Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

anonym
| 4. 12. 2011 14:04
Petulolo, to my vsichni vime, ze sibutramin ma vedlejsi ucinky. pokud nejaky dealer tvrdi, ze ne ci dokonce, ze je mirnejsi nez lindaxa nebo meridie, uz neco neni v poradku. meride + lindaxa maji 15 mg ucinne latky - v sibu je 20 mg! tak se zamyslete, co vam prodejci cpou do hlavy. tady jde spise o to, ze zadny usa sibutramin neexistuje a ani tam nemuze byt legalni. muzu si sama koupit cokoliv z usa a nemusim to brat s prirazkou od dealeru. bohuzel jsem na nic takoveho nenarazila - jen na podvody od firmy genesis, getmlabs a dalsi padelky, ktere ale nejsou usa puvodu. to, ze nekdo plati dolary vtipne - i kdyz kupuji mydlo z indie, platim dolary. nenechte se vysmat. je to tu jeden lhar vedle druheho. tady jde pouze o to, zda do sebe chcete cpat neco, co je vyrabene ve spinave tovarne, kam vam nasmetaji buhvi co, pridavaji tam efedriny pro vetsi ucinek a pro "pocit energie a nespavosti" a barvi to jedovatymi chemikaliemi. vzdyt vy vubec nevite, co si kupujete. jak tvrdi hela, je tu riziko dlouhodobejsiho razu, nejen toho kratkodobeho ;) po par letech se svalite a je pozde pak nekoho zalovat. a tihle ti radoby prodejci jsou nepostizitelni a nedohledatelni, jinak by je policajti uz davno meli.
anonym
| 4. 12. 2011 18:19
TO Anonym: Myslim, ze tady je to diskuze o sibutraminu kde sehnat a jak se nam dari hubnout. Ale jakmile na nekoho neco nepusobi, protoze je sam nenazrany a dost naivni, tak zacne hazet spinu ze vse je cina, sanghaj atd. A vzdy zrovna v pravou chvili se zacne takto diskutovat, kdyz se nedari konkurenci zrovna prodat ten svuj opravdovy fake Uz to tu bylo nekolikrat. Uz je to docela nuda. Same nastrcene pipky,ktere to zkousi na dealery a pak vyhrozuji, to uz tu taky bylo.. Nemate neco noveho? Co nevime?
anonym
| 4. 12. 2011 13:40
tak jsem tu po dlouhe dobe a nestacim se divit :D sdeleni, ze sibu od petronely vyhodi tlak nahoru..to neni novinka, protoze tohle pravej sibutramin proste dela.. proto je taky zakazany, jelikoz nejaka mlada holka zemrela na zastavu srdce.. prectete si tohle, meli byste to vedet a cekat, co prijde..proste kazdej nepadelanej sibu zrychli srdecni tep, budete mit sucho v ustech, budete asi i nervozni a mit spatne spani.. ale tak to proste je. zadnej ''pravej'' sibu bez vedlejsich ucinku proste neni...http://www.nebezpecneleky.cz/…rfeit/detail.php?…
anonym
| 4. 12. 2011 18:22
TO Petulala: Nemá to smysl se tady hádat, Peťul, Ty víš sama své přece. Ten kdo je spokojený a pomohlo mu to nastartovat své hubnutí a nežere to už každý den jen tak, tak nepotřebuje tu plivat, ne?
Za chvíli už sem ani nebude nikdo chodit, číst to samé dokola.
anonym
| 4. 12. 2011 13:31
to Adele:
