Detoxikace organismu - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Detoxikace organismu

Diskuze

anonym
| 16. 4. 2014 15:08
Mě pomáhá Tree3Chlorella, obsahuje právě taky zelený čaj a někde jsem četla, že při hubnutí je super :) celkově se cítím lépe a detox si dělám 2x ročně, tak jeden je už zamnou :)
anonym
| 26. 3. 2014 07:35
Já mám výborné zkušenosti s produkty z Aloe Vera. Nedávno jsem objevila džus z Aloe Vera (značka Fytofontana), na detoxikaci naprosto úžasný. je přírodní, přirozeně obsahuje např. vitamín A a C, polysacharidy, vápník atd...je to super i na potíže s trávením, ale já to užívám každý den preventivně. Co to používám, tak se mi výrazně zlepšila pleť a celkově se cítím výborně.
anonym
| 22. 3. 2014 20:20
Zdravím, na detox organismu bych doporučil firmu Tiens. Sám produkty používám a jsem nad míru spokojen. :) Kontaktujte mě nereknuvic@seznam.cz a můžem se domluvit jak na produktech, tak i o účincích. :)

Pěkný zbytek dne. :)
anonym
| 9. 3. 2014 17:46
Skvělé tipy pro lepší zdraví zdravotní styl a také detoxikaci organismu naleznete na stránkách http://www.zdravycech.com/
anonym
| 16. 3. 2014 22:31
Pěkný den, detoxikace organismu se stala populárním pojmem, na kterém vydělává nejedna farmaceutická firma. Zkuste se zeptat na www.leky-poradna.cz Mně na vyčištění pleti poradili využívat sezónní bylinky a zeleninu bohatou na chlorofyl. Dále je potřeba se zamyslet nad svým životním stylem - stres má za následek blokaci samočištění organismu. Pěkná dovolená na čerstvém vzduchu a pohyb mají určitě větší význam, než koupě předražených (a pochybných) doplňků stravy.
anonym
| 19. 2. 2014 14:27
Servis a údržba Fitness strojů včetně záručních a pozáručních oprav.
S námi budou Vaše stroje v kondici...

Co vše umíme opravit: Podtlakové stroje Vacu.
Běžecké trenažéry, běžecké pásy, elektrické, alpinningové i profesionální stroje.
Crossové trenažéry, orbitracky, rotopedy, spinningová kola.
Posilovací stroje, posilovací věže, kladky a dalších fitness zařízení.
Rehabilitační stoly a dalších rehabilitačních zařízení. Lymfatické kalhoty.
InfraSauny a další vybavení pro InfraSaunování.
Masážní přístroje vibračních plošin různých druhů a značek.
Speciálních wellness stroje např. vibrosauny, wellness kapsle .
www.fitnessservis.cz

Značky které servisujeme
VacuShape, Vacu Elite, Body Space, Vacu Activ, Vacu Line, Vacu Well, Vacu Therm, Vacu Angel, Vacu S Class,
Insportline, Maxxus, Vibrostation, Power Plate, DreamHealter, BHfitness,
BHfitness, Horizon Fitness, Life Fitness, Vision Fitness, Cybex, Insportline, York Fitness.
www.fitnessservis.cz
anonym
| 15. 2. 2014 13:54
Hlavním podceňovaným problémem dneška je překyselení organismu. Při překyselení jsme náchylní na všechny nemoci co zrovna běží okolo nemluvě o zavodnění, bolestech kloubů, křečových žilách a velkému riziku rakovinového onemocnění. Jestli že je Váš organismus v rovnováze, co se týká překyselení, funguje tak jak má a to znamená, že můžete jíst to co doposud. Dieta nastupuje tehdy, kdy vám nikdo o PH organismu neřekne a vy se trápíte hlady nebo jídly, které Vám zrovna ,,nevoní,, . Jojo efekt funguje tak, že Váš organismus zjistí, že hladovíte nebo že máte stravu chudší na kalorie a začne si vytvářet zásoby. Jedna kolegynině byla zavodněná a po čtyřech měsících měla dole 35 kg. Napište mi na mou emailovou adresu romancheb@seznam.cz Domluvíme si informační schůzku, změříme PH moči, pomocí přírodních látek nastolíme acidobazickou rovnováhu. Přesvědčíte se o účincích a poté můžete pomoci dalším lidem. Co Vy na to ?
anonym
| 6. 2. 2014 12:51
Já mám výbornou zkušenost s Alveem a ostatními doplňky od Akuny. Je to čistě přírodní bylinný produkt a naprostý zázrak! My si tím doma vyřešili alergie, moje problémy s močovými cestami, neexistuje chřipka a další věci... Na detoxikaci organismu naprostá bomba - a to je základ, tělo potřebuje vyčistit, aby fungovalo správně.
Co se týká Wobenzimu tak sice nějaký efekt má, ale užívání? Nedovedu si představit, že bych měla polykat dávku, jakou mi navrhl lékař a ještě dlouhodobě? Už nikdy - Alveo je v tekuté formě a to mi vyhovuje - ráno si dám panáka a jdu do práce .
anonym
| 30. 1. 2014 06:57
Andromedical je značka, která se proslavila po celém světě. Její produkty jsou vždy pozitivně hodnoceny a to ať už pacienty nebo samotnými doktory.

