokud jsi taky takový jejich fanoušek jako já, tak zkus kouknout na některé, jejichž názvy jsem už někdy dříve psala. Taky když se pak koukám, tak zavírám oči a pak se bojím. A pokud máš tip na nějaký zaručený strašák, tak sem s ním. Teda já se hodně bála u Domu hrůzy, Vesnice a Hory mají oči.
Jinak 100 % jsou filmy Pianista, Život Davida Galea, Zelená míle, Klub sráčů a Dobrej striptér
Doporučovala jsi Želary, já nevím proč, ale mě ten film vůbec neláká, ani reklamy mě nanalákaly, no nevím proč...
Jo, jo Legolas
kloa
lemark
| 26. 2. 2007 20:27
Já se na horory vždycky těším, ale když je vidím, tak zavírám oči a bojím se. Teď má být v kině nějaký fakt drsný, ale nevím jak se jmenuje.
Jo v Účastnících ty podšálky byly fakt drsný .
To s tebou souhlasím, Legolas byl fakt nejhezčí. Jinak se mi líbí z českých Marek Vašut, ať je mu kolik chce, pořád vypadá dobře, a ze světových Johny Depp, ten si to natáčení opravdu užívá, třeba v Pirátech z Karibiku ve dvojce jak měl namalované ty oči, to byla sranda , a líbí se mi s ním plno dalších filmů, pak Antonio Banderas, nebo třeba John Malkowicz, ten mi připadá taky ***y, a plno dalších.... z těch mladších asi Diego Luna z Hříšnýho tance II.
Z hereček snad Kate Blanchet, ta mi připadá dost zajímavá, přirozená a z českých, to mě teď nikdo nenadá . Až zas někdy
lemark
Kloa
| 26. 2. 2007 16:39
Lemark, tak z části máme podobný vkus. V Účastnících se mi moc líbilo to s těmi kelímky v autobuse a ten "vyvržený vorvaň". Sleduju i seriál letiště a když ho tam vidím, tak si nemůžu pomoct, ale musím se smát
Horory já taky ráda, ale ty cos napsala jsem už viděla, tak si počkám na nějaký jiný tip. Ráda se bojím.

A co se týče těch oblíbených herců, tak tehdy, jak byl v kursu Pán prstenů, tak jsem ulítávala na tom elfovi - Legolasovi Jinak já ráda Bruce Willise, ať mu je let kolik je, pořád vypadá dobře. Herečka mě žádná nenapadá, říká se, že Madona jako herečka stojí za nic, ale jako zpěvačka je jednička. Ale tohle si myslím o Sandře Bullock, nemám ji jako herečku ráda a vlastně ani nevím proč, možná mi k ní nesedí ten dabing.
filmy
lemark
| 25. 2. 2007 21:21
České filmy mi připadají svým způsobem trochu zvláštní, nejvíc se mi líbí taky Pelíšky , to je mazec film, potom Želary, Účastníci zájezdu, Rafťáci snad nejvíc, i Snowborďáci, ale Ro(c)k podvraťáků mě trošku zklamal, chci se mrknout na Krásku v nesnázích. Teď jsem celkem zvědavá na tu Čachtickou paní co má příjít. Přečetla jsem si knížku a je to fakt dobrý horor . Objevila jsem i její pokračování, ale je to hrozná slátanina! To už nedoporučuju! Potom fůra dalších filmů, nemůžu si ani vzpomenout, ale taky se mi líbí filmy pro pamětníky, jako Nebe a dudy, Eva tropí hlouposti a samozřejmě filmy s Oldřichem Novým.

Ze světových filmů je toho taky dost, od komedií až po horory. Nejvíc mě dostalo Saw a 3:15 zemřeš, fakt hrůza. Potom můžu fantazy a detektivky, takže Pán prstenů jednoznačně.

A jaký je váš nejoblíbenější herec, herečka? Nejvíc ***y, nebo charizmatický/á?
Tip na dnešní večer - Divoké kočky, Nova 21:50
Kloa
| 9. 2. 2007 20:34
Divoké kočky, je to komedie USA...

