Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Mončo
Ivonn
| 16. 8. 2010 09:58
to jste teda měli pěknou "perličkovou masáž"......
To jednou chytlo venku bratránka a koktal z toho týden. Když to nevykryl, tak měl knoflíky od košile vbombardovaný mezi žlučníkem a játrama....
Moni
weja
| 16. 8. 2010 09:57
Jasnačka, pošli už v neděli, vůbec neva
jojo
eflique
| 16. 8. 2010 09:56
ivonko...já radši na chlapy nadávat ani nezačnu, nemusela bych se zastavit...nechávám si to na srázek ale jinak ano...nemá chybičku

joži...jsi skvělá, držíš se, cvičíš a já moc gratuluju....moje starý zhuntovaný tělo odmítá spolupracovat, ale já ho přeperu, taky se nedám jen tak
wejo
eflique
| 16. 8. 2010 09:50
já ti údaje do tabulky pošlu v neděli, nebudu od pondělí na netu...budu na kurzu dornovy metody ...naučím se, snad, rovnat i obratle
.................
Ivonn
| 16. 8. 2010 09:42
se dívám, že s Markétou se taky bude dobře nadávat na chlapy, a ještě kdyby tak měla letos 40 let, tak už jí není co vytknout, že Mončo????????
Verčo - to je výřad, jak po honu.... Renča bude chtít adoptovat dalšího zmrzlináře.
Joži - ty se dokážeš taky zapřít, se dívám...tak gratulace a vydrž......... musím trochu dolejzat, nebo povalím k Srstkovi a Kubišové.
ahoj kočky
eflique
| 16. 8. 2010 09:41
všechny vás moc zdravím....jsem se tu prolouskala příspěvky a fotečkami...Jani nedá mi to a musím taky ...šmarjá, moc ti to sluší tak jak jsi....a rozhodně tě nemohou bolet záda z nadváhy, na to ji máš pidi ...jestli ti jako přes svaly poloprofík mohu poradit, 100% by ti od bolesti pomohlo cvičení, jestli se moc nehýbeš a sedíš celý den v práci a všude jezdíš autem, budeš mít zřejmě ochablé svaly okolo páteře ... nejlepší na to je jóga, pilates a všechna cvíča, kde se musíš soustředit na prodýchávání ...stačí, i když budeš přes den vědomě hluboce dýchat do břicha...a pilates prodávájí i dvd ...vím, teď jsme chytrá jak rádio, taky nejsem schopná se doma donutit cvičit a konkrétně pilates mám 1.-3. díl ...

holky omlouvám se, nepodařilo se mi sem tu fotku z pátku, která dokumentuje, jaká jsem dneska kredenc, vložit...nenašla jsem k telefonu instalační CD a bez toho si s tím neporadil ani ten můj ajťák, tak musím počkat až se vrátí dcera z prázdnin, poslat jí to bluetooth a stáhnout to z jejího telefonu...no, vzhledem k tempu, jakým hubnu - nehubnu, bude silně aktuální i za 14 dní je to děs, po týdnu je dole necelé kilo...

jinak doufám, že jste měly všechny krásný víkend ... já ho strávila převážně lenošíc, že se nestydím a včera večer jsem zažila absolutně nejděsivěhší buřinu a to jsem jich už pár viděla...kroupy jak pinponkáče, 20 minut v kuse, na balkoně jsme měli normálně z ledu vrstvu několik cenťáku...na ulici taky...v ulici všechna auta pomlácený střechy, stromy úplně očesané, větve a listí všude, naproti v řadovkách rozbitá okna....bylo to fakt strašidelný ....