cit. "když se budeš na takové stránky přihlašovat z Evropy, nikdy je neuvidíš kompletní. Protože je jakýkoliv oficiální dovoz do celé EU zakázaný"
tohle myslis vazne, tu hlasku? to je jeste vetsi nesmysl, nez "originalni sibutramin s hologramem z usa" - vidim, ze jsi asi dalsi nastrceny tluchuba od nejakeho dealera. a dost pochybuji o tom, ze vubec nejaky sibutramin z usa existuje. mimochodem, ty stranky getmlabs - uz to tu kritizovali davno pred pul rokem, ze je to "cina jako prase" - navic jsou velice neverohodne a kdyby byly legalni a opravdu "made in us" - vypadaji jinak. a ten nesmysl s omezenou dostupnosti v eu, adel, si nech pro jine naivky. zda se, ze sazite na to, ze je tu tolik zoufalcu, ze na to skoci. vy se stydte. radsi zadny sibutramin brat nebudu a budu makat a nezrat, nez se tu nechat lestit od takovyhc prolhancu A! cpat se nezepecnym sibutraminem z indie, sangaje nebo ciny, kde je naskrabana omitka a jedovate latky z inkoustu. fuj!
anonym
| 4. 12. 2011 09:33
No páni, nestačím se divit, jak se to tu rozjelo.
Koukám, že "dealeři" do toho jdou natvrdo
Můj názor na Sibutramine - jelikož se zajímám o zdravou výživu a za ty roky tak nějak vím, co a jak na tělo funguje - Sibutramine je nejlíp fungující látka, která kdy byla na trhu. Meridia a Adipex jsou slabší sourozenci Sibutramine léků.
Podívejte se na složení těchto dvou přípravků.
Bohužel to asi všichni nevidí, ale proč si legální prodejci léků a doplňků stravy vymýšlejí neustále nové a nové produkty, které "100%" fungují. Lidé jsou naivní a investují tisíce ročně do doplňků stravy, spalovačů tuků apod. Ale kde jsou výsledky?
Sibutramine si koupíte například na tři měsíce, zhubnete a pak se jenom hlídáte, aby ste se nepřejídali a měli dostatek pohybu. Tzn jednorázová investice s velice hezkými výsledky (omlouvám se, že nějakým způsobem tu teď propaguju tento přípravek, ale mně pomohl před 2 roky)
Co se týče prodejců, kteří to nabízí...dle mého názoru si nedovolí Vám prodat něco, co by Vám vážně poškodilo zdraví - je jim jasné, že byste hned podali trestní oznámení a začalo by se to řešit přes úřady.
Mně osobně to akorát trošku zvedlo tlak, ale to není nic závažného.
Tenkrát jsem to taky získal z kontaktu na podobném fóru jako je toto. Nyní by chtěli známí rapidně zhubnout, tak jsem sem zaskočil a opravdu se nestačím divit.
Když to lidi nechcete, tak běžte pryč odsud a kupte si Alli - po kterém ZARUČENĚ zhubnete
Sibutramine - prodej pozastaven, ale ví skutečně někdo proč? Jasný - negativní vedlejší účinky. To jsou jen výmluvy velkých společností s medikamenty - proč by prodávali léky, do kterých investujete jenom jednou a pak to již nebudete potřebovat, když můžou dát na trh milion jiných přípravků, které si budete muset pravidelně kupovat a oni z Vás budou mít jenom a jenom prachy..

