Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Renča
IrenaM
| 27. 5. 2010 16:45
to máš pravdu ...rozum mi říká to samé , za vulgarity se ti omlouvám , otočila jsem hněv , který patřil jemu proti tobě.
irenaM
renca13
| 27. 5. 2010 16:43
Bohužel poznala a vím jaký to je!!!!Ale nikdy jsem to neházela na ženskou a nesnížila bych se k tomu abych jí psala takové věci.nehledě na to,že já s tím nemám nic společného tak to piš té která ti ho svedla.A vůbec...to je snad vinna toho tvého že tě podvádí tak proč s ním jsi??Takový chlap nestojí za ty nervy to mi teda věř vím o čem mluvím!!
Renčo
IrenaM
| 27. 5. 2010 16:33
už tě někdy chlap podváděl a to nemluvím o tobě , věř mi , že nervy ztratí i ledově klidnej člověk, přeju ti abys to nikdy nepoznala, měj se hezky .
irenaM
renca13
| 27. 5. 2010 16:30
Podívej mě je úplně jedno co mezi sebou máte a po pravdě mě to vůbec,ale vůbec nezajímá.Mě stačí to co jsi mi napsala do zprávy a víc to nehodlám komentovat.Ale aby jsi někomu koho neznáš psala takové vulgarity...to na tebe nevrhá zrovna dobré světlo a promiň akorát se tím ztrapňuješ!!
Renčo
IrenaM
| 27. 5. 2010 16:20
děkuji :o) bohužel jestli se někdo někoho zbaví budu to já , víš tak nějak půl pravdy a mluvila bys jinak
ahojky
renca13
| 27. 5. 2010 15:57
Ahojdáá mé milé dámy Snad nikoho nenaštvu,ale tady se brutál zatáhlo a žene se super bouře to už mě fakt štve.A mám hroznou radost,dnešní plavčo táák super.Filípek skákal do bazénu s takovou radostí a já umírala strachy Ke Karlovi už se fakt vyjadřovat nebudu,omluvu beru a jen dobře radím zbav se té šílené hysterky!!!Jinak vítám nově příchozí a držím palečky do hubnutí
Marti77
maggmisss
| 27. 5. 2010 15:50
proto to rikam.. vim ze to svadi :( ja taky dycky mela skvelej pocit kdyz semjedla malo.. ale fakta sou fakta.. a dokonce se ti to i stalo - tipickej jojo efekt po hladoveni. tak na to pozor.. dokonce se rika ze je lepsi si dat i nejakou tu mensi susenku nez byt dlouho bez jidla
maggmisss
Marti77
| 27. 5. 2010 14:50
Jo,tak to díky za upozornění,já bych to zas nechala až potom,protože těď nemusím jíst skoro vůbec.
ahojky holky
terka07
| 27. 5. 2010 14:43
tak jsem odpověděla na pár mailíků arozhodla, se , že listoovat dopředu v diskusi raděj nebudujsem prostě srab a nechci se zbytečně tejrat. Takže á zdravim všechny nov příchozí, staré páky zdravím taky, těm co hubnou gratuluju, těm co nehubnou přeju aby už se to rozjelo a všem nám přeju poklidný den a večer. Jo a ten dobrák kdo pujčuje chalupu na srazík je moje tchýně, ale ještě o tom neví . ještě je čas, já na ní začnu být tak koncem srpna hodná a bude to . A manža velice rád masíruje krémíkama moje tělíčko tak aby mohl masírovat i dál, bude mít podmínku vyloudit chalupu, odvézt mě tam, zatopit v udírně a zase pěkně v tichosti odjet . Jo a pokud někdo chcete ještě krémíky s dodáním příští týden tak honem písněte v sobotu objednávám.
Marti77
maggmisss
| 27. 5. 2010 14:31
Marti pozor! musis to zkusit uz pri brani sibu.. po dobrani by mohlo byt uz pozde.. pokud si zpomalis metabolismus tak bys pak musela jist porad fakt malo abys netloustla (nez se vrati do normalu) a to se vetsinou bez prasku neda vydrzet.. chute sou silnejsi:(
ivonn
maggmisss
| 27. 5. 2010 14:28
no videla sem fotky zenskejch ktery vazej a merej skoro presne (+-2cm) jak pises a vypadaj fakt skvele.. a porovnani s myma fotkama ja mam mega boky, zadek, stehna a bricho a to mam s nima stejne BMI.. takze se to takhle asi bohuzel brat neda:(
...
Ivonn
| 27. 5. 2010 14:00
tak já pádím na převaz, mám pocit, že mi tam roste kuřátko, nebo co, a zítra ráno mi to asi zase šmiknou. Ale jsem optimista, a jelikož to mám do špitálu asi kilometr, tak chodím pěšky a tou svižnou, ladnou chůzí modelky se mi za dobu mého bebinka podařilo vychodit kilo. Takže bych měla být vlastně té zdechlině, co sem kuchala, vděčná.....
maggmisss
Marti77
| 27. 5. 2010 13:50
Děkuju za odpověď.Dříve jsem vážila 64 kg,přestala jsem před pěti lety kouřit a moje váha s průběhem různých diet a přípravků vyskočila na 85 kg.Teď už je to fakt neúnosný a hnusný.Skusím po dobrání co jste mi poradili.Díky
maggmisss
Ivonn
| 27. 5. 2010 13:45
no spíš vyměň kolektiv.... Když to beru poměrem, tak která z nás má při 170cm 74 kg, tak pochybuju, že slyší nějaký poznámky....
jozinka
maggmisss
| 27. 5. 2010 13:32
154 cm sem prcek.. tech 58 zni malo ja vim.. ale opravdu sem stale pri tele (a neni to muj vymysl) bohuzel mi to rikaji vsichni:)
Valino
karel72
| 27. 5. 2010 13:11
