Diskuze

Zpět na výpis diskuze

přítel ve vězení - co dělat

Diskuze

anonym
| 23. 8. 2017 15:26
to tam koukaj i na DVD jo tak to musej byt v nejaky dobry veznici ale asi to maj s dohledem ze
anonym
| 23. 8. 2017 10:36
a jeste se zeptam nevite jak je to s propoustenim jesli posteji nebo ne dekuji
anonym
| 23. 8. 2017 10:28
Holky dekuju moc za vase prispevky ohledne te sikany:nevim jestli to je pro me otazka kam se necha preradit chtel by zustat v Litomericich.ale napise si tam straz pod ralskem Liberec a tu treti nevime ma to s Dozorem jestli muzete klidne poradte.A jeste se chci zeptat na tom nastupnim odeleni mame totiz vezensky rad doma co jsme nasli na netu a tam je ze ma i osobni volno jestli treba v tom nastupaku je dovoleno ze se koukaji na televizi atd
anonym
| 23. 8. 2017 11:48
TO dracice: ahoj v nástupnim bude 24 hodin denně zavřeny v místnosti 3x2 metry, jediný co bude moct tak se jít na hodinku provetrat na beton a at raději jde i kdyz se mu nebude třeba chtít v Brně dostávali černý puntíky, že se stráni kolektivu osobní volno znamená na nastupnim ze si muže číst, uklízet nebo spát ve výkonu už je to jinak
anonym
| 23. 8. 2017 11:53
TO Azareta: dekuju a jak to zvladate kdyz jste doma sama ja teda budu s detma ale ty dva roky budou dlouhy no snad uvidime vsichni od pravniku az po probacni sluzubu mu rikaj ze tam tak dlouho nebude
anonym
| 23. 8. 2017 12:15
TO dracice: však on tě zaměstná neboj Pořad té bude bombardovat ať zařídíš to a tam to, ať zjistíš to, ať seženeš vodu po holení bez alkoholu kterou stejně neseženeš, ať mu posleš to a tamto. A jestli mužů doporučit, věci do balíku si nakupuj průběžně, protože pak na to nestačí výplata. Nudit se rozhodne nebudeš!
anonym
| 23. 8. 2017 12:19
TO Naděje: dekuju za rady tak ja se bojim hlavne kvuli holce ji jsou 4 roky a jsem zvedava (bojim se jak to zvladne) no uvidime co a jak bude
anonym
| 23. 8. 2017 13:11
TO Anonym: malé děti to snáší dobře. Nemaj přehled o čase. Neboj, to dáte
anonym
| 23. 8. 2017 14:22
TO dracice: máme teprve 4 měsíce za sebou a jeste nás čekají doufám jen 10 začátky jsou vždy težké než si člověk zvykne ze ho vedle sebe nema, nemůže sním mluvit kdy chce a žít z jedné výplaty, ale ja jsem optimista a říkám si ze se dá zvládnout vše tak se držte jak píši holky nudit se nebudete ted jsem cely víkend stahovala třeba filmy a vypalovala je na DVD a dnes mi řekl ze jim tam půlka nejede
anonym
| 23. 8. 2017 14:26
TO Azareta: toho bych se docela bála. Posilate mu něco, co je nelegální.
anonym
| 23. 8. 2017 14:36
TO Naděje: nelegální myslíte třeba *** ? takové věci mu rozhodne neposilam posílam mu filmy o které si sám napsal akorát mi řekl ze na to DVD nemám psát názvy jen očíslovat ty DVDčka, jinak by mu to prej nedali
anonym
| 23. 8. 2017 15:12
TO Azareta: nemyslela jsem tím vůbec žádný žánr to je celkem jedno co tam je. Proste vypalování není legální.
anonym
| 23. 8. 2017 15:28
TO Naděje: tak to se omlouvám, špatně jsem vás pochopila tak ja si myslím ze to ma pritel asi zjištěny, kdyz mu to dali hlavně nebudu jediná přítelkyně která poslala DVD, kdyz mi furt říká ze se dnes budou dívat na to a na to
anonym
| 23. 8. 2017 15:45
TO Azareta: já mému vezla CD s hudbou ale říkal právě ať vyberu doma jen originál. A třeba v kilovce se to tam posílat nemohlo vůbec. Byl omezený počet na 5 kusů. Takže když jsem mu třeba tři nové přivezla, musel mi dát tři co tam měl, aby měl stále jen těch 5 kusů.
anonym
| 23. 8. 2017 17:46
TO Azareta: a muzu se zeptat v jaké věznici sedí vás přítel a jestli to má s dohledem nebo dozorem dekuji
anonym
| 23. 8. 2017 12:10
TO dracice: už jsem to psala. Nastupak je cela, kam mu jídlo podají okénkem. Nikam nechodí. Maximálně když jde k lékaři,nebo ještě sepsat nějaké papíry a na hodinu denně na beton na vzduch. Osobní volno je jako třeba na táboře ze si muže přečíst knížku, lehnout atd. Ovšem na cele se dá ležet celej den. Až se dostane na oddíl a nebude pracující, lehnout si nemůže. Jsou za to napomínání. Postel musí být ustlaná a běda když kontrola zjisti ze je postel teplá. Pracující však spát můžou i ve dne, pokud mají volno a nejsou v práci.
anonym
| 23. 8. 2017 10:04
Baterky do narokace nedavame ani my, nevim ja je to jinde ale nam normálně povoluji baterky v kilovce :) to ai pozdeji ale urcite vsechno sama zjistite a hlavme pritel zjisti jak to v te jeho chodi co se smi a nesmi a za mesic budete chytřejší uplne
anonym
| 23. 8. 2017 09:50
Šikana - ano ať ze sebou nenechá vytírat podlahy, ale ať zas nemachruje a zbytečně na sebe neupozorňuje. At jim klidne řekne, já si přišel odsedět co mi patří a chci se dostat domu co nejdřív. Budou na nej zkoušet všechno možný. Musí věřit jen sám sobě. Ať si nenechává nikde postavené třeba kafe bez svého dozoru. Jsou tam škodný, co mu jsou schopny do pití něco šoupnout ať pak načůrá při kontrole a má průser. Jak se dostane někam na pokoj ať na stůl postaví jeden malej balíček tabáku na přivítánou ať si spolubydlící vezmou. Ale zbytek zamknout. Budou žebrar, prosit, vydírat ... nesmí podlehnout jinak bude mít holej zadek hned první den. Až tam bude mít třeba jednoho nebo dva kamarády ať jim klidně půjčí, ale jinak moc nevěřit. Ale myslím ze každý průměrně inteligentní to tam prokoukne celkem brzo a pak ví, s kým udržovat dobré vztahy, koho ignorovat. Komu nabídnout když zrovna nemá atd. S vychovatelema se bavit slušně, a snažit se s nima vycházet. Určitě ne se přidat ke skupince hlupáku který zbroji proti vychovatelům. Ale jak píšu chytrý člověk si tohle prokoukne sám a začne si tam žít život tak ať má šanci se dostat domu co nejdříve.
anonym
| 25. 8. 2017 19:40
TO Naděje:

