Diskuze

Zpět na výpis diskuze

přítel ve vězení - co dělat

Diskuze

anonym
| 5. 8. 2016 18:00
Soud mel uz 1. cervna, to se mi zda dlouha doba na to, aby to dali veznici vedet. Ach jo. On uz je natesej domu :(
anonym
| 5. 8. 2016 18:18
TO Anonym Aha já myslela že tedka nako no tak uvidíte ale raději ať se na to opta,protože když ho pustí tak bude muset jít znova si výkon odsedět My práve měli taky přeměnu,přítel říkal že to od zvonu nechce absolvovat že radci pri jednom,nikdy nikdo neví kam by ho zas dali a tam kde je už ví jak to tam chodí a i ty kluci zná.
anonym
| 5. 8. 2016 16:48
Dobrý den. Můj přítel sedí ve Stráži pod Ralskem. Měl to na 7 měsíců, ale proběhl soud a podmínku mu přeměnili (12 měsíců navíc), ale včera mi od něho přišel dopis, ze 13.8.2016 je to presne tech 7 mesicu a ze mu odsoudu nepřišel ještě žádný dopis o tom, ze by měl pokračovat ve výkonu trestu a že ho normálně 13.8. 2016 v 8 ráno propustí. Pry dokonce už dostal nějakou stravenku, ktera se dostava pri vystupu. Přijde mi to zvláštní, kdyz mu to soud prodlouzil a ve vezeni o tom asi nic nevedi a normalne ho propustí.. ja z toho mam opravdu velikou radost, necekali jsme to ani jeden, ale co kdyz ho propusti a pak za par dni si ho zase odvezou? Da se s tim potom něco delat, odvolat se nejak nebo neco? Protoze pritel na strasnou radost, ze bude uz na svobode, ale nechce jit na svobodu s tim pocit, ze z par dni si ho zase odvezou, kdyz uz, tak by si to chtel odsedet na jednou, protoze vracet se tam uz nikdy nechce.. nemate nekdo podobnou nebo stejnou situaci? Moc dekuji za odpovedi. :(
anonym
| 5. 8. 2016 17:13
TO Anonym Nechci vás strašit ale do 13 teho bude věznice informována že má přeměnu podmínku a nepustí ho Kdy měl soud ohledně podmínky? Takhle oni to promenujou a hnedka informujou věznici
anonym
| 5. 8. 2016 18:47
TO Anonym: to vypada jak kdyz maj na soudu dovoleny a nekdo to vazne. Ja teda nevim do kolika dnu to museji poslat, ale eskorta musela taky slyset ze podminka byla premenena tak at jim vysvetli situaci at si vychovatel treba na ten soud zavola nebo nevim, ale aby byl propusten a treba za 3 dny mu prisel dopis o novem nastupu me prijde dost neomaleny. Proc by mel zas podstupovat cele to kolo prijimani. Jedine pozitivum na tom vidim, ze by si nafasoval doma tasku potrebnych veci (tabak, cigarety, kava....)
anonym
| 5. 8. 2016 22:50
TO Anonym: Já mám podobnou. Ale nebylo to o přeměněné podmínce, ale za to, že do výkonu trestu nastoupil později. Dověděl se to jen pár dní před tím, než měl odejít...opravdu se jednalo jen o dny. Pak vlastně zustal tam kde byl. Což bylo lepší než přijet na pár dní domu a zase zpět to kolečko.
anonym
| 6. 8. 2016 10:50
TO Iveta:
Dozvedel se to par dni pred vystupem, ze ma prodlouzeni trestu? :O ..Nikdo memu priteli vlastne ten rok navic neodpusti a stejne by si to musel odsedet ted a nebo potom. Ale uvidime az toho 13.8. co nas bude cekat. Jsem cela nervni. Dalsi informace se dozvim totiz az v utery v dalsim dopise. By me zajimalo proc a kde se stala nejaka chyba, ze zadny papir od soudu neprisel.(soud mel pred 2 mesici) Ve veznici ho navnadili, ze pujde domu a nakonec den pred vystupem mu urcite reknou, ze ve vykonu trestu musi zustat. :("
anonym
| 5. 8. 2016 12:07
Přišla navštívenka, máme to na 12.8. - pátek. Mobil asi máme nechat v autě že? Děti chtěly ukázat tátovi fotky v něm, ale předpokládám, že nám ho dovnitř nenechají vzít.
anonym
| 5. 8. 2016 14:11
TO MP: My máme 13.8 Hrozně se těším vy máte návštěvi jednou za měsíc? Mobil vám nedovoli Určitě nechat v autě!!
anonym
| 5. 8. 2016 14:19
TO MP: Přesně , bez mobilu, je tam potom skřínka, popřípadě tam- v kabelce. No mi o návštěvu přišli, tím, že ho nechali v Brně převoz až v uterý. Třeba nám ji dají jako náhradní v ten pátek- jednou jsme ji tak mělu- jelikož toho měli moc, ale to bylo prý výjmečně,l tak uvidíme no. Třeba se tam potkáme- sic nevíme jak vypadáme Jste z Brna??
