Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Zánět močového ústrojí
DiskuzePřidat názor
doporučuji
eleanorita
| 16. 10. 2008 20:08
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
!!!! Sem tam jsem měla takový pocit, jako začínající zánět, ale používám kapky z lichořeřišnice od firmy TopVet a ty mi vždycky pomůžou, takže jsem naprosto v pohodě. Každopádně všem, kdo máte tyto problémy, doporučuji zkusit extrakt z lichořeřišnice!
. Nasazovali především a jen antibiotika, ty to na chvilku "překryli", ale problém přetrvává. Uvidíme co zmůžu. Přítel je z toho taky na nervy, chtěl na doktora už vlítnout, zatím jsem mu to nedovolila. Až budu zase vědět něco víc, písnu sem.
Ono je to tak, že se každý tvůj lékař, který o tvých problémech věděl, měl nad tím více zamyslet ve chvíli, kdy ti léčba nezabrala a problémy se vracely, to je jasné, že je něco v nepořádku a měli vyloučit nejpravděpodobnější příčiny. A oni se soustředili na úplně něco jiného, gynekolog třeba na zánět rodidel, přitom měl udělat stěr na chlamydie. Nakonec to ty chlamydie ani nemusí být a bude to třeba ta zúžená močová trubice, proto je důležité pátrat po příčině, ne nasazovat bezmyšlenkovitě antibiotika. 
Ať ti udělá jak stěry, tak specifické odběry krve. Toto vyšetření by měl u kožního nebo urologa absolvovat i tvůj přítel.
...neustále se opakující záněty močového měchýře, které se střídají a nebo dokonce probíhají společně s gynekoligickými kvasinkovými záněty. To, že mi můj urolog neustále píše antibiotika a algifen, v podstatě nic neřeší, akotá se mi tím totálně porouchá zažívání a antibiotika vlastně vyzabíjí i všechny "dobré bakterie", které v těle máme.
. Netrpěla jsem jenom já, ale i můj přítel, se kterým si těch krásných chvilek na ***ík moc neužiju a popravdě, *** je důležitá součást našeho života, kterou si jen tak nechceme odepřít. Jenže po tom se to vždy zhorší a já několk týdnů trpím, jak nepříjemnými pocity při močení, tak následně i bolestí ledvin (další důkaz toho, že jedny antibiotika za druhými nebudou to pravé ořechové) a potom i poševními záněty atd.
. Pochopila jsem, že všechny moje problémy krásně sedí na přemnožení kvasinek v celém organismu, kandidozu. Ať jsou to časté záněty močového měchýře, kvasinkové infekce, narušený imunitní systém, neustálá únava, střevní a zažívací potíže.
, že léčbu podstoupí se mnou, aby to mělo konečný efekt).
V tom případě bych si nechala od obvodní napsat doporučení a šla bych za jiným doktorem, opravdu. Nevím jak daleko to máš do Prahy, jak jsi psala, mít takového lékaře daleko ale není nejlepší. Tak ty máš takové bolesti a on jen řekne, že v moči nic není? Tak snad se nad tím musí zamyslet, že to není normální. Od něj utíkej.