Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Lenkakacka
Marketina
| 13. 8. 2010 20:55
Jo a co se týká váhy od toho 2.8.tak to nevim chci se zvážit přesně za měsíc.
Lenkakacka
Marketina
| 13. 8. 2010 20:51
Mě stál i s poštovným okolo 1500kč,množství je 50 tablet.Sehnala jsem ho na internetu od pána ale na adresu bych se musela číhnout do meilu.Koupila jsem ho náhodně bez jakéhokoli ověření, takzvaně na blint a povedlo se.
.....
Janule1
| 13. 8. 2010 20:31
tak to bych neřekla,že máš přes 90 kg. To já mám o deset míň a nohy mám jak konve
Renča
Janule1
| 13. 8. 2010 20:28
ahoj Renčo, zase nepřeháněj. Jsi hezká holka. Bez ofiny jsi hezčí. Ale přijde mi,že na každý fotce vypadáš jinak.Jinak tlustá určitě nejseš. To vypadá jinak. Prostě jsme holky krev a mlíko.Ale my to zvládnem. Teda doufám
Sibutramin
Lenkakacka
| 13. 8. 2010 18:07
A od koho jsi je kupovala a kolik tě stály ,jestli se můžu zeptat ? Ja jsem si vzala dnes poprve po snídani,nepotim se zizen nemam a chut a hlad mam normalni
Tak doufam,zejsem nevyhodila penízky zbytecne a zacnou fungovat .Kolik jsi zhubla od toho 2.8.?
Lenkakacka
Marketina
| 13. 8. 2010 17:49
Já mám Sibutramin 20 mg jsou to tobolky bílo modré jím ho od 2.8 a hlad nemám skoro žádný ale na stoprocent začal fungovat tak třetí den.Jinak co se týká nežádoucích účinků tak se neskutečně potím jen když se pohnu leje se ze mě jak z vola.Do toho mě chvílema bolí hlava.Ostatní tu píšou že mají sucho v ústech to já teda nemám.
Sibutramin
Lenkakacka
| 13. 8. 2010 17:34
Ahoj holky,dneska jsem začala brát sibutramin a nejak nepocituji mensi chut na jidlo ani zadny nezadouci učinky ,jako kdybych si nic nevzala .Chtela jsem se zeptat za kolik jste ho kupovaly a jaky jste u toho mely pocity ?Jestli VAm to utlumilo chut k jidlu ? Kdyz jsem brala adipex ,tak jsem nemusel avubec nic jist ani pit ,nemelajsem vubec chut a i kdyz prede me nekdo postavil vonavoucke a dobroučké jídlo ,tak se mi z toho zvedal kufr a proste jsem si nedala .Cekal jsem stejne ucinky a nebo podne i u sibutraminu a nejak jim stejne ,tak enevím ..Napiste mi ,díky moc !!Lenka
renča
Marketina
| 13. 8. 2010 16:05
Nejsem o nic hubenější ale aspon jsi silná souměrně není to tak hrozné,jinak moc hezká.
Něco o mě
Marketina
| 13. 8. 2010 16:00
Ahoj všem, tak na úvod musim napsat že ta dieta není žádná sranda přemýšlím kdy se zvážit a myslím tak po měsíci a to je 2.9. jsem na to zvědavá.Jinak něco o mě.Jsem rozvedená už dlouho a s bývalým manželem jsem měla syna je mu skoro 20 let.Druhému synkovi je 2,5 roku a mám ho s přítelem.Který mě mimochodem pěkně štve.Smůla je v tom že máme oba rod.domek a každý z nás by radši bydlel ve svém.Jinak co jsem tak nějak s ním tak jsem takhle spuchla a naprosto mě to drtí.Nevím jestli je to tím že mám jednoho chlapa a už mi je fuk jak vypadám a nebo že si podvědomě myslím že spolu stejně nevydržíme ale na druhou stranu právě proto bych měla tu dietu vydržet.