Promiňte jestli jsem se teď někoho dotknul, ale nyní bych tedy potřeboval nějaký spolehlivý kontakt se Sibutraminem.

Žádný prodejce nejsem jak jistě tu někdo napíše
Klidně mi napište na mail, pokud byste chtěli vědět více info o tom, jak na mě zapůsobil Sibu, nebo když budete mít nějaké otázky.

Email - t.jimmy@seznam.cz

Zdrastvujtě
anonym
| 4. 12. 2011 00:52
Proc tady spamujes zed a delas to tu neprehledne? myslis ze neumime cist, ze to tu porad kopirujes? Clovek aby se tady vyznal fakt
anonym
| 4. 12. 2011 01:05
TO Tilda: NÁPODOBNĚ
anonym
| 4. 12. 2011 01:10
TO Tilda**: **At si každý udělá názor sám kdo tu co spamuje a záměrně mě napadá a proč. Holky, které sem přijdou poprvé a hledají tak jistě neví nic o válkách dealerů a ničení konkurence. Takové nesmysly sem může psát jen jeden člověk. Navíc svým vyjadřováním, urážkami a napadáním se projevujete sami.
anonym
| 4. 12. 2011 08:07
TO Tilda: Ty si sem chodíš něco číst? Já jsem doufala, že tu najdu někoho kdo mi poradí něco na zhubnutí. Jsem z toho ted docela vyděšená. Takové prachy a ještě mi to může rozhodit zdraví nebo poškodit mozek?
anonym
| 4. 12. 2011 00:50
tak jak to s tim sibutraminem je? pokud vim, i pri lindaxe lekar kontroloval co dva tydny tlak a puls, a kdyz se to zvysilo nejak nepriznive, lecba mela byt vysazena. takze tlak zvysuje pouze sibu od sibpils nebo od vsech prodejcu? ktery je ten spravny teda? jen aby to nebyly padelky vsechny. co jsem prochazela diskuze, narazila jsem na nejakou songare, co mela v inzeratech chronicky zname hlasky a sve originalni usa baleni mela s cinskym prelepovanym hologramem. co se tyka tech stranek na ten "originalni usa sibutramin", tak na me teda absolutne nezapusobily, i kdyz autor doufal v neco jineho, pravdepodobne x)
anonym
| 4. 12. 2011 00:31
**Děvčata Sibutramin od Petronely alias Sibpills nefunguje je to padělek. Zvedne to ale hodně tlak a těžko to budete pak léčit. Takže se měřte. Když to zjistíte pozdě může to vést i k mrtvici. Není to legrace. **

Po Sibu nezhubnete ani chut se vám nezmění ani nebudete mít nespavost jako u pravého Sibutraminu Meridie. Za tolik peněz cca 3000kč 100 tablet. Objednala jsem si nevědomky a nechala se uchlácholik milými řečmi dealera. Nevím zda je to žena. Balíčky totiž prý posílá někdo jiný. Tu informaci mi napsali oni abych věděla, že jsou chráněni.

Zjistila jsem až nedávno, že to je padělek beru jiné léky. NEBUDU zde psát jaké. Protože to co píši svádi na KONKURENCI. A to není pravda.
**
Zjistila jsem si informace o firmě, která to má vyrábět. GE TM labs. Firma neexistuje. Nic o ní na webu nenajdete. Ani kontakt ani adresy. http://getmlabs.com/.
Tyto webové stránky navíc byly donedávna na jiném webu http://medical.spidee.cz/ kde byly připraveny. V ČR.**

Léky nejsou ani generika z asie ale nějaké padělky dělané v čechách někde potajmu. Krabičky a kapsle lze dnes lehce vyrobit. Email si změnili na vistomail.com protože je to email, který nelze zjistit. Ani policie nedohledá vlastníka účtu.
**
Dejte si na sebe pozor. Já už své peníze neuvidím. A vím, že nejsem sama. Ale aspon at nenaletí ostatní. A zůstante zdraví. Máme před sebou celý život a děcka na starosti. **

NEVYBRANÉ LÉKY PRODÁVAT NEBUDU.
TYTO NABÍDKY A NEZDVOŘILÉ URÁŽKY, ŽE CHCI ZNIČIT KONKURENCI JSOU POUZE OD DEALERA SIBPILLS PSANÉ pod různými nicky.
anonym
| 4. 12. 2011 11:52
TO nick Hela**: Když už jsi tak vzdělaná a zjistila jsi tolik věcí, tak ti uniklo, že **když se budeš na takové stránky přihlašovat z Evropy, nikdy je neuvidíš kompletní. Protože je jakýkoliv oficiální dovoz do celé EU zakázaný. Ale očividně jsi pouze jedna histerická ženská, která si prostě koupila Sibu tady od někoho a nefungovalo. A jak si se tu i dočetla, nejsi jediná. Ale ten problém je někde jinde, než u Sibu. Myslíš, že ti co po něm dali kila dolů, tak si vymýšlejí? A ti co jim to nepomohlo? Jsou i takoví, co prostě žerou jen vidí jídlo a nějaký Sibu je úplně zbytečný. Co pohyb? Nebo jsi seděla na zadku a jen čekala a každý den stupidně stoupala na váhu? Je to prostě jen pomocník, ne ten, který by z tebe měl za týden nebo za měsíc udělat štíhlou krasavici. A bohužel, na někoho perfektně pusobí adipex a ne Sibu a zase u některých je to obráceně. Takže proč tady obviňovat nějakého prodejce.
anonym
| 4. 12. 2011 20:56
TO Adele: Na to, že si tu pod různými jmény hraješ na obyčejné holky máš nějaké speciální informace o těchto věcech ne? Jak toto víš? Budto si dealer a víš něco co my nevíme nebo tu jen říkáš nějaké nesmysly.
anonym
| 10. 2. 2012 09:23
Tak pěkně kecáte, společnost funguje a prodává preparáty, stačí prohledat web např. http://translate.google.cz/translate?…

