Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Děkuji
Hannisek
| 20. 5. 2010 09:37
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
když si vzpomenu na porod hned bych si to zopakovala,taková nádhera
,to taky není špatný,není sladkej a ředěnej se dá dobře pít
držím palečky.Já dneska dlabu sibu 20 den a mám 5kg dole a úbytek 2 cm
a blééééé už to nemůžu ani vidět.Vodu z kohoutku máme dobrou tak budu pít jen vodu.Balené a ochucené vody moc nemusím,hrozně mi smrdí ta chemie v tom.

máte někdo radu co pít jiného??moc dík
Jinak holky napiště všechny kolik jste ze sibu zhubly, chtěla bych vědět, která z vás zhubla uplně nejvíc kg.. A za jak dlouho
Všem Vám moc děkuji a nejen za sebe za velkou podporu
to je prostě šílený.Muselo to pro tebe být strašně těžké,oproti tomu jsou moje potíže banalita.Prostě nedokážu pochopit,jak se chlap může mstít na dítěti,to je hnus.Takovýho chlapa bych pověsila za kou.e do průvanu!! Nadělat si děti to jo,ale starat se to ne.Pro ně je to jednoduchý,prostě odejdou a šmitec.Moc děkuji za podporu a tobě přeji hodně štěstíčka,pevné nervy a klid v rodině.Holky já jsem tak ráda že se mám kde vypovídat.Jste tak moc hodné
,protože vlastně o dítko jeví zájem...moje kamarádka měla smůlu na chlapa,měli spolu dítko,ale pak se na ní vykašlal ,následovně ho zavřeli,celou dobu na ní neplatil ani lístek jí neposlal a ted když jí je 14 tak najednou napsal,že by jí chtěl vidět atd....chtěl totiž zkrátit trest
Tvé tělo je stále ve vývinu a obávám se,že tohle by mi rozhodně nepomohlo.Jsi ještě mladinká,hodně bych to zvážila být tebou.K tomu jojo efektu,pokud se nebudeš přejídat a budeš se trochu hýbat tak si myslím že to bude OK.