Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

..
Hannisek
| 27. 5. 2010 09:46
Já mám 85-90 C.. A taky jsem si řekla, že je trošku vylepším, tak jsem si objednala takovou posilovací osmičku na prsní svaly.. bude mě to stát 200 kč i z dopravou tak se těším..
steklounka
renca13
| 27. 5. 2010 09:40
Ahojkýýý no já se pamatuju že vloni v červnu už jsme se chodili koupat,to letos asi nehrozíHlavně že jsme si koupili nový bazénHolky jakou máte velikost kozenek?? Já 95 D-E řekla bych že mám docela hezká prsa,ale po kojení povadlá,takže potřebují trochu povzbudit mršky jedny.
ivonn
renca13
| 27. 5. 2010 09:36
Nééé mě se fakt strašně líbí jak píšeš!!!!!!Je v tom úžasný humor a perfektní slovní spojení to mám moc ráda Kdyby jsi takhle napsala knížku o manželství,tchýních,výchově dětí nebo hubnutí ....myslím že by to byl fakt úspěch!!!!
Hannisek
steklounka
| 27. 5. 2010 09:36
zdravím tě,no tak neboj zas tak moc nespadnou,spíš bych řekla že povolej,ale od toho jsou super krémy od Blanky,taky je mám.No tak i já beru Sibu 3 týden ale spát teda můžu ,žízen jsem taky měla,ale ted už je to lepší
Ach jo
Hannisek
| 27. 5. 2010 09:28
Ty prsa mě štvou mám je po mámě a jsem na ně fakt pyšná, ale snad mi tolik nespadnou.. Jinak holky sibu je zatím super.. Dneska to bylo po 3 týdnech co jsem se pořádně vyspala.. Sice mám po něm strašnou žízeň a trošku jsem ospalá, ale to si zvyknu..
Maggmisss
mgm
| 27. 5. 2010 09:23
Již několikrát jsem vám psala, jestli mně můžete přestat psát! Děkuji. Já jsem reagovala na to, že vám nebylo mezi náma dobře, tak nechápu, proč jste s náma byla......a opět-nikoho jsem nezabíjela, ani nenapadala, že nás chtěl okrást!!!!! Tak mně s tím dejte pokoj, ano?
Ivonn
steklounka
| 27. 5. 2010 09:10
ahojky,no myslím,že to asi každému hned hubnou prsa,mě taky a pak až to ostatní...a neboj stehna nakonec taky půjdou dolů
hubnutí
Ivonn
| 27. 5. 2010 09:08
je to nespravedlnost, taky mi jdou kila dolu od hlavy, takže se mi propadnou škraňky a vypadám, jako bych si pořád pískala, můj obrečí těžké ztráty na mém hrudním košíčku, a u pr.....le se to zastaví a konec......stehna ne a ne.
Renča
Ivonn
| 27. 5. 2010 09:02
nejsem si jistá, jestli to není spíš sarkasmus....ale rozhodně bych v televizi vypadala líp, než ten upocenej a uslintanej Novotnej.....
Blahopřeju k lepší postavě a hlavně k tomu skvělému pocitu, který si každá za to odříkání zaslouží.
Doufám, že nám vyjde nějaký ten sraz, moc ráda bych vás poznala, a zároveň děkuju té odávžné ženě, která nabídla pro tuto příležitost svůj příbytek.
dobré ráno......všem
steklounka
| 27. 5. 2010 09:01
Ahoj holky,tak jak se máte po ránu,u nás konečně už neprší ,snad bude už svítit slunce,už mě to štve,v loni už bylo nádherně.
