Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

:-)
jozinka
| 12. 8. 2010 19:46
ahojky holky.. vítám všechny nováčky, jak psala Renča, docela se rozrůstáme.. jen si myslím, že v čase minulém se tady ukazovalo víc těch, kteří opravdu potřebují hubnout a teď je spousty těch, co mají pouze jen pár kilek navíc a depky z toho.. ale to nevadí..každého věc..
Ivonn, jako klobouk dolů, fakticky jsi kočanda... jsi příklad pro všechny...
Blani, je pravda, že ti kilča teď dolů nejdou.. ale nezapomeň mít na mysli, kolik už si sundala.. pár kilo to není, tak že.. klííííííííííííííííd
tak holky.. hezký večer..
cena
lendulka
| 12. 8. 2010 19:37
Ahoj vsem tak se nam to tady rozrostlo,muzu se jeste zeptat jaka je cena subi?Bydlim ve svedsku tak nevim jestli mi to poslou dobirkou i sem ale uvidim.
také vítám
terka07
| 12. 8. 2010 18:33
všechny nováčky a hlásím, že to oppravdu jde když se chce, ale ménu tělu se ted nějak nechce, takže ze mne si příklad nebrat. Všem vám strašně moc držim palečky at to sundáte co potřebujete a děvčata co mají kolem toho metráku tak těm to přeji dvojnásob, protože vím jaký to je metrák tahat a jak se člověku zvedne sebevědomí když se ho zbaví, takže hodně sil a pevné nervy.
Ivonn
terka07
| 12. 8. 2010 18:30
ty máš normálně jedinou kliku, že nás držíš navnaděné, že to fakt jde a že jsi z moravy protože kdo jiný by mi přivezl na srazík burčák protože jinak takovýhle kozy hubený neberem .Budiš ti do plusu to, že jsi byla taky otylka a že jsi taky stařešina a že nás bavíš příspěvkama, jinak by jsme tě nemilsrdně vyloučili
ivonn
renca13
| 12. 8. 2010 18:24
si ze mě děláš prdýlku néééééé ty voe ty jsi hubená jako koza prosím tě vypadáš skvěle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ztraceni
renca13
| 12. 8. 2010 18:23
Ahojda dámy moje milovanéééévítám všechny nováčky a držím palečky do boje holky mi to dámeomlouvám se že nereaguji jednotlivě ale jsem ztracen,vyrojilo se tu tolik nových dušiček že nevím kdo co psalivonn ty jsi zlatááá,nechám tě zarámovat a nad tebe svatozář jojo
Pajajo
Marketina
| 12. 8. 2010 18:19
Ráda vše doplním ale ještě jsem se nedobrala kam to zde vyplnit.Přikládám tedy aspon své foto ale bohužel je z doby kdy jsem vážila okolo 70 kg .V počítači mám jen když jsem byla těhotná ale určitě se vyfotím at se pobavíte jaká jsem tlustá koule.
Sibu a štítná žláza
Nezvalovka
| 12. 8. 2010 17:51
Ahojky, po přečtení Vašich diskuzí jsem se odhodlala, že si sibu objednám. Před 5 lety jsem začala nabírat kila a to jím málo a zdravě a chýbu se. Z mých původních 72 kg je nyní 110. V lednu mi zjistili zánět štítné žlázy, která to prý zavinila. Škoda, že na to nepřišli dříve. Jsem zoufalá a potřebuji shodi alespoň 20 kg, abychom se pak mohli pustit do dalšího miminka. Půjde to i s touto štítnou žlázou? Máte někdo zkušenosti?
Marketina
Pajajo
| 12. 8. 2010 17:20