http://translate.google.cz/translate?…

http://translate.google.cz/translate?…

kdyby firma neexistovala - tak jak by se to mohlo takhle prodávat, co?
mimochodem, mě přišly poštou bez problémů od Sibpills. nechala jsem si udělat rozbor a je to skutečně sibutramin!!!!!
anonym
| 10. 2. 2012 13:02
TO lucík:
hojnicova
| 12. 2. 2012 22:17
TO lucík: Ano , pravost sibu od Sibpills Potvrzuji !! Také jsem si nechala udělat rozbor a je to skutečně originál sibutramin 20 mg ,se vším všudy !!!!!
Byla jsem docela dost překvapená , protože jsem tomu moc nevěřila. Bohužel, po 10 dnech jsem ho musela vysadit , dělalo mi to hrozně špatně na srdce, což je prý u sibutraminu klasika. Je to škoda , protože fakt nejsou žádné chutě , hlad jen občas a dá se vydržet. Navíc 4,5 kg za 10 dní také není k zahození. Ach jo !!!!
anonym
| 13. 2. 2012 22:08
TO hojnicova@seznam.cz:
ahoj a neprodala by jsi mi jich pár,jestli je ještě máš a jestli ti zbyl?Děkuju
hojnicova
| 19. 2. 2012 00:18
TO ivča: omlouvám se , ale už jsem ho slíbila jiné paní
anonym
| 21. 2. 2012 09:03
TO hojnicova@seznam.cz:
Ahoj, muzu poprosit mail na tu sibpills? Díky moc
anonym
| 3. 12. 2011 22:33
Dekuji, vite opravdu bych potrebovala shodit a je mi lito nevyuzit original leku z lekarny, co mi lekar predepsal kdysi nez jsem tesne zjistila ze jsem tehu. Adipex nechci a Alli nefunguje. Treba na vas lek nezabral ze vam nesedl mnoho lidi si tu chvali a zaroven nechvali vsechny leky co tu jsou. Kdyby jste je chtela odprodat, mozna bych to zkusila, budu muset zkusit asi vsechny tri co se tu nabizi..ale jak rikam je mi lito riskovat kdyz mi tu lezi original :(((
anonym
| 3. 12. 2011 22:41
ja se toho nebojim za kolik ho odprodas? udibax@seznam.cz
anonym
| 6. 12. 2011 03:32
TO Mikca: za kolik bys ho prodaala?dekuju pokud ho stale mas tedy:))
anonym
| 3. 12. 2011 22:33
Děvčata Sibutramin od Petronely alias Sibpills nefunguje je to padělek. Zvedne to ale hodně tlak a těžko to budete pak léčit. Takže se měřte. Když to zjistíte pozdě může to vést i k mrtvici. Není to legrace.

Po Sibu nezhubnete ani chut se vám nezmění ani nebudete mít nespavost jako u pravého Sibutraminu Meridie. Za tolik peněz cca 3000kč 100 tablet. Objednala jsem si nevědomky a nechala se uchlácholik milými řečmi dealera. Nevím zda je to žena. Balíčky totiž prý posílá někdo jiný. Tu informaci mi napsali oni abych věděla, že jsou chráněni.