Reni
weja
| 16. 8. 2010 09:33
Přesně sem věděla, že ty se chytneš Ale ajko parádní, takovejch druhů, ty klasický za 10 korun, ty vylepšený za 15 nebo 20 (ty alkoholický - v kopečku je normálně jak panák).. A mají tam i BIO, bez cukru, čerstvý ovoce.. no mazec
ivonn
renca13
| 16. 8. 2010 09:29
ahojda hubeňoure no jen se pochlub holka já už antiko přes hubu nechci ani vidět.nejen že jsem po ní tloustla,ale taky nebyla chuť na *** takže fakt néé.Momentálně mě chrání pouze manžel svou šikovností a časem dojde asi na tělísko.ach joooo já už jsem z toho jelen,copak o to,my bychom do toho sdružení i šly,ale jak jsem pochopila,tak bychom nemohly mít název dle naší představy.Ale muselo by být v názvu jméno jedné z nás a k tomu napsáno sdružení..no a to néééé,to nejde,my už máme název vymyšlený a ke svatební agentuře která pořádá svatby na klíč by název sdružení fakt neprospěl a co jinak,jaký byl víkend??my byli v Zoo ve Dvoře Králové paráda jako vždy.Teď jdu odvézt Matýska k našim,odjíždějí na týden na chalupu a večer vyrážíme konečně na toho Kajínka.Jooo a zmrzka byla za víkend jen jedna!!čokoláda ani sušenka prostě nic nebylo,tak jsem ráda.
weja
renca13
| 16. 8. 2010 09:23
hahááá kde že mají tu zmrzku????Okamžitě startuju auto a vyrážím to jsi mi neměla dělat tohleto
Dobré ráno všem
Ivonn
| 16. 8. 2010 09:11
hvězda uražená, nafučená, a teď abych si dělala poznámky kdo - co......
Pochvala za dotazník, i když, pravda, doplňující údaje by to chtělo ještě víc rozvinout a otchýnit......
Jaňulko - když jsem brala antikoncepci "přes hubu" tak jsem byla celá zavodněná a nakynutá, takže je to určitě prznič postavy. Jenom ta voda v těle udělá svoje......
No ono se to načítá i s tím pohybem a sladkým.........
Renčo - tak ti nevím, ta v.o.s. má hodbě specifitk, je to obchodní společnost, včetně podvojnýho účtování, ale zisk se dělí % mezi společníky, sružení musí mít všechno smluvně ošetřený, já osobně bych šla raděj do sdružení, ale musíte zvážit oboje. Kurník, vy u toho právníka necháte majlant, co?
Tak jsem myslela na našeho plaváčka Steklinku, jestli nemá čolky za gumkou od trenýrek, tam té vody taky spadlo.....
NO MŮŽU JÁ ŘÍCT NĚCO O ŽRÁDLE A KILECH??????????? Zas bych byla za machýrka schlubnýho, tak nic......
po víkendu
weja
| 16. 8. 2010 08:53
Ahoja holky,
hlásím se po víkendu, měla jsem ho po hoooooooooooooodně dlouhý době celej volnej! A tak jsme v sobotu byli v Bozkovskejch jeskyních - paráda a v neděli jsme jeli do Stráže pod Ralskem, kde je speciální zmrzlinářství s asi 100 druhů zmrzlin A tak jsme měli máslovou, makovou, čabajkovou, pivní, toblerone, štrůdlovou, svíčkovou, práskací, slivovicovou a chilly zmrzku A teď už pěkně chroupkám k snídani cottage a hroznový víno...

Tak se jdu v klidu vrhnout na ty vaše příspěvky, co ste zvládly za celej víkend
tablety
iwanny1
| 15. 8. 2010 21:59
Dobrý večer , mám zbytek meridie15mg ,ze 100ks zbývá 69 ks .Koupila jsem zde na internetu,nemohu nadále užívat.Původní cena 2200kč -nyní cena 1200kč plus poštovné.Pokud má někdo zájem
piště na iwanny1@seznam.cz
Renča
Janule1
| 15. 8. 2010 21:40
Renčo,díky ale zase nepřeháněj. Já teda celý víkend prochrápala a prožrala. Mám to dostat a to jsem jak nenažraná. Jinak dneska jsem dělala k véče pizzu se špenátem a slaninou a sýrečkem. Byla výborná. Jinak zítra jdu k doktorovi a zkusím se ho zeptat na nějaký prášky na hubnutí. Holky já jsem tak nemožně líná,že to neni normální. Záda mě bolí jak blázen.Přemluvila jsem aspoň odpoledne manžela a šli jsme pěšky nakoupit. asi 2 km tam a zpátky. Furt si vozíme prdýlky v autě. Ale myslela jsem,že nedojdu. Píchalo mě v zádech jak ***. No jo,už stárnu. Nebo už jsem moc přibrala
:-)
jozinka
| 15. 8. 2010 20:24
Renčo, díky... ale zase nepřeháněj... já když se zabejčím, tak to musí jít, tak že.... snažím se, snažím se, snažím se.. když jsem viděla tu 80-ku na váze, tak sem šla do mdlob, pač sem žila v domnění, že mám kolem 77kg, a ono ouha.. tak že stop sladké, můj největší hřích.. a zbytek už jsem psala.. a jde to.. no jo, teď rychle.. ale to bude tak ještě kilčo max.. a pak stop a budu muset makat dál.. ale nevzdám se.. to ne, za to mi to stojí..