Andropharmia Anti-Aging Obnovte mladost ve své pleti, naplňte jí vitalitou.http://***lepe.cz/…te-ji-vitalitou/
anonym
| 2. 12. 2013 16:44
Přípravky na pročištění organismu - http://track.untoxin.cz/…product/Untoxin/?… Má objednávka přišla přesně v uvedenou dobu a pilulky fungují skvěle.
anonym
| 11. 11. 2013 09:36
foto Na podzim a na jaře bychom měli své tělo detoxikovat.

Je to období, kdy se organismus nejlépe zbavuje toxinů a dáváme mu prostor k vlastní regeneraci...http://www.fcc-club.cz/…finclub/0/0/2/73
jangrew
| 20. 11. 2013 09:44
TO Přírodní detoxikace: Já si pěstuju vlastní bylinky, které si přidávám do ovocných a zeleninových šťáv, je to super www.semena.cz
anonym
| 3. 11. 2013 04:48
Na vzhledu mi záleží
Pracuji jako filmová maskérka a denně přicházím do styku s mnoha herci a herečkami, kteří chtějí před kamerou vypadat lépe než ve skutečnosti. Pleť tím však dostává náramně zabrat. Untoxin je produkt, který každému doporučuji. Když se zbavíte nedokonalostí, Vaše pokožka bude vypadat mnohem zdravější – což je z mého pohledu to, na čem záleží nejvíce! http://***lepe.u2d.cz/…detoxikace-tela/
anonym
| 3. 11. 2013 04:45
Ahoj! Jmenuji se Věra a má přítelkyně mi doporučila Derminax, protože jsem měla mnoho pupínků. Dala jsem na její rady a ted mám čistpou pleta , je tak čistá! Jsem velice šťastná, že jsem ho vyzkoušela. Díky Derminax. Doporučuji ho všem!http://***lepe.u2d.cz/…-boj-proti-akne/
pavlakud
| 21. 10. 2013 20:47
Díky moc holky, vidím, že máte zkušenosti s různými věcmi. O mladém ječmeni jsem hodně slyšela, Purus Meda neznám, ale určitě si udělám průzkum - díky moc za odkaz. Koukla jsme na Phyto - je to PhytoChi? Dá se koupit v lékárně nebo online? Pro upřesnění, po dětech jsem podstoupila gynekologickému zákroku většího rázu a asi problém vychází i ze srůstů a endometriozy v minulosti.
anonym
| 21. 10. 2013 15:09
Ahoj, já jsem teď objevila Mladý ječmen. Je to úplný zázrak, má detoxikační účinky, takže za zkoušku člověk nic nedá. Fakt je to bezvadné a stačí jedna nebo dvě sklenice denně :) já ho kupuju tady: http://www.wellea.cz/…zelandu-bio-200g , dávám ho i manželovi :)
pavlakud
| 18. 10. 2013 14:45
Jaké máte někdo zkušenosti s nějakými přírodními prostředky na detoxikaci? Hledám něco, co mi pomůže s chronickými pánevními záněty. Díky
dzarinkat
| 21. 10. 2013 08:35
TO pavlakud@yahoo.com:

Já jsem na tom podobně. Stále mám problémy se záněny močového měchýře a nic mi nepomáhá. Někde jsem slyšela, že pro posílení imunity a detoxikaci těla pomáhá Phyto. Zatím jsem to nezkusila. Pokud by tu byl někdo, kdo již má s tímto prostředkem zkušenosti, tak prosím o radu. Díky moc
pavlakud
| 22. 10. 2013 20:49
TO dzarinkat@seznam.cz: Co se týče zánětu močového měchýře, zkusila jsi kanadské brusinky užívat dlouhodobě?
pavlakud
| 22. 10. 2013 20:49
TO dzarinkat@seznam.cz: Co se týče zánětu močového měchýře, zkusila jsi kanadské brusinky užívat dlouhodobě?
zdeňkabifidůsek
| 21. 10. 2013 17:55
foto TO pavlakud@yahoo.com:
Ahoj, nevím jestlli by to pomohlo tvému problému, ale já užívala tři měsíce po sobě tohle Purus Meda
PM Detoxikační elixír 60 tbl.

