Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
renca13
ladyR
| 26. 5. 2010 22:27
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
ale už o tom nebudu mluvit už mě to opravdu unavuje a nebojuju za nikoho mluvím vždy a pouze za sebe.....a za svou pravdu a tu bohužel mám!

že jste se pustily do mirky chápu, být na vašem místě, jednám zřejmě stejně, jen si myslím, že to šlo jinou cestou, ale asi bych to řešila opravdu stejně.. no to je už jedno.... a holky, zůstaňte všechny... byla by to škoda.. zase pošlapem dál...
občas si nevidím do huby a píšu zbrkle,to uznávám.Uznávám že mě to pak i mrzí to jo!!!!A i když si to třeba nemyslíte,tak jiný názor beru a akceptuji.Ale musí to být napsané v klidu a ne právě s tou horkou hlavou.Klidná debata je přece v pohodě,ale nějaké nadávky a urážky...ee to nemám ráda a pak jsem prostě nepříjemná.

k tomu co tady píšete už se vyjadřovat opravdu nebudu.Každý má svůj názor a jak je vidět vy prostě nedáte pokoj a neustále se tu budete hádat.Opakuji znovu,založte si vlastní téma třeba:nekupujte sibutramin a běžte se hádat tam.My si tady chceme klidně pokecat a zasmát se,To je tak zěžký to pochopit??
tak jestli si někdo ničí játra slivovicí nebo sibutraminem to už je jedno