Diskuze

Zpět na výpis diskuze

přítel ve vězení - co dělat

Diskuze

anonym
| 17. 4. 2017 14:19
Ahoj holky. Nevíte jak to chodí když vyjde z vězení a ma náhradu škody s někým dalším a mají to nerozdílně a společně ? Jestli to musí zaplatit celé sám když ten druhý neplatí nebo jestli s tím lze něco dělat?
anonym
| 17. 4. 2017 21:57
TO M: Ahojky, jejda to by mě taky zajímalo. Můj to tak taky měl a celou škodu 150 000,- jsme platili my přestože byli tři na to, ale my jediní jsme měli majetek. Podle mě jim je jedno kdo jakou škodu způsobil ale budou to brát tomu kdo má příjem. Pokud máte taky některá zkušenost pisněte...
anonym
| 17. 4. 2017 22:57
TO Lenka 01: vůbec se mi to nelíbi,, četla jsem že to ten co zaplatí víc než ostatní může vymáhat po zbytku soudně ale jako kdo ví co to vyřeší
Jsem z toho nešťastná protože vím že se k tomu ti zbylí nemají takže to zůstane na nás ...
anonym
| 18. 4. 2017 00:12
TO M.: Tak to bylo u nás, byli na tu škodu sice tři ale ti dva se k placení neměli, tak to zůstalo na nás a právník nám doporučil vše uhradit, aby dostal můj menší trest a taky proto že jsme ty peníze měli a z těch dvou ostatních jeden měl úplné *** a ten druhý majetek měl ale platit odmítl. Takže naše úspory jsou v tahu, vůbec nevím jestli to mělo na výši testu nějaký vliv a pochybuji, že i kdyby jsme se soudili, tak že by nám z těch dvou někdo něco dal ...
anonym
| 16. 4. 2017 02:57
AHOJ MÁM DOTAZ PŘÍTEL JE VE VAZBĚ, ALE STÁLE MÁ ZAPNUTÝ TELEFON, NEVÍTE NĚKDO JAK JE TO MOŽNÉ?
anonym
| 16. 4. 2017 09:19
TO E.: To netuším, ale určitě ho podle mě u sebe nemá on ten mobil. Spíš policie.
anonym
| 16. 4. 2017 11:33
TO E.: tak to ho lustruje policie. U sebe ho na 100% nema a kdyby mu ho dali do skladu tak ho musi vypnout, nebo by za par hodin kleknul sam bez dobiti. Jeste je taky moznost, ze ho nechal v dobe zatceni nekde kde byl. U kamarada atd a ten ho dobiji. Vetsi pravdepodobnost je ale ta policie.
anonym
| 15. 4. 2017 23:32
Jinak ho mám v Jiřicích a jezdím 3,5 hodiny cesty na návštěvu. přemístění blíž nám asi desetkrát zamítli Jak daleko máte ty svoje vy? Jinak Jiřice děs běs, na návštěvě jen automat na pití, a na kafe. Žádné jídlo ani nic takového. Obejmutí taky nedovolí, jen pusu a držet se za ruce, toť vše....
anonym
| 15. 4. 2017 23:41
TO Lenka 01: Jedzíme do Rapotic, máme to hodinu cesty. Chtěli jsme zkusit Znojmo, to by bylo blíž, a lepší ježdění pro mě, a větší šance na práci dřív. Ale tam prý dávají hlavně ostrahu, a u dohledu ty, co potřebují protidrogový program. A když už si tam prošel přijímačem, tak už nechtěl začínat jinde od nuly. Až na to velké množství lidí (kolem tisícovky jich tam je), a práce až za 8 měsíců, to tam jde. Teď mají o moc lepší vychovatele, než na začátku, konečně chodí do práce, tak už to celkem utíká. Návštěvy jsou v pohodě - fyzický kontakt klidně celou dobu, děti mu sedí na klíně, mohou odběhnout, pohrát si, dospěláci se klidně můžou držet za ruce, dát si pusu.. Koupit tam jde spousta jídla, akorát je to dost drahé. Jak začal chodit do práce, hned další měsíc měl vycházku na 3 hodiny, to bylo moc prima.