Na ten srazík se už těším ,jak pokecáme,popijem....
hannisek
renca13
| 27. 5. 2010 08:48
No mě prsa šla taky jako první..už mám 3 cm pryč.Je to taky má přednost,ale měla jsem je opravdu mega takže jsem menší zmenšení uvítala.Pak šlo bříško a teď už i ta stehýnka,zadek a madla lásky Určitě to ještě není OK ale je to vidět.Na ta stehna jsou fakt super krémíky od Blaničky ony jsou teda super na všechny partie ale zdá se mi že na těch stehnech je to zatím znát nejvíc.koktejly mňam já miluju z jahůdek,ananasu a i z meruňek je výborný.Ale to by teď vyšlo hoodně draze tak si počkám na sezonu
ivonn
renca13
| 27. 5. 2010 08:44
Ahojkýýty Ivon nechtěla by jsi napsat knihu??Já bych byla první ve frontě a budu škemrat o autogram!!!! Máš tak úžasný styl psaní a tak úžasný humor že by tvá kniha byla trhák!!!prostě tvůj manžel s torpédem mě totálně dostal
Jéé
Hannisek
| 27. 5. 2010 08:33
Tak to moooc gratuluju jsi šikulka.. Já si radši s tím metrem počkám ještě tak dva týdny.. Mě stehna hubnou hrozně pomalu.. První mi hubne bříško a prsa.. A u těch prsou mi to štve, protože to je moje jediná přednost..Ale nic se nesmí vzdávat, takže si koupím motýlka na posilování prsních svalů a budu posilovat..A holky neporadíte mi nějaký dobrý koktejl.. Dělám si místo svačinky třeba mléčné koktejly z banánem nebo z jahodovou marmeládou, jsou výborný, ale chtělo by to nějakou změnu..
Dobré ráno všem
Ivonn
| 27. 5. 2010 08:32
šmankote, vy teda stránkujete.....
Taky někdy večer sednu na balkon, zapálím a něco málo popiju. Sama...
Můj drahý chodil se mnou na doutník, ale vždycky se došoural s půlmetrovým torpédem a visel půl soboty na zábradlí, jak olympijská pochodeň, tak raděj jdu sama samička.
P.S. Já jsem Ivona - to jste určitě nečekali /píšu měkký i, aby se Kája necítil odstrčenej/, mám jednoho synka, je mu už 21 let, a já bych mohla některým z vás klidně dělat náhradní mámu, mám 42 a jsem na ně pyšná, protože už mi nic jinýho ani nezbývá..........Dělám účetnictví a jsem zářný příklad postižení povoláním, protože u pokladny si vrácený peníze musím hodit do tabulky a odmocnit, abych se dopočítala....
hannisek
renca13
| 27. 5. 2010 08:24
ahojkyNo tak to je paráda moc gratulujuuuuuuTaky se blížím k číslu 7 je to pro mě jako zázrak,vůbec jsem nevěřila že se mi to povede.No já ráno vytáhla metr a stehýnko je o další 1cm krásnější
Jupííí
Hannisek
| 27. 5. 2010 08:15
Ahojky holky, dnes jsem se vážila a mám 82 kg a to jsem měla ještě v týdnu 85 kg Já jsem taaaaak štastná.. Už dlabu sibu a mám upravený jídelníček.. Takže holky ještě chviličku a už bude konečně na začátku váhy ta krásná sedmička 7 a pak možná šestka 6.. Dneska jdu z přáteli na kolo, tak se trošku projedu a zasportuju.. V pátek a v sobotu do práce a v neděli kolo a večer půl hoďky běhu..
:-)
renca13
| 27. 5. 2010 07:12
Krásné dobré ránko všem clloette už se k tomu nechci vracet,ale mě sibu funguje a objednám si určo další to mi stačí a víc vědět nepotřebuji.Takže asi takirena tý brďo takže nás tady sledují mafiáni jo?!Začíná to být už trošičku směšné tohleto.Je mi jasný že je to konkurenční boj.Ale různé nicky,najednou hafo lidí co sem nechodili a ve finále karel no myslím že už to stačí!!!!Doufám že to tady dneska už bude bez hádek a jen s úsměvem.my jdeme s Fildou plavat juchů
Valino
clloette
| 27. 5. 2010 02:52
Tak už toho mám dost. Neměla bych těm lidem přečíst i Babičku, abych jim podala opravdu komplet informace? To nemyslíš vážně, že jsou lidi tak tupý a slepě si něco koupí aniž by si o tom něco zjistili? Rozhodně není moje povinnost jim sdělovat kde co je a není zakázaný. Běžte si nakupovat do lékárny, tam mají spoustu povinností, ale tady???? Jděte už do háje s tou debilitou, že jsem podala mylné informace. Nic mylného není. Víte milá dámo, oni ty tablety doopravdy dorazily z USA. Ale nebudu vám tady vyprávět praktiky obchodníků, jak dostat do různých zemí různé zboží, které není legální. Od toho tady taky opravdu nejsem. Sibutramin 20mg. mi byl poslán z USA a kde před tím cestoval, tak to nevím, nebyla jsem tam s ním Jen doufám, že už se opravdu nebudu muset vyjadřovat k pitomostem.
