Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

renca13
ladyR
| 26. 5. 2010 22:27
po boji je každý generál,že???Tobě se nikdy určitě nestalo,že si jednala v afektu???
jozinka
ValinaM
| 26. 5. 2010 22:27
Teda musím Vám vyseknout obrovskou poklonu za to jaká jste a že se nebojíte napsat svůj názor naplno!
To že by jste jednala stejně že nesouhlasíte s jednáním paní prodávající.
NEBOJÍTE SE ŽE I VÁS ZA TO UKAMENUJÍ JAKO VŠECHNY VČERA KDO CHTĚL VĚDĚT PRAVDU A UPOZORNIL NA TO ŽE NĚCO NENÍ V POŘÁDKU?Ale asi máte velký obdiv tady všech a myslím že se nepletu v tom že začnou zase všichnii pomalu otáčet a vlastně se přidají k vašemu názoru.
ježišky
terka07
| 26. 5. 2010 22:25
hlavně že jsem řikala at se mi tu nepošňabete a koukám téma falešný sibutramin pokračuje, holky kašlete už na to, my si dali s joži víno, usoudili jsme, že je to každého věc, každá strana řekla svůj názor a konec, nechte to být, kdo chce at kupuje kdo nechce at nekupuje, vždyt jsme dospělé ženské, máme vůj rozum a tohle mi příjde jak dohadování o bábovičkách na písku. neřešte to a víte co pojdtě si popovídat osrazíku, co popijem, jestli mám zatopit v udírně a tak
sluníčko38
ladyR
A jak můžeš vědět,že cloette skutečný podvodník není???Když jí tedy neznáš osobně..??Jak si můžeš být tak jistá???A tenkrát jsem to začla ládovat díky právě tomu,že jste mě vy uklidnili,že máte dobré zkušenosti a vše je ok...je to opravdu sibu origoš.... ale už o tom nebudu mluvit už mě to opravdu unavuje a nebojuju za nikoho mluvím vždy a pouze za sebe.....a za svou pravdu a tu bohužel mám!
slunicko38
renca13
Ano přesně tak!!!Já holky na jednu stranu chápu,ano clloette nám dala mylné informace.Ale prostě mi vadí styl jakým se to tady podává a co se tady strhlo.Šlo to řešit úplně ale úplně jinak!!!!
Renča, Weja
slunicko38
| 26. 5. 2010 22:20