anonym
| 15. 4. 2017 23:28
Holky mockrát děkuji za Vaše příspěvky a za rady. Neměla jsem to s kým probrat, tak mi to i pomohlo... Právě ten fakt, že mimo tady tu nevěru jsme neměli ve vztahu jediný problém, do hospody nechodí, nepije, vydělává, vůbec se nehádáme, toleruje mou práci a pomáhá mi, o vše se stará, peníze mi dává, celých šest let mi nosil alespoň jednou za měsíc květiny, a pořád mi vyznával lásku... kdyby třeba ještě k tomu chlastal, nebo na mě byl alespoň jednou sprostý, tak by to bylo jednodušší ,ale nic z toho nikdy nebylo. Proto to pro mě byl takový šok a proto mám taky obavu, abych nenarazila na někoho horšího kdybych odešla, kdo by třeba pil, nebo na mě byl sprostý nebo mě mlátil... On mi dává všechno co mi na očích vidí, tak o to víc je to těžší a od nejbližšího člověka kterým pro mě byl, je to jako nůž do zad.. Je to tak měsíc co jsme si to na návštěvě trochu vyříkali, a jde vidět že se mu ulevilo. Ale jak říkáte jen tak lehce mu to neprojde.... slziček už nabrečel dost, jen si nejsem v tom vězení jistá jestli víc nelituje sebe než toho co mi způsobil... Budu s ním, ale nic nebude mít zadarmo!!! Jsem pěkná holka, o dost hezčí než jeho milenka a jak vyleze tak se budu strojit, budu se bavit a chodit ven s kamarádkama, a nebude mít čas na nic jiného než na to, aby si mě uhlídal. Ať se chlapec snaží!!!!!!
anonym
| 16. 4. 2017 11:36
TO Lenka 01: kazdy si zaslouzi dostat sanci a ty mas naslapnuto dobre Vytahnes zenske zbrane
anonym
| 16. 4. 2017 11:56
TO Lenka 01: Pokud se hezky choval a byl spokojený a přitom měl milenku,tak nic není jak vypadá.Bude ji mít i v budoucnosti.Možná si myslíš ,že jsi hezčí než milenka,ale proč ji tedy má? Možná víc než přemýšlet nad strojením a "pomstou" bych přemýšlela,co u milenky hledal... neber to ve zlém.Buď jsi si ho jako muže s potřebou souběžného vztahu vzala ,nebo se něco ve vztahu pokazilo.
anonym
| 16. 4. 2017 12:24
TO Epona: Já to moc dobře vím a nejradši bych si našla chlapa který by mi byl věrný jako já jemu ale kde hledat a jak to poznat dopředu ?? Sice nemáme děti ale máme společný byt, auto a chodíme na kliniku ohledně umělého oplodnění. Je těžké začínat stále od znova
anonym
| 16. 4. 2017 12:31
TO Epona: Já to moc dobře vím a nejradši bych si našla chlapa který by mi byl věrný jako já jemu ale kde hledat a jak to poznat dopředu ?? Sice nemáme děti ale máme společný byt, auto a chodíme na kliniku ohledně umělého oplodnění. Je těžké začínat stále od znova. Nad tím co hledal u milenky přemýšlím dnes a denně, on mi tvrdí něco jiného a ona taky. Nechci se v tom už hrabat, ani nad tím dumat. Myslím si že pokud ji nemiluje a nic pro něj neznamená jak tvrdí, tak hledal to co každý chlap, zpestření a *** s někým novým neokoukaným. Odpustit se to nedá, a nikdy náš vztah nebude jako dřív, ale šanci jsem mu slíbila. Jednou poruší a je konec. On to ví a uvidím jak moc to myslí vážně... Hlídat ho nebudu, na to nemám ani čas a ani chuť.... no nejhorší rok.... snad je to za mnou
anonym
| 15. 4. 2017 17:00
foto
anonym
| 14. 4. 2017 22:39
Holky co to tady ctu? Nekteri chlapi jsou vazne na zabiti. Ale baliky a penize by posilat chteli, to jo...