no nic ve zlém, ale chytrý člověk by se hlavně do vězení nikdy nedostal.
anonym
| 23. 8. 2017 03:52
Jinak k te sikane apod... at pořád mysli na to, ze chce zadat treba o tu 1/3 apod...a kdyz bude mit kazenaky za mlaceni a tak tak mu ji nikdy neschválí. Takze at kasle na konflikty a snazi se tomu co nejvice vyhybat. Nestoji to za to. A vsichni to tam vetsinou vi co chteji domh, nejvice vyskakuji ti co jedou do plneho trestu a je jim jedno nejaka pulka protoze venku nikoho nemaji. Dulezite je si pozor zjistit kdo jaky je apod...a davat si pozor na bonzaky.a ty co donasi.. jednodusse, nikdy tam nikomu neverit a jet si za sebe i kdyz kolem bude mit lidi ,s kteryma vYcházet bude :) postupne se muhe zapojit do krouzku, nejake bude mit povinne ,nektere dobrovolne, pro nej lip vzit toho co.nejvic, zabije cas a ten se tam teda vlece. Alespon bude mit nejaky mensi rezim, at si treba postupwm urci aji hodinu na psani dopisu, na cteni na odpocinek atd atd atd.... je lepsi mit rezim denne on ten den potom lépe utika. Klidne mu muzeze potom poslat hned kilovku s tiskovinama, ted at ai s tim nezatezuje, jen tteba nejakou knihu nebo casopisy, krizovky jsou taky vyhra.... ale potom posilejte noviny a casopisy kdykoliv budete moct, kilovky vetsinou vsude muzou dostavat denne... je to pro ne jako poklad společně s dopisama. Diar je tajy dulezite si vzit sebou, se vsema eulezitMa vecma od adres po telefonni cisla.. a co uznate za vhodne.
anonym
| 22. 8. 2017 22:57
A máte někdo skutečností se sikanou přítel teda má 2 metry 130 kg ale docela se toho bojim aby pak neseděl ještě dyl
anonym
| 22. 8. 2017 23:14
TO Anonym: ja si myslím,ze ve vezeni plne chlapu to spis funguje tak, ze si daji do drzky a cau, jsou tam silnejsi a jsou tam slabsi, nam radili at si nenecha nic libit a udela si respekt ,ale at nevystrkuje ruzky...nejlepsi je zlaty stred :) at nedela nikomu sluhu ale ani se na nikoho nevyvysuje, tim se ridi a prochazi...jenomze nikdy vam nerekne vse, to se na to pripravte :) urcite tam bude mit konflikt, ale o tom to tam je, musi si umet srovnat poradek a nebyt debil no :D tezko rict, slYším pouze co slysim, nezazila jsem si to, ale zacatky jsou tezke vsude. Co michce kolikrat rika je silene, neni dobre tam byt za bohateho ...napriklad, ti co frajeri ze maji vse dopadnou nejhur, potom je okradaji, chcou po nich veci a kdyzpotom nema, byli schopni zapichnout nuzky kousek od srdce a dokonce nikdo za to nebyl postizen,protoze nikdo nechtel bonzovat, joooo, tak to tam chodi, ale tim vás ho nestrasim a. Vyy nestraste pritele, at se ale připraví na nejhorsi, je lepsi pocitat s nejhorsim a byt mile prekvapen nez opak, drzim palce !
anonym
| 22. 8. 2017 23:42
TO Anonym: kleštičky na nehty, penzu, zrcátko ať se muže poradně oholit. Já vím je toho moc, ale když nemá, jeho problém, nikdo se tam s nima necrcá. Jo až se ho kluci budou ptát za co tam je, ať řekne pravdu, oni se to stejně časem dozví a pak by byl za debila, ze lhal. Duvernosti ať si nechává pro sebe, co se tyče majetku, rodiny, bydliště atd. Jo, napiš mu do norýsku adresy a telefoni čísla, které bude chtít používat. Adres kolik chceš, telefoni čísla jen čtyři, na víc volat nemůže. Pribal mu par fotek. Sebe, děti...do začátku ať má nad čím ronit slzy.
anonym
| 23. 8. 2017 00:06
TO Anonym: taky peníze. Oni mu je rozdělí na účet. Osobní, zdravotní. ..ať si pak muže kupovat věci a léky.
anonym
| 23. 8. 2017 03:44
TO Naděje: ty penize jsou dobra vec do zacatku, potom co poslete , mu pulku strhnout pokazde.... takze kdyz na možnost vzit vic na zacatek na vlozeni, ar vezme :)'

