Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

mgm
ladyR
| 25. 5. 2010 21:33
Právě že mě přijde,že asi nikdo znás rozum nemá,když jsme takhle někomu skočili na špek!!!
LadyR
mgm
| 25. 5. 2010 21:30
A funguje ten tvůj Sibu nebo ne?????????
všem
ladyR
| 25. 5. 2010 21:26
Holky proberte se!!!Vám je fakt úplně jedno,že byste mohli mít zdraví zkažený trvale???Jozince se to mluví,když má sibu ještě z dob od lékařky a na mě byla cloette taky velmi příjemná,to opravdu jo,ale dnes jsem opravdu dostala meil od jedné laboratoře,že dle obrázku je můj sibutramin čínský falsifikát,takže,vy,kdo si chcete kazit zdraví rračkama prosím,ale já to teda rozhodně nebudu!!!Já bych taky na všechny byla děsně příjemná mít takhle výdělečný obchod!!!To předsi nemyslíte vážně??Někdo vám napíše pár milých meilíků a skočíte mu na to??Dyť je za to placený proboha a několikanásobně!!!Teda já jsem úplně rozčílená po tom mejlu z té laboratoře!!!Zase jsem nalítla já blbec naivní!!!
...
cheorchi
| 25. 5. 2010 21:25
Můžu se vás zeptat jak jste poznala že je to napodobenina?Celkem mě to zajímá,to máte doma chemickou laboratoř?
sibu
cheorchi
| 25. 5. 2010 21:21
já si nemůžu na Mirču stěžovat,je mila a zodpověděla mi všechny otázky který jsem chtěla,a to že jsem fakt šťoural
S Mírčou jsem se dnes setkala osobně,jelikož budu brát sibu od zítra poprvé tak jsem byla raději pro osobní schůzku.Mirka je velice příjemná,nemůžu si stěžovat.Co se týče tablet tak jsem si kupovala 80 a Mirka předemnou otevřela origoš balení sama mi ji dala do ruky abych ji otevřela.Tak nevím co řešíte.Tak si je kupujte u někoho jiného a je to ne
petra22
ladyR
| 25. 5. 2010 21:18
Já souhlasím s tebou!!!Jestli je tady ostatním děvčatům jedno,že za falsifikát platí jako originál,tak mě teda né!!!A od toho tahle diskuse je,aby každý napsal své poznatky a nezlobte se na mě dámy,ale když mi někdo nabízí originál sibutramin z USA a on to originál není,tak pardón,ale já ze sebe vola nenechám dělat!!!Zaplatím cokoliv a jakoukoliv částku za to na čem se domluvím,ale nebudu respektovat,že někdo obchoduje s falsifikáty a prodává je jako originál....Jozinka a spol asi nepochopili o co tu jde a o čem se tu píše!!!Píšeme o záměně originálu za falsu a né o tom jestli je sibu takový nebo makový,to mě je vcelku taky jedno,ale kurňa,když mi někdo nabízí originál,tak chci taky originál dostat!!!Mirce vracím tablety zpět a pokud mi nevrátí peníze,obrátím se na úřad pro kontrolu léčiv!!!
........
Janule1
| 25. 5. 2010 20:21
zdravím steklinku
.....
Janule1
| 25. 5. 2010 20:20
pro nevěřící Tomáše: máte dvě možnosti. Buď si nechte udělat rozbor nebo to nejezte a hoďte to do koše.Člověk má úplně jiný starosti než tu řešit krabičku. Všichni jste tady brali adipex. Já ho brala taky a vím,lže je to *** největší. Po suba mi zdaleka není tak špatně jako u adipexu. Vlastně se ty stavy nedaj srovnávat. Teď mám max žízeň,jinak nic.