Něco o mě
Marketina
| 13. 8. 2010 16:00
Ahoj všem, tak na úvod musim napsat že ta dieta není žádná sranda přemýšlím kdy se zvážit a myslím tak po měsíci a to je 2.9. jsem na to zvědavá.Jinak něco o mě.Jsem rozvedená už dlouho a s bývalým manželem jsem měla syna je mu skoro 20 let.Druhému synkovi je 2,5 roku a mám ho s přítelem.Který mě mimochodem pěkně štve.Smůla je v tom že máme oba rod.domek a každý z nás by radši bydlel ve svém.Jinak co jsem tak nějak s ním tak jsem takhle spuchla a naprosto mě to drtí.Nevím jestli je to tím že mám jednoho chlapa a už mi je fuk jak vypadám a nebo že si podvědomě myslím že spolu stejně nevydržíme ale na druhou stranu právě proto bych měla tu dietu vydržet.
renco
eflique
| 13. 8. 2010 15:18
já je taky měla, a pak i jako mladá, blbla jsem na nich s kámoškou asi tak v 17...opožděná puberta...evidentně přetrvá až do věku důchodového...ale měla jsem s nima peklo, při váze 80 kilíček se mi věčně věkův zadírala ložiska ... tyhle mě vydrží
eflique
renca13
| 13. 8. 2010 14:06
no jo no,ale toho se zase tak moc nebojím jelikož do toho nemusíme vkládat žádné extra peníze...to je výhoda no.jiná šance pro nás stejně asi není,protože s.r.o je moc peněz do začátku to je potíž....snad časem až se zajedeme.no uvidíme co nám ten advokát řekne,ale jinak moc díky za radu.pod stovku se určitě dostaneš ty jo,ale ty autíčka vidím fakt prvně...teda já je měla jako malá holka
Reni
eflique
| 13. 8. 2010 13:31
v.o.s. snad ani ne, kdyby se vám něco zvrtlo, ručíš celým svým majetkem ...co vím, kdyžtak mě chytřejší opravte...

z reklamy říkáš??? vím co myslíš, tu tyčku co si étericky rozpustí hnědou hřívu a plavně odjíždí ... mám záááchvaat nejen z toho podobenství, ale fakt je škoda, že nemůžete vidět bruslení ala Monča, plavné rozhodně není ...teď mě napadlo, jestli si letos v tomhle nafouklém stavu zabruslím....myslím nosnost autíček ...no když budu do září šikovná a sklouznu pod stovku, tak jooooo .... ty hubeňoure jeden sladkej vtipnej roztomilej
:-)
jozinka
| 13. 8. 2010 13:24
tak se na nás ivonnko nezlobíkuj jo? vždyť jsi jako koza hubená, tak se nesmíš divit, že nás to zvedá ze židle...já si mylsím, jakej za sebou nemám hubnoucí úspěch a lup, pak vidím tebe a říkám si, jo holka, tak to máš ještě štreku před sebou.. ale super, jjsi dobrá motivace..díky..
Katcho..nenaštvala si ani mě, ale jak napsala Renča, tak jsem to myslela.. kdyby si šla k doktorovi, se svou váhou a požádala o předepsání prášků na hubnutí (kdyby sibu šel předepsat), myslíš, že by ti je dal? na, tady máš, pohoda... asi ne že jo.. zrovna blanka tady, co semka chodí..měla 107kg, když začínala a doktorka dělala haryky, že jí je nenapíše....tak silně pochybuju o tom, že by je dostal někdo s tvou váhou....
Ale kdy myslíš, že je to u tebe potřeba, prosím, zvesela pokračuj a a´t to jde..
Mončo, souhlasím s Renčou, na té foto bych ti taky neřekla 90kg to ani náhodou... neboj, zmákneš to a budeš taky štíhlejší.... fandím ti...
všem přeju krásný víkend...
ivonn
renca13
| 13. 8. 2010 13:19
ahoj hubeňoure tak teď jsi to tady rozšvihala na kusy tedaaaaaa hezky,pěkně náhodou to musí být super pocit *** hezky a zdravě pár tlusťošek néé?? náhodou mě jsi nasrala tak kráááásně že ti za to musím poděkovat jojo máš super postavu za takovou bych vraždila....tebe néé samozřejmě hahááá eroto pohledy,no jestli byl tohle eroto pohled tak potěš koště se divím že ode mě manžel ještě neutekl joo a volal mi advokát že by pro nás ve finále byla lepší v.o.s tak jsem z toho jelínek ach jo.
kašlu na pozdrav...
