Diskuze

Zpět na výpis diskuze

přítel ve vězení - co dělat

Diskuze

anonym
| 8. 9. 2017 21:56
Holky nastala u nas zlomova situace takova, malem jsem o neho prisla a byly jsme bez sebe. V tu chvili to bylo silene, nebudu upresnovat, ale jestli je milujete ani o tom nepremyslejte aže drzte se jich jak jen to jde. NepremSlejte co by kdyby, co bude bude....ted je ted, jestli se milujete neni co resit :) !!!!!!!!
anonym
| 8. 9. 2017 21:07
Jinak holky, mám ho v Ostrově a chceme ho dostat do Jiřic, tak kdyby tu byl někdo na výměnu? Díky..
anonym
| 5. 9. 2017 21:27
Ahoj spolutrpící,
mám toho svýho na pět let a asi ještě něco přidaj..sedm měsíců byl na vazbě, já celou dobu s ním a podporovala jsem ho..nebylo to s ním nikdy moc lehky i když mě evidentně miluje..Taky jste někdy z těch svých chlapů tak unavený, že se Vám ani nechce moc žít?
anonym
| 5. 9. 2017 15:45
Ahoj holky, stalo se nejaky z vas, ze vas pritel nebo manzel zatahl do nejaky svy zalezitosti, ktera najonec dopadla jako tretna cinnost? Ne treba umyslne ale ze to tak proste dopadlo?
anonym
| 3. 9. 2017 02:49
Dobrý den, před pár dny byl můj přítel odveden do vězení než jakékoliv nástupní dobu nebo informace o tom, že se něco děje.

Chtěla jsem se zeptat, zda-li bych mu mohla donést nějaké osobní potřeby které měl mýt při nástupu .
Dá se požádat o přerušení výkonu trestu nebo obnovení procesu? Je možné, aby uvěznili nevinného člověka z nedostatku důkazů? Případně osvobodit danou osobu a pomoci dopadnout osobu, která je za tento čin zodpovědná.
anonym
| 3. 9. 2017 11:18
TO tekky:

Standart, asi někde něco bylo když ho sebrali. Musel být na PČR u výslechu a tam záleží co si usmyslí. Zda pustí nebo žádají uvalení vazby. Tohle musí proběhnout do 48 hodin od zadržení. To znamená, že třeba spí jednu noc na PČR. Když je uvalena vazba od soudu putuje do vazby. Nejde jen o nedostatek důkazů ale třeba útěk nebo ovlivňování svědků nebo spolupachatelů vždy se něco najde. Osvobodit osobu pouze pokud se zaručí soudu nebo kauce.
anonym
| 3. 9. 2017 15:11
TO tekky: vzhledem k tomu ze moc informaci nemáte, pravděpodobně je teprv na vazbě. Pokud má svého obhájce, kontaktuj jeho. Pokud nemá, vyčkej, pritel se ti ozve. Jednu známku a obálku mu daji, pak už musí mít své. Však ani nevíš kam byl odvezen. Vzhledem k tomu ze píšeš o obnovení a ze je nevinný s nedostatkem důkazu, tak asi odsouzený být musel. Pokud nepřebral poštu kde mu soud psal o nástupu, proste ho sebrali a jel rovnou na výkon trestu. Obnovu procesu podat muže, ale to neovlivní to, aby ho pustili. Normálně bude čekat na vyjádření soudu ve výkonu zda se zamítá, nebo bude obnova. Ještě před obnovou podejte dovolání k nejvyššímu soudu. Opět přijde dopis od soudu, zda se zamítá, nebo bylo schváleno. Ovšem zamítnuto je téměř vždy. Tyto úkony však trvají dlouho a bohužel zatím ve výkonu bude. Přerušení trestu nedávají, musel by mít nějaké vážné zdravotní problémy které nejde léčit ve vězeňské nemocnici. Například ozařování, chemoterapie....
anonym
| 2. 9. 2017 15:44
Ahoj holky mám dotaz :-\ :-\ Povolily někomu návštěvu 3hod normál a v tom měsíci 2hod individuální návštěvu ? nebo 2hod intimní ? děkuji
anonym
| 2. 9. 2017 06:57
Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla nektere me je znaji obcas jsem tu neco napsala taky jsem patrila mezi Vas jednu co cekala na pritele az ho pusti.Cely rok jsem za nim jezdila s malym dvouletym ted uz triletym synkem a tehotna pote kdyz se narodila mala tak i s malou aby vedel ze na neho cekame a Milujeme ho.Sama se dvema malymi detmi moc penez jsme nemeli zila jsem pouze z rodicaku jak nektere vite neni to zrovna moc nebyt me rodiny tak v tu chvili by jsme nejspis skoncili nekde na ulici.Vsichni okolo mi rikali at se na nej vykaslu at necekam ze takovy lide se nemeni a hlavne za to co udelal ze na nas nebral ohled co bude snami venku kdyz by doslo na nejhorsi.Ale ja ne ja neposlouchala a tvrdila jsem ze se vazne zmenil a ja i tak cekala protoze mi tvrdil jak moc ho to mrzi ze uz nikdy takovou blbost neudela ze toho lituje ze chce byt uz jen snami ze jsme pro nej nejdulezitejsi na svete a strasne mi dekoval ze na nej cekam a ja mu to vsechno verila.Posila jsem mu baliky dopisy znamky karty casopisy penize vsechno co si tam pral vsechno jsem mu poslala hlavne aby je mu tam nic nechybelo.Byla jsem tak najivni sprominutim krava vite co udelal kdyz ho pustili domu prisel az za dva dny po propusteni a pouze nam zdelit ze si uvedomil ze me uz nemiluje a ze snami nechce byt.V tu chvili to byl pro me takovy sok ani nevim jak popsat jak jsem se citila jak nejaky kus hadru co snim vytrel podlahu a zahodil.Kdyz jsem se ho optala co ty kazdodeni dopisy ze nas miluje ze ho to strasne moc mrzi a ty vsechny sliby okolo tak mi na to odpovedel ze to musel psat ze si to cetli a jeste jak to rekl s takovym povysenym tonem a odesel a ted jak by jsme pro nej neexistovali za to vsechno se nam krasne odvdecil.No bylo to pro me proste hrozny.Jeste ted se z toho dostavam a nemuzu tomu uverit co se stalo a to jsme spolu byli 12let.Asi si rikate nektere to je hrozny ale ten muj by to neudelal taky jsem si to tenkrat rikala kdyz jsem si tu precetla podobny pribeh.Holky prosim Vas zamyslete a vazne popremyslejte jestli Vam opravdu ten clovek za to stoji aby jste nedopadla nektera jako ja.Taky jsem mu moc verila ale bohuzel nemela jsem.Nemyslim to nejak zle jenom bych neprala zadny z Vas co ceka aby dopadla jako ja.Hodne to bolelo.Jinak preji Vam krasny den a tem co za to opravdu stoji at Vam je brzy pusti domu ahoj
anonym
| 2. 9. 2017 10:46
TO J.N:
Jooo holky s tímhle se musí počítat tak jak s tím, že tvrdí už se tam nikdy nedostanu to bylo naposled a za nějaký čas je tam opět a znova a jede se stejná písnička až z toho je hit a vám už to nepřijde ani nijak zvláštní.
anonym
| 2. 9. 2017 15:38
TO J.N: To je teda blb Bohužel i takoví se najdou. Nebo si najdou přítelkyni už z vězení, a mají ji jen na to, aby tam vydrželi, a aby se o ně starala. A pak zmizí. Ale když spolu máte dvě děti, a ví, že místo sobě dáváš jemu, a on tohle, tak to je teda vyžírka a kretén největší.
Já sice manželovi pošlu, když můžu, ale na rovinu mu říkám, že než abych dala jemu a ne dětem na prvním místě, to že neudělám. Trochu se bojím i toho, jak se bude chovat po návratu, sice si uvědomuje, že naše starání se o něj není samozřejmost, ale jestli změní svoje chování podle našich představ, těžko říct. Držím pěsti, ať se z toho vzpamatuješ co nejdřív, aby platil aspoň a na děti, a třeba se časem najde někdo, kdo si vás jako rodinu zaslouží opravdu.
anonym
| 2. 9. 2017 23:32
TO J.N: no to je parchant. Ještě bych pochopila kdyby jste neměli děti a byli spolu krátce, ale tohle je hnus prvního kalibru. To bych se snad i modlila aby Bozi mlýny opravdu dělali svou práci. Dětem ani sobě nedopřeješ, probrecis kolik nocí, porod zvládneš sama na jedničku s nervama, ze on sedí a td. a on hejsek jeden takhle? No ještě bych pochopila kdyby řekl, ze si zasloužíš mnohem lepšího než je on, a pro to odchazi, to by byl charakter, ale tohle je proste chování s prominutím jak laciné ***. Přeji ti, pevné nervy, lásku pro děti a časem pro muže který si ji zaslouží. A věř, ze takovej na vás někde čeká. Jen pozor ať nenaletíš, parchantů je jistě dost. Posílám pohlazení tobě i dětem
anonym
| 3. 9. 2017 00:06
TO J.N: a to jsi mu ještě pomáhala na PP, pevný výstup neměl, pokud se nepletu. A tuším ze byl i na par hodin doma, před PP ne? A to se choval ještě normálně? Ty jo, ty jsi mě dostala fakt
anonym
| 5. 9. 2017 21:57
TO J.N: To mě moc mrzí..zrovna jsem tu dnes psala, jak jsem z těch chlapů už někdy uuunavená..taky zrovna přemýšlím, jestli s ním zůstat a ne proto, že sedí, ale protože se někdy chová jako blb...
anonym
| 8. 9. 2017 07:56
Ahoj,taky o tom dost premyslim
anonym
| 8. 9. 2017 21:04
TO Anonym: A přišla jsi na něco?
anonym
| 8. 9. 2017 21:52
TO OK: ¨
Tak to je nás víc, přemyšlím o tom už celý rok
anonym
| 8. 9. 2017 21:58
TO Klára: A pořád jsi s ním, vid..
anonym
| 8. 9. 2017 21:59
TO Anonym:
Jsem, ale ty otázky tam jsou pořád....
anonym
| 8. 9. 2017 22:08
TO Anonym: když byl ten můj 7 měs na vazbě, tak jsem mu přišla na nějaký věci, klasika, telefon apod , pak jsme to urovnali, celou dobu jsem byla s ním a ted mi ho zavřeli na 5,5 ..a něco asi přidaj..nevím, co dělat..
anonym
| 8. 9. 2017 21:59
TO Klára: promin, anonym, špatně jsem odpověděla ..jsem tu nová
anonym
| 8. 9. 2017 22:02
TO Klára: otázky osobního rázu? Nebo už toho máš dost prostě celkově..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
4. 6. 2025 19:26
14448
jirinaova
4. 6. 2025 17:32
73454
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55