Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

anonym
| 3. 12. 2011 21:22
Jinak pokud se teda muzu bavit k tematu. chtela jsem se zeptat- mam sibutramin teva, jeste kdyz byval na predpis, skoncila mu ale expirace pred dvema mesici, myslite, ze jej muzu uzivat?
anonym
TO Evíku: MÁM je od Sibpils dosli do3 dní na dobírku takže žadný podfuk mám je mněsíc 4 kila dole jsem spoojená takhle je to podle mně akorat jjojoefet pak bude menší
Prissy
| 7. 12. 2011 19:46
TO HANINKA:
mužeš me prosím napsat odkud jsi to obědnavala? díííkyyyy
anonym
| 3. 12. 2011 21:20
TO M: Já o tom uvažuji, chtěla bych sibu vyzkoušet, kolik stojí balení 100tbl? Mám zkušenosti s Meridií, ale bohužel již nelze sehnat. Pokud by byla rozumná cena a ověřený zdroj, tak bych do toho šla napůl. M více na mapovka@seznam.cz
anonym
| 3. 12. 2011 21:19
jezis koukam ze se to tady zase zvrhlo v trapnou hadku dealeru, jdete se hadat nekam jinam !!!
anonym
| 3. 12. 2011 21:18
TO Petulala: v jakém časovém intervalu si brala ty 2prášky denně???přijde mi, že to na mě nějak pořát nefunguje...
anonym
| 4. 2. 2012 12:11
chtěla bych se zeptat,jestli máte některá zkušenosti se slimexem,koupila jsem ho na netu,a beru 3 den,a zatím nemám nějaký pocit hromady energie,nechuť k jídlu atd....Díky za názory :)
anonym
| 8. 2. 2012 15:54
písněte mi na: minie@seznam.cz - mám zkušenost
anonym
| 3. 12. 2011 21:17
TO Hela: Nemyslim si, ze ti prodejci to maji zapotrebi tu psat za jine, jako ze to funguje. V hodne davnych diskuzich se nas tu schazelo vice, kdyz tu nemohl prispivat jen tak nekdo do pripevku, pokud nebyl prihlasen. Psali jsme si tady i o jinych vecech. Ja jsem si od jednoho prodejce brala Sibu jiz nekolikrat a take pro zname. Da se rict, ze jsme hubli vsichni. Nekdo malo, nekdo hodne. Taky se stalo, ze jak se ten retezec rozrostrl, ta chce pro znamou a ta zase pro kolegyni do prace. Taky se stalo, ze proste zadny ucinek. Proc to tedy na 95% funguje a na zbytek ne? Proc je tu vice negativnich prispevku a ne ty dobre? Ti co hubnou, tak uz se vracet zpet sem nemusi, maji overeny kontakt a jak jsme s holkama zjistili - tady ti prodejci si i vybiraji, s kym udelaji obchod a s kym ne, takze jak rikam, nemaji zajem se tu schovavat za nekym jinym a vychvalovat se jako ze od nekoho jineho. Ale jeste ze par rozumnych lidi existuje. Kdyz to na nekoho nefunguje, musi se nejdriv zeptat sam sebe, proc?? Mejte se fajn, tem co sem obcas chodi.. uz to neni diskuze, co byvala A ja nemusim myslet na ostatni, s holkama jsme spokojene, to co mame a od koho bereme. A taky jsem si mohla usetrit cas timto psanim a za tech par minut udelat nekolik seduuuu lehůůůůů - juchůůůů
anonym
| 3. 12. 2011 20:32
Poznámka: Holky léky nefungují ale zvedají tlak. Měřte se at si neublížíte. Na sobě to nepoznáte. Možná jen trochu únava. Dlouhodobě nezjištěný vysoký tlak může poškodit některé orgány i srdce. Hlídejte se. Chybama se člověk učí.
anonym
| 3. 12. 2011 21:25
Poznámka: Holky léky nefungují ale zvedají tlak. Měřte se at si neublížíte. Na sobě to nepoznáte. Možná jen trochu únava. Dlouhodobě nezjištěný vysoký tlak může poškodit některé orgány i srdce. Hlídejte se. Chybama se člověk učí.
