Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

karel
jozinka
| 26. 5. 2010 21:49
Opožděně tě tu mezi námi vítám..promiň.. nějak jsem ve víru čtení mnoha příspěvků tady zapomněla.. omluva..a proč by si nemohl přijet na srazík? jistě by to bylo fajné...?
ppp
ladyR
| 26. 5. 2010 21:49
Přesně tak,každý strůjcem svého štěstí.....a ten,kdo by se měl alespoň omluvit všem,kterým lhal,tak by se měl chytit alespoň za frňák!Já měla za to,že jsme tu tak všichni jedna rodina,že si budeme důvěřovat a sdělovat si všechna pro a proti jako normálně myslící dospělý lidi,ale bohužel jak to tak bývá, dobrý skutek musí být po zásluze potrestán a tak jsme dopadli tak jak jsme dopadli...nakonec se snad čeká,že bychom se měli ještě omluvit my za to,že jsme nalítli......ono je předsi naprosto normální v dnešní době podvádět,krást a lhát....
No ne...
007Pav
| 26. 5. 2010 21:48
Ahoj všem,nestačím se divit...Konečně jsem se prokousala tím veškerým obviňováním,ubezpečováním,ověřováním a kydáním špíny...Je to síla,to vám řeknu.Tak trochu zbytečné,nemyslíte??Každá z nás je dospělá (tedy doufám) a o svém zdraví rozhoduje sama.O tom,jestli si něco objedná přes internet nebo ne,také rozhoduje sama.Nikdo nás k tomu nenutil.Mě také.Jsem se Sibu i s s účinky spokojená.Zatím.Nemám žádné vedlejší účinky.Krom sucha v ústech.Sibu funguje,já hubnu a jsem spokojená.Souhlasím s Jožinkou.Chodíme sem proto,abychom normálně pokecaly.Jen tak.Jak hubneme,co děti,manželé....Ověřování pravosti Sibu nechte spát...Choďme se sem těšit a ne dohadovat.Momichodem,Jožinko,ta tmavá barva ti sedí víc.
jen pro pořádek
jozinka
| 26. 5. 2010 21:48
Nemůžu potvrdit, že je to tu organizované příznivci cloete, pokud vím, tuto diskuzi jsem založila já na základě sibu předepsaného lékařem, tak že.. a to že si začly postupně holky objednávat od cloete je jejich věc.. neberou jen od ní ale i jinde, pokud vím.. je to tu pořád dokola..
Na svůj názor má právo každý, tak , že holky.. prosím, buďme tolerantní a vyslechněme si názory ostatních, ať už se nám líbí nebo ne.. ale nebuďme na sebe tak vulgární, ju? děkuju moc..
chápu, že to naštve, když vám někdo tvrdí něco, co je zcela jinak.. stát se to mě, rozpumpuje mě to stejně, ale myslím, že není na místě se štěkat tady mezi sebou..
je jasné, že kdo je se sibu od ní spokojen, nebude nic řešit, hrotit apod. ale jsou i případy jiné.. opravdu se k tomu vyjadřovat nemůžu, pač od ní sibu nemám, zkušenosti s ní taky ne.. tak že nevím.. chápu rozhořčení na obou stranách.. ale takovej je černej trh a jednání prodejců.. tak že.. myslím, že už toho tady bylo dost...
prosím a žádám vás všechny, buďme zase oky.. jako dřív... děkuju všem..
Karel
Kareldolozny
| 26. 5. 2010 21:46
Tak na to holčičko zapomeň
irenaM
renca13
| 26. 5. 2010 21:42
no tak huráá chlap je potvrzený.Kájo tak se uvidíme na srazíku
dodatek
ppp
| 26. 5. 2010 21:41
Nakoneč jsem ráda, za to co na této diskuzi vypuklo, třeba se nějaké stejné najivce jako jsem já konečně rozsvítí a pochopý, že všechno super a krásné má své proti. Z některých příspěvků jsem pochopyla, že lže každý a že je vlastně normální, ale to bychom si potom nemohli koupit vůbec nikde nic. Já budu i nadále lidem důvěřovat, snad ty poctivý ještě existují.