Ivonn
| 13. 8. 2010 12:52
koza hubená jsem, všechny jsou na mě na*raný......čekám, že už máte každá doma moji "vůdů" panenku a jsou v ní narvaný špendlíky až po hlavičku....
Kvůli vám se tady vystrkuju - a co mám za to?
Pranýř.....
Tady si člověk nemůže ani v klidu zhubnout...
Ani ty dotazníky nejsou, co bývaly......Furt to očurďáváte......
Renčo - hlídej si ty svoje smyslný, svůdný eroto-pohledy, nebo ti ty nevěsty přijdou rozbít hubu, to normální chlap nemůže ustát........divoško jedna.
Mončo - vypadáš, jak ta z té reklamy, co si sundává lodičky a kostýmek a rozjíždí se na kolečkových bruslích do pryč... až na ty náklaďáčky teda.....jinak - klon.
Odcházím na hanbu, zdar.
katcha24
renca13
| 13. 8. 2010 12:31
No já jsem se teda neurazila a jo chápu každou která chce zhubnout.Jen jozinka měla spíš na mysli,že by se 70ti kily nesahala po sibu,protože ten je určen pro obézní a holka která má 70kg rozhodně obézní není!!A jak jsem jednou psala já,někdy mě fakt mrzí když čtu že holka má cca 70kg a píše jak je nechutná a mega tlustá a vyžraná a já nevím co ještě...pak si já připadám jako vzducholoď o které si každý musí myslet že sežrala celou krávu a je prostě nechutná.ale to je už můj problémchápu každou,každá chce být štíhá a krásná,....ale po sibu bych se 70ti kg já osobně nesáhla.a vím jaké to je mít 70kg,měla jsem i 65kg před prvním těhu a bylo mi nááádherně
Doufám
Katcha24
| 13. 8. 2010 12:23
Doufám,že jsem to nenapsala nějak blbě,aby se někdo neurazil,ale tak to cítím já a tohle je můj názor.
jozinka
Katcha24
| 13. 8. 2010 12:21
Člověk chce zhubnout tolik kolik si sám přeje,aby vážil.Někomu stačí ke štěstí 10 kg někomu 30 kg,ale všechny se cítíme stejně tlustě a přejeme si být pěkné a štíhlé,každý má tu hranici jinde,nezáleží na kilech,ale na psychice.
nene
eflique
| 13. 8. 2010 11:18
já rozhodně štíhlé nohy nemám, to jen ty černé džíny...mám je dlouhé, ale silné, přes stehno jsem měla asi 64 ... já chci zase...dneska ty džíny neobleču, zaseknou se pod zadkem
eflique
renca13
| 13. 8. 2010 11:13
héééj no tak to bych teda absolutně neřekla že máš na fotce 90kg na to vůbec nevypadáš!!!hrozně moc ti to sluší,máš krásně štíhlé nožky...kočka fakt autíčka super
....
eflique
| 13. 8. 2010 10:42
našla jsem v pc fotku z loňského září....pozor Ivonnko, to jsou ony , autíčka .... je to z doby kdy jsem dohubla, na fotce mám cca 92-94 kilo, už nevím jak jsem se tehdy pohybovala...skončila jsem na 92 ( ze 110 ) a pak se mi 2-3 kila vrátily a na tom se to ustálilo, přibírat víc jsem začla až v prosinci ...do léta jsem na brala na cca 98 a těch 6 šílenejch kilo jsme nabrala přes tu dovču...dneska mám 104 ( doufám, že to vydrží a půjde to tak dál, je to kilčo a půl od pondělka, ale nedělám z toho hurá, ptotože jsem to měla i minulý týden a přes víkend mi naskočial ta váha, na které začínám v tabulce )

není to nic moc, ale jako stařenka bych byla ráda, kdybych se dopatlala zpátky na těch 90 a hlavně....už tam zůstala a neřešila po roce stejnou situaci
eflique
renca13
| 13. 8. 2010 10:36
jéééj moc děkuju,krásně jsi to napsala až se mi zamlžilo před očima fakt dáme to jooooooooooooooo
Reni
eflique
| 13. 8. 2010 10:30
víš co? jasně, dolů to musí, ale moc ti to sluší, jsi moc hezká a strašně strašně sympatická . Zhubneme to, vím že to zvládnem, ale než se tak stane, budeme si ty svoje kila nosit s úsměvěm, žádné nervy
