Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
:-)
jozinka
| 12. 8. 2010 19:46
0
0
Reagovat!
:-)
jozinka
| 11. 8. 2010 12:43
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Všem vám strašně moc držim palečky at to sundáte co potřebujete a děvčata co mají kolem toho metráku tak těm to přeji dvojnásob, protože vím jaký to je metrák tahat a jak se člověku zvedne sebevědomí když se ho zbaví, takže hodně sil a pevné nervy.
protože kdo jiný by mi přivezl na srazík burčák
.Budiš ti do plusu to, že jsi byla taky otylka a že jsi taky stařešina a že nás bavíš příspěvkama, jinak by jsme tě nemilsrdně vyloučili
omlouvám se že nereaguji jednotlivě ale jsem ztracen,vyrojilo se tu tolik nových dušiček že nevím kdo co psal
Jediné, co jsem pociťovala, byl nesmírný pocit žízně. A jak již dříve psala Ivonn, prosíme o detailnější dotazníček - počet dětí, vdaná, rozvedená, něčí milenka, region bydliště, jsi víc na víno či pivo, nebo si dáš raději nějakou půlku, oblíbené jídlo, na kterém ujíždíš apod.
.. A teď mám 80,5 kg...
sibu je taky určitě super,ale nezhubla jsem tolik co jsem si představovala,ale od září začnu hezky znovu a to by bylo aby dalších 10kg nešlo dolů....jen doufám že mi nebude zle jako při posledním pokusu,to bych s tím asi musela seknout
jdu jen na skok,nějak nestíhámivonn jojo doporučila nám sdružení