Diskuze

Zpět na výpis diskuze

přítel ve vězení - co dělat

Diskuze

anonym
| 24. 7. 2017 08:05
Ahoj holky je neco nového?
anonym
| 12. 7. 2017 18:19
Hanka - vůbec netuším na co reaguješ. :-\
anonym
| 11. 7. 2017 14:36
Ahoj děvčata, tuto diskuzi jsem objevila nedávno. Ráda bych se k Vám přidala. Mám partnera ve VTOS již přes 3 roky.. před chvílí jsem založila uzavřenou skupinu na diskuzním portále - e-mimino. Skupina se jmenuje: vězení ( pokud bude schváleno adminy ) a budete mít zájem, mohly by jste se přidat a můžeme si povídat trochu soukroměji. Pro fungování na e-miminu musíte mít založený bezplatný účet - s přezdívkou jakou chcete. Jen admini ví,jakou máte e-mailovou adresu ( kterou si samozřejmě také můžete za tímto účel vytvořit ).Měly by jste zájem?
anonym
| 10. 7. 2017 22:23
Dnes nebyl pěkný den - jednak jsem na soudu zjistila číslo jednací manželovy žádosti o PP, a bude to rozhodovat p.Holubová (i podle našeho právníka je to horší varianta, je přísnější, a šance jsou hodně malé, tak snad pomůže příslib práce a výborné hodnocení vychovatelů).
A byla jsem u právníka kvůli náhradě škody, kterou od nás vymáhá pojišťovna - a prý se s tím nedá nic moc dělat. Takže po nás chtějí 9,5 milionu Kč, budeme čekat na soud, který může maximálně trochu snížit, ale stejně to v životě nezaplatíme. Prý je to standartní výše odškodného, přitom všud čtu a slyším o částkách mnohonásobně nižších.. Jsem zralá na zhroucení, nejím, nespím, je mi zle, a funguju jen kvůli dětem. Jisté je, že manžel bude mít exekuci do konce života, a můžeme se jen modlit, aby ji nedali i mě - což můžou, jinak se půjdeme pást, a to doslovně. Tyhle starosti bych nepřála opravdu nikomu..
anonym
| 10. 7. 2017 23:02
TO MP: to mi je moc lito....ale chapu jak vam uplne je, kdyz jsem videla.nahradu skody tak jsem tak.malem omdlela.... sice je to mnohem mensi ale i tak, takze vam vazne drzim palxe at. Se vam to snizi, nepremysleli jste na oddluzeni nebo necem podobnym? Pry se to.na to takw vztahuje a.lze to...ze b za 5 let mu vse odpustili kdZ by mohl splatit několik procent za texh pet let...ale nejsem si jista xo to presne je a jak to funguje presne...kazdopadne kdy mate soud? Víte ? Pry soudi novy p.Kratky a. Pousti vice nez p.Holubova, ale budu drzet moc moc palce!!!
anonym
| 10. 7. 2017 23:59
TO M.: Vyšlo to bohužel na p. Holubouvou. I právník říkal, že p.Krátký je na PP trochu mírnější, takže nás to mrzí. Manžel dokonce zvažuje, že by to stáhnul a zkusil za pár týdnů, jestli by to na něj nevyšlo, ale mě se to moc nelíbí. Aby vychovatelé psali posudek, a pak za chvíli znovu, to by se jim asi nelíbilo.
Oddlužení by šlo, kdybychom zaručili splacení třetiny, a to nezaručíme, i kdyby to soud stáhnul na polovinu. Takže to bude hodně na nervy, a hlavně mě to štve kvůli dětem. Já se omezím, ale jim nebudu moct dopřát skoro nic..
anonym
| 11. 7. 2017 00:02
TO M.: A p. holubová soudí začátkem měsíce, takže když stihnou poslat posudek, tak by to mohlo být začátkem srpna. Pokud by se to zdrželo, tak až začátek září. Dnes jsem se dívala na rozpis jednání, tak podle čísel jednacích by to na ten srpen mohlo klapnout, spis z odsození mají v Tr, a vychovatel, který to hlavně píše, se vrací dnes z dovolené.
anonym
| 11. 7. 2017 13:34
TO MP: zadate pulku pokud dobre pamatuju ze? Kolik mate do konce ? Je tonechej o.enervy to vam verim ale ono ani tak nesejde na soudci uplne, vim ze to dela hodne ale.hlavne verte v to ze to vyjde... drzim moc.moc palce :) za chvili budeme zkoušet tretinu tak jaem zvedava kdo pripadne nam :( pry p.kratky pustil ted 16 z 16 .....:D
anonym