Vykšlete se na to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
siba
marketa89
| 25. 5. 2010 20:15
Jsem tu nová a jednání clloette bylo velmi příjemné a rychlé...nemůžu se vynachválit.Obal mi přišel nějaký divný,ale hned po prvním dnu kdy se mi ztratily chutě jsem pochopila,že je to ono....TO co funguje a za první týden mám 2kila dolů....nemám důvod nevěřit.Pokud má někdo pochyby..nenakupujte na černém trhu né?
ahoj
Janule1
| 25. 5. 2010 20:14
holky já nevím co tady řešíte. Všem jde váha dolu,tak by mi bylo jedno jestli je to v pytlíku nebo ve žluté barvě.
Jozince: změna se mi líbí. Je to hezká změna. Když to srovnám s těma fotkama rok starýma,tak smekám. Opravdu si udělala kus práce a to k lepšímu. Jen dávej bacha aby tě manžel za chvíli nepřivázal k topení.
Jinak holky nebojte,oslavuju. Ale střídmě. Ráno vstávám do práce. Ale přežraná jsem pořádně. Manžel mi udělal jednohubky s moji oblíbenou česnekovou pomazánkou. To neměl dělat. Ale od zítra zase pravidelná strava. A momentálně tady popíjím šampíček s jahůdkama. Tak a teď si jdu dát cigárko.
Já..
petra22
| 25. 5. 2010 20:12
tak asi co mi jediný zbývá, je se omluvit za to co jsem napsala.
Jen jsem prostě napsala názor.Ani slůvkem jsem neřekla nic o vysoké ceně..jen jsem prostě chtěla vědět jaký kdo má zkušenosti..nic víc
Už jsem těch vedlejších účinků a jednou jsem dokonce skončila v nemocnici z léků který nebyli na recept.Vůbec mi nejde o cenu, jen o to co dlabu.
Všem..
007Pav
| 25. 5. 2010 20:11
Ahojky všem,je fakt,že na netu nemůžete nikomu věřit.I já jsem zakoupila Sibutramin od clloette-Mirky.Mám 30ks v balení,tu první krabičku.Vycházla i tableta za 27kč,když bylo balení větší,vycházela za 25kč.Já jsem platila kolem 850kč..Dalo by se to spočítat.Nakonec mám někde útržek z pošty.Mirka mi posílala fotku i toho druhého balení,toho většího.Já jsem zatím s tím,co mám,spokojená.Nevidím dovnitř a tudíž nevím,co v tabletách je..Když clloette napíšu mail a dotazem,napíše mi zpět.Neříkám,že obratem,ale napíše.Nejsem žádná její přítelkyně,aby to tu nevypadalo tak,že ji tu bráním.To ne.Jen píšu své zkušenosti.A to,že můžeme naletět,to je pravda.Nechtěla bych vyhazovat peníze oknem jen tak nějaké podvodnici,která prodává napodobeniny pravých léků.Kdyžtak napište ještě některá své zkušenosti..Bylo by to určitě lepší.Srovnáme to a uvidíme..
Sluníčko38
mgm
| 25. 5. 2010 20:07
Přesně tak! Snad má každý rozum, né? Nebo aspoň kousek.
jozinka
terka07
| 25. 5. 2010 20:05
dedra nedorazilačekám na prozvonění
Holky..
petra22
| 25. 5. 2010 20:04
holčiny můžete prosím napsat nějaké svoje poznatky s balením atd?
Já jen ať prostě víme všechny co dlabem.
Nikde jsem nenašla na netu stejný balení jako máme my..ani jedno.
Nevím no..nechci Mirce škodit, jednala se mnou skvěle!!
