Ahoj.. Taky nevím, jaká značka je nejlepší, podle mě ty lepší jsou si dost podobný a třeba za tisícovku koupíš už dobrou. Já co mám teď, je to moje první elektronická cigareta, tak jsem si jí objednala na eshopu aniž bych jí před tím viděla. Líbila se mi a stránky vypadaly důvěryhodně, takže jsem se nebála, když tak můžeš zboží vrátit. Mám jí od Vapour 2, koukni na ně, pro ženský mi přijdou ideální, není to žádná věda.
Myslím že ti poradí asi v nějaký prodejně nejlíp.. Já bych asi nekupovala něco v čem se nevyznám na netu nejlepší je to okouknout a nejlíp zkusit. Jinak elektronický cigarety schvaluji, ať pro vaše zdraví tak i okolí
Ahoj, Jdu zkusit oživit diskuzi.:) Chci se zeptat, jaká značka je v dnešní době nejlepší? Manžel zkouší zjišťovat, tak mě napadlo zeptat se tady. A taky podle čeho vybírat? Díky!
Dobrý den všem. Ráda bych se s vám dámy chtěla podělit o článek, který napsal můj manžel. Jmenuje se: ''Jak jsem začal kouřit elektronicky''. Píše v něm své prvotní zkušenosti s elektronickou cigaretou. Jaké měl fyzické i psychycké reakce. Naleznete ho http://www.cisteplice.cz/…it-elektronicky/ . Tak hezké počtení přeji