Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

steklounka
renca13
| 17. 6. 2010 21:10
No tak to je nejdůležitějšíííí...když se to líbí chlapovi tak to je výhra největší a ta kilča??Ta taky půjdou dolů určitě jo!!hezké chatičky to je v nějakém kempu,nebo u rybníku nebo co to tam je vidět???
steklounka
cumacek27
| 17. 6. 2010 21:08
Ok, ja mam jen upraveny foto tak se nezlob,ale zkus mrknout, kdyz ja nevim, mozna mi je hrabe:))
renca13
steklounka
| 17. 6. 2010 21:06
jéé díkyno tak barvička se mi taky líbí,ještě by to chtělo ty kila dolů ,ale jo chlapovi se líbím,tak je to fajn.
Ano máme chatky v Chlumu u Třeboně....zkusím poslat fotku,není problém si na týden dva zamluvit
fotečka
renca13
| 17. 6. 2010 21:01
No klikni na "upravit údaje" tam je myslím změnit ikonku na to klikneš a pak vybrat soubor.Mělo by to jít
renca13
sofi1
| 17. 6. 2010 21:00
Ahoj :) tak díky, snad to přejde..před dvěma lety jsem brala meridii, a taky jsem s tím měla problém, ale po nějaké době si tělo asi zvyklo a už spalo.Sibu mám dnes 3.den takže DOUFÁM že do týdne to přejde. Ty cm dole musí být super, už se taky těším až se něčím podobným budu moci pochlubit
steklounka
renca13
| 17. 6. 2010 20:59
Týýý joooooparáááda moc moc ti to sluší,kočanda fakt!!!!!!!jéé taky tankiny jo já je sháněla snad 2 měsíce ale žádné mi neseděli přes prsa.Až nakonec úspěch v Tchibu,sednou mi parádně a manžel opět slintáááá mám tyrkysové a spodek hnědý.Jé vy pronajímáte chatičky??To jsem nějak nepostřehla.To je paráda kde přesně??tak to zvládněte a užijte si víkned..třeba večery
cumacek27
steklounka
| 17. 6. 2010 20:58
Ahojky,no tak to máš kolem sebe docela dobrý chlapy to se nedivím že chceš něco zhubnout.....to kdyby viděli mě asi by padli
Jinak myslím že nejlepší by bylo kdyby jsi sem hodila fotečku at můžem posoudit,jestli by jsi měla hubnout,teda jestli budeš chtít
renca13
steklounka
| 17. 6. 2010 20:56
Renčo,prosim tě koukala jsem že jsi vlastně změnila fotečku,taky jsem to chtěla zkusit,ale nějak mě to nejde,poradíš mi??
vsem
cumacek27
| 17. 6. 2010 20:56
No ja netvrdim, ze jsem tlusta, jen ze mam taky chute a hlad a nedokazu s temi 54 kg hnout,ale zase nejsem zadnej hubenour.-)Sportuji dost, jezdim na inlinech, plavu, fitko, beham, lyzuji,ale boky zustavaji....to ja vim, ze budu hubnout vsude. Chtela jsem trochu nakopnout metabolismus a pak uz jen zpevnovat,ale zatim nehubnuJinak pritel je doktor, obezitologii se zabyva a kdyby vedel, ze beru Sibu z netu, tak me zabijeMa dost negativni nazor....bracha je zase fitness trener a ten by me taky nepochvalil....zkratka ja vim, ze bych tu Sibu asi brat nemela,ale potrebuji se trosku nakopnout...
sofi1
renca13
| 17. 6. 2010 20:54
Ahoj Sofi s tím spánkem jsem bojovala taky.Trvalo to 4 dny a pak to přešlo.V noci jsem spala max 3h a ten čtvrtý den už jsem fakt padala na hubu.Chce to těch pár dní přežít,ale neboj přejde to za ty kilča to opravdu stojí.Já se do toho dneska zase pořádně obula,takže dnes 83kg.Začínala jsem na váze 87kg.řekla bych že je to dost vidět a hlavně to cítím na oblečení.taky se líp cítím a to je super.Hubnu hodně na cm v průměru mám dole 4-5cm.
fotečka
steklounka
| 17. 6. 2010 20:49
Ahoj holky jsem tu jen abych Vás pozdravila a doplnila slíbenou fotečku od holiče ...hlavně pro Renču ,zdravím...
Zítra totiž odjíždím na víken do Jižních Čech,na úklid 4 chatek,které tam pronajímáme...ale to už jsem tu psala.Tak se musím ještě zbalit,zajistit dítka k babičce ,moc se mi tam nechce,jen samá práce,ale na druhou stránku snad něco shodím pohybu tam budu mít dosyta,tak tu moc nezlobte.
Vítám tu cumacek 27...teda taky se mi moc nezdá aby jsi brala sibu s tvou váhou,pozor na to.Myslím si že je to pro ty těžší váhy ,tím nechci nikoho urazit holky.Tak záleží na Tobě jestli to budeš brát dál.Ale jinak držím palce

Tak já si taky dnes koupila tankiny ,tak snad se nikdo nelekne.