| 12. 7. 2017 18:57
TO M.: Tohle kdybych mu řekla, tak to fakt stáhne a bude podávat o dva týdny později znovu, aby to vyšlo na něj. :(
Jo, žádá půlku, má dnes přesně rok od nástupu.. Věříme, ale uvědomujeme si, že šance moc velké nejsou.
anonym
| 12. 7. 2017 22:24
TO MP: porad nechapu jak by jste chteli podat tak aby to.dostal primo on, vzdyt to je o nahode nena? A navic by musel zase dlouho cekat ne? Kazdopadne budu moc drzet palce at to vyjde !!!
anonym
| 9. 7. 2017 19:29
Rapotice - Dnes po mě poprvé chtěli doklad od dětí. Jezdíme tam od srpna, nikdy po mě nic nechtěli, koukli, že jsou dvě děti a hotovo. Dnes prý Rodný list - já že nemám, tak aspoň kartu pojišťovny, tu jsem naštěstí měla, jinak by je prý nemohli pustit !!! Tak jestli tu je někdo, kdo tam jezdí s dětmi, a taky po něm nechtěli, pozor na to.
anonym
| 9. 7. 2017 21:48
TO MP: hodne tam zalezi na smene ktera je zrovna na brane, protoze tohle jsem zazila uz mockrat ze to po nich chteli.... ale je fakt ze jak kdy, tam to.je jak na houpacce celkove :D
anonym
| 10. 7. 2017 09:16
TO MP: my jsme do Rapotic jezdili 2014-2015 každý měsíc a stalo se snad 1x že po nás doklady deti nechtěli, jinak vždy. To ještě nic není oproti tomu jak nám na bráně nadávali jaka je to nezodpovědnost vodit děti do takového prostředí, že je to tam sama žloutenka atd.
anonym
| 10. 7. 2017 10:47
TO Jaa: Tak po nás to chtěli prvně, ani manželovi prý neřekli za celou dobu, ani před první návštěvou, že máme něco mít. Naštěstí zdravotní průkazy nosím pořád. Nikdy ani nikdo nekomentoval, že tam jdou děti. Naše mají 7 a 9 let, tak už naštěstí chápou, že než něco sní, jdou si vymydlit ruce (naučily se dokonce otevřít a zavřít dveře bez toho, aby sáhly rukou na kliku). Ale když tam vidím maličké děti, které lezou po zemi, půjčují si ty jejich hračky, a pak bez umytí rukou něco jí, tak z toho mi jde mráz po zádech. Po každé návštěvě se "deratizujeme ve vaně". My jen můžeme doufat, že to byla poslední návštěva, a že už tam nikdy nebudou muset. (za mě - vydržím hodně, ale že jsem musela brát děti do tohoto prostředí, a co musely kvůli tátově blbosti už snést, a ještě budou muset - má platit miliony odškodného, takže kdo ví, jak dopanedme, to mu nikdy neodpustím. )
anonym
| 7. 7. 2017 22:44
Ahoj holky, má některá přítele v Pardubicích??
anonym
| 7. 7. 2017 14:38
TOMPAhoj my neměli právníka a pustili ho uplne v pohodě pritel říkal že by mu tam byl k ničemu zbytecne peníze on měl video soud sedel ve veznici a komunikoval přes obrazovku
anonym
| 7. 7. 2017 18:28
TO anonymka: U "nás" jezdí soudce do věznice, a mají jich vždycky víc najednou (25 -30). S právníkem se poradím, jestli to je třeba, a na kolik by to případně vyšlo.
anonym
| 7. 7. 2017 12:13
Ahoj holky, tak zítra mame konecne trihodinovou venkovni, konecne, za dva mesice uz snad osmička , no uz aby to bylooooo :) !
anonym
| 7. 7. 2017 18:31
TO M.: Rapotice že jo? My teď byli na osmičce v Náměšti, a pak jsme na konci byli v Lesním Jakubově, je tam malé dětské hřiště, dva dřevěné stoly s lavičkami, a úplný klid. V Rapoticích to prý bylo o trojce jako na oddíle, v hospodě se potkali skoro všichni z vycházky. My jedeme v neděli na návštěvku, a doufám, že naposledy. Buď ho v srpnu pustí, nebo už by mohl mít jen 24 hod opušťáky.. snad..
anonym
| 7. 7. 2017 18:35
TO MP: jo ale tak aspon bude venku a da si jidlo jine nez z tama i kdyz nevim jak tam budou varit :D uvidime, ale kazdopadne se tesim :) a vam drzim palce , my chceme tretinu zadat v rijnu a rozhodne nakonec.pravnika bereme, potom bych si vycitala ze jsme ho.nemeli znam se a at uz to stoji co tp stoji, snad uz to bude konecna.:(((