LadyR
mgm
| 26. 5. 2010 21:41
No jasně!
ppp
ladyR
| 26. 5. 2010 21:22
Připojuji se k vašemu názoru,přesně tak to cítím i já,proto jsem v této diskusi zůstala a neutekla jako mnozí,kterých se přístup ostatních dotkl....a raději se odhlásili...držím vám palce ať vám vše dobře dopadne....Já byla upozorněna,že když se tu objeví nějaký odpůrce,tak bude davem smeten....je to tu jednak organizované příznivci cloette a další ti už jen přidaj........ale setrvávat tu nebudu,jelikož jsem se právě přesvědčila o kvalitách tkzv. přítelkyň...přesně jak říkáte,jak přidáte jiný názor je po kamáradství.......
Karel
IrenaM
| 26. 5. 2010 21:16
můžu potvrdit , že Karel je chlap.
weja a všichni ostatní
ppp
| 26. 5. 2010 21:10
Nikde v mých příspěvcích jsem p. Mirku neobvinila, že za mé nežádoucí učinky může ona, nejsem z prominutím magor abych si myslela, že nežádoucí učinky způsobí prodejce.
Ale asi takhle. V mimulosti jsem pod dohledem lékaře užívala lindaxu, po přečtení nežádoucích účinků mi bylo zle a volba ano či ne záležela jen na mě, nikdo mi jí nenutil, mít štíhlejší tělo zvítězilo a lindaxu jsem užívala, půl roku.
Z mé husté hřívy mi zbyli na hlavě 3 chlupy, ale dobře mi tak věděla jsem že se to může stát, ale samozřejmě jsem nevěřila, že to budu já z tolika.
Protože jsem začala zase žráááát kila se vrátila. Začala jsem hledat něco co mi pomůže, narazila jsem na tuto diskuzi, ve které bylo všechno krásné a nežádoucí účinky, žádné nebo přijatelné, proto jsem oslovila paní Mirku.
Bylo mi řečeno že sibu je volně prodejný legální lék dovezený z Usa a nemá nežádoucí učinky, řekla jsem si konečně něco báječného pro mě všichni tu jsou zpokojené nezaplatím za to nic svým zdavím du do toho, ale z léku bez nezádoucích účinků se najednou pro mě stal lék který ty nežádoucí účinky na měmá, každý je jiný a jsem ta jedna z mnoha. Jenže kdybych znala pravdu mohla jsem se rozhodovat jinak. Ano budu hubená, ale něco za to, nebo už to nechci prožívat znovu. Tady jsem tu možnost neměla a o to mi jde, aby každý mohl rozhodovat na základě pravdivých údajů.
Byli jste tu jedna velká rodina, ale to pouze dokuď jste měli všichni stejný názor, jakmile tu někdo napíše něco stím nesouhlasí je to špatně, ale proč vždyt tato dikuze není jen o pozitivech nebo snad ano. Každý má právo na svůj názor ať je jakýkoliv. Já tu píšu sama za sebe k nikomu se nepřipojuji, ale jednání p. Mirky ač milé se mi nelíbý. Pokuď jsem půjde někdo kdo nemá z prášky zkušenosti žádné bude se rozhodovat na základě toho že je vše v pohodě a může se stát, že za to zaplatí zdravím.
Nikomu nic co píši nevnucuji je to diskuze o názorech a toto je ten můj.
A co nechápu a je mi z toho špatně jak se tu něktěří slovně uráží a titulují a to se tu potkávali a byli kamarádky,
jen protože má někdo jiný názor než já nebudu ho přece urážet, místo toho aby se tu našlo třeba společné řešení vypukl tu hnus. Nikomu nebudu říkat neber to je to sajrajt,
ti co to berou a hubnou není jim nijak špatně přeji ať se jim daří, mě jde o to aby měl každý možnost rozhodnutí podle pravdivých údajů a mluvím i o těch kteří teprve chtějí začít brát.