Jožinko..teda ty ses rozjela s tím nákupem ale schvaluji ti to...zasloužíš si to.Jak ti vůbec je?co střevní potíže?Doufám,že to nic nebylo vážného.

Tak tady ta slíbená fotka,je to teda foceno rychle v práci,takže nic moc,ale melírky jsou vidět

Tak pa po víkendu
souhlas
sofi1
| 17. 6. 2010 20:48
souhlas s Renčou...jako chlapa který by mi "naznačil" že při svých 54kg bych měla se sebou něco dělat bych pěkně rychle poslala do háje..
všem
sofi1
| 17. 6. 2010 20:44
cumacek: Ahoj no teda 54 kg ? vždyť to už je podle BMI na hranici podváhy já tu začínám na 72kg a už to je tu vysněná váha některých...ale s 54kg bych do sibu určitě nešla, na těch pár deko co potřebuješ shodit bude stačit pár dní lehčí jídlo a pravidelně. Ale je to na tobě, tak držím palce ať ti sibu zabere ,
mě zabírá Akorát teda mám pořád problém s tím spaním už jsem dva dny pořádně nespala, vždycky usnu až tak 2 hodiny před vstáváním, ale je zajímavé že únavu necítím..ale to 6 hodinové čučení do zdi místo spánku budu muset nějak řešit.. nebo nevíte někdo co s tím? Beru ho schválně hned ráno...
cumacek27
renca13
| 17. 6. 2010 20:36
AhojkyJá se předem omlouvám,ale opravdu nevím jak na tohle zareagovat.Při 54kg velice pochybuji že jsi tlustá či oplácaná.Pokud máš jen potíže s boky tak pochybuji že sibu zde pomůže.To jedině cvičením.A pokud to máš geneticky dané tak s tím stejně asi moc nehneš.Protože hubnout budeš všude,ne jen v bocích takže ta postava bude asi pořád nerovnoměrná.S touhle váhou bych opravdu sibu nebrala.ale to je jen můj názor,neber si to osobně.Můžu se zeptat na jakou váhu se chceš dostat??Každopádně ti přeji moc úspěchů a ať jsi brzy se sebou maximálně spokojená.Pokud jde o tvého přítele,velice opravdu velice se omlouvám ale je to vůl promiň.Tohle mi naznačovat manžel tak ho s plnou parádou vykopu ze dveří
jozinka
cumacek27
| 17. 6. 2010 20:16
Dekuji za privitani.-no, dokonalou postavu, vrchni cast tela mam hodne hubenou a vse se mi uklada do boku, takze spise nerovnomernou...a sportuji docela dost,ale mam narocnou praci a proto je pro me nekdy tezky pravidelne sportovat ci dodrzovat zdravou zivotospravu...takze v posledni dobe jsem shodit nedokazala...a priteel mi porad naznacuje, ze bych mela cvicitakze Sibu spise zkousim....a uvidim,ale zatim se citm spise divne, mam i takove pnuti v hlave...
jozinka
cumacek27
Dekuji za privitani.-no, dokonalou postavu, vrchni cast tela mam hodne hubenou a vse se mi uklada do boku, takze spise nerovnomernou...a sportuji docela dost,ale mam narocnou praci a proto je pro me nekdy tezky pravidelne sportovat ci dodrzovat zdravou zivotospravu...takze v posledni dobe jsem shodit nedokazala...a priteel mi porad naznacuje, ze bych mela cvicitakze Sibu spise zkousim....a uvidim,ale zatim se citm spise divne, mam i takove pnuti v hlave...
jozinka
cumacek27
jozinka
cumacek27
jozinka
cumacek27
weja..renča..
jozinka
| 17. 6. 2010 20:04
Wejo, ahojky.. moc gratulu,jsi šikula.. jistě si ráda, že to máš za sebou.. a teď bude klídeček, že?
K úbytku též gratuluji..