Klidne muze strojek na holeni, ale nasemu dovolili jenom na baterky, potreba zkusit pokud bude chtit... penu na holeni posilame nivea v tube . Presne tak, cim vic tim snadneji to tam pro nej bude nez pro ty co vazne jdou jen s tim seznamem co dostane.... jeste me napada kroksy do sprchy, ne vzdy to tam je uplne ciste jak doma, skoro nikdy dokud si to nejaky vezen sam neudela podle sebe,takze docela dulezite...radio pro nej bude taky zachrana!! Sice mu ho daji az pozdeji ,az provedou kontrolu,ale takove malicke je supwr na dlouhe chvile. Klidne i baterky do zasoby. Fajn je koupit nabíjecí baterky a nabíječku na ne priblait, za nejakej cas se to vyplati a ušetříte :D ten zamek se vazne vyplatí investovat at je neporazitelnej :D:D:D protoze jak prijde ma barak a bude mit stale hodne veci, nwbo at mu kdykoliv dojde balicek naeokovy, sebehnou se na nej jako supi, na to at se připraví a hlavne se nenecha okrast a oblbnout, potom si na to zvyknout a nedaji mu pokoj, at pozdeji klidne se podeli,ale si lidma u kterých bude vedet, ze mu to oplati kdyz jim dojde balicek a on mit zrovna nebude a ne s lidma co jen slibuji, kamarady si ve vezeni neudela, ale je lepsi to tahnout minimalne ve dvou nez sam, ale to pozna uz sam, jejda ,uplnw vzpomínám na nase zacatky, jsem taj rada ze toje mame za sebou a vy hlavne se drzte , zavrit muzou ale pustit musi!!! Uviditw ze za chvili budete na to koukat uplne jinak a bude to i jine
anonym
| 23. 8. 2017 09:31
Co se tyče nabíječky na baterky pozor. Ne každému dovolej mít nějaký kabel. Oni z toho pak předělávají na různé věci jako nabíječky na mobil, ponorku na ohřívání vody a bůh ví co ještě. Takže proto i rádio na baterky. Ať jich veme víc a prinejhorsim pak muže koupit tam, když bude mít peníze, do narokoveho balíku je moc nedávejte, přeci jen jsou těžký a zbytečně vám ukradnou váhu na důležitější věci.
anonym
| 22. 8. 2017 22:13
A ještě se zeptám máte nikdo zkušenost jestli si si může vzít balíčku na cigarety myslím tím na papírky dekuju
anonym
| 22. 8. 2017 22:44
TO Anonym: jesrli kouri at si vezme i tabak sebou, dostatek, to stejne bude potrebivat ze vseho nejvic, plus dopisni papiry na zacatek aa znamky, taky dulezite aby vam mohl hned napsat vse potrebne. A psaci potreby atd atd.... nam balicenku povolili ale stejne ju nepouziva :) ale zalezi na veznici, hlavne at se neda a nenecha se nic vzit
anonym
| 23. 8. 2017 10:06
TO Anonym: kam si pritel bude zadat prerazeni? Muze si myslim vybrat tri veznice ktere by uprednostnil. Ale stejne mu je nemusi pridelit...ale sance tam je
anonym
| 22. 8. 2017 20:32
dobry vecer holky obdivuju vas jak to zvladate me to taky ceka za tyden pritel ma nastupo na dva roky jednom v duchu doufam ze ho pusti na 1/3 je prvotrestany jestli nekdo mi muzete poradit co si sebou ma vzit budu strasne moc rada dekuji a drzte se

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 6. 2025 18:23
14456
..Magda
6. 6. 2025 09:38
73455
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55