malinko asi nechápu,ale Vy si mě asi v hlavě trochu démonizujete a dáváte dohromady s něčím co není pravda,ale to mě nepřekvapuje,protože už od prvníchvíle je zřejmé,že jste klasický dogmatik.Vaše pravda je svatá a přes to vlak nejede,že?Tak co takhle poradit na dotaz výš?Ale bohužel Vaše vědomosti nedosahují zdaleka hranice Vašeho ega,takže z toho asi nic nebude.Rozhodně tady nehodlám řešit spor s někým koho vůbec neznám a ani nechci snad znát,takže už nebudu reagovat.
maggmiss
jozinka
| 27. 5. 2010 13:10
58kg? a ty ještě chceš hubnout? kolik měříš..?
Marti77
jozinka
| 27. 5. 2010 13:08
ahojky.. vítám tě..sibu jsem vysadila na podzim loň.roku.. vzhledem k tomu, že jsem se naučila jíst 5x denně, vypít 3-4l vody.. cvičím 5x v týdnu, tak se mi kilča nevrací, je jasné, že pokud prášky vysadíš a budeš se futrovat, pač chutě budou, né že né, tak se kila jisto jiště vrátí..
já se toho bála taky.. ale když vidím, že kilča jdou stále dolů, byť pomaličku, ač sibu neberu...a vidím své nové, o dost menší oblečení, tak se mi nechce vracet s váhou výš.. to ne.. to si radši rozmyslím, a hoooooodně rychle.. ten metrák na té váze vidět už nechci..
..
maggmisss
| 27. 5. 2010 13:07
ups sem se nejak rozepsala
Marti77
maggmisss
| 27. 5. 2010 13:07
no sibu bude to samy jako meridia takze teoreticky se ti zase vrati.. ale neni to kvuli tem praskum ale proste kvuli tomu ze si bud A) nejspis hubla spatne=moc rychle/malo jidla cimz se ti zpomalil metabolismus a prisla si o svaly - a kdyz si pak zase zacla bez podpory prasku jist normalne (vic) tak si to rychle nabrala zpet protoze se telo balo ze se ho budes zase snazit vyhladovet... nebo B) si hubla spravne ale po vysazeni prasku si neprizpusobyla svuj kaloricky prijem nove vaze a tudiz si jedla vice nez tve telo potrebovalo-> zase si kilicka nabrala... ale spis tipuju verzi A) protoze se stava ze se sibu proste nemas chut vubec jist, rychle hubnes a podvedome z toho mas dobry pocit (mame to vsechny porad v hlave - ty stary nazory ze cim min jis tim vic hubnes).. bohuzel kdyz ale hubnes vic jak to kilo, kilo a pul za tyden tak to nejsou jen tuky ale i svaly :( a kdyz prijdes o svaly ktery sou prirozenym spalovacem kalorii(i ve spanku atd) tak pak proste rychleji nabiras..
zkus to jeste jednou a dej si pozor abys jedla pravidelne kazdy 3 hodiny., hodne bilkovin - masa, ryby, tunak (syry ne, jogurty omezene), spravny sacharidy - celozrnne pecivo , ryzi, vlocky, (ale samozrejme ne ze si das 100g ryze! ja si treba k jidlu davam 25-30g ryze) a samozrejme spoustu zeleniny.. ovoce jen dopoledne a nejlepe jen po cviceni ... a pozor na to abys fakt jedla.. nevim kolik vazis ale urcite denne nad 1000kcal byt musis.. nejlepsi je kdyz tri dni mas prijem kalorii nizsi (treba tech 1000) a pak jeden den si das kalorii vic 1500 - ale to je na moji vahu(58), takze jestli vazis vic, tak musis mit vic kalorii.. tomuhle se rika calorie cycling.. diky tomu se ti ten metabolismus nezpomali :)
sibutramin
Marti77
| 27. 5. 2010 12:26
Ahoj holky,nevíte jestli,když se sibutramin přestane brát,tak jestli se kila vrátí spět ?Začala jsem ho brát v pondělí.Zatím dobrý,ale po meridii i Lindaxe jse mi kila vrátily spět a ještě něco na víc.
Weja
Ivonn
| 27. 5. 2010 12:23
ano, ano, zrovna dneska ráno, když jsem šla v noční košilce alias Maruška Kudeříková, hledat ponožku, kterou mi v noci někdo sprostě ukradl z nohy, a špatně jsem vykalibrovala chmat po klice a dveře mě vrátily zase zpátky můj utrousil něco o mé inteligenci.
karel72
ValinaM
| 27. 5. 2010 12:21
To by jste udělal nejlíp!Nenávist cítím pouze k lidem jako jste vy.Příspěvky plné lží a falešnosti!Myslím že každý rozumný člověk spíše nenávidí toto co provozujete vy než pokus několika lidí tady včetně mě upozozrnit na něco co je jinka než jak bylo prezentováno!Zdá se že vám osobně je lež přirozenou věcí se kterou se snažíte diskutovat s ostatníma.Jak už jsem řekla nemám sebemenší důvod s vámi v tomto případě diskutovat.To mi není vlastní.Já jsem člověk upřímný a pravdomluvný.Narozdíl od vás.Myslím že časem i další přijdou na to kdo vlastně jste a to i na ostatních diskuzích atd.Přeju vám hodně "štěstí" ve vašem životě který je plný přetvářky a falešnosti.
ahojda...
jozinka
| 27. 5. 2010 12:02
Vítám tě zpět ze slovenska... a jsem ráda, že jak sibu, tak krémiky fungují, super.. a tím pádem asi i kilečka jdou dolů..super, jen tak dál.. půjde to neboj.. věřím tomu..
člověk když se k něčemu rozhodne, všechno jde..