anonym
| 5. 8. 2016 20:12
TO B.K.N: Fotky budeme nechávat tisknout ve fotolabu, tak vezmeme až příště ty, naše tiskárna není nic moc a bylo by to plýtvání barvou. Z Brna nejsme, to máme 80 km, do Rapotic asi 50. Návštěva asi bude jednou měsíčně, pojedeme na první, tak se musím zeptat, jestli to bude pravidelně nebo pokaždé jindy, abych si mohla domluvit volno v práci.
anonym
| 6. 8. 2016 09:06
TO MP: Aha, no já vím, že návštěvy tam mají jen o víkendu- takže pátek máte asi také výjimku jako já poprvé co jsem tam jela. Mi o návštěvu na zítra přišli, jak se dalo čekat ale přitom ho prý mohli odvézt odpoledne.Kašlou na to jak je vidět.. i když je možné, že každá skupina- dle závažnosti ..to má jinak no..uvidíte co Vám řekne.kdy bude další.. mi jsme v B -dozor..
anonym
| 5. 8. 2016 15:55
TO MP: Mobil v aute nenechavejte. Vypnete ho a nechte ho v kabelce kterou stejne musite nechat v uzamcene skrince pri kontrole. Fotky vytisknete a vemte, ty vam dovolej vzit.
anonym
| 9. 8. 2016 20:02
TO MP: Dobrý večer, dnes jsem se dozvěděla, že máme tu náhradní návštěvu na pátek 12.8. od 14 hod. Vy také?? Myslím časově? Že bychom se nakonec potkali Ale pojedu bez dcerky.
anonym
| 12. 8. 2016 08:16
TO B.K.N: Ano, jedeme dnes na 14 hod. Poprvé, jsem trochu nervozní.
anonym
| 12. 8. 2016 08:52
TO MP: Tak se můžem potkat venku jestli chcete- já mám vlasy dlouhé až po zadek jistě jediná, tak si mě najděte pokud chcete ..to bude dobré uvidíte.Já tam budu dříve, jak píši pul hod předem, já možná už od 13 hod..budu si s ním povídat z okna, pokud to půjde
anonym
| 12. 8. 2016 10:07
TO B.K.N: Třeba se potkáme už tam. Uvidíme, kdy dorazíme, pojedu dřív, ještě musím zagooglit, jestli není nějaká objížďka, nerada jezdím na poslední minutu. Ještě mám dotaz - dá se jít o té návštěvě na WC? Dcera asi nevydrží 3 hodiny
anonym
| 12. 8. 2016 12:59
TO MP: už jsem tu ale je problém s parkovanim, není tu místo
anonym
| 12. 8. 2016 18:57
TO MP: Tak dalo se to zvládnout, že..Akorát jsme se tam potkala po cca 15 letech s jedním známým- pak už jsme Vás ani neviděla , měla jsem auto uplně vzadu. Tak už ted vím,že další by měla být 4.9. ale to doufám,že už nebude a bude doma uvidíme, čekáme na datum jednání PP.. tak snad nám to výjde..Mějte se zatím-a máte hezké holčičky
anonym
| 12. 8. 2016 21:20
TO B.K.N: S parkováním to bylo blbý, ale našla jsem místo vzadu za tím přístřeškem na kola, tak to ještě šlo. Co dojeli po nás, měli to asi horší. Dík za pochvalu slečen, povedly se nám no :D Návštěvu jsme zvládli, táta byl hrozně dojatý, když přišly, nikdy bez sebe nebyli tak dlouho. I holky to braly dobře, trochu jsem se o ně bála, ale po vystoupení z auta pronesly, že to tam je "luxusní". Tak nevím, co za hrůzzu si představovaly, asi nějakou středověkou hladomornu. Horší to bylo při odchodu, jak jsme čekaly na "odbavení", tak tam jedna holčina o trochu větší než moje starší, hodně plakala, a nedala se utišit, tak to jsem čekala, že spustí ty moje taky. Táta je zatím tam v mezích možností "spokojený", víc volnosti než v Brně na nástupu, tak kéž by tak dostal nějakou práci, a žádného blba na pokoj. Kdy bude mít další návštěvu, jsem mu zadala za úkol zjistit, abych si mohla zařídit volno v práci, dělám i o víkendech. Dík za rady
anonym
| 12. 8. 2016 21:40
TO MP:muzu se prosim zeptat jak asi mate velke deti? A jak jste jim to rekli? Ja stale bojuji jak to oznamit tomu mladsimu.Chodi do skoly na prvni stupen, ale je to takovej cita.
