TO Danuskavlk: bohužel 50. léta byla trochu infantilní (čelenky, puntíky...) :D šla bych do nějakých vypasovaných šatů se vzorem, kulaté naušnice a páseček pod prsa :)
Ahoj tak jsem dala na Vás a konečně jsem si tu také nakoupila, spoustu věcí jak pro děti, tak pro sebe a to za pár korun, plus to mají tu různé skvělé akce!
Ahoj, nakupujete někdo dětské oblečení na netu? A tím myslím na mimi, sháním taková body s vtipným potiskem, nevíte někdo, kde se to dá sehnat? Nemůžu to nikde najít :( Za tipy předem díky.
Naučila jsem se nakupovat některé hadříky v china shopech. Každý obchod už má dnes tabulku rozměrů,zatím jsem neměla problém. Zboží dle dodavatele může dorazit až za měsíc, ale mám zkušenost, že tak dva týdny max tři a mám to doma. Některé hadry jsou u nás zdá se mi předražené. Stejně je dnes vše china, tak proč dávat prachy loupeživým obchodníkům u nás. Stejně to mají rovněž s chiny.
TO Adél: jasný stát se může každému a určitě nás je víc. I mě se stalo něco podobnýhos tím, že mi nevrátily peníze vůbec. Je lepší se soustředit na ověřené a vyzkoušené e-shopy. Sportovní oblečení na lyže? Co třeba sportisimo, hervis, Zezula?
TO Digi: zkušenost mám špatnou, objednávala jsem si mikinu a došlo mi na dvakrát špatné číslo, než jsem se dočkala toho správného trvalo to asi mesic a pul, ale ot s emuže stát a ne saozřejmě všude já vím, je to zkušenost. Já bych si představovala spíše sportovní, ráda jezdím s přítelem do hor tak bychom si něcopořídili, ale budu ráda i za nějaké dobré stránky s modním oblečením a třeba i kabelkami. Díky
TO Adél: Ahoj, ještě jsi nikdy nenakupovala přes internet? Jakou zkušenost máš? Existuje hodně e-shopů s oblečením, záleží co přesně bys chtěla, modní nebo společenské
Ahoj holky, chci se zeptat, máte nějaká zkušenost s nakupováním přes internet? Doplňky nebo oblečení? Chtěla bych nakupovat na internetu, ale zatím jsem neměla dobré zkušenosti, tak jestli nemáte některá nějaký tip/ vyzkoušený int.obchod ? Budu ráda za odpovědi, odkazy. Děkuji
Dobrý den, potřebuji vědět, kde se dají objednat body pro 13ti letou dívku, abych si mohla udělat vlastní návrh a potom by mi ho poslali hotový domů? Nevíte o něčem? Přeju si aby moje sestra dostala bodýčko s jedním nápisem, ale nevím kde se to dá hledat a tak. Nikde jsem to nenašla. Takže kdyby jste měli nějaký tne tip, napište mi ho prosím :)) Děkuji