Dvacetiletá Violet Sanford pracuje už celé čtyři roky v malé pizzerii v městečku South Amboy v New Jersey. Její touhou je ovšem prorazit do světa showbyznysu jako hudební skladatelka. Přes nesouhlas svého otce Billa se proto rozhodne odjet a zkusit štěstí v New Yorku. Kamarádka Gloria ji tu najde bydlení v zašlém, vybydleném činžáku v Čínské čtvrti. Violet se dlouho nedaří. Marně obchází hudební agentury s demopásky, marně se pokusí uspět v podniku, kde vystupují nové talenty. Má takovou trému, že ze sebe nevydá ani hlásku a uteče, navíc trpí komplexem kvůli matce, která se kdysi marně pokoušela v New Yorku prorazit jako zpěvačka. Navíc ji někdo vykrade a sebere jí elektrické piáno na kterém skládala. Jediným drobným kladem ve vší té smůle je sympatický Kevin O'Donnell, za kterým ji poslal jeden barman se tvrzením, tvrdící, že je manažer. Byl to jen žert, protože ve skutečnosti Kevin u něj v baru dělal hamburgery. Přesto se z nich stali přátelé. Jednoho dne zoufalá Violet narazí na bar U Hnusnýho kojota, který vede energická Lil a který je proslulý barmankami, jež občas na barovém pultu tančí, řádí a dráždí nadšené hosty. Nesmělá Violet sice nemá na přijetí příliš velké šance, Lil ji však přesto dá šanci, když dívka dokáže uklidnit propukající rvačku. Přes řadu drobných i větších omylů a trapasů se dívka v baru rychle zaučuje a také se sbližuje s Kevinem, který na sebe prozradil, že pochází z Austrálie, má několik zaměstnání, je sirotek a sbírá komiksy. Violet se podaří uklidnit další rvačku, která se strhne v baru, vyfotí ji však přitom jeden reportér a obrázek v novinách se dostane až k jejímu otci, který má kvůli ní v rodném městečku ostudu. Když za ní přijede, dívka ho marně uklidňuje, nakonec se s ním rozejde ve zlém, stejně jako po prudké hádce s Kevinem a jakoby toho zlého nebylo dost, dostane kvůli Kevinovi výpověď. A když už se zdá, že horší to být nemůže, zahlédne Kevina jak si domů vede vysokou atraktivní blondýnu, navíc jejího otce srazí auto. Když ho navštíví v nemocnici, slíbí mu, že se vrátí domů. Otec jí však prozradí, že matka nechala zpívaní nikoli vinou neúspěchu, ale kvůli němu a rodině, se kterou na jeho přání zůstala doma. Nechce, aby Violet promeškala svou šanci jako její matka a usmíří se s ní. Violet si v New Yorku najde novou práci v elegantním baru a odmítne návrh Lil, aby se vrátila. A když dostane možnost vystoupit na festivalu nových talentů, přijdou ji na vystoupení podpořit nejen otec a všechny kolegyně z baru U Hnusnýho kojota, ale také Kevin. Teď už Violet zbývá jediné. Nepodlehnout trémě.Americká romantická komedie s divokými barmankami a hudbou vznikla v roce 2000, kdy ji natočil debutující režisér David McNally (Klokan Jack) podle scénáře Giny Wendkosové a v produkci Jerryho Bruckheimera, který před lety uspěl s podobně laděným filmem Flashdance. V hlavních rolích se objeví Piper Perabo (Dvanáct do tuctu, Ztracená, Jeskyně) jako Violet Sanford a Adam Garcia (Kluci v mém životě, Klokan Jack) jako Kevin O'Donnell. V dalších rolích se představí Maria Bello (Dějiny násilí, Sin City - město hříchu, Odplata) jako Lil, John Goodman (Pidilidi, Záskok, Barton Fink) jako Bill Sanford, Melanie Lynskey (Věčný přiběh, Přízraky, Holka na roztrhání) jako Gloria, polská herečka Izabella Miko (Hladová noc, Pan Kleks v kosmu) jako Cammie, Tyra Banks (Halloween: Zmrtvýchvstání, Holé lebky, Falešná láska) jako Zoe, Bridget Moynahan (Nejhorší obavy, Obchodník se smrtí, Já, robot) jako Rachel, Michael Weston jako Danny, a v malé roli fotografa se objeví Michael Bay, který se později proslavil jako režisér filmových hitů jako třeba Skála či Armageddon.
tip
anonym
| 8. 2. 2007 22:16
Dík za info. Je to taky jeden z mých nejoblíbenějších filmů Moc smutný Veronika
Tip
Kloa
| 8. 2. 2007 17:51
V neděli hraje na Primě ve 21:15 jeden z mých oblíbených filmů Je sice smutný ale stojí za to se na něj kouknout. Sice bude dabovaný, což je škoda, protože mi se více líbí originál s titulky, má to úplně jinou atmosféru... Je to ale film asi jen pro silné povahy, brečel u toho i kamarádčin přítel, kamarádka dokonce v některých chvílích musela odejít, já to vydržela tak, tak...