foto
renca13
| 13. 8. 2010 09:51
haha tak jo dám sem jednu ze včera,to mě fotil syn neupravená,neučesaná,jako hadrářka krásný pohled na poblití,když se vidím tak bych brečelaale jojo jsem to bohužel já a dobře mi tak když jsem prase nenažraný
krásné ránko
renca13
| 13. 8. 2010 09:38
No na mě teda pátek 13 neplatí,ukážu mu vztyčený prostředníček a šmitec se teda musím pochlubit že jsem včera neměla zmrzlinu ani čokoládu to je úspěch.ivonn ty jsi mě tak navnadila že se do toho pustím snad hned teď znovu,no jooooo ale my máme příští sobotu velikou grilovačku...prasátko,dorty,masíčko,párečky a tak dáááále no copak to jde??tak já jdu taky vylovit nějaké aktuální foto ať se pochlubím jak jsem pěkně macatá
krásný pátek 13. všem :-)))
eflique
| 13. 8. 2010 09:11
ahoj holky....zdravím a moc vítám všechny nové ....teď jsem se prolouskávala příspěvky dva dny zpět a první musím říct ....Ivonnko, bomba...mě si nenas...., mě si ohromila, jsi jak lunt a i v té helmě kočka ...nechala jsem se teď vyfotit od kolegyňky, ale vložit se to pokusím až doma, tady mě to nepustí přes admina...je to děs, je ze mě kolos, no ale to jsme na tom všechny co jsme přes metrák stejně...a my to taky zvládnem a budem vypadat jak ta štístka pohublá...ivonn, joži, weja, blani....JOJOJO

držím se holky, jím jak jste radily, 5 - 6 malých porcí denně, tak po těch 2-3 hodinách...jen včera jsem měla odpoledne přednášku a lidi měli moc dotazů, tak se to protáhlo ...ale jinak to fakt jde...vínko je zrádce, je hladové, takže když si dám večer skleničku, mám chuť něco zobnout i přes sib, který beru okolo 15h. ... no v mém případě to střídám s lindaxou 15, sesypala jsem si zbytky do jedné lékovky a co vyklepnu, to sním
včera jsem byla v poledne na józe, poprvé v životě a úplně mě nadchla, byly jsme tam jen 4 a lektorka se nám věnovala, dneska cítím svaly o kterých jsem vůbec nevěděla, že je mám...jen je škoda, že tahle polední hodina se od září ruší...no, bude něco jiného

k těm pocitům ze sibu ...ta co se tak strašně potí, to jsem já...nevím čím to je, vypiju vody a čaje jak jindy, držím to už roky na těch cca 3 litrech denně, ale teď se při jakékoli činnosti neuvěřitelně zpotím...vždy jsem se při sportu potila, ale teď jsem totálně mokrá i když vyjdu schody domů (56 kousků do stráně ), což se mi nikdy nestávalo...asi ta nadváha, mám vyšší tlak...a pocit sucha v ústech, jinak snad nic...
Teda Ivonn!
Pajajo
| 13. 8. 2010 08:24
Normálně valím bulvy! Je z Tebe nesmírná kočka! Nesmírně, ale zdravě, jsi mě tím nas.ala, takže přestávám žrát a budu se pěkně krotit! No normálně jsem z toho celá paf! Fakt paráda!
Marketina
Pajajo
| 13. 8. 2010 08:21
Marki, žádný "dotazníkový formulář" tady nenajdeš. Prostě jen napiš něco o sobě, ať jsme taky trošku v obraze Jinak na fotce vypadáš moc pěkně
...........
Janule1
| 12. 8. 2010 21:06
ahoj holky,vítám nováčky. Ta Ivonn mě teda nas.... Ale je fakt,že udělala kus práce se svoji postavou. Asi si zajedu k ní na moravu pro to zlatý kolo.A jinak z toho měření v pondělí mám hrůzu,protože má přijít menzes a to jsem jak vzducholoď.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 7. 2025 20:18
14697
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
19. 7. 2025 10:28