anonym
| 13. 4. 2017 22:17
Ahoj holky, mého chlapa zavřeli před rokem a půl, byl to pro mě hrozný šok, a po měsíci co byl zavřený jsem zjistila díky jeho mobilu, že udržuje rok poměr s milenkou. Byli to dvě rány najednou a myslela jsem, že to nezvládnu. V té době co ho zavřeli a co jsem mu přišla na milenku, tak jsme spolu byli šestým rokem a chodili jsme zrovna na kliniku asistované reprodukce ohledně IVF, umělého oplodnění protože jsme chtěli mít miminko a z jeho strany to jinak nešlo. Myslela jsem že se mi zhroutil svět, protože on byl pro mě vším, byl top, nosil mi pořád květiny, choval se ke mě pořád krásně, nikdy jsme se nepohádali a doma vše v pořádku, navíc jsme toužili po miminku.... tak proč ta milenka??? Odpověď neznám ale celý rok mi pláče a slibuje hory doly, čekám na něj, jezdím mu na návštěvy... ale trpím a bojím se jestli nedělám chybu. Za dva měsíce ho budu mít doma.. myslíte že se mu mám znova uvěřit, a nebo že se na mě upíná jenom proto že se na něho ten rok a půl každej vykašlal. Já mu jezdím na návštěvy, posílám mu tři dopisy týdně a balíky.. ta milenka se mi vysmívá jaký je to hajzl ale ke mě se choval jak k princezně celých šest let, měla jsem vše co mi na očích viděl, tak nevím co si myslet?? Hrozný rok, moc se těším až se vrátí a on taky, chybí mi ale na druhou stranu rok a půl čekat na chlapa který se mi jezdí takovou dobu kurvit jinam?? Mohla jsem odejít ale je mi líto těch let... děti nemáme. Co si o tom myslíte,? Moc se těším až si pro něj pojedu ale zároveň mám hrůzu jak to bude.... Jinak všem Vám přeji hodně sil!!!!!! A děkuji z případnou radu....
anonym
| 13. 4. 2017 22:20
TO Lenka 01: to je hrůza....Popravdě nevím...Ale já si myslím,že si vás nezaslouží.. chlap co rok zahýbá
.. fuj.. je to hnus, já osobně nevěru nesnáším a nevím jestli bych zvládla odpustit. Dozvědět se tohle tak asi nejedu ani na jednu návštěvu minimálně pěkně dlouho ať trpí taak jak jste trpěla vy když jste se to dozvěděla. Bozinku. Nejhorší je že nevěra je snad už všude. To je to teď moderní nebo co...Achjo...
anonym
| 13. 4. 2017 22:52
TO M.: Děkuji za podporu a za názor Já jsem za ním první tři návštěvy vůbec nejela, nešlo to Byl to pro mě šok, ještě když jsme chodili na tu kliniku ohledně miminka, kde ještě člověk podepisuje že spí jen se svým partnerem kvůli nemocem atd... no pro mě to bylo a je dodnes nepochopitelné Jenomže on ke mě byl a je pořád tak hodný a pozorný a pořád mi vyznává lásku, že to nemůžu už tuplem pochopit... Chtěla jsem ho opustit a najít si lepšího, jenomže každý kdo se o mě zajímal se ukázalo že je zadaný a že si chce jen povyrazit s milenkou a pak se vrátit domů do teplíčka k ženušce.. Přesně jak píšete asi nějaký trend dnešní doby nebo co??? Asi to ti chlapi potřebují i někde jinde, nebo nevím!!!!!! No raději bych to nevěděla.... po roce už mu i řeknu že ho miluji ale dala jsem mu to taky sežrat a on teď pořád přemýšlí a bojí se, jestli někoho mám nebo nemám, ale i tak je to pro mě malý trest.. budeme spolu ale nikdy už ho nebudu milovat jako dřív, a to jsem si myslela že mám nejlepšího chlapa pod sluncem. Snad nedělám svoji životní chybu. Jinak propuštění máme 8. června.