Ahoj holky
ZUZKAO
| 27. 5. 2010 02:13
Ahoj Joži, ahoj Blani zdravím ta, vrátila som sa zo slovače, týžden mi nešiel počítač a zírám, sibu super, a krémiky tiež papa
pro zajímavost
IrenaM
| 27. 5. 2010 01:41
nakontaktovala mě právě konkurence , která to tady vše rozdmýchala a kromě spousty blbostí mi také vysvětlila , že tady už 4 roky prodávaj Sibutramin za 3500kč a já si přijdu s cenou o 1000kč nižší a že jestli chci smír mám zvednout cenu, myslím , že nic víc k tomuto říkat není potřeba.
Valino
IrenaM
| 27. 5. 2010 01:34
Tady jsem Irena tam jsem Silva , ale kdo jsem ve skutečnosti , to ti leží v žaludku viď? Proč se nezajímáš o to proč se třeba velikoris v jednom inzerátu překlepl a dal si nick velikoris, ale na konci kontaktujte mě na email meridia@gmail? Nebo proč třeba songare odpovídá stejně jako celintia a Pharma a posílají stejné fotky? To se totiž nehodí do krámu protože prodávají GE TM Labs ...
PRO ÚPLNĚ VŠECHNY
ValinaM
| 27. 5. 2010 01:18
Byla jsem tu nařčena od IrenyM že jsem ta co chce zničit prodej paní cloette.

PROČ TEDY SAMA IRENAM NA 10 STRÁNCE DISKUZE SAMA SIBUTRAMIN NABÍZÍ NA EMAILU:sibutraminum@centrum.cz A PAK DÁLE NAPŘ NA STRANĚ 17 A DALŠÍCH HO NABÍZÍ POD NICKEM SILVANA A OPĚT STEJNÝM MAILEM: sibutraminum@centrum.cz ??????

JAK NÁM MOHLA TAK JEDNODUŠE POTVRDIT ŽE KAREL JE CHLAP?...ANI TOHLE VÁM NEPŘIJDE DIVNÝ?
clloette
ValinaM
| 27. 5. 2010 01:03
Na to reagovat ještě musím:Milá paní prodávající.Pročetla jsem skoro celou diskuzi a všude bylo napsáno že prodáváte Sibutramin od známého z USA.NIKDE opakuji nikde jste nikomu nenapsala to co jste napsala nyní.Že je Sibutramin zakázaný a stažen u trhu.To asi znamená na celém světě nemylím li se?Proč to tedy při prodeji neprezentujete takto?Vyhnula by jste se napadání že lžete a tak dále.Jedno je z toho všeho jisté a myslím že i někteří to zde narovinu napsali.Podávala jste mylné a nepravdivé informace o produktu který prodáváte.Nedivte se poté že vzniknou problémy pro Vás.