a ty nežer jak prasnice - jak si psala.. jinak bych si to nedovolila takhle napsat.. ale snaž se..ju? věř mi, kdo chce, jde to.. tak že..žádné výmluvy.. fandím ti..
všem co dali fotky
renca13
| 15. 8. 2010 19:56
Koukám že se s fotkama roztrhnul pytlíkvšechny jste holky kočky a Jani jako ty nejsi tlustá!!!!!!!!!!Taky nevidím moc rozdíl,dle mého máš super postavu
jozinka
renca13
| 15. 8. 2010 19:53
uuuáááuuu ty jsi prostě frajerka gratulka velikánská.je to jak píšeš:sibu+cvičení+nežrat a kila jdou dolů.No mě jdou nahoruproč??protože žeru jako prasnice a necvičím jelikož jsem líná jako veš ale snažím se jak se dá,tak snad to půjde časem dolůale tebe já fakt obdivuju,klóbrc dolů
marz
renca13
| 15. 8. 2010 19:51
Nezlob se ale já NEuž se tady o tom hooooodně moc napsalo,tak si to kdyžtak najdi,ale já osobně už se k tomu vracet nechci.Nám sibu funguje a cloette věříme howk
sibutramin
Marz
| 15. 8. 2010 19:42
ahoj holky, obědnala jsem si sibutramin od clloette a vše proběhlo v pohodě. Dneska jsem ho začala brát. Pak jsem se podívala na nějaké diskuze na netu a jedna dívčina tam psala že dala kapsli sibutraminu od clloette na test a tak kapsle prý neobsahovala vůbec sibutramin. Prostě říkala že to je podvrh. Navíc jsem si tady v diskuzi přečetla že prášky posílá v různých obalech....není to trochu divné? Můžete mi napsat váš názor?
holky
Janule1
| 15. 8. 2010 12:26
tak já bydlím taky na vesnici. Ale je to jen blbá výmluva. Před barákem mám auto a do fitka jeden km. Ale když přijdu z práce,tak jsem vyřízená a nikam se mi nechce. A hlavně jsem poslední dobou fakt líná jak prase.
cvičení
jozinka
| 15. 8. 2010 09:27
holky cvíčo opravdu dělá hodně... a k tomu máznutí se termokrémem.. nádhera.. myslím si že jo.. že to u mě jde taky tím.. hlavně tím.. kombinace cvíča a krémiků... doporučuju..
marketina
jozinka
| 15. 8. 2010 09:26
Fotečky pěkné... sluší ti to... neboj, kilča sundáš... a když né tolik co si přeješ, svět se přece nezboří.. fandím ti...
:-)
jozinka
| 15. 8. 2010 09:25
Jaňule, moc ti to sluší, na té fotečce v sukýnce.. kočanda... silná rozhodně nejsi, ale jak zde bylo napísáno, je jasné, že chceš váhu nižší, na kterou si zvyklá..chápu to.. a držím pěšti a nejenom tobě, ale i všem ostatním tady..
Tak milé dámy, musím se pochválit, od min. pátku se krotím v jídle, v pondělí jsem nasadila sibu a 3kg jsou dole..vím zní to neuvěřitelně, za tak krátkou dobu, ale já o sobě vím, že když prasím-papám sladké, tak ho prasím moc a ve velké míře, tak že to jde frrrrr nahoru a pak taky frrrr dolů, když si sladké odřeknu a jsem za to ráada.. uvidíme jak kilečka půjdou dolů dál..
