Diskuze

Zpět na výpis diskuze

přítel ve vězení - co dělat

Diskuze

anonym
| 8. 8. 2016 20:27
Ženy ráda bych se na něco zeptala, pročetla jsem si příspěvky od začátku a celkem žasnu kolik do těch chlapů investujete, to se máte tak dobře všechny? Já jsem na MD a absolutně si to nemůžu dovolit. Radši koupím dětem, můj tam je z vlastní blbosti a není tam za odměnu, ale za trest, tak musí počítat s tím, že není na dovolené. Vůbec to neberte ve zlém, prostě mě to zajímá :-\
anonym
| 8. 8. 2016 20:49
TO kazimura@seznam.cz: Ahoj můj je kuřák a bez cigaret by tam asi nepřežil,a hodně si kupuje jídlo proto mu posilam hodně peněz a hlavně si platí výkon trestu aby neměl žádný dluh,na jak dlouho to máte vy? My na 4 roky
anonym
| 8. 8. 2016 21:55
TO Anonymka: Má to na 24 měsíců.
anonym
| 8. 8. 2016 22:17
TO Anonym Jak píše naděje to jídlo tam je hrozne vím že tam je za trest ale co oni tam jedí tím si ničí žaludek přítel ho má už zničeny a kolikrátco my rříkal že tam varej by s prominutím nezrali ani prasata A hlavně si za to jídlo platí tak by mohli dělat normální jídla přítel říkal že dávají i prošlé to je o salmonelu Já taky vždy koupím raději jemu než sobě,je my ho líto a já mám vše co potřebuju ale on tam nemá nic
anonym
| 8. 8. 2016 22:19
TO Anonym: Budete žádat o půlku? My chceme půlku máme v květnu a sme tam 14 měsíců Jak vy dlouho už tam ste?
anonym
| 9. 8. 2016 11:25
TO Anonymka: Žádal si o 1/3 což mu neprošlo, teď bude žádat v říjnu to už bude mít odsezeno skoro 2/3. Moc šancí tomu nedávám, uvidíme. Je tam 13 měsíců.
anonym
| 9. 8. 2016 11:58
TO kazimura@seznam.cz: Mužu se optat proč vám zamitly 1/3 ? My na ní nemáme nárok Pouze jen půlku ale ta je za chvíli A měli ste proměnu podmínky? My už ano jinak už by byl doma V tom máte pravdu přítel byl na podmínce a udal další hloupost ale je v tom trochu nevině ale jelikož měl podmínku soud mu neuvěřil a ty další co udali tu hloupost ho do toho navrtali a dostali druhou podmínku Je to docela nespravedlivé,jelikož můj má rodinu do práce chodil a tamty si valej doma zadky nechodí do práce a rodinu nemají!!!! No co de da dělat,můj si to uvědomil že už se má chovat tak jak má,já mů věřím a doufám že až přijde domů tak to taky tak bude
anonym
| 8. 8. 2016 21:49
TO kazimura@seznam.cz: mohlo by bejt lepe ale i hur. Ja si radeji odepru a poslu jemu. Deti maji vse co potrebuji, ty nesidim. Ja mam venku vse on tam temer nic. A bezte si dat jednu porci te kejdy co tam davaj. Muj zatim penize posilat nechce z duvodu ktery tady jiste vsichni znaj. Ale bude chtit balik s tabakem. Kdyz mas tabak, mas se mnohem lip. A to plati bohuzel i pro nekuraka.
anonym
| 8. 8. 2016 22:02
TO Naděje: určitě jsem to nesměřovala konkrétně, jen z toho co jsem četla tak jsem někdy koukala, kolik měsíčně která posílá. Jídlo tam věřím, že není žádný luxus, ale jsou v base, bohužel a většina tam není omylem. Je to pro ně trest a proto i to jídlo tam je takové jaké je. Spíš ta moje otázka směřovala na to jak to ty co opravdu posílají každý týden karty na volání, peníze atd., jak to dávají. :-\ a ještě mě tak napadlo je asi rozdíl truchlit po chlapovi co doma vydělával a něco i do začátku nechal, než ten co odešel a ještě nasekal dluhy