Blani....
jozinka
| 25. 5. 2010 20:00
čus susedo..sím tě, se maličko opozdím s cigárkem ju?? co dedra je?
sluničko38
jozinka
| 25. 5. 2010 19:59
co se týká diskuze ohledně pravosti sibu.. vystihla si to naprosto skvěle..
pokud se někomu nelíbí cena, nutí vás někdo si sibu objednávat...? asi ne že jo.. tak se na to vybodněte.. nebo neřešte blbiny...
to že na tom prodejci na černém trhu vydělávají kačky je jednou jasné.. snad jim to nezávidíte??
a lékař? u mě proběhlo pouze měření tlaku, tak že.. co k tomu dodat víc...
nechci bejt nějak nefér vůči komukoliv kdo sem chodí, ale opravdu jsem tuhle diskuzi nezaložila, abychom tady na sebe byly nakonec hnusný a dohadovaly se.. tak že hlavní je, že kilča mizí ne? a když nemizí, ani po sibu, jak některé píšete, tak se na něj vykašlete, jste jistě dobré.. a zmáknete to i bez něj.. věřím tomu.. tak hodně štěstí.. a hlavu vzhůru..
sluníčko35
terka07
| 25. 5. 2010 19:57

tak přesně takhle jak jsi popsala to vidím já sibutramin prostě máme takový jako máme a neřešim to, prostě bud do toho jdu nebo ne, když mi nefunguj, nepátrám p otom jen si prostě řeknu , že na to příště kašlu a už do toho nejdu a nebo prostě zkusím objednat jinde a porovnat, je to na každé z nás, tak proč se stresovat něčím co už jsme udělali Pokud funguje neřeši, pokud nefunguje, tak ho příště nebrat, je to přeci jednoduché
sluničko38
jozinka
| 25. 5. 2010 19:52
Děkuju..opravdu se až stydím... ale pobavilo mě, jak píšeš, že většina chválí to co bylo před tou novou barvou.. to znám.. je to sranda.. jen tak dál.. tak jsem ráda, že konečně někoho takového znám.. pač furt slyším v okolí, že jsem exot.. a tak.. tak aspoň nejsem jediná..
Sibu
JarmilaKr
| 25. 5. 2010 19:50
Já osobně musím říct, že bych byla také radši, kdyby se dal Sibutramin předepsat. Můj táta ho měl a vyšel ho na polovic, ale to tak bývá, že co není, to je hned dražší. U mě ale rozhodlo to, že to opravdu funguje. Od porodu jsem postupně vyzkoušela snad vše co se dá koupit ( Formia 4, Lipoxal, Slim master premium, jablečný ocet, chrom,.......) a váha se sunula pomalu nahoru. A taky to nestojí málo. A vedlejší účinky Adipexu jsem mohla pozorovat na kolegyni v práci a nic moc, osobně bych do toho nešla. Tohle je v pohodě a váha klesá. To je můj názor.
sibu "originál"
slunicko38
| 25. 5. 2010 19:49
Je mi naprosto jedno, co polykám - pokud je to podvod, tak funguje skvěle .
Kdybych chtěla být zdravá a tlustá, tak do toho přece nejdu objednáním na netu, no ne???!!!!
Upřímně - má cenu si porovnávat krabičky a balení atd.? Co zjistíme? Nejsme chemici, teda alespoň já nemám doma laboratoř, ani vzdělání v oboru - takže musím spoléhat na to, že neumřu ve 40 krásně štíhlá .
Nejsem cloette - to pro pochybovače zdůrazňuju...
a cena mi přemrštěná nepřijde - měsíčně jsem dala cca 2000 Kč za čokolády (nekecám), takže 2500 Kč za tři měsíce se sibu je pro mě šetřící záležitost (když nepočítám nový hadry ).
Takže můj názor je: buď do toho jdu a riskuju vždycky minimálně,že přijdu o peníze(což se s cloette díkybohu nestalo) .
Co se zdraví týká, co jiného vám lékař při předepsání tabletek prohlídnul, než že vám změřil tlak??? Dělal vám pravidelně jaterní testy a porovnával je? Jestli ano, tak je to
borec - mně se to s lindaxou nestalo. jen zvážili a změřili tlak, toť vše, žádná krev, testy, nic. Tak co to je "pod dohledem lékaře?" Tlak si změříte v každý lepší lékárně, nebo si kupte tlakoměr. Ostatní je osud...
Peti
mgm
| 25. 5. 2010 19:40
Kdo ví, jak to všechno je, ale fakt by mně zajímalo, co ti na to odpoví!
Jozinka
slunicko38
| 25. 5. 2010 19:39
Jozinko, jsi krásná mlaďounká holka - moc ti to sluší!!!
Líbí se mi obě verze Jozinky - světlá i tmavší. Mám to úplně stejně, střídám image jako ponožky a taky si vždy vyslechnu,že to předtím bylo lepší - sranda je, že to je vždycky opačně, takže je mi to fuk, až si zvyknou na blondýnu - šup na tmavo .
A spešl gratulace k 75 - jsi borec !!!
Janule
slunicko38
| 25. 5. 2010 19:36
Vše nejlepší k včerejšímu svátku a především k dnešním narozeninám - jsi mladice
Tak to pořádně oslav
Jojo
petra22
| 25. 5. 2010 19:30
jo, jasně napíšu jí.Jen mě prostě dnes ta diskuze zaujala a tak se rozhlížím po netu a hledám podobné diskuze.Já fakt netvrdím nic špatnýho, jen je fakt že IP adresy nejsou nikdy stejný z jiných počítačů a je fakt že kde je Mirka nabízí tak si tam i kladně sama sebe hodnotí.Jak říkám, jen píšu poznatky.
Ať je to tak nebo tak, tak bych si prostě nerada přivodila třeba takový problémy jak s Adipexem.A holčiny, našly jste někde na netu stejný obaly jako máme??
Mirka
mgm
| 25. 5. 2010 19:25
Ahoj Petro, tak já nevím, mám za sebou jen 1 nákup, a na ten nemůžu prostě nic říct. Vše ok a funguje, jak jsem psala. A proč se Mirky nezeptáš nebo nenapíšeš jí své postřehy?
Originál?
petra22
| 25. 5. 2010 19:18
Tak že holčiny-všechny!!
Já si poprvé od clloette brala or.zabalený balení po 30ks.Byla to ta první krabička.No a teď jsme s kámoškou objednaly 60ks a přišlo nám to zase v tom druhém jiném balení.Bylo to odsypaný ze 100 balení.
Co je tedy pravda, tak mě to napadá každý den jestli náhodou nedlabu něco jinýho...
Těch prvních 30 tablet bylo tak nějak v poho, chutě žádný, hlad taky ne.No a teď týden dlabu z toho druhýho balení a je to tedy rozdíl sakra velký.Chutě mám pořád a i hlad se ozve často.
Tak se tu psalo že Mirka si sama odepisuje odpovědi.nechci nic tvrdit ale i já jsem si toho všimla.Tak pořád nějak nevím co si o všem myslet.
Děsně mě s...e že zajázali Meridii, to bylo celý 3měsíce stejný, váha šla dolu, žádný chutě atd.
Neluse
mgm
| 25. 5. 2010 19:14
A jak tak koukám, ty nepíšeš jen sem, ale kopíruješ jeden text na více stránkách! Hm
Mirka
mgm
| 25. 5. 2010 19:13
Já mám Sibu od Mirky, vše proběhlo v naprostém pořádku, odpovídala HNED a to jsem si nepsaly jen jednou, ale asi 10X, možná i vícekrát. Takže tomu nevěřím, že vám neodepsala......možná byla pryč apod. ale to pochybuji. Zásilka dorazila do 2 dnů, vše v pořádku, vše baleno. Je to už asi měsíc a půl a FUNGUJE TO! Díky Mirko. Marci
změna image..
jozinka
| 25. 5. 2010 18:55
jjj.. mám své příznivce na světlé vlásky a na tmavé taky.. každému se líbí něco.. já jsem jak chameleon, furt se musím měnit.. ne musím, ale chci, změna je vždycky fajné.. a mladince... já si mladince připadám.. je mi 25 let..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
14. 6. 2025 09:04
14498
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
14. 6. 2025 07:51