GE TM labs od Sibpills alias Petronela
anonym
| 3. 12. 2011 20:26
Mohou to být i padělky, které obsahují takovou chemku, že si vezmete piluli a je po vás. navíc tyto léky pracují s centrální nervovou soustavou, jak si můžete být jistí, že to nepoškodí mozek?
anonym
| 3. 12. 2011 20:09
většina z vás tu řeší, zda to funguje nebo ne, ale je zřejmé, že pokud jsou tyto léky zakázané, pak bych spíše řešila, jestli jsou vůbec bezpečné. jak víte, že to jsou ona generika, která se ale samotná mohou lišit od originálu a tudíž způsobit komplikace? mohou to být i padělky, které obsahují takovou chemku, že si vezmete piluli a je po vás. navíc tyto léky pracují s centrální nervovou soustavou, jak si můžete být jistí, že to nepoškodí mozek? tak fungují nebo nefungují?
anonym
| 3. 12. 2011 20:23
Také bych spíše řešila jestli mě to nemůže něco udělat. Je to nebezpečné.
anonym
| 3. 12. 2011 19:54
.......... A co? Pokud je tu i dealer usa. Tak to je jen nazev emailu na gmailu. Určitě neprodává Sibu z USA. Protože nic takového NEEXISTUJE. Meridia, Reductil, Lindaxa a Sibutramine jsou zakázány. Tzn že vše co je dnes jsou generické léky z asie. Tzn vyrobené podobně jako originály. A tyto léky jsou samozřejmě také zakázané. Ještě jsou léky, které se za Sibutramin a Meridii vydávají ale je to podvod. Je tam prostě něco úplně jiného. Důležité je, že ŽÁDNÝ sibutramin se nevyrábí v USA a neprodává v USA. Tam lze pouze sehnat generika z asie jako všude. Ale aspon to je generický lék né něco co se vydává za lék z USA a je to něco namíchaného do kapslí někde v ČR v garáži atp.
anonym
| 3. 12. 2011 19:47
To Adele: Asi takové zaujetí jako u tebe, že !Adele!. No však počkejme a uvidíme. Nakonec oni se lidé, kterým to nefunguje ozvou až uvidí, že nejsou sami a že byly masírovány dealerem a tebou například, že to všem na 95 procent funguje. Počkejme si.
anonym
| 3. 12. 2011 20:03
TO Hela**: Je hezké, že se tu milá Helo schováváš pod jiným nickem, ale **budeš sem psát ty příspěvky za ostatní, jak si se zmínila do emailu, že to tak budeš dělat??, jako mi vyhrožuješ od včerejška?**Jsi asi pořádně nemocná? **Že jsi si objednala od někoho jiného a obtěžuješ mě a vyhrožuješ, abych Ti vrátila peníze? A to po více jak půl roce a chceš po někom, od koho sis neobjednávala vrátit celou částku peněz? Po půl roce??**Že se nestydíš. Chce se mi z takového jednání zvracet a divím se, že se nepobliješ sama ze sebe. Ale víš co, ty jsi na mateřské, že? Neměla by ses raději věnovat rodině? Než shánět peníze a doslova vyhrožovat policií na nesprávné adrese? Co si o sobě vůběc myslíš? A už toho bylo dost.. **Takže jakékoliv negativní příspěvky, které tu teď budou padat, jsou od jedné osoby, která mi tu vyhrožuje policií, abych ji vrátila peníze, když si ode mě nikdy nic neobjednala. Můj inzerát světlo světa spatřil někdy v koncem srpna tohoto roku. A milá dáma si udájně objednávala v květnu.