Je pravda, že poctivě zobu sibu, mažu se krémikama, cvičím denně 45 min.. do toho jsem byla 3x v týdnu uklízet (cca 20 kanceláří), tak že... pohyb je.. tak uvidíme..
Všem kilča pryč...
Marketina
Lenkakacka
| 14. 8. 2010 23:41
Jo no tak ja bych tak vyhubla teda být nechtela ,no ale ted nevim jestli je lepsi byt vyhublina nebo slonice
Ono takovy nejaky zlaty střed ...a kazdy ho ma nekde jinde ,ja mám cíl tech 60kg,i kdyz jsem s nimi dříve byla nespokojena

A chtelo by to pevnou vůli !!!Závidim vsem ,ktery maji hezkou postavu zadarmo
Pro Januli a Lenku
Marketina
| 14. 8. 2010 23:19
Já taky bydlím na vesnici v rod.domku je to tu pěkná díra cvičit můžu max.na zahradě a nebo jezdit na Mělník 12 km odsud.Jste vážně hezký .
Vy jste kočky
Marketina
| 14. 8. 2010 23:15
Opravdu jsi moooc hezká a Lenka Moje ségra měří 176 cm a váží 54 kg a to je děsná kostra.
Janule1
Lenkakacka
| 14. 8. 2010 23:12
Jsem po porodu skoro pet mesicu .Ja jsem taky lína cvicit !!!Vubec me to nebavi ,ted jsem zacala chodit na power plate a na vacushape ,chodim tyden a je to pro me utrpení !!!Ja zase bydlim na samote v takovym doliku u silnice a neni tu kam chodit ,takze porad drepim na zahrade ...Kacenka je hodna ,spí celou noc ,ve dne si brouka nebo taky spí ,takze zadna hodnicka a kila se me drží jako klíste !!!
lenkakacka
Janule1
| 14. 8. 2010 23:02
na té fotce jsem vážila 70kg. takže mínus deset kg.míň mít nemůžu. Jsem moc hubená v obličeji,vystouplý kosti a lidi se mě ptaj jestli nejsem nemocná.Nejmíň jsem měla po porodu 59 kg. Tenkrát jsem poprvé od porodu zazvonila u kamarádky a ta otevřela a lekla se. Prý jsem byla ošklivá.
lenkakacka
Janule1
| 14. 8. 2010 22:59
teď jsem si ještě dala čokoládičku. a zítra začnu bojovat. u mě je problém s cvičením. moc mě to nebaví. ale budu muset začít,jinak nezhubnu nic. Tak ty jsi pár měsíců po porodu,ne? já teda začala hubnout hned po porodu i když jsem kojila. každý den jsem jezdila hodinu na rotopedu. první dva měsíce jsem nezhubla ani kilo a pak to byl sešup. ale je pravda,že jsem měla auto na zahradě a vůbec jsem ho nevytáhla. furt jsem chodila pěšky.
Janule1
Lenkakacka
| 14. 8. 2010 22:54
ted jsem detailne porovnala fotky a ted amas troku pupíka ,ale tlusta fakt nejsi !!! Myslím,ze to takovy rozdíl není v tech fotkach s mín kilama a více !!!Koukala jsi namoje fotky 55 Kg a 80 Kg ? To je rozdíl !!!
Janule1
Lenkakacka
| 14. 8. 2010 22:51
Já si nemyslím,ze jsi tlusta !!! Ja mam o deset centaku mín a stejny kila ...Víš co ,ale chapu te !!Kdyz jsem pribrala ze svych 55 Kg na 60 Kg ,tak jsem si taky pripadal tlusta a stydela jsem se jit do plavek ,dnes kdybych mela i 65 Kg tak chrochtam radostí !!!Ale az je budu mít ,tak si stejne budu pripadat tlusta a budu chtit stejne tech 55 Kg ,coz uz je asi pohadka mladí

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 7. 2025 20:18
14697
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
19. 7. 2025 10:28