anonym
| 13. 4. 2017 23:20
TO Lenka 01: jde vidět že ho vážně milujete že se snažíte ho omlouvat, jo je to přirozené, myslím si že bych dělala to samé ale obdivuju vás upřímně že jste tak silná. Je to velká věc o tom žádná, ustát tady tohle , držím vám moc pěsti, šanci si zaslouží každý. Ale pamatujte si že jen jednu, jestli si toho nebudeš vážit tak ho kopneete do zadku. Důvěřuj ale prověřuj. Hlaavne ho nepodezirejte dejjte mu volný prubeh, stejně e to udělá tak či tak znovu když bude chtít a cim míň ho budete hlídat tím dřív to udělá a ušetří vám promarněný čas . Třeba se poučí a zjistí jakou chybu udělal a už se vás nepustí, to bych vám moc přála. On může být skvělý neříkám že ne, kaazdy chybuje. Ale takové věci já neuznávam...Ale nejsem v té situaci,třeba bych se zachovala stejně. Dejte mu šanci pokud chcete ale mějte svou hrdost. Ať si vás váží a neeudela to znovu protože si řekne odpustila jednou odpusti zas, ujistěte ho že jste ochotná jedinkrát odpustit at ví že poddruhe o vás přijde úplně. Jee zase mi to moc kecaa :D držím moc palce,drze se :)
anonym
| 14. 4. 2017 08:45
TO Lenka 01: ne nadarmo se rika "co oci nevidi, to srdce neboli" mela jsi pocit ze jsi jeho princezna, byl pozorny, choval se hezky. A jak to bylo v tom filmu, kdyz rikala sve dceri nepatrej, neobvinuj, delej ze nic nevis. Muzsky jsou proste zvlastni. My zeny kdyz milujem tak proste jinak. Je to nas Buh! Rozhodnout se musis sama, ale jestli s nim zustanes, musis ho poradne zaprahnout az zneuzivat. On pak nebude mit ani silu, ani finance a uz vubec ne chut a naladu chodit jinam. A kdyz opustis, najdes mozna jeste horsiho. Co pozorny neni, vecne prudi, chlasta, penize domu neprinese. Ja kdyz to vidim kolem sebe jak se kamaradky rozvadi a pak meni a meni a stale si myslej ze ten je pravej. Ja osobne jsem strasne zarliva, neveru nesnasim a neuznavam. Ja sama to nedelam a nechci ani aby to delal clovek ktereho miluju. Milenku bych musela chytit pod krkem, vyskrabat oci, vyskubat vlasy a jeho vykastrovat A jeste bych mu vyhazela oknem jeho veci na ulici at ma taky trochu ostudu, kdyz on delal ostudu me. Proste musis udelat neco, aby si rekl jsem vul! Kdyz to jen prejdes bude to pro nej impuls proc nepokracovat. Me by jen fakt zajimalo co se jim hlavou honi. Ty pises neveru, Loupeznikova ne mic idealni vztah s alkoholikem a oba slubuji hory doly. Ja bych mela strach ze to delaj jen pro sebe, aby tam v kriminale nezustali opusteny. Oni moc dobre vedi, ze nekoho potrebuji. Dopisy, baliky, hovory, navstevy, prislib o bydleni, zamestnani a samozdrejme ze i soud zajima zda behem vykonu s nekym udrzovat pravidelny kontakt.