anonym
| 8. 7. 2017 21:52
TO M.: Tak jaká byla vycházka? My se těšili na srpen na 24 hod opušťák, ale prý se to možná změní, a budou nejdřív 2x na 8 hod, a pak teprve celodenní. No uvidíme, jak dopadne PP, třeba to už nebude potřeba.
anonym
| 9. 7. 2017 03:02
TO MP: nadhera,aspon nejaka zmena zase ,sicd sttasne kratke ale ted uz dalsi na baraku a zari snad ta osmicka :) ale jako je super ze toto vubec umoznuji...achjo je mi smutno uz ted :D
anonym
| 1. 7. 2017 15:10
Když dorazí žádost o PP na soud, dostane hned číslo jednací?
Manžel ve čtvrtek podával žádost, já neměla připravené připojení, a hlavně jsem neměla od něj z práce příslib o zaměstnání po návratu (ten už mám, dokonce si to nechali sepsat od právníka, aby to bylo jak má být). Dovezu to přímo na soud, ale nevím, jestli můžu hned po víkendu, nebo raději až další týden, aby to správně přiřadili k jeho spisu. Asi je potřeba znát číslo jednací, nejen jeho jméno ne?
A další dotaz - bude mít soud v Třebíči (Rapoticích). Máte někdo zkušennost z poslední doby, jestli stojí za to mít právníka? Stajně za ním musím, protožes ním musím projednat něco jiného, tak abych to případně domluvila najednou. Na oddíle manželovi říkali, že koho pustit nechtějí, tomu ani právník nepomůže, že je jedno, jestli tam s ním půjde, nebo ne. Zajímá mě jen ohledně Třebíče, všude je to asi jinak.
anonym
| 1. 7. 2017 18:33
TO MP: já znala číslo jednací od právníka tak jsem psala zadost s nim. Myslím ze když prijdes na podatelnu soudu, paní si s tím poradí. Však tam mas jméno a příjmení včetně datumu narození i svého přítele. A řazení žádosti má stejně na starost podatelna.
anonym
| 5. 7. 2017 10:23
TO MP: ja davala zadost, jednaci cislo jsem nemela, ale k prislusne zadosti o PP to priradili v poradku. Jsem prisla na soud na podatelnu, podala a soud si to uz vyridil sam.
anonym
| 5. 7. 2017 10:50
TO MP: a jestli pravnik ano ci ne, tak rozhodne ano. Co rikali na oddile je nesmysl. Pravnik poradi co udelat, co neudelat, co ma vahu u soudu a co ne. Poradi a vi, co je potreba dolozit a poridit. Lidem na oddile at ten vas neveri!!! Je jasne, kdyz by byl ten vas nepolepseny, delal problemy atd. tak jej nemusi pustit. Ale to asi nikoho. At s pravnikem nebo bez. Nam treba opomneli jmenovat listinu ze spisu. Ja to nepostrehla, ale pravnik okamzite. Proto z mych zkusenosti pravnika doporucuji. Samozrejme to musi byt dobry pravnik. Blbej pravnik je vzdy k nicemu. Navic pravnik vi, jak maji listiny vypadat, co jak napsat atd. U soudu mluvil ten muj, a pravnik pred jednanim rikal, jak mluvit, nemuzete si mluvit, jak vam pusina narostla. Takze za,mne rozhodne ano pro pravnika, minimalne dobreho. Pravnik i poradil, na co si tam davat pozor a nejake veci poresi a muze tam resit jedine pravnik!!! Navic pomuze vystrihat se zbytecnych chyb, ktere mohou zbytecne uskodit. Jinak se omlouvam ze pisi bez diakritiky, ale pisi z mobilu.
anonym
| 5. 7. 2017 19:12
TO Manka: K právníkovi jedu v pondělí kvůli něčemu jinému, tak se ho zeptám. Co je potřeba víme, a máme zajištěné. A jestli tam stihne mmluvit, kdo ví, když je na člověka 10 minut..
anonym
| 30. 6. 2017 19:50
Uspesne hlasim ze ho mám doma Je to krásný neskutečný pocit Jeste tedka se nemůžu spamatovat má sice podmínku ale ubec nevadí a mužů říct že je opravdu jiný Všem přeji at vam to vyjde a drzim palce sou to nervi A boj
anonym
| 30. 6. 2017 23:55
TO anonymka: gratuluji, tolik jsem na tebe myslela. Tak užívejte
anonym
| 1. 7. 2017 10:58
TO Naděje: Je dekuju Sem stastna jako blecha

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18