Kamarádce jsem řekla o sibu rozhodla se že bude brát taky. Dnes jsem sní probrala situaci už věděla dříve že na mě nepůsobí dobře a přesto brát chce riskne to a já jí budu podporovat ví co a jak a rozhodla se dle pravdy o rizikách ví.
Toto je pouze můj názor i když se mnohým libit nebude, nemohu s Vámi souhlasit, že je všechno super,i když věřte mi, že bych byla radči kdyby ano, ale dle mého názoru prostě není a i p. Mirka by se měla zamyslet.
mgm
ladyR
| 26. 5. 2010 21:07
my se taky máme rádi,viď???
mgm pro maggmiss
renca13
| 26. 5. 2010 20:36
Ale nevadííí když se nezamiluje Kája tak se zamiluju jááá my se tady totiž máme rádi víííš
terka07
renca13
| 26. 5. 2010 20:29
počkejtééééé hodím na sebe nějaký hadr velikosti 44 do batůžku házím lahvinku,sklenku,brambůrky sedám do auta a jedůůůů.ha jen ten cíl neznám,ale to neva pojedu tam kam mě srdce táhne už aby byl srazík,to se teda těším!!
jozinka
renca13
| 26. 5. 2010 20:25
To je prostě božíííí 75kg to je nádherajá chci takýýýýýýýýoriflame to jsem se zase zasmála
Maggmisss
mgm
| 26. 5. 2010 20:01
No ale do tebe se těžko zamiluje pokud si přečte tvé příspěvky!
tak j taky na chvilku
terka07
| 26. 5. 2010 19:59
mizím rlax volá, beru sklenky, vínko a cigo a letim tak zatim a ne že se tu seštěkáte než se vrátim
renca..
jozinka
| 26. 5. 2010 19:59
škoda.. že to nejde.. já jsem nesmírně šťastná za susedu a kamarádku, dobrou kamarádku tak blízko... super.. díky blani..
blanka..
jozinka
| 26. 5. 2010 19:57
Tak ale jen jednu.. věra jde dneska asi taky.. ju?
tak pádím... holky krásný večer a úsměv na rtech..a dobrouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
renča
terka07
| 26. 5. 2010 19:57
tak si vem cígo, sklenku a pojď s náma
renca..
jozinka
| 26. 5. 2010 19:56
přesně.. tak jsem to měla taky.. manžel chodí občas hlídat jako security na akce.. tak mě vytáh, nadávala jsem, ale přesně, ta jeho energie, elán, humor.. nádhera.. prostě bourák.. a pamatuju si, že když jsme asi ve 2 ráno přijeli domm, tak 1.co jsem udělala bylo že jsem zapla pc a najela na jeho písničky, vytáhla si žehlení.. a relaxovala jsem.. nádheeeeeeeera.. relax prací s jeho písničkama v uších, nádhera.. byť to bylo ve dvě ránko.. nádhera..
tak se loučím, už je klid, dítě hajá, tak jdu čudit.. neboj, snad nám ten srazík opravdu vyjde.. a uvidíme se, věřím tomu, že si budem mít co říct, určo to bude fajné.. už teď se moc těším..
jojo
terka07
| 26. 5. 2010 19:56
přesně tak taky už nemám 107 ,ale 77 a to je přesně to , proč jsme na téhle diskusi, protože a a poněvadž se musíme pochválit, když to za nás nikod neudělá že jo. Jo a holky ,., slupla jse pul balíčku polomáčených sušenek,ale je mi báááječně a právě přemýšlím jeslti nemám vzít k tomu cigárku krapet vínka co ty na to joži? jen sklenku
jozinka
renca13
| 26. 5. 2010 19:53
nenéééééééé jsem na tom úplně stejně.Goťáka jsem úplně nesnášela,ale pak jsem ho měla možnost vidět na živo a nestačila jsem zírat jak úžasný má smysl pro humor a kolik energie ze sebe dokáže vydat.Je to borec!!!!!!holky užijte si cígo uuááá hned bych šla taky
krémiky..