Zelená míle

Vězeňský film s nádechem mystiky a pozoruhodnými hereckými výkony. Bývalý dozorce vypravuje po mnoha letech svůj příběh. Seznámil se s mnoha záhadnými a psychicky vyšinutými vězni odsouzenými na smrt, zdaleka ne u všech ale uvěřil, že jsou skutečně vinni. Režie Frank Darabont, hrají Tom Hanks, David Morse, Bonnie Huntová, Michael Clarke Duncan, James Cromwell a další. (Zelená míle, Prima Ne 21:15)

Já k tomu dodávám - John Coffey byl obdařen mocí, jakou léčil Ježíš. Dvěma malým dívkám chtěl pomoci, ale "už se to nedalo vrátit". Smrt, poprava na elektrickém křesle, Starém Sparkym, pro něj byla ale vysvobozením.
filmy
Petra
| 7. 2. 2007 20:07
Můj nejoblíbenější film je Nástrahy velkoměsta - škoda jen, že ho spousty let nedávali
filmy
anonym
| 7. 2. 2007 15:20
Vrele doporucuji Meet Joe Black a Jerry Maguire (nebo jak se to pise)
A Krvavy diamant, prave je v kinech, teda v Praze, na malych mestech se objevi tak v lete
Hudební filmy-Smím prosit
anonym
| 7. 2. 2007 09:29
Film Smím prosit se mi víc líbil japonský originál než americký remake. Kdysi ho dávali v TV a byl věrohodnější, protože tam hrála roli i jakási japonská zdrženlivost. Kdyby ho znovu dávali, hned bych si ho nahrála. Linda
Hudební filmy
Kloa
| 6. 2. 2007 21:40
Jako byly Šakalí léta, Rebelové a ze zahraničních Smím prosit.
Filmy
anonym
| 1. 2. 2007 10:00
Z našich mám nejraději Léto s kovbojem a Eva tropí hlouposti.
Z cizích asi Mulan(animovaná od Disneyho) a Láska nebeská - u té se krásně směje i smutní zároveň.
Linda
anonym
| 28. 2. 2013 12:21
TO : přesně moje nejoblíbenější filmy!!!
filmy
vendy
| 31. 1. 2007 14:42
Tak z našich filmů mě hodně oslovily "Želary" a mezi mé nejoblíbenější patří Pelíšky
Z cizích se hodně mi líbil film Na křídlech vážky a Svět podle Prota

jinak filmů, které se mi líbily je samozřejmě hodně, ale jsem sklerotik a zapomínám názvy
Vratné láhve
Kloa
| 31. 1. 2007 13:58
Už jsem o tom filmu taky slyšela. Svěrák - otec se synem. Tak uvidíme.
svěrák
anonym
| 31. 1. 2007 11:45
Já se těším na film Vratné láhve, který napsal Svěrák. Mám ty jeho filmy moc ráda, tak doufám, že nebudu zklamaná. Má to být v kinech v březnu. Pavla
Filmy
Kloa
| 31. 1. 2007 11:32
Nějak se to tady na Viktorce rozrůstá a téma, které bylo pozdě večer založeno je ráno v zapomění. Tak se zkuste přidat teď.
Oblíbené filmy
Kloa
| 31. 1. 2007 00:01
Máte oblíbené filmy, o které se chcete podělit?
Začnu Z českých filmů se mi líbí Pelíšky, Tmavomodrý svět, Účastníci zájezdu, Musíme si pomáhat, na další si zrovna nevzpomínám.
Mám moc ráda psychologické filmy, horory, komedie. Ze zahraničních psychologických filmů můžu z doporučit film Vesnice, Život Davida Galea, Tanec v temnotách, Šestý smysl, Narušení, Zelená mile a naprosto nádherný je film Pianista (prosím neplést s Pianistkou), ale každý z jmenovaných filmů stojí za to kouknout.
Ze zahraničních hororů je to pak film Metro, Hostel, Saw II, Hory mají oči, Dům hrůzy, Záhada Blair witch...
Ze zahraničních komedií pak bezkonkurenčně Klub sráčů, Dobrej striptér, Baba na zabití, Něco na té Marry je, ***uální praktiky pozemšťanů ...
Ze zahraničních animovaných - Mrtvá nevěsta, Doba ledová, Shrek, Carcoolka ...
Jinak taky se mi líbil Pán prstenů, zatímco Harry Potter mi k srdci nepřirostl.
Filmy mám opravdu moc ráda, skoro by se dalo říct, že je to můj koníček

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
27. 6. 2025 10:24
14577
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda