Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Ahóóóóój všem
Ivonn
| 18. 6. 2010 11:40
Renčo - Dinopark je pro děti fajn - je tam i trojrozm. kino a zajděte si i do aquaparku - kluci s užijou, je tam tobogán, vířivky...... a na jídlo do ATRIA - moc dobře vaří.
Moc vám to se Steklounkou sluší - to zas měli chlapi doma odkrvený vršky, co?????
Ty koťátka nový zdravím - i když upřímně, kazíte nám holky hmotnostní průměr.... některý by měly nejdřív přibrat, aby sem patřily.
A ta s tím dárečkem, co ho zajímá spíš jen obal - ždouchni ho 2 x hlavou proti zdi a když to nepomůže, tak vyměnit.
Včera večer na mě svůdně mrkaly oříšky - tak běda vám, běda, jestli jsem si přižrala něco navrch.....
všem
Marti77
| 18. 6. 2010 11:22
Jinak,abych vám holky řekla jsem docela šťastná,že už budou letní prázdniny.Ta škola mi zabíjí.Vy co máte dítka školou poviné mi asi chápete.Už jsem za celý rok z těch úkolů vhalně pro rodiče úplně hotová.Teď dokončuji synovo herbář,na který měl dva měsíce.Sasmozřejmě,že jsem se to dozvěděla až,když měl kuli v žákovský.Víkend nebude nic moc.Mě přijede dlouholetá kámoška se dvěma dětmi,tak to si budeme muset dát toho vínka více,aby jsme to vydržely.Steklounko ty jsi užij pracovní pobyt u Třeboně,tam je krásně.A jinak všem hezky strávedý dny volna za každého počasí papa.A moc nepapejte.
steklounka
Marti77
| 18. 6. 2010 11:13
Ahojky,díky za odpověď.Já se už tři týdny nehla z místa,tak nevím jestly mám vysadit či co.Jinak melírky moc pěkný.Jak jsem se tady dočetla je tady víc holek kolem 37 let a váha jim taky nic moc dolu nejde.Až na Terku,to je docela úspěch,ne docela!TO JE ÚŽASNÝ!Jestli to Terko čteš,za jak dlouho jsi dosáhla takového úspěchu?
renca 13
Marti77
| 18. 6. 2010 11:08
Ahoj,chtěla jsem se tě zeptat za jak dlouho jsi dala dolu ty 4kg?Mě to nějak stagnuje,ale je fakt,že si docela ráda každý večer dám tak dvě sklenky vína.Chtěla bych,aby to mělo nějaký efekt.První týden 2kg a teď tři týdny vůbec nic.
pajajo
Marti77
| 18. 6. 2010 11:02
Ahoj,u článku,který obsahuje fotku je dole červený odkaz.Na ten klikneš a foto se ti zobrazí.Skusím ti tam něco dát,aby jsi to skusila.
vsem
cumacek27
| 18. 6. 2010 09:42
jezkovi oci, omlouvam se vsem, ze se mi to tady zase nakopiroval mam nejakej zpomalenej PC. Jinak drzim vsem palecky pri hubnuti, ja ten SIBU zkusim brat 10 dni a pak se na to mozna vykaslu. Zatim vubec nehubnu, jen umiram zizni a vecer i hlademAspon se naucim pit...a budu miz zkusenost.-)Hezky den vsem!
terka07
cumacek27
| 18. 6. 2010 09:38
Ahoj Tery, dekuji moc, ja rada prijmu kazdou radu...ja jsem vazne prcek a je name vse videt,no ale v kazdem pripade se Ti ozvu na email a rada bych vyzkousela nejakou tu kosmetikuClovek je sam na sebe prisny,ale treba moje mamca byla cely zivot trosku vic oplacena a nikdo to neresila a tatka?Ten ji zboznuje...a tak ja si myslim, ze je to hlavne o dobrem vnitrnim pocitu, o zdravi a o sebevedomi. Holky, vsechny jsme krasne a original
terka07
cumacek27
Ahoj Tery, dekuji moc, ja rada prijmu kazdou radu...ja jsem vazne prcek a je name vse videt,no ale v kazdem pripade se Ti ozvu na email a rada bych vyzkousela nejakou tu kosmetikuClovek je sam na sebe prisny,ale treba moje mamca byla cely zivot trosku vic oplacena a nikdo to neresila a tatka?Ten ji zboznuje...a tak ja si myslim, ze je to hlavne o dobrem vnitrnim pocitu, o zdravi a o sebevedomi. Holky, vsechny jsme krasne a original
terka07
cumacek27
terka07
cumacek27
terka07
cumacek27
terka07
cumacek27
terka07
cumacek27
terka07
cumacek27
terka07
cumacek27
terka07
cumacek27
| 18. 6. 2010 09:37
terka07
cumacek27
| 18. 6. 2010 09:37
Fotky??
Pajajo
| 18. 6. 2010 07:57
Holky, ráda bych se podívala na vaše fotky, jak tu o nich pořád píšete, ale když se podívám do vašeho proflu, tak tam nic není? POradíte mi, jak se na ně dostat, abych vá taky mohla pochválit??
3.den
Pajajo
| 18. 6. 2010 07:55
Ahoj kočky, tak dnes začínám třetí den. Můžu zaklepat, že stále necítím žádné vedlejší účinky, spím jak mimino a hlava mě nebolí. Včera už jsem dpoledne začala mít větší žízeň než obvykle, akorát jsem odpoledne zas měla už hlad a večer to vygradovalo, když přítel udělal tzaziky. Jak já je miluju! Ale dnes ráno na váze 81 kg (ve středu jsem začínala s 83 kg). Řekla bych, že to zatím bude asi jen voda. Až budu pod 80, tak už to bude hubnutí . Dneska však budu mít náročný den, mám narozky, takže to s tím jídlem bude dnes na štíru.
Berlička v hubnutí - Sibutramin 20mg.
clloette
| 18. 6. 2010 00:03
Pokud opravdu chcete zhubnout a nemáte dostatečně pevnou vůli, tak vám
nabízím "berličku" Sibutramin 20mg. Odbourává pocit hladu a chutě, a
proto uhlídat se, je snadnější :). Pokud mě budete kontaktovat na email,
ráda vám na vše odpovím. Děkuju Mirka

(clloette@email.cz)
Berlička v hubnutí - Sibutramin 20mg.
clloette
| 18. 6. 2010 00:02
Ahojte holky, tak se zase prokousávám vaší (naší ) diskuzí. Je fajn číst o tom jak se vám daří hubnout. Všem moc gratuluju a přeju, aby se cítily líp , hlavně teď , když už je hezky a tolik toho pod věci neschováme . Takže přeju všem, abysme nemusely toho tolik schovávat. Pokud opravdu chcete zhubnout a nemáte dostatečně pevnou vůli, tak vám
nabízím "berličku" Sibutramin 20mg. Odbourává pocit hladu a chutě, a
proto uhlídat se, je snadnější :). Pokud mě budete kontaktovat na email,
ráda vám na vše odpovím. Děkuju Mirka

(clloette@email.cz)
ještě jednou sibu
terka07
| 17. 6. 2010 22:50
jak jsem psala výš pul roku jsem sibu nebrala, ted mne nahlodala diskusek, že tu někdo bral dva deně tak jsem to odzkoušela a fakt to funguje, nevím jeslti to je tou přestávkou nebo tím že to jso udva za den ,ale podstatné je to, že mi nic není, pro všechny uvádím, že mám nízký tlak, takže to neřeším, ti o masjí tlk vyšší bych asi váhala, ale zkusit to a uvidíte. Holky držte se.
jsemse tak zaměřálas na
terka07
| 17. 6. 2010 22:42
čumáčka a úplně jsem ztapoměla pochválit renču jak jí to sluší, fakt kočka, .Ježiši hokky já vám tak závidím že hubnete a mě to nejde, ale najela jsem na strategii dva sibu za den a možná to bude fungovast uvidim časem, zatim žáné vedlejš učinky, ale mám pocit že moje těšlo už si zvykne n kde co. Všem vám oc a moc přeju že hubnete a hlavně nezapomínejte na to jak jsme dobré jak to skvěle zvládáme at už pomalu nebo rychle ana všechny inově příchozí se těším na zářiovém sedánkua ti co nevědí o coí jde tak mají smolíka, protože mjí číst celou naší diskusi
teda holky
terka07
| 17. 6. 2010 22:37
vy mi dáváte zabrat. Já chudáček v prác a vy mi tu napíšete romány kdo se v tom má pak orientova´t Vkaždém přípdě zdravím nově příchozí Čumáčku můj malinkatej nebudu ti tady kázat moudrosti od toho tu nejsem ,ale.....ba ne je to tvoje rozhodnutí a když si myslíš že sibu je třeba tak ho ber. Já osobně jsem začínala na váze 107 kg ted mám pro někoho hnusných 78-80 jak kdy někdo by si kvůli tomu hodil mašli a já jsem šťastná 20 let jsem se tashala s metrkem a ten kdo to nezažil nepochopí. Nemůžuý si dovolit bikinky ani tričo nad pupík ale jem i to fuk, jsme spokojená a to je důležité mimo to mi letos ude 37 takže nejsem ani žádná mladice.Přes to mám pochopení pro někoho ko má sice málo ,ale chce vypadat lépe , ale sibu je pro léčbu obezity a na to by se nemělo zapomínat. Já jsama když jsem došla k 80 kg tak jsem ho přestakla brát a půl roku se držím naváze a jsem za to vděčná. Nevím jsestli se ted čumáčku neurazíš, ale pro tvůj problém bych ti doporučila kosmetiku co tu většina používáme pro tebe jet jak stvořené zformuješ tělo, něco ubydeš a nemusíš tělíčko otravovat léky, ale jeto na tobě. jest chceš písni na mail juricovab@seznam.cz
cumacek27
Cathy
| 17. 6. 2010 22:32
Ahoj, jsi kočka!!!! Souhlasím s holkama, asi to máš prostě daný (ale myslím to dobře). Tvoji váhu jsem měla naposledy v 17 a vždycky jsem měla břicho a boky, ať jsem dělala o jsem chtěla. Uvažovala jsem i o liposukci Teď budu šťastná, jak se dostanu na 60
pááááá
steklounka
| 17. 6. 2010 21:19
tak holky,jdu dobalit .....
tak se tu mějte hezky a zase se brzy ozvu....práci zdar
vsem
cumacek27
| 17. 6. 2010 21:17
Holky, dekuji strasne moc, ste hodne....znate to, jak clovek zacne blbnout kvuli chlapumbudu muset spis cvicit a posilovat stehna, zadek....i tak jsem tu s vami ale radaa ctu to tady uz dlouho....a musim uznat ze ten Sibu mi nedela uplne dobre, piju dost,ale motam se jak opila...
renca13
steklounka
| 17. 6. 2010 21:15
jo to je kemp Hejtman...moc je tam pěkně,vaří tam dobře...takže vždy když jsme tam 14 dní na dovče nevařím ,ale asi ted budu muset aspon sobě,tam je to samá svíčková,knedle
cumacek27
steklounka
| 17. 6. 2010 21:13
no prosim tě....jsi kočka hubenááá,takhle kdybych vypadala tak jsem namíru spokojená,vážně nemáš co hubnou,řekla bych že už začínáš jít do vychrtlosti..ty tvoje ručičky...jsi jak moje ségra,ta taky má asi 52-53kg..a pořád mele jak má velké břicho...no se vždy musím smát ,nechci tě urazit ju,myslím to dobře...fakt nemáš proč hubnout....
a jestli si to myslí ten tvůj tak to potom promin,ale je vůl
cumacek27
renca13
| 17. 6. 2010 21:12
To jsi ty joooooo ty blázínkuuu vyprdni se na hubnutí taková kočka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!přítel by měl být spíš hrdý že má takovou babu a pořádně si tě hlídat!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
21. 9. 2025 09:41
15103
Anna Vodičková
15. 9. 2025 07:55
36
Alena Davidová
13. 9. 2025 17:29