Ahojky. Vítám Tě! No, opravdu jsi odvážná, když sis Sibu objednala "jen tak". Ale je dobře, že Ti zabírá Myslím, že Ti váha půjde pěkně dolů, máš z čeho shazovat a to jde vždycky docela rychle. Kolik Ti je? Mě je 27. Sibu už jsem brala asi před 2 měsíci, ale v podstatě jen necelé tři týdny. Shodila jem za tu dobu 3 kg. Měřím 175 cm a teď jsem na váze cca 80 kg. Takže u mě to nejde tak rychle. Od příštího týdne chci zase začít, tak uvidíme Jediné, co jsem pociťovala, byl nesmírný pocit žízně. A jak již dříve psala Ivonn, prosíme o detailnější dotazníček - počet dětí, vdaná, rozvedená, něčí milenka, region bydliště, jsi víc na víno či pivo, nebo si dáš raději nějakou půlku, oblíbené jídlo, na kterém ujíždíš apod.
Sibutramin
Marketina
| 12. 8. 2010 14:46
Ahoj Vám všem,už tři dny tu čtu vaše příspěvky a konečně dnes jsem se dostala k registraci.Už od mládí bojuju s nadváhou,jednou shodím pak zase přiberu Nijnižší váhu jsem měla okolo 60 kg a mejvyšší po 3 leté nemoci se zádama a současně po porodu kdy jsem přijela z porodnice s 92 kg.Měřím 164 cm a nyní vážím 87 kg tak takhle tlustá jsem nikdy nebyla průměrně jsem měla těch 70-75 kg.Jednu dobu jsem jedla Adipex a zhubla na 62 kg.Ted jsem si bez přečtení příspěvků sehnala na internetu Sibutramin 20mg od nějakého pána,přišel dobírkou.Tak jsem si říkala že jsem odvaha ale musím říct že opravdu funguje.Jen tedy se příšerně potím,již to tu jedna paní psala.A občas mám sucho v ústech.Včera mě příšerně bolela hlava ale to nevím jestli bylo od toho.Jím ho teprve 10 dní.Hlad po něm nemám vůbec ale občas jím aby mi nebylo špatně.Obdivuju výsledky Vás všech a tiše závidím Mám děsnou nadváhu ale podle fotek co jsem dáváte je vidět že to jde.Ráda bych tu byla s Vámi aby mi to líp šlo,děkuji za podporu.
čáry máry.........
Ivonn
| 12. 8. 2010 13:54
ta červená...
vysvětlivky
Ivonn
| 12. 8. 2010 13:46
jsem ten tmavej lévanec, s pěti bradama. A to jelito kolem pasu není ledviňák, pouze jedna z mnoha mišelinek........
..............
Ivonn
| 12. 8. 2010 13:41
v tom vorvaním období mě mohli vyfotit jen omylem, nebo pod vlivem, což je od pohledu tenhe případ.......
Kochejte se.........
ještě
Ivonn
| 12. 8. 2010 11:45
tam najdeš i všechny zákony.......
Ahoj vespolek
Ivonn
| 12. 8. 2010 11:43
mám krapátko přetlak.......
Renčo - kdybys sis s něčím nevěděla rady a já nebyla v dosahu, tak na business.center.cz v diskuzi, buď zadáš do vyhledávače svůj dotaz, nebo si najdeš téma, který potřebuješ. Účetní si tam radí a pomáhají a vždycky se najde někdo, kdo ti odpoví a pomůže. To pro případ nouze, jinak vám všem samozřejmě ráda pomůžu.
Brambůrky vždycky posledního v měsíci bude sbírat PPL.....
stejny pripiad
Katcha24
| 12. 8. 2010 10:27
No tak to jsme na stejne lodi.Ja pribrala z 63 kg na 75 kg ted uz mam 72kg a citim se stejne jako ty ...same speky vsude dokola...Uz beres ten sibutramin?
lendulka
renca13
| 12. 8. 2010 08:45
No já když jsem začala sibu brát,tak jsem jen 3 dny nemohla spát,ale jinak nic.vše v pohodě teď když jsem ho chtěla nasadit podruhé,tak mi bylo neuvěřitelně zle..zimnice,bolest hlavy,třes.Tak jsemsi další už nevzala a zkusím to zase až na začátku září a uvidíme.meridii bych se po netu už bála,nebo bych musela mít 100% zaručenou pravost.
Nováčkům
weja
| 12. 8. 2010 08:29
Zdravím všechny nově příchozí a taky to vezmu tak nějak dohromady