PRO VŠECHNY
clloette
| 27. 5. 2010 00:53
Dobré ráno (myslím, že to budete číst až ráno), jsem už z těch vašich debat dost unavená a znechucená. Mám pocit, že stále někdo nepochopil o co tu vlastně jde. Je to proboha černý trh a nelegální prodej a nelegální nákup. Já nejsem žádný obchoďák, firma nebo podnikatel na živnosťák, který musí mít všechny náležitosti a splňovat vše dle zákona. Jinak asi nevíte, že originál Sibutramin neexistuje. Je stažen z trhu a je zakázán, proto jste si ho asi kupovaly na černém trhu, ne? A pokud je stažen a výrobci mají zakázanou výrobu, tak ho tedy asi nevyrábí žádné firmy. Stále voláte po jménu výrobce a přesném složení. Nevím k čemu by vám bylo, že bych vám napsala, že to vyrábí firma jménem ......, když je to nelegální a jen těžko by dávala na internet své webové stránky s nabídkou prodeje zakázaných látek. To složení asi zkoumáte u všech léků, které berete, že? To bych se fakt divila. Mimochodem, nikomu jsem nikdy neříkala, že je to originál sibutramin z lékárny z USA. Psala jsem, že nabízím Sibutramin 20mg. a že ho mám od známého z USA. A jediné, kde jsem použila originál je, že je to originál balené po 30, 50 a 100ks, což je také pravda, nebo snad ne? To, že neznám výrobce a že jsem si neudělala testy na složení, ještě neznamená, že jsem vám lhala, ne? Mimochodem falsifikáty prodávají podvodníci, já mám Sibutramin 20mg, jen není vyroben od známého výrobce. Je supr si přečíst diskuzi v počátku, jak jste se rozplývaly nad tím, jak hezky to funguje a najednou to je falsifikát, já strašně lžu a hubly jste díky psychice. Je mi líto, ale je to asi opravdu můj poslední příspěvek zde u vás, popřeju vám hodně štěstí v nákupu alli a jemu podobných, nebo originál mýdlo za 2200,-, či paralen za 1800,-, snad ho dobře využijete. Je fakt hloupé zničit zdroj na černém trhu, který prostě fungoval. Sami jste to tu všechny psaly.
A pro ty co pochopily jak to vlastně na černém trhu chodí, tak jim především děkuji za příspěvky do této hloupé diskuze. Moc si toho vážím a pro ty samozřejmě můj email platí i na dále. Pro nově příchozí určitě nebude problém v případě zájmu si mě vyhledat. Za nic a nikde se neschovávám, jednám férově a nejsem lhářka a podvodnice. Nikomu nic nenutím, je to na každém z vás, kdo uvítá "berličku" v hubnutí, která opravdu funguje. Stačí jen zalistovat kousek zpět za tuto zbytečnou diskuzi. Hodně štěstí Mirka
:-D
weja
| 26. 5. 2010 23:51
Ahoj holky,
to jsem teda ráda, že jsem takovouhle diskuzi objevila
Já jsem Verča, je mi 21, jsem z Liberce a studuju v Brně Sociální pedagogiku a volný čas.
Sibu jsem začal brát asi před 2 měsíci, ale po měsíci jsem měla asi 14 dní pauzu, nebyly penízky.. Začínala jsem na 93 kilech a teď mám 85. Představa je ještě tam 10 dolů, ale uvidíme, jak to půjde.. Snažím se sportovat, ale není moc času, páč mám ještě brigádu..

A momentálně ležím možná tak v patopsychologii, ze který mám zítra zkoušku a ještě vůbec nic neumím
renca13
terka07
| 26. 5. 2010 23:18
holka ty mě dostáváš už se těším jak spolu popijem a podlabem uzený na chlupě
:-)
jozinka
| 26. 5. 2010 23:18
Hubnout s námi může kdokoliv i bez sibu..já už ho taky nedlabu..
tak holky.. já taky jdu hajat.. budíček bude taky o 6, tak že. dobrou všem..
no jo
terka07
| 26. 5. 2010 23:16
takže miláčci moji já to vzdávám, zítřejší dopoledne trávím u opatrovnického soudu, takže budu řešit asi jiné věci než sibutramin takže jdu hají abych neplácala bláboly. Mějte se krásně a zítra najuknua doufám, že se to tu už sklidnilo
maggmiss
jozinka
| 26. 5. 2010 23:16
neboj já byla kule už před dítkem.. a pak jsem to završila..a já cvičím po-pá 45 min. denně, rotana,posilko.. paráda..
terka07
renca13
| 26. 5. 2010 23:15
Ano je mi to jasné a chci říct že tě obdivuji a to jako myslím fakt vážně!!!Hrozně moc jsi mi pomohla a to se ani neznáme.Pro mě to strašně moc znamená,už jen to vědomí že na světě ještě existují tak hodní lidé jako jsi ty.Já ti za to hrozně moc děkuji a skláním se až k zemi!!!!!! A už fakt padám do postele,protože naše mládě má teď v oblibě vstávat v 6hdobrooooou

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 09:42
14516
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53