anonym
| 13. 8. 2016 07:16
TO MP: No Já stále až také tam vzadu u lesa-tedy spíš za branou, kam mě poslali, jediné volné místo tam bylo, ale pak už stál každý jak to šlo , když jsem odcházela. Nemáte zač No právě toho odchodu malé, se celou dobu moc bojíme, vidět ji jak pláče ještě tam, otázky..to bych nedala. Už ted mi rve srdce, že ji musíme ,,lhát" ale tím, že jezdívá do zahraničí, tak to trochu bere, akorát máme asi smulu-19.8. bychom měli odjíždět na dovolenou, ale asi nestihne být jeho jednání o to PP..takže to bude další vlna pláče..no uvidíme. Mě hlásit návštěvu hned, že prý 4.9. tak jsem mu řekla, že to doufám, že už bude doma.. uvidíme, kéž by..Myslím, že i Vy ji tak budete mít.. Mějte se pěkně. Ano je to tam jiné jak Brno, ale to jsem myslím na začátku uváděla..ale ta práce je tam problém.. Dnes máme jet do zoo - Jihlava,ale počasí se moc netváří- tedy aspon u nás..Tak snad nebude pršet. Mějte se.
anonym
| 4. 8. 2016 21:20
Ahoj, tak ani Vaši nejsou pořád doma? Blíží se víkend, achjo. Snad už v tom říjnu bude doma... :(
anonym
| 4. 8. 2016 13:18
Zdravím všechny, moc nestíhám sem nakouknout a číst, natož psát. Dnes přišel dopis, a manžel je v Rapiticích. Minulý týden psal, že asi zůstane v Brně, že není jinde místo, a mohl by i 300 km daleko, tak že kývl na Brno, a že půjde hned do práce. Za pár dní je všechno jinak. Sice to máme blíž, ale o práci je tam nouze. Dobré je, že psal, že je to tam zatím lepší jak v nástupu, a že bude brzo posílat navštívenku. Je to 3,5 týdne co je pryč, a dětem se už stýská. Někdo mi tu psal info o Rapoticích, akorát to nemůžu dohledat, jak to tam bylo s návštěvami a tak.. Jen si pamatuju, že můžou volat často, když mají kartu. Minulý týden jsem posílala časopisy, ani nenapsal, jestli je stihnul dostat. A předvčírem jsme posílali další kilovku, časáky a hlavně brýle, tak doufám, že mu to předají i když je přestěhovaný :-\
anonym
| 4. 8. 2016 13:23
TO MP: Ahoj. no tak ted jsem zvedava jak dopadne ten muj. minuly tyden jsem byla na navstene v Brne a tam rikal ze by ho meli prevazet do Kynsperka coz je dost dalekobyla jsem tam ve stredu a myslel si ze uz ve ctvrtek pojede v utery jsem dostala dopis a jeste byl porad v brne... taky prave povidal ze chtel do Rapotic a neni tam misto. tak ted jsem z toho zmatena.. doufam ze pro nej taky najdou misto v Rapoticich. to bych mela blizko.. no jsem zvedava jak to dopadne... ach jo... a vas manzel mel moznost napsat kam by chtel jit?
anonym
| 4. 8. 2016 14:56
TO Pitu: Psal při nástupu že co nejblíž k rodině, což je pro nás Znojmo a pak Rapotice. Chtěl raději Znojmo, měla bych to lepší na ježdění, a je tam víc práce a míň vězňů, ale bylo mu řečeno, že to nemusí vyjít. A pak byl před komisí, tam mu prý nabídli, aby zůstal v Brně, a že by mohl i hned do práce, tak na to kývl. Jinak prý naznačili, že by mohl jít i do Slavkova, a to bychom měli 300 km. Pak najednou napíše, že je přesunutý, tak asi nějaké rychlé rozhodnutí.
anonym
| 4. 8. 2016 15:51
TO MP: dekuji tak to jsem zvedava jak dopadne.. snad ho daji do tech Rapotic to by bylo idelani taky bych to mela blizko. ted jen cekam na dopis
anonym
| 4. 8. 2016 15:04
TO MP: i kdyz je prestehovany tak postu mu preposlou a dostane ji. Ja s kilovkama mam uz zjisteno ze je predana do druheho dne. Poslu treba v utery a ve stredu uz ji ma,stejne tak dopis.
anonym
| 4. 8. 2016 18:29
TO MP: to psala ja ..
Vidíte je tam..aspon tak, návšteva 1 za měsíc na tři hodky..
anonym
| 4. 8. 2016 20:58
TO B.K.N: A o návštěvách můžeme něco přinést, nebo tam jen koupit? A na vycházky mají taky nějaké oddělené dvorky, nebo můžou na větší prostor v té "zahradě"? Příště snad napíše víc, nebo bude návštěva, děti se ptají, mě taky napadá spousta otázek, po kolika lidech bydlí, co jídlo, zacházení, možnost vycházky po čase...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
12. 6. 2025 15:38
14489
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
12. 6. 2025 14:38