anonym
| 8. 8. 2016 22:50
TO Anonym: ja si to osobne neberu. Pisu pouze svuj nazor. Mate pravdu. Asi zalezi jaky ten konkretni clovek je a jak zil. Muj vzdy penize vydelal, postaral se a ted se snazim postarat ja a myslim ze je to naprosto normalni. Srovnavat jidlo nemocnicni s timto by se dalo. S tim rozdilem ze v nemocnici je zdarma, je celkem pozivatelne a bez nasledku i kdyz zadny gurmansky zazitek to tez neni. Bohuzel ani tam lekarska pece neni uplne zadarmo a ja opravdu nechci aby se mi vratil se "schnilejma " zubama a kdyz neni ta strava pestra tak at si aspon muze koupit vitaminy. Ne do kazde veznice lze prinest aspon vlastni jidlo na navstevu a v automatech krom cukrovinek a baget nenabizeji nic jineho. Tak neni mozne ani jednou mesicne ho nacpat na navsteve ovocem, zeleninou.....A kdyz si vemu jakou prumernou spotrebu mam napr. sprchoveho mydla a kolik se jich vejde do jednoho narokoveho baliku jednou za 6 mesicu i kdyz pocitam ze tam nedam nic jineho tak mi to stejne nevychazi. Co se tyce hygieny i ta tam je zoufala. Pokud clovek neni prase najde si zpusob jak se umyt kazdy den ne dle vezenskeho radu 2 x tydne a to pak opravdu to mydlo ubejva. A mohla bych pokracovat.
anonym
| 9. 8. 2016 09:54
TO Naděje: Ahoj, přesně tak. Můj se o mě staral, když tu byl a ted je to na mě, abych já se postarala o něj. Peníze mu ted neposílám, ani nechce, má tam práci, karty neposílám, nevoláme si, bylo by to pro nás těžký. Známky mu posílat musím, to je ale pár korun. Samozřejmě než odešel, tak chodil hodně na přesčasy, abych tu měla peníze já, až budu sama. Vím, že až tu bude, zase se bude o mě starat a hlavně bude vydělávat víc. Mě těch pár korun pro něj za to stojí.
anonym
| 9. 8. 2016 11:34
TO Naděje: Přítel nastoupil do B a hned měl práci, dělal truhláře, takže po měsíci si jedl líp než mi doma, s hygienou to samé, dostával za to, že někomu něco stloukl atd., téměř vše. Teď musel jinam do A a už to není taková hitparáda, ale do balíku chtěl pouze tabák, o jídle nebo hygieně ani zmínka. Než šel natvrdo, tak měl podmínku a pro většinu lidí je to varování, aby se chovali řádně, bohužel to mu nestačilo, tak má co chtěl. Čím dýl tam je, tím víc na něj mám zlost. Zůstala jsem tady s malým dítětem na mateřské, hlídání nemám, tak nemůžu ani nikam do práce brigádně a o tom jak malej to těžce nesl a nese o tom radši ani psát nebudu. Uvidíme až ho pustí jestli už se bude snažit tam nikdy nevrátit, zda sežene práci.Teď v říjnu si bude zase dávat PP, ale co jsem i tady četla ty příspěvky moc jich nepouštějí. Pevný výstup červenec 2017. Držím všem tady pěsti ať zvládáte.
anonym
| 6. 8. 2016 10:20
Zitra navsteva a ja uz nemohla dospat dneska. Tentokrat ji mame az po 11 h tak jsem zvedava zda v automatech bude jeste neco k prodeji.
anonym
| 6. 8. 2016 11:10
TO Naděje: Tak si to krásně uzijte Já za týden na návštěvu A už tedka se nemůžu dočkat
anonym