velmi mi to pomohlo na pročištění krve
anonym
| 24. 10. 2013 17:23
TO pavlakud@yahoo.com:
Myslím že nejlepší je se od rána do večera cpát brusinkami. Taky mám podobné potíže a brusinky zaberou vždycky. Plus jak jsem už tady zmiňovala, jsem začala pít mladý ječmen který taky zabírá. Potíže mám chronické a už dlouhou dobu jsem nic nezaregistrovala :)
anonym
| 24. 10. 2013 17:26
TO pavlakud@yahoo.com:
Jo až teď jsem si všimla, že máš potíže spíše pooperačního rázu. Tak to s těmi brusinkami nevím nevím. Ale ten ječmen proč ne si myslím. A asi být hodně v teple. Ještě chlorella je dobrá, ta taky detoxikuje organismus :)
anonym
| 7. 11. 2013 11:10
TO pavlakud@yahoo.com:
Dobrý den, detoxikaci organismu lze provést mnoha způsoby a každému vyhovuje samozřejmě něco jiného. Kamarádka například jednou za 3 měsíce drží rýžovou dietu (první tři dny je jen na rýži, pak přidává sůl, sýr a poslední den přidá maso - celá tato kůra trvá týden), údajně jí to pomáhá předcházet zánětům ve tváři. Další varianta je pití zeleného čaje. Já osobně si dám jednou do měsíce jednodenní prolívání zeleným čajem, důležité je celý den nejíst. Z čajů je také výborný japonský čaj Kukicha, který lze zakoupit v prodejnách se zdravou výživou. U těch chronických pánevních zánětů, je důležité zjistit původce, velmi často to způsobuje špatná střevní mikroflóra, nebo třeba i partner, který může být přenašečem, aniž by o tom věděl. Já osobně jsem to měla spojené se slabou imunitou a velmi se mi osvědčil Wobenzym, který funguje, jak už z názvu může být zřejmé, na bázi enzymů. Je to nákladnější kůra, která by měla trvat, alespoň tři měsíce, ale pokud Vám nic nepomáhá, nezbývá než zkusit úplně všechno. Pak samozřejmě jsou výborné kanadské brusinky a 100% brusinkové šťávy (samozřejmě bez cukru). Hodně štěstí
anonym
| 17. 11. 2013 13:01
TO Madla:
Mně osobně zase pomohl přípravek naterfood od firmy acigi s.r.o. Každý den vypiju před snídaní sklenici drinku, trochu jsem omezila sladké jídlo a výsledky jsou na světě=). Zlepšilo se mi zažívání a díky tomu mám i mnohem lepší pleť a shodila jsem i nějaká ta kila. Navíc se už necítím tak unavená jako dřív, což jsem ocenila asi ze všeho nejvíc. Pohybu jsem nikdy moc neměla a opravdu ráda jím, takže jsem ráda, že jsem našla nějaký přírodní produkt, který mi pomáhá udržovat se v dobré kondici a dodává mi energii.
anonym
| 27. 11. 2013 13:53
Ten japonský čaj zní zajímavě, kde jsi ho přesně koupila? Byla jsem v jednom krámě se zdravou výživou kousek od Dejvický a nějak nevěděli, která bije:). Dále jsem chtěla připojit svou zkušenost s Wobenzymem. Brala jsem ho, když jsem v jednom roce měla už asi 10 zánět močových cest.. Byla jsem už psychicky úplně vyždímaná, nic mi nepomáhalo, už jsem skoro chtěla věřit, že se toho nezbavím. Samozřejmě příčinou byl zanesený organismus. Začala jsem brát Wobenzym a pokračovala v něm další dva měsíce po odeznění příznaků a klobouk dolů, výskyt se mi snížil téměř o 70%.
anonym
| 2. 2. 2014 22:16
TO pavlakud@yahoo.com:

Na pánev zkuste vývar z bobkového listu napíšu to tu jentak po lopatě pro jistotu googlete. Uvaříte vývar který pijete po malých doušcích skoro celý den, potom se dostaví detoxikace tzn, že všemi otvory jdou ty nečistoty z těla pryč, před tím je dobré udělat si klistýr aby to šlo snáze. Opravdu pijte pomalu a málo, jinak může přijít krvácení je to opravdu silné.
http://dokonalostsama.cz/

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Mariana
24. 4. 2024 19:29
70302
Slavka2
24. 4. 2024 14:25
11818
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video