lady R, mrzí mě, že chceš ukončit navštěvování této diskuze, myslím si, že by to šlo, fungovat dál, normálně, holt se tady rozjelo něco co se všem nelíbilo.. každý máme svůj názor, spousty lidí to nepobralo.. a prostě bych to nechala být.. rozhodně se můžeš ozvat.. budu ráda...

někdo novej se tu taky objevil, teda jestli nejsem v mimoni.. tak že vítám.. a ať jdou kilča pryč.. a hlavu vzhůru ju? s úsměvem jde všechno líp...

a pátralo se tady po krémech, jsou fakticky super.. nejsem žádnej bílej kůň terky.. nedohazuju jí kšefty, to fakticky ne, opravdu odzkoušeno a používám krémiky 2x denně s max. spokojeností, krémiky jsou různé, na odbourávání tuků, na stahování kůže, na celulošku.. je na vás, jaké si vyberete, i ceny jsou rozumné.. no písněte terce07-Blance.. a ráda poradí, fakticky super..

tak holky, hezký den...
Ivonn
weja
| 27. 5. 2010 11:57
Ivonko, tak to moc promiň, přeladíme najinou notu Jedu do knihovny popůjčovat odbornou literaturu a bez cizích slov už ani větu
Valino
karel72
| 27. 5. 2010 11:56
Bohužel trapně to může na Vás působit,ovšem stejně tak Vaše umíněnost a zaslepenost na ostatní.Je z Vás cítit nenávist vůči okolí a to nikdo zrovna nemiluje.Tak nebudu nikoho obtěžovat svou přítomností.
karel72
ValinaM
| 27. 5. 2010 11:46
JSTE TRAPNÝ S TĚMA ŘEČMA!!!!UDĚLĚJTE SI MILÝ PANE NEBO PANÍ NEBO CO VY VLASTNĚ JSTE DOMA A V SOBĚ POŘÁDEK A VRAŤTE SE O PÁR STRAN DÁLE A PŘEČTĚTE SI JAK TO VŠE CO JSTE NAPSAL/LA JE PRŮHLEDNÝ A DO OČÍ BIJÍCÍ!
švihák lázeňský
Ivonn
| 27. 5. 2010 11:37
Renča vypadala, že jí z vaší familie bude týden cukat oko, každý z nás má svých starostí až až, a ani jedna se rozhodně nemíní dělit ještě o ty vaše domácí.
.....
Ivonn
| 27. 5. 2010 11:27
teda mně taky dost vadí, že si tu s váma snižuju úroveň debatama o počasí, my doma mluvíme normálně jen latinsky a neřešíme nic jednoduššího, než jsou kvadratické rovnice.....
No ale když mě pořád tak přemlouváte....
Jak se říká - nesuď, budeš souzen...
jidelnicky
maggmisss
| 27. 5. 2010 11:22
a jak holky vubec jite? pocitate kalorie nebo proste jite jen zdravejc, mensi porce atd atd?

jinak jak se nekdo ptal kolik tak prumerne hubnem... ja pri meridii mela kadzy tyden dole kilco.. jen teda prvni tyden asi 2.. jenze u me je to tim ze ja se dycky hrozne prezeru pred tim nez du zacit s dietou:D reknu si ze ted dlouho zadny dobrutky mit nebudu tak si dam sladky, pizzu a ja nvm co.. takze pak za ten den "naberu" a na vaze to dalsi den vypada ze to rychlejc ubyva.. ale ty zacatky ma rychlejsi kazdej kdo zmeni z nezdravy slany stravy na zdravou... voda no..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 09:42
14516
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53