| 6. 8. 2016 11:16
TO Anonymka: dekuju to vam verim. Ted mame po 14 dnech a priste zas uz asi normalne po mesici. To bude peklo
anonym
| 6. 8. 2016 11:31
TO Naděje: Já psala přiteloj ať se opta na vycházky tak uvidíme co napíše Ale myslím že až bude mít volný pohyb Což by mělo být už v září tak psal že pak mu bude snad líp Protože ty návštěvi na vrátnici sou pro něj hrozný a pro malé už tuplem šílený
anonym
| 6. 8. 2016 11:50
TO Anonymka: my meli provizorne ve stare telocvicne tak jsem zvedava zda ted budem uz jinde a jak to tam bude vypadat. Vezu prvne i starsi decko.
anonym
| 6. 8. 2016 12:35
TO Naděje: Já tedka malého neberu sebou Už měsíc tam nebyl protože je to pro něho dlouhý a pak se steka že chce domů A přítele to trápí,tak říkal až bude moc na baracek že ho napíše Vás už je větší to ke lepší že vydrží sedět Ale náš ne je moc hiperaktivni
anonym
| 6. 8. 2016 14:25
TO Anonymka: to jo nase deti uz mame vetsi, obzvlast to starsi, to uz je temer dospelak
anonym
| 7. 8. 2016 16:40
TO Naděje: Jaká byla návštěva?
anonym
| 7. 8. 2016 18:15
TO Anonymka: dobra byla ale chci ho domu dnes me to louceni rozbilo pak nam maval z okna . Jinak navsteva jeste provizorne v telocvicne, jedna pani mi tam rikala ze ta navstevni mistnost je hrozna.. Odelene stolky prepazkou, ani na ruku natazenou si pomalu nedosahnete, to bude desny A i automaty jsou tam pry jiny a podstatne drazsi zbozi. Takze zlata telocvicna.
anonym
| 7. 8. 2016 18:40
TO Naděje: To je dobre že ste si jí užila Ty návštěvi přes stůl sou sileny my je měli v Ostrově nemohli sme mít žádný dotek nic pult byl vysoký že nám byli vidět jen hlavi Takže on seděl a já tři hodiny stála abych ho ubec viděla Mě přítel taky mává když jde z návštěvi přes dvůr on chodí sám tak.mává jak divej a pak ještě z okna To loučení je vždy hrozný taky řvu Ale říkám si že za 14 dní se zase uvidíme Ale i těch 14 dní se táhne hrozně
anonym
| 7. 8. 2016 18:46
TO Anonymka: my si ted budem cekat zas mesic jak ja vam ty 14 denni zavidim. Ted jsem si to zazila po 14 dnech a stejne to bylo dlouhe, na toz zas mesic
anonym
| 5. 8. 2016 18:59
On je z toho take cely zmateny. Chudak. No uvidime toho 13.8. jak to nakonec bude. Jen mi je divny, ze mu dali nejakou tu stravenku, ktera se pry dava pri vystupu a od 14.8. ma nejake proskrtane dny, ze uz ve vezeni nebude. Maji v tom nejaky neporadek. Dopis od soudu snad nechodi 2 mesice. Ach jo.. tak ja nevim. :(
anonym
| 5. 8. 2016 19:22
TO Anonym: nebo se stavte na soude a zeptejte se tam, nejlepe kdyz znate spisovou znacku.
anonym
| 5. 8. 2016 18:58
Ahoj holky co je nového? Mě prisel dnes po týdnu dopis obrecela sem ho jako želva Chudák se tam trápí Je to tam asi dost na nervi protože můj vydrží opravdu hodně a psal že ke úplne vinervovanej Furt myslí na mě a šílene se mu stýská po nás Tak sem mu psala ať zajde za paní psycholozkou a popovida si o všem,už tam jednou byl když měl tu šikanu

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
11. 6. 2025 19:02
14488
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
11. 6. 2025 19:55