Já nikdy léky na hubnutí nebrala, objednala jsem si Sibu u Clloette a měla jsem tááááákovej strach ALE! Clloettino jednání bylo úžasný, odpovídala na všechny moje otravný maily, zboží došlo během dvou dnů. Tak jsem se odvážila a zkusila to... První prášek jsem si vzala na začátku dubna... Začínala jsem na 93 kilech, takže jsem opravdu měla z čeho shazovat .. A teď mám 80,5 kg...

První asi tři dny jsem nemohla moc spát, byla jsem unavená, ale prostě to nešlo..a taky jsem měla obrovskou žízeň.. To teď už vůbec nemám..

V červnu jsem sibu vysadila a asi před 14 dny zase nasadila, takže sem měla asi 2 měsíce volno.. Nemělo to smysl, měla jsem zkoušky, ty vedra a tak.. Ale po druhym nasazení jsem v poho, začínala jsem na 82,5, tak uvidíme, snad to půjde zase dolů.. Ale teď přes léto mi jde spíš o to napřibírat...

Takže asi takhle to působilo na mě
siba
lendulka
| 12. 8. 2010 07:38
Takze jake jsou vlastne vedlejsi ucinky siby?Jinak meridie se jeste stale prodava po internetu ja jsem ji tam koupila take.
Dobré ránko
renca13
| 12. 8. 2010 07:35
Ahojky a krásné ráno všemTaké vítám nováčky a přeji hodně štěstí do hubnutí přidávám se k ostatním,vy co máte 70kg asi to tak rychle nepůjde a co já bych za vaši váhu dala jojo....ale chápu že pokud jste zvyklé na 60kg že vám to vadí.Jen mě děsí když holka co má 70kg o sobě řekne že je nechutně vyžraná hehe(nemyslím nikoho zde)to pak je kývu hlavou a říkám si"jojo tak co si asi tak myslí o mě že) njn co nadělám,musím se taky snažit mít těch 70.Já meridii brala a upřímně říkám že mi to s ní šlo mnohem líp,škoda že už se neprodává nosibu je taky určitě super,ale nezhubla jsem tolik co jsem si představovala,ale od září začnu hezky znovu a to by bylo aby dalších 10kg nešlo dolů....jen doufám že mi nebude zle jako při posledním pokusu,to bych s tím asi musela seknout
Ahoj všichni
Pajajo
| 12. 8. 2010 06:49
Tak opět vítám další nově příchozí! Jen pro začátek - už nevím, co kdo přesně psal, tak budu psát všeobecně, ju? No, chtěla jsem si objednat Sibu, že zase začnu s hubnutím, ale můj zdroj je momentálně na dně (taky to tu už někdo psal), tak budu muset počkat. Snad se brzy doočkám. Zase jsem se za poslední dobu pěkně rozežrala a cítím to na oblečení Jinak paní, která se ptala na Mirku - nemusíš se obávat, já taky betu od ní a jsem moc spokojená. žádný podovod a příjemné a rachlé jednání zaručeno. Jinak Meridii jsem nikdy nezkoušela (vlastně žádné prášky na hubnutí na předpis), až teď Sibu a jsem s ním moc spokojená. Mám dost ráda sladké a protože v práci není moc času na jídlo, většinou to doháním večer doma. Ale Sibu mi tady v tom pomohl - drží mé chutě na uzdě. Jen se připrav na to, že budeš mít velkou žízeň. Někoho i bolí hlava, ale já s tím nemám žádný problém.
spolubojovnice
xxxxxx
| 11. 8. 2010 22:02
Ahoj ženský,i já jsem nově příchozí zde. S hubnutím svádím celoživotní boj a říkám, že jsem shodila za svůj život již 1 dospělého člověka (myšleno váhou) Nejvíce v roce 2003 kdy už mě nožky neunesly a od května do listopadu jsem zredukovala svoji váhu o -40kg ,jenže....dnes mám +15 a tak jsem se od včerejška dala do boje. Hubnutí mi dříve šlo bezvadně po meridii,ale moje doktorka mě vyšplouchla,né ona,ale EU a všechno zakázaliKupodivu jsem sehnala Sibu20 od paní zde,ale neodvážila jsem se to polknout,mám strach,je to v jiném balení než býval klasický Sibutramin Teva15 a tak prosím,máte některá zkušenosti s Meridií15 a následně se Sibutraminem20 který se zde nabízí?Je v tom rozdím? Mám strach aby mě to nepovalilo .A zda zdroj od paní Mirky zabírá?Musím se bohužel zpočátku opírat o pomyslnou"berličku"Sibu, mám doma 4 chlapy a stále jsem jen v kuchyni a bez utlumení chutí to prostě nezvládám.Díky všem za reakci.Ivča
ivon
renca13
| 11. 8. 2010 19:07
Ahojda a dobrý večer všem jdu jen na skok,nějak nestíhámivonn jojo doporučila nám sdružení takže nám příští týden advokát sepíše smlouvu a začínáme už se moc těším.Už máme vyjednané 3 kšefty,takže máme co dělattak zase pádím papa a hubnutí zdar
subi
lendulka
| 11. 8. 2010 17:37
Ahoj vsem,je mi 38 merim 165 a vazim kolem 70kg.Snazim se zhubnout jiz deset let ale vaha se vekem spis zvysuje nez snizuje.Vyskousela jsem jiz vsechny tablety krome subi tak vas chci poprosit o par rad kde to koupit a jak funguje.Nemam totiz problem s preziranim ani s chutemi jim pravidelne piji 3l denne ale porad nic Zkousela jsem i pravidelne cviceni plavani jizdu na kole a praci mam teke dost fyzicky namahavou tak nevim co dal.Dekuji vsem Lenka
prosba
Monnk
| 11. 8. 2010 15:24
zdravím všechny přítomné, od června užívám sibu. a pročítám Vaše příspěvky, nyní jsem si chtěla objednat další várku a bohužel je nyní u clloette vyprodáno a musím čekat na nové zboží - proto jsem se chtěla zeptat zda někdo z přispívajících nemá sibu na prodej na přech. dobu. Monča
................
Ivonn
| 11. 8. 2010 13:24
a je to tady, sežere mě antivir............

