Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Zánět močového ústrojí
DiskuzePřidat názor
lapacho
nika2411
| 12. 3. 2008 14:58
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Je to škoda. Protože jsem se zatím nesetkala s lepším lékem na močové cesty. Tomu se ani antibiotika nevyrovnají. Tak snad ti dal alespoň kvalitní antibiotika. Přeji hodně zdravíčka 
.Já jsem si ráno četla zrovna příspěvky na Viktorce, tak jsem doktorovi říkala, že nechci antibiotika a ať mi napíše furantoin a on mi říkal, že by mně vzhledem ke krvácející sliznici nepomohl. Tak zase budu mít kvasinky ach jo.
Jenže nejde užívat pořád. Dávkování je myslím 3 balení za sebou. Opravdu holky, zkuste při zánětu říct lékařce o ten furantoin
Jsem po operaci dělohy a vaječníků. Říkali, že mi děloha tlačí na močák a tím to způsobuje. Teď dělohu nemám a je to tu zase.Vyzkoušela jsem úplně všechno- bilinky,v lékárně urinal atd.... Dávám na sebe pozor-nikde neprochladnu. Vyšetření spoustu a nic. Brala jsem i Urovaxon nějaká vaxína. Poprvé to vydrželo několik let teď jen půl roku. Taky jsem zkoušela tibetskou medicínu, ale po operaci jsem ji přestala užívat, tak třeba to je tím.Tak se držte lidičky
Takže by ti mohl pomoct a odpadá i problém s množícími se kvasinkami po antibiotikách. Důležité je opravdu hodně pít, ať se bakterie vyplavují z těla. Dobrý je taky Rudolfův pramen, je to minerální voda, jen nevím jestli se ještě vyrábí a prodává, pokud ne, tak je to škoda.