anonym
| 14. 4. 2017 09:32
TO Naděje: pěkně naapsano, bohužel je to strasne zkreslené v tom vězení,lidí se nechovají tak jak by se chovali venku a to víme všechny. Aleje dobře si vzpomenout jaký byl než odešel, já třeba na mého twky nadávam, to snad každý ale je pořád stejný a vím že on by pro mě taky byl. Každý mame chyby. Ale měla jsem to štěstí. Neebo spíš on :D :D že když nastoupil a já měla přístup ke všem jeho účtům najednou, co se týče mobilu apod... Tak jsem dlouho váhala ale potom jsem se taky podívala, přece jenom jsem baaba :D a úplně krásný pocit jsem měla, jednomze to nic neznamená ještě že jsem nic nenašla. Oni jsou některi vyčurani a když paní na to rok nepřišla tak to je hrůza co vše se může stát,ale s tim vyčerpáním máte pravdu :D a komu neco ve vztahu chybí jsem za ten názor že by měl z toho vztahu odejít a nee to nahrazovat jinde :/ jednou jsem ve vztahu tak jsem ve vztahu a konec :) škoda že ti chlapi to mají někteří asi fakt jinak... Kdo ví no jak to všechno je :D všude je něco vám povím :)
anonym
| 14. 4. 2017 20:49
TO M.: tak je jasny ze kazdy to ma nastavene jinak. Urcite jsou i muzi co nepodvadeji, ale tech je asi jak safranu. A abych tu nepsala jen krasne veci o zenach, bohuzel se i mezi nima najde nektera mrcha. Kolikrat si rikam jak to ty nase babicky s dedeckama delaly, ze vydrzeli spolu celej zivot. Bud se o nevere nemluvilo, nebo byli fakt jiny. Meli v sobe uctu, pokoru a zili jeden pro druheho. Zrovna dnes jsem si rikala v praci jak se nekteri k sobe otresne chovaji i na verejnosti. Jako nerikam ze jsme jak z jineho sveta a jen se cukrujem, proste obcas mi bouchnou saze a musim to ventilovat Ale tahnem na jednadvacaty rok a stale zijem jeden pro druheho. Muj me natolik zna, ze se vubec nemusel ve vezeni stresovat ze bych ho mohla podvadet. Ja na to nemam naturu, v te dobe ani naladu a jeste ke vsemu se znam, ze bych mu to hned za cerstva vsechno vyzvanila Jeho ucty ovladam celou dobu co jme spolu, i on zna me, ale treba FB on neovlada a kdyz se vratil, predcitala jsem mu basne ktery mi jeden ctilel kazdou chvilku pise A vis co mi na to povedel? Ze musi byt strasne chytry podle toho jak pise. Jinej by mozna udelal italii, on nema duvod.
anonym
| 14. 4. 2017 20:54
TO Naděje: a tak to má byt, aspoň někde to nevymřelo, my jsme teprve na začátku teda, přítel má 25 já 20 a jsme spolu teprve tři roky ale musím říct že jsem nic krásnějšího nezažila a prostě přijde mi jak kdyby jsme už spolu měli být napořád. Prožili jsme si toho docela dost a osobně si myslím že si rozumíme ve všem a měnit nechci :)
anonym
| 14. 4. 2017 21:07
TO M.: preji vam, at vam to vyjde. Ted si projdete jednou tezkou zivotni zkouskou a kdyz ji prekonate, budes jednou moc vypravovat vnoucatum jak jsi na dedecka pysna Ono to strasne utika. Za chvilku budem stavit ctvrt stoleti a ja mam pocit jako by to bylo nedavno kdyz jsem ho prvne spatrila
anonym
| 13. 4. 2017 11:04
Holky,Facebook -"Vězení ...nejsi v tom sám,svépomocná skupina...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 6. 2025 18:28
14470
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39