Zjistila jsem až nedávno, že to je padělek beru jiné léky. NEBUDU zde psát jaké. Protože to co píši svádi na KONKURENCI. A to není pravda.

Zjistila jsem si informace o firmě, která to má vyrábět. GE TM labs. Firma neexistuje. Nic o ní na webu nenajdete. Ani kontakt ani adresy**. http://getmlabs.com/. Tyto webové stránky navíc byly donedávna na jiném webu http://medical.spidee.cz/ kde byly připraveny. V ČR. **Léky nejsou ani generika z asie ale nějaké padělky dělané v čechách někde potajmu. Krabičky a kapsle lze dnes lehce vyrobit.
Email si změnili na vistomail.com protože je to email, který nelze zjistit. Ani policie nedohledá vlastníka účtu.

Dejte si na sebe pozor. Já už své peníze neuvidím. A vím, že nejsem sama.
**
Ale aspon at nenaletí ostatní. A zůstante zdraví. Máme před sebou celý život a děcka na starosti. **
anonym
| 3. 12. 2011 22:58
TO nick Hela: At je to jak je to. Ja o penize neprisla, zhubla jsem za tri mesice tri kila a jeste usetrila na jidle a sladkostech a koupila si permici do fitka a tim se do dnes udrzuji. Takze ja mohu za sebe zase jen doporucit. Ale at si udela kazdy nazor sam Ahoj
anonym
| 3. 12. 2011 22:16
No pani helo ani se nedivim, ze si jini mysli ze jste konkurence, docela se tak projevujete, takovym urazlivym zpusobem. Ja nikoho z vas neznam, jen tak tady ctu co pisete a pokud je pravda ze jste si v kvetnu zakoupila lek, proc jste o tom prodejce neinformovala hned ale az ted po pul roce chcete vratit celou castku, to je zvlastni. To zkuste aplikovat v lekarne-kupte si alii, po tom take nezhubnete, cely ho snezte a pak jdete do lekarny a reknete, ze chcete vratit cele penize
No, radsi se do toho neplest, poradi nekdo jak s tou expiraci??
anonym
| 3. 12. 2011 22:27
TO Mikca:
Jistě, že jsem psala Petronele ale dozvěděla jsem se to co jiní, že mám počkat a že to různě působí na různé lidi a na někoho vůbec né atp. Nakonec takových reakcí jsem našla v diskuzích kde se tento sibu prodává plno. Navíc já jsem to balení celé nevyužila nemělo to smysl. Jen polovinu.

Co se týče expirace léků tak obecně to není doporučováno po vypršení. Myslím, že vám nikdo nemůže zodpovědně říci ano nebo ne. Když to u léků není jisté abyste si neublížila. Takže to rozhodnutí bude asi na vás zda to zkusit nebo ne. Nevím.
anonym
| 3. 12. 2011 21:28
To Sibpills:
ano jak můžeš znát jméno někoho komu jsi nic neprodala jak píšeš?
A proč chce vrátit peníze?
anonym
| 3. 12. 2011 21:32
TO Kačka: Jak? Takovou otazku jsem samozrejme cekala. Protoze mi preposlala celou komunikaci tehdy z kvetna s Petronelou, kde byla cela jeji adresa. Takze proto. A proc chce vratit penize? Protoze to na ni nefungovalo a ozvala se uplne nekomu jinemu po vice jak pul roce. Jsem clovek, ktery chce mit dobre vztahy, vyhovím, domuvím se. Ale ne s takovou, co začne hned vyhrožovat policií a bůhví čím dalším. A pokud tuto otázku pokládáš ty Marcelo, myslím, že se hloupě ptáš. Ale už se zde k tomu vyjadřovat nebudu. Tohle nemáme zapotřebí.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
27. 6. 2025 15:11
14579
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
27. 6. 2025 16:54