anonym
| 3. 12. 2011 20:19
TO Sibpills:
**POZOR Petronela alias Sibpills prodává kapsle prý z USA a vyrobené prý firmou GE TM labs.

Výrobce GE TM labs **- žádná taková firma neexistuje. Není nikde registrovaná ani v usa ani v CR. Pouze někdo udělal podvodné stránky nic tam ale nezjistíte. Nemá adresu kontakt nic. Stránky ale byly vytvořeny v ČR. Divné ne?
http://getmlabs.com/contact-as.html

Poznámka: Těch co se nachytali je hodně a jistě i více než před půl rokem. Jak to mohli vědět, že.
anonym
| 3. 12. 2011 20:45
TO Sibpills | 3.12.2011 20:03
:
Pravidla diskuzí
1.Diskutující nesmí zveřejňovat příspěvky, které jakýmkoliv způsobem porušují zákony ČR či propagují nezákonné činnosti.
2.Komentáře a diskusní fóra slouží ke svobodné výměně názorů či vyjádření názoru na dané téma.
3.Diskutující nesmí zastrašovat nebo vyhrožovat násilím jednotlivci či skupinám lidí.4.Stejně tak nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství.
5.Do komentářů a diskusních fór nepatří vulgarismy, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.6.Do komentářů a diskusních fór je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit.
7.Do komentářů není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
8.Diskutující musí respektovat soukromí jiných lidí, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o jiných osobách - např. jejich telefonní čísla, plné adresy apod.9.Diskutující nesmí opakovaně vkládat do komentářů nebo diskusních fór příspěvky se stejným obsahem.
10.Diskutující se nesmí vydávat za někoho jiného.
11.Jakékoliv příspěvky účastníků vložené do diskuzí vyjadřují výhradně jejich názory a stanoviska a provozovatel serveru nenese za příspěvky účastníků žádnou odpovědnost.

Pokud diskutující poruší ve svém příspěvku tato pravidla, pak je redakce oprávněna takové příspěvky smazat. Redakce může omezit vstup do zvolených diskuzí jen pro registrované uživatele a to i dodatečně. Pokud by diskuze jako celek porušovala tato pravidla diskuzí, je redakce oprávněna diskuzi zamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.
anonym
POZOR Petronela alias Sibpills prodává kapsle prý z USA a vyrobené prý firmou GE TM labs.
Výrobce GE TM labs - žádná taková firma neexistuje. Není nikde registrovaná ani v usa ani v CR. Pouze někdo udělal podvodné stránky nic tam ale nezjistíte. Nemá adresu kontakt nic. Stránky ale byly vytvořeny v ČR.

http://getmlabs.com/contact-as.html
anonym
| 3. 12. 2011 21:24
TO Anonym: Zase jedna z konkurence, co tu hazi spinu na ostatni prodejce.
anonym
| 3. 12. 2011 16:06
To Adele: Ta komunita co si tu psávala dříve už tu není proto, že to bylo ještě v době kdy se sháněla Meridia a Lindaxy na černo a ještě to bylo na trhu. Po tom se skutečně hublo. Dnes tu není o čem psát protože tu píší ojedíněle ti co zkouší něco podobného sehnat, pak napíší, že to nefunguje a chtějí něco co funguje. Na to reaguje !kdosi! s tím, že mu to funguje zázračně... No a pak ty holky zkusí asi něco podobného a zmizí ... Kde se mají něčeho dovolat. Nechají se přesvědčit !kýmsi! že to ostatním funguje jen jim ne. .... Já jsem si ty diskuze prošla ...