A Renčo.. ty si užívej radůstek z nových plaveček, já si užívala tento týden taky, nejprve šatičky, pak tílečko..super..
cumacek27
jozinka
| 17. 6. 2010 20:02
Vítám tě tu.. ale mám-li být upřímná, trošku nechápu holky jako ty, které mají zřejmě postavu téměř dokonalou a kvůlli pár kilečkům sahají po sibu.. no nevím no, myslím si, že sibu jsou prášky pro obézní lidi, nebo prostě tlustší.. ale je to tvoje věc... a jak píšeš, že potřebuješ jen nastartovat.. tak to by jistě šlo i bez sibu a kor v tvém případě..když nejde o to sundat více kg..
ale hodně štěstí..
weja
renca13
| 17. 6. 2010 18:34
Nooo hurá po takové době jsi se ukázalagratulace k ukončeným zkouškám a ještě větší k posunu váhy paráda,jsme na tom teď úplně stejně tak to zase pořádně rozjedeme cooooo Joo holky já si dneska koupila nádherný plavky-tankini.tak mám opravdu radost.No a jdu si dát nějaký salátek papa a krásný večer všem
cathy
renca13
| 17. 6. 2010 18:31
ahojky oslavenče Vše nej nej k narozeninkááááám,ať se ti splní všechna přání a pořádně to oslav já bych si dala klidně vínečko nebo lambrusco mňam.
steklounka
renca13
| 17. 6. 2010 18:29
Ahojký moc děkuji za pochvalu a těším se na tvou fotečku určitě ti to moooc sluší.
Jdu do toho taky.-)
cumacek27
| 17. 6. 2010 16:59
Ahoj vsem, moc vas vsechny obdivuji, jak bojujete s nadbytecnymi kily, je to boj,ale stoji za to.Docela mi trvalo, nez jsem se prokousala celou diskuz Beru Sibu treti den. Prvni den jsem nemela hlad vubec a skoro jsem nespala. Jinak mam porad zizen, coz je super,ale kdyz nepiju, toci se mi hlava a boli me hlava...chute nemam,ale kruci mi porad v brise a to jim 4 krat denne, neni to divne?Jinak po precteni vsech diskuzi , mam trosku strach, zda Sibu koupeny tady na netu fakt neni nejaky skodlivyJa ho mam od Clloette, tak snad se mylim....jinak merim pouze 164cm a vazim 54 kg, potrebovala bych shodit jen par kilo,ale at sportuji sebe vic, nejde to, tak snad mi Sibu taky pomuze,ale zatim mam jen vedlejsi priznakyPotrebovala bych jen nastartovat,aleje mi jasne ze bez zmeny zivot.stylu a sportu to stejne nejdevsem preji hezky den a prima hubnuti!
Konečně!
weja
| 17. 6. 2010 14:39
Ahoja holčiny,
vy tady tomu teda dáváte , takže jsem KONEČNĚ dočetla všechny příspěvky. dlouho jsem tu totiž nebyla, měla jsem zkoušky, který jsem KONEČNĚ dodělala.. Neměla jsem čas brouzdat po netu, jíst, spát, sportovat..nic Taky se mi váha na 3 týdny zastavila na 83,5 kg a ne a ne se hnout.. dneska ráno sem na ní vlezla (předtím záchod, svlečení, nepití ) a měla jsem KONEČNĚ 83!!! Juchuuuu Snad to nebyl jen zrakový klam nebo halucinace

Tak jsem si teď udělala moje oblíbený rajčátka s tuňákem a snad to půjde.. už jsem pomalu začínala ztrácet naději

Jinak všechny nový holčiny moc moc vítám.. Sice vaše váhy jsou naše vysněný, ale pokud máte potřebu hubnout, přeju, ať se co nejvíc daří!
ahooooooooooj
jozinka
| 17. 6. 2010 12:59
Čauky holčiny moje..vítám všechny nově příchozí a doufám, že se vám tu bude líbit.. si přijdu jak magor.. to tady píšu furt dokola.. no nevadí, raději vítat než nevítat.. že??
Renčo.. vlásky úžasný, moc pěkný, já se nechala včera jen šmiknout, ale jsem spokojená.. tak super.. a Dino park? jj, my tam taky byli, x-let zpátky, cca necelý 3 ročky, asi.. a super.. byli jsme tam s dítkama a nádhera.. i nám dospělákům se tam líbilo.. supeeeeeeer..
Holky.. od včera večera si užívám lítačku na wc.. kéž by kdyby jen kvůli vypité vodě.. ach jo.. no doufám, že to už dneska bude oky... nevím jak se to stalo.. ale vařila jsem omáčku z jatýrek a asi byli jetý nebo nevím, přitom , čerstvě koupené v krámě, omáčka byla super, všem doma chutnala, ale večer to přišlo... mazec.. a všichni tři tak že to je určo po tom.. dnes tu omáčku vemu do ruky total taková nabublaná, no tak letěla do hajzlu.. bleeeeeeeeeeeeeeeeee.. no ještě že snad pomohlo imodium.. uvidíme do včera.. jsem dokonce včera nechala osiřelou terkuO7-Blanku, ani čudit jsem nešla.. to jsem kamarádka.. no snad to dneska vyjde..
všem přeju pěkný den..
Sibu
Cathy
| 17. 6. 2010 12:43
Jo, dneska mi došel Sibu, tak jestli to se mnou nesekne, dám vědět
Marti77
steklounka
| 17. 6. 2010 12:42
Ahojky,no tak to jsme dvě mladice ,no taky se mi to zdálo málo,když to tady čtu,tak uvidíme jak to půjde dál,ale zase na jednu stranu aspon se nám to nevrátí,když to jde pozvolna ne ,myslím že věkem to nebude,prostě každý má to tělo stavěné jinak.Ale u mě to možná i bude tím,že jsem v tom předčasném přechodu tak prsa mi ani tak nespadli,já si je totiž mažu krémikama od Terky07,jsou úžasný,fakt ti je zpevní mám i krém na břicho a hýždě

Nezoufej,to dáme dolů.......
Dinopark
Cathy
| 17. 6. 2010 12:39
My jsme tam byli asi před rokem a půl, starší holčina si to užila (bude mít 6) a mladší na to čučela tenktát z kočárku. Bylo to super, jen jsme zrovna nevystihli počasí a v tom vláčku nám byla dost kosa...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 6. 2025 19:44
14528
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
19. 6. 2025 00:23