Stačí si přece přečíst začátek včerejší "diskuse" - osočování, urážky, atd.
Na to fakt člověk nemusí mít tak vysoké IQ
ValinaM
jozinka
| 26. 5. 2010 22:18
S jednáním p. Mirky nesouhlasím, z toho co tu čtu, ale jak jsem psala osobní zkušenost s ní nemám.. a jak už bylo napsáno a ne jednou, kdo ví zda si je toho vůbec vědoma, třeba ano, třeba ne, ale to se stejně bohužel nedozvíme...
Bohužel s ním nic neuděláme...
ladyR
renca13
| 26. 5. 2010 22:17
Nezlob se na mě,ale první kdo tady začal tu šílenou válku,urážky a řeči o bílých koních,komplotech a podobně jste byli vy včera!!!!!!!
jozinka
ValinaM
| 26. 5. 2010 22:15
Dovolím si vás oslovit.Jako zakladatelka této diskuze zatím vystupujete jako inteligentní člověk.Jako jeden z mála.
Připouštíte tedy že chování paní prodávající nebylo správné a fér když podala mylné informace před koupí a když chtěly včera pani pravdu tak najednou bylo vše jinak?
Děkuji moc za upřímnou odpověď jelikož zatím z vás mám pocit že vám upřímnost nedělá problém.
holky..
jozinka
| 26. 5. 2010 22:15
Já osobně nikoho nevyhazuju a myslím, teda spíš doufám, že se to tady zase spraví.. když ne, bude mě to hodně mrzet.. že jste se pustily do mirky chápu, být na vašem místě, jednám zřejmě stejně, jen si myslím, že to šlo jinou cestou, ale asi bych to řešila opravdu stejně.. no to je už jedno.... a holky, zůstaňte všechny... byla by to škoda.. zase pošlapem dál...
LadyR
slunicko38
| 26. 5. 2010 22:14
Regino,
podtrhla jsem to podstatné. V půlce dubna ti nevadilo, že do sebe budeš cpát bůhvíco, do hrobu má jít tělo zhuntovaný a včera jsi byla osvícena a bojuješ za všechny, co naletěli(y)?
Tak dělej to, co uznáš za vhodné.
Je to fakt debata na úrovni mateřské školky.
Cloette neznám(osobně), je mi jedno, kolik vydělá na rozesílání sibutraminu a nemám potřebu nikomu pochlebovat. Stejně jako Ty, i my ostatní máme právo na svůj názor. A jestli se s ním ztotožňuješ nebo ne, není podstatné. Stejně jako fakt, že já nesdílím ten Tvůj. Necítím se podvedená a ošizená. Jsem ráda, že jsem narazila právě na cloette a ne na skutečné podvodníky.
weja
renca13
| 26. 5. 2010 22:14
Tak pod to se můžu podepsat,max souhlas
jozinka
ladyR
| 26. 5. 2010 22:13
No právě a to ti nevadí,že jsme tu i my další,kterým nám tu taky bylo dobře a nikomu jsme nic neudělali a jak se tu máme cítit,když jsme tu byli podvedeni a ještě,když to řeknem nahlas,tak dostanem držkovou???No kde to jsme??Nakonec jsme tu nevítanými hosty a jsme vyhazováni???A za co???
Joži
mgm
| 26. 5. 2010 22:13
Tady nešlo o nic jiného, než napsat svůj názor, co je na tom? A jelikož se Mirka zapojila, tak jsme chtěly rozumné vyjádření. NIC VÍC.
ValinaM
weja
| 26. 5. 2010 22:12
My nedokážeme přijmout jiný názor? Ale hlavně že vy urážíte hned v první větě!!
Já osobně si tedy myslím, že Mirka nepodávala schválně mylné informace, je docela dobře možné, že její dodavatel jí to odmítal říct (což chápu). Vy jste nikdy nebyli v obchodě? Prodavačky vám řeknou cokoliv, jen abyste si výrobek koupili - tahle knížka je pro desetileté úplně skvělá, řasenka se vám rozhodně nesmaže, jogurt je nejdietnější na světě.. předpokládám, že Mirce z toho nějaká korunka padne.. a ani se nedivím, tráví spoustu času nad odpovídáním na naše mejly a odesíláním dopisů.. a nemyslím si, že schválně něco neřekla.. jen co si budem povídat - zní líp originál Sibutramin než nelegálně vyráběnej, ale zadělanej.. Rozhodně si ale nemyslím, že nám chtěla nějak ublížit a že by nám vědomě neřekla, když by v tom byl nějakej sajrajt..

Já teda v pana Karla taky ještě úplně nevěřím - přesně stejnou reakci jsem četla na jiné diskuzi a nějak mi nesedí to, že to po práci hodí do mašiny.. ale co, jestli je to například manžel některé z vás, který opravdu podobný test dělal..

Tohle je prostě risk internetu.. nevíte, co kupujete, kdo sedí na druhé straně ani komu na účet odchází vaše peníze..