anonym
| 3. 12. 2011 15:59
Já sháním slimex. Prodával se na aukru nedávno. Nevíte někdo? Original meridie se už sehnat nedá. Všechno ostatní jsou jen generika z asie. Některé lepší některé horší. Záleží na co padnete. Taky jsem brala Sibu 20mg a to vůbec to núčinkovalo. Chutě jsem měla stejně a ještě se mi začal zvedat tlak. Máte kontakt na někoho kdo dělá Slimex? Díiiik. S
anonym
| 3. 12. 2011 00:07
ahoj všem! také moc prosím o nějaký kontakt spolehlivý... dříve jsem brala lindaxu a pomohla mi skvěle začít s hubnutím.. mám problém s chutěmi, resp. žravostí a lindaxa mi jediná pomohla. opět začínám otřesně přibírat a nemůžu to zastavit... prosím, poraďte, kam se obrátit. nejraději bych zase lindaxu, ale možná by byl dobrý i sibutramin či slimex. díky za jakékoliv rady. Abbysa@email.cz
anonym
| 2. 12. 2011 20:33
Ahojky,všechny moc zdravím, brala jsem taky sibu ,a teď bych ho opět potřebovala ,prosím o spolehlivý zdroj děkuji. kristyna.snetinova@seznam.cz
anonym
| 21. 11. 2011 20:30
foto Sibutramin 20mg po 50 nebo 100tbl. Baleno s bezpečnostním uzávěrem. Kvalitní Sibutramin - originál - s ověřovací etiketou, příbalový leták samozřejmostí, dovoz z USA,název výrobce plus ochranná známka uvedena na obalu - hologram - oproti jiným nabízeným neznámého původu a obsahu)ŽÁDNÉ PRODUKTY ASIJSKÝCH VÝROBCŮ A PRODEJCŮ!!!

Totožné složení,stejné účinky (ale opravdu šetrnější a mírnější vedlejší účinky) jako dřívě vyhlášená Meridie nebo Lindaxa, které se v celé EU již nedájí sehnat. Odběr od dlohodobého a prověřeného zdroje.Odpovím všem, pokusim se do 24 hodin, ale nekdy to proste nevyjde, tak mi odpuste Dale bude v nabidce produkt na uvolnění a pročištění lymfatických cest a překyselení organismu, což bývá většinou problémem, když nejdou kila dolů ať děláte nemožné V případě zájmu kontaktujte email: sibpills@vistomail.com
anonym
| 20. 11. 2011 17:26
foto Ahoj,nabízím tabletky jménem Slimex,které obsahují sibutramin.Jsou z ciziny.Baleno v originálním balení.Jsou účinnější než jakékoliv jiné tablety se sibutraminem, ale zároveň šetrnější a mírnější vedlejší účinky než jako dřívě vyhlášená Meridie nebo Lindaxa, které se v celé EU již nedájí sehnat. Odběr od dlohodobého a prověřeného zdroje.Odpovím ráda všem nejpozději do 24 hod. V případě zájmu kontaktujte slimex15@email.cz
anonym
| 26. 11. 2011 17:32
Tak jsem si sem chodila číst a nakonec koupila Slimex..Beru ho teprve 3 dny a kilo je dole. Měřím 170, vážím 66...Kdysi jsem zkusila Meridii,ale měla velké vedlejší účinky a musela jsem jí okamžitě ukončit. Slimex je úplně v pohodě, jen méně spím a po mase nebo jiném těžším jídle mám průjem. Nebýt toho,tak si budu myslet, že tablety nic neobsahují, protože jsem v pohodě ..Tak sem píšu, vy tu vlastně "můžete" za mé rozhodnutí ho koupit. Díky Povedlo se mi hned napoprvé sehnat zdroj dobrý a žádné placení předem-jak to chtějí jiní..
franzad
| 27. 11. 2011 14:13
TO Helena2: ahoj, pošli mi, prosím, kontakt, na kterém jsi slimex koupila. jak velké balení a za kolik? popř., jak "obchod" probíhal. potřebuji zase shodit pár kil díky. mám zkušenosti s meridií, ale jak víme, už se v zemích EU nedá sehnat
anonym
| 2. 12. 2011 19:59
TO Helena2: ahoj mohla by jsi mě prosím dat dobrý zdroj na Slimex?Už jsem naletěla a nerada bych znovu děkuji Zuzka ...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
27. 6. 2025 15:11
14579
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
27. 6. 2025 16:54