Tak jo, nenechám se tu sprostě urážet lichotkama, odcházím ke Kubišové do Chcete mě....
:-)
jozinka
| 11. 8. 2010 12:43
Blanka nemá nohy a zadek žádný... my si pořád říkáme, že dáme dohromady můj vršek a její spodek a budem super figura...
Míry pěkný.. koukám, že jsme se najednou rozrostly.. to je dobře, čím víc, tím lépe...
A Ivonn, ty jsi teda hubeňour.. asi začnu uvažovat o tom, že tě odsud vypoklonkujem... né, dělám si srandu, to v žádném případě... ale míry aj váha krásné, já vím, stálo to dřinu..jsi
jinak jsem koukala, že jsem na tom tak nějak podobně jako ty Renčo, nemyslíš????
tak pěkný den všem...

a nováček s problémem hubnutí z váhy kolem 70-ti kg.. no chápu, že když si měla 63 kg bylo to fajné, ale jak si sama napsala, když jsi měla 60kg říkalo okolí, jestli nejsi nemocná.. tudíž jistě nevypadáš zdaleka tak jako spousta tady z nás (krom Ivoon, která už patří mezi vychrtlé... ).. ale je jen tvoje věc jestli sibu bereš nebo brát nebudeš... já bych do toho asi nešla.. ale je to tvoje věc... každopádně hodně štěstí v hubnutí, ať u bez sibu nebo s ním...
anonym
| 25. 4. 2012 07:36
TO jozinka: Prosím máte nějaký opravdu spolehlivý kontakt?děkuji
Suzi80
| 25. 4. 2012 13:14
TO cumel: Za sebe můžu poradit sibpills, rychlé a seriozni jednání a přišlo to, co mělo :) Originál zabalená lahvička, žádné rozsypané prášky v pytlíčcích. :)
teda
eflique
| 11. 8. 2010 12:13
holky vy mi dáváte...nejstarší, nejtlustší....dnes mám samá nej .... no, za dva tři měsíce bude všechno jinak

Blani...proboha, ty máš přes nohu skoro to co já přes ruku

Ivonnko ....paráda

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 7. 2025 20:18
14697
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518