Lidi jsou *** a bude to jen horší..ale zrovna v tomhle případě mi nejpřijde, že by šlo o záměrnou snahu někoho podvést...
jednání
renca13
| 26. 5. 2010 22:11
Víte jsme tady všechny dost horké hlavy.Já teda jsem a dost občas si nevidím do huby a píšu zbrkle,to uznávám.Uznávám že mě to pak i mrzí to jo!!!!A i když si to třeba nemyslíte,tak jiný názor beru a akceptuji.Ale musí to být napsané v klidu a ne právě s tou horkou hlavou.Klidná debata je přece v pohodě,ale nějaké nadávky a urážky...ee to nemám ráda a pak jsem prostě nepříjemná.
renca..
jozinka
| 26. 5. 2010 22:11
No p.Karla bych raději neřešila.. mám na to svůj názor.. a za fotečku díky..
renca13
ladyR
| 26. 5. 2010 22:09
Já nevím o jakém hádání se tu bavíš,já tu žádné nevidím ať koukám jak kokám....normálně komunikujeme bez emocí a naprosto v klidu,tak o co ti jde....???Nechápu???
ladyR
jozinka
| 26. 5. 2010 22:09
Chápu, i já jsem horká hlava, ale prostě tohle tady mi už přišlo moc.. nějaké stádování tady, organizovaná skupina kolem p.Mirky..to už mi přišlo moc.. víš, přišlo mi líto, že jsem tuhle diskuzi založila z vl. příjemného pocitu, že kilča šla dolů, pak se začly holky, paní, připojovat a já z toho měla radost.. a nerada bych, aby se na tom něco měnilo..
ach jo..
jozinka
| 26. 5. 2010 22:08
Chování prodejce nebo prodejců není oky.. to je jednou jasné, ale jak to bude dál záleží přeci na nás.. už s tím nic neuděláte, jediné co zbývá, nebrat od ní .. a bude klid.. život půjde přeci dál...
jozinka
ladyR
| 26. 5. 2010 22:07
No přesně tak..možná vždy nereaguju dobře,ale to já už neovlivním,ale víš jak se to říká...nejlepší obrana je útok...
ValinaM
ladyR
| 26. 5. 2010 22:06
Zdravím a vážím si takových lidí jako ty...kteří i byť že se shledá s negativními reakcemi,se nebojí připojit...jsem taky taková a jsem za to ráda....vždycky jsem proto vyčnívala z řad jelikož každý se raději přidal do toho stáda,aby měl klid nebo z vypočítavosti...já jdu většinou hlavou proti zdi..tedy většinou narazím,ale mě to rozhodně nevadí...vážím si sama sebe a smekám před tebou
:-D
renca13
| 26. 5. 2010 22:05
To je srandy kopec tady dneska zase.Karel mi napsal zprávu,tak jsem mu odpověděla a teď mi tam píše jeho milenka že ho balím no co to jééé?? k tomu co tady píšete už se vyjadřovat opravdu nebudu.Každý má svůj názor a jak je vidět vy prostě nedáte pokoj a neustále se tu budete hádat.Opakuji znovu,založte si vlastní téma třeba:nekupujte sibutramin a běžte se hádat tam.My si tady chceme klidně pokecat a zasmát se,To je tak zěžký to pochopit??
ladyR
jozinka
| 26. 5. 2010 22:02
Jo v pohodě.. každej máme nárok na svůj názor.. jak už jsem jednou psala.. chvílema mi přišlo, že tvé připomínky nejsou na místě.. jako že jedinej, kdo tě může naštvat nebo urazit že je karrel.. a ne ty slepice tady.. nebo tak nějak si to psala.. apod. ale už bych to neřešila.. každej máme něco..
sluníčko38
ladyR
| 26. 5. 2010 22:00
No a co je na tom jako nepřátelského....vždyť jsem to už tenkrát psala i sem do diskuse,že mám obavy a málem jste mě ukamenovali už tenkrát a já si za tím stojím....nechápu,co tím jako myslíš....???To bylo na to konto jk mi místo 100 tablet přišlo jen 99 a už to bylo tenkrát divný...protože když je to strojově balené,tak stroj se nepřepočítá a zvláště né v Americe,kde jsou kontroly tak přísné.....nevím,kdo na koho tu neustále útočí....???
hmmm
ValinaM
| 26. 5. 2010 22:00
tak milé dámy a pane kterého opět někdo zná a potvrzuje že je opravdu chlap-jak vidim tak se nic nezměnilo a nikdo z vás v sobě nenašel kousek inteligence aby pochopi o co taky těm rozumným šlo.Je mi hrozně z toho jak nedokážete přijmout to že někdo má jiný názor než vy a hlavně z toho jak úmyslně přehlížíte to co je jasně danný a to je to že pani prodávající podává špatné informace tím pádem lže a vy ji ještě chválíte?To takhle k tomuto vychováváte své děti? K tomu že je přeci naprosto normální lhát?Pořád jen opakujete dokola jak je to na každém jak se rozhodne a jak je vám po tom preparátu dobře.Budiž ale jste opravdu tak jednoduché že se nezamyslíte nad tím jak to vlastně je?Nebo se obyčejně řadíte k známé české povaze kde je nejlepší stádovitos a i když si myslíte své tak nahlas to radši neřeknete?To bude asi ono že?A ještě pro pana Božského-Karla:proč jste mi neodpověděl na to jak jsem se ráno ptala na ten váš rozbor?Na to že nejdřív píšete jak je drahý a jak dlouho trvá a pak napíšete že vy ho po skončení pracovní doby projedete strojem a rozbor je světě?I jsem koukala že naprosto stejné příspěvky kopírujete i na jiných diskuzích.To je ale pro všechny tady naprosto nenápadné že?Ale budete se divit jsou lidé kterým stačí trochu zapojit mozek.
Nezapomeňtě dámy ihned kamenovat můj názor.
jozinka
renca13
| 26. 5. 2010 21:59
Tý jo super fotečka,hrozně moc ti to sluší fakt!!!!!!!
na rozloučení s LadyR
slunicko38
| 26. 5. 2010 21:55
Milá Regi,
na základě tvého neustálého osočování kdekoho ze lži
zveřejňuju tady to, co jsi mi napsala v půlce dubna
a názor si udělá jistě každý sám - v souvislosti s tvojí čistou duší, právem na názor a zklamání z tzv. falešného
přátelství .
--------------------------------------------------------------------------------
cituji:

Ahoj Věruš, tak dnes jsem spolkla první tabletu sibu,tedy s takovým divným pocitem,jak poprava,ale snad to bude dobrý...možná mám zbytečný strach....mám taky zkušenost s léky z lékarny...brala jsem půl roku meridii za dohledu lékařky a byla jsem v klidu,že jsem pod dozorem v dobrých rukách....ale na druhou stranu máš pravdu,že je úplně jedno kterými jedy se organismus otráví,protože kdybychom vůbec věděli,co jíme v potravinách a co dýcháme asi bychom se divili.Tak už jdu do toho a uvidím,jak to zabere...Do hrobu má jít tělo zhuntované tak jestli si někdo ničí játra slivovicí nebo sibutraminem to už je jedno tak ještě jednou moc děkuju za informaci,tak jsi mě uklidnila...Regina měj se"

jozinka
ladyR
| 26. 5. 2010 21:54
Tím jsi nebyla myšlená ty jozinko,ale profily se stejným ID jako má cloett jen jiná jména oni už budou vědět....a máš zcela pravdu,já už vychladla,ale hrozně mě to mrzí,že se všichni chovali takhle...a reagovali tak jak reagovali....já si teda nejsem vědomá,že bych byla vulgární nebo na někoho štěkala,ale jestli jo,tak pardón,ale myslím,že na ten vztek jsem konkrétně mluvím za sebe,měla nárok...
007Pav
jozinka
| 26. 5. 2010 21:51
Ooooj, děkuji.. potěší.. taky se mi to teď zrovna líbí víc..ale přijde zase den D, kdy půjdu do jiné změny.. znám se..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
20. 9. 2025 18:52
15102
Anna Vodičková
15. 9. 2025 07:55
36
Alena Davidová
13. 9. 2025 17:29