Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
weja
ladyR
| 25. 5. 2010 12:15
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

gratulace našim hokejistům,teda sport nějak extra nesleduju,ale tentokrát mě naprosto atmosféra mistrovství,strhla!!!Klucííí byli úžasní a já jim ten úspěch moooc přeju...je krásný,když se pro Čechy něco takového povede aspoň si všichni lidi uvědomí kam patří!!!Tedy málem jsem měla infarkt,hlasivky léčím ještě dnes a rusáci jsou arogantní bl.....i !!!!!!!!!Ješitnost je hrozná vlastnost a zvlášť,když se plete do sportu!Odhazovat stříbrné medaile z krku jen proto,že neměli zlato???Nechápu?Je to sport a měli by být rádi i za druhé místo i to je krásný úspěch a stejně prohráli jen proto že si tím zlatem byli až příliš jistí a pýcha předchází pád!!!Tak to maj
Dnes jsem se vážila a 0,5kg nahoře!!!Najíždím na druhý měsíc,ale přijde mi,že jsem zůstala stát a to těch 5kg je i s věcma,takže plus minus kilčo za oblečení,takže za 5 týdnů 4kg ikdyby 5kg,no nic moc,ale za minulý týden ani deko,tak jsem se asi taky zasekla!!!
S meridkou mi to přišlo tedy rychlejší,veškeré účinky,které jsem pociťovala na začátku už nejsou..........tak tedy nevím????Teď ještě ten jiný obal na flaštičce od sibu,tak jsem z toho nějaká rozhozená.....tak uvidíme tento měsíc!Jestli se už váha nehne,tak je to fakt nějaký divný,protože já jsem na stravu docela přísná a jen tak něco tučnýho nebo sladkýho do úst nedám!!!Pak je asi problém v tabletkách????
Ahojda,tak tedy děvčata zdravím po víkendu.....můj sibu tedy vypadá jinak!!!!!!!!Tak teď jsem z toho jelen!!!Přikládám foto.....tak teď mi tedy někdo vysvětlete,který je ten pravý!!!!
Ale nic už nenaděláme... Jinak zítra nebo pozítří by mi měl přijít sibu tak se těším.. Holky poraďte mi nějaký dobrý salátky já totiž moc nemusim zeleninu a když už tak papám jen okurky, rajčátka, mrkev, papriky.. Jinak moc zeleninku nemusím a už nevím jaký saláty mám vymýšlet.. Teď jsem si udělala rajčátkový salát ten miluju.. A taky si dělám bramborový ale už vážně nevím.. Ovocných salátú už jsem přejedená..

a s těma tapetama.. no juknu, neboj.. jsi dobrá, to se musí nechat... tak že i vymalováno.. super...