jozinka
| 26. 5. 2010 19:53
Tak za ně dávám ruku do ohně taky.. některá to tady může brát, že dohazuju Blance kšefty.. ale opravdu jím věřím, odzkoušené na sobě.. a vidím, že centimetry ubývají a mé nožky, se kterými mám velký problém se zmenšují, je jasné, že svoje dělá cvičení, ale v kombinaci s krémikama, nááááááááádhera.. tak že... žádné orodování za někoho.. pro někho.. atd.
jako příklad.. dělám oriflame a upřímně říkám, že ho nikomu nenabízím, nebo spíš nevnucuju, pač 3/4 výrobků co jse ozkoušela mi nevyhovuje, tak že.. opravdu ne, nejsem ten typ..
a vůbec.. se tady nemusím obhajovat..

já se můžu radovat z toho, že nemám 100kg, ale už pro mě úžasných 75kg a basta..
terka07
renca13
| 26. 5. 2010 19:51
ty bláho já se tu řežu smíchy,manžel absolutně nechápe to spodní prádlo musím vidět Jo a to Brno,obrovská náhoda já jim totiž vůbec nepsala a dohodli jsme se s manželem že zkusíme to osvojení.No policie nakonec zasáhla tak uvidíme jak to všechno dopadne.každopádně tobě moc díky za obrovskou podporu a pomoc a krémíčky hmmmmmmmmmmm to je prostě neuvěřitelný zázrak!!!!
romčo
terka07
| 26. 5. 2010 19:49
jasně, že jdem mám za sebou 10 hodin v práci, úřední den a několik srážek s totálními blbci, takže určo buu čekat naprozvonění j oa dedra opět není
rečna
terka07
| 26. 5. 2010 19:48
jéé to mě vůbec nenapadlo tak to te sraz nezrušíme, en nevim jak by to kája vysvětloval, že jede s bandou ženských co na sobě pracují akrásně hubnou na celý víkend pryč to by mu asi doma neprošlo. Jo a gratuluju tomu posunu, ono to někdy Brnu s tím vymáhním trvá, ale hlavně že se ozvali a něco se děje. A co se týče polských krémíků na ty nedám dopustit jasko vzorek jak fungují přivezu na sraz klidně své spodní prádlo z loňského roku
hezký večer..
jozinka
| 26. 5. 2010 19:47
tak holky moje.. co tu pějete ódy na Káju.. já mám taky svého Káju.. Gotta.. chaaaaaaaaaaaaaa, né fakticky, nesnášela jsem ho, ale po shlédnutí živého koncertu, supeeeeer...
Blani hulit jdem ne? ale až za chvíli, Joži ještě nechrupe.. a co ten sraz?
terka07
renca13
| 26. 5. 2010 19:45
jojo takže děkujeme za Káju a je to určitě chlap já mu věříííím Jéé Kájo doufám že pojedeš na sraz,tý jo to by byl masakr
Kája
terka07
| 26. 5. 2010 19:39
hel holkyy za jedno té ostré diskusi co se tu rozjela včera musíme poděkovat to je právě pan karel, myslím si, že kdyby tu byl kklid, tak by sem nevlezl . No a teď si ho tu budeme hýčkat aby nám zase neutekl. A největší legranda bude ,až místo KARLA TO BUDE KARLIČKA, KDYŽ NÁM TAK DOBŘE ROZUMÍ JE TO AŽ NESKUTEČNÝ, ŽE BY CHLAP MĚL TAKOVÉ POCHOPENÍ jé caps Lok pardon.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53