Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Děkuji
Hannisek
| 20. 5. 2010 09:37
Děkuji vám všem moc za přivítání, já také doufám a hlavně věřím, že zhubnu..
:-)
renca13
| 20. 5. 2010 09:37
hmm sirup to zní dobře,jak ho děláš??uuáá holky já jsem tak nervní,kamarádka je zrovna na sále a rodí tak jsem si poplakala když si vzpomenu na porod hned bych si to zopakovala,taková nádhera
:-)
steklounka
| 20. 5. 2010 09:31
No to jo,taky mi moc bublinky nejedou,já taky piju ovocný sirup ředěný vodou,dělám si ho sama ,to taky není špatný,není sladkej a ředěnej se dá dobře pít
hannisek
renca13
| 20. 5. 2010 09:30
Ahojky a vítej v našem hubnoucím kroužku Koukám nastavila jsi si laťku hodně vysoko,ale určo se to povede držím palečky.Já dneska dlabu sibu 20 den a mám 5kg dole a úbytek 2 cm
moc díky
renca13
| 20. 5. 2010 09:28
Holky moc díky no já mám citron ráda,ale piju to už 20 dní a blééééé už to nemůžu ani vidět.Vodu z kohoutku máme dobrou tak budu pít jen vodu.Balené a ochucené vody moc nemusím,hrozně mi smrdí ta chemie v tom.
hannisek
steklounka
| 20. 5. 2010 09:26
Ahojky,vítam tě mezi námi ,tak já beru Sibu krátce,asi 14 dní a mám dole 2kg.Ale myslím že zase nemáš až tak velkou váhu,teda nevím kolik měříš,ale přeju ti hodně zdaru.....
renca13
steklounka
| 20. 5. 2010 09:23
ahojky,no tak to se ti asni nedivím,tak jsem jí pila ,ale ted piju obyčejnou vodu z kohoutku,asi je to nejlepší....samozřejmě i čaje,ale přes den většinou tu vodu,pila jsem mírně perlivé,ale už i ty mi lezly ušima
Renči
Ivonn
| 20. 5. 2010 09:21
já citron nesnáším na žaludek a piju jen vodu bez ničeho. Asi ses překyselila.
Voda s citronem
Hannisek
| 20. 5. 2010 09:16
Ahoj renčo, to chápu že je ti s toho už špatně.. No zkus si koupit nějaké čajíky, nebo aquilu bez bublinek je výborná já jí piju už rok nejlepší příchuť je jahodová a meruňková a pomáhají při dietách a na krásnou pleť..
rada
renca13
| 20. 5. 2010 09:05
Holky a ještě potřebuju malou radu.Už jsem šíleně přepitá vody s citronem.Jak vidím a cítím citron tak se mi zvedá žaludekmáte někdo radu co pít jiného??moc dík
Nováček
Hannisek
| 20. 5. 2010 08:59
Ahojky slečny, ženy a dámy.. Jsem tu nová a chci se s vámi dělit o všechny své úspěchy i neúspěchy.. Včera jsem si objednala u clloette sibutramin, tak jsem zvědavá..

No jinak moje nejvyšší váha, byla 88 kg, teď mám 85 kg a moje nejmenší váha, byla 74 kg.. Potřebuji zhubnout alespoň 20 kg.. Snad se mi to podaří.. Jinak už jsem si naplánovala jídelníček a sportovní program.. Dříve jsem měla problémy ze žaludkem, takže jsem musela odpustit od gulášků, roládek a dortíků.. A musela jsem si dost rychle a rapidně zvyknout na zeleninové saláty a ovoce.. No ale tím lépe pro mě, alespoň už jsem zvyklá a nedělá mi to moc problémy.. Budu chodit každý večer běhat a občas si zajezdit na kole a když k tomu budu ještě jíst zeleninku a sibu tak by to snad mohlo vyjít.. Jinak holky napiště všechny kolik jste ze sibu zhubly, chtěla bych vědět, která z vás zhubla uplně nejvíc kg.. A za jak dlouho
steklounka
renca13
| 20. 5. 2010 08:57
AhojkyNo mě se totiž zdá že v tomhle státě vyhrají vždy jen podvodníci,lháři a neplatiči ach jo.Já jsem si naivně myslela,že když jde o děti tak je zákon neúprosný a tvrdý,ale ono je to přesně naopakA máš naprostou pravdu,měla bych být ráda že ex syna vídat nechce a nemá o něj zájem.On kdyby byl v ČR tak by mi ho určitě bral a dělal by schválnosti,ale je v tom Irsku kam vlastně utekl před dluhy co si tu nadělal.No a pochybuji že se do ČR vrátí,hned by ho tady zavřeli.Dodnes nechápu jak jsem mohla být tak slepá a naletět muVšem Vám moc děkuji a nejen za sebe za velkou podporu
ena
renca13
| 20. 5. 2010 08:47
AhojkyNo jako já opravdu nevycházím z údivu to je prostě šílený.Muselo to pro tebe být strašně těžké,oproti tomu jsou moje potíže banalita.Prostě nedokážu pochopit,jak se chlap může mstít na dítěti,to je hnus.Takovýho chlapa bych pověsila za kou.e do průvanu!! Nadělat si děti to jo,ale starat se to ne.Pro ně je to jednoduchý,prostě odejdou a šmitec.Moc děkuji za podporu a tobě přeji hodně štěstíčka,pevné nervy a klid v rodině.Holky já jsem tak ráda že se mám kde vypovídat.Jste tak moc hodné
tatínkové....
steklounka
| 20. 5. 2010 08:32
Ahoj holky,teda to vám povím,číst takové psycho...to nejsou tatínkové ale netvoři,vím že to nemíte asi lehké,ale v téhle zemi se moc práv nedovoláte,taky mám pár kamarádek co jsou na tom jako vy.....nejhorší je když nemaj o děti zájem ale občas párkrát za rok na něj zaplatí výživné....to pak na něj moc nemůžete,protože vlastně o dítko jeví zájem...moje kamarádka měla smůlu na chlapa,měli spolu dítko,ale pak se na ní vykašlal ,následovně ho zavřeli,celou dobu na ní neplatil ani lístek jí neposlal a ted když jí je 14 tak najednou napsal,že by jí chtěl vidět atd....chtěl totiž zkrátit trest,takže projevoval zájem.....naštěstí to vše dopadlo dobře,měla dobrého právníka...takže holky co maj tyhle problémy...hlavu vzůru a určitě budte radči když nejeví žádný zájem...horší je to naopak,to pak s tím moc neuděláte...
A hlavně ted máte už skvělé chlapy tak hlavu vzhůru
A pro tu 16letou...opovaž se něco takového brát...jak se tu psalo,jsi ještě ve vývinu,myslím že by to nebylo dobré...trocha pohybu je lepší
ex
Ivonn
| 20. 5. 2010 07:30
Dobré ráno všem,
to je divný, moje sestra, když jí exmanžel neplatil výživný, tak soud jí stanovil exekutora, ten naběhl k němu domů a když švagr viděl, jak mu oblepuje majetek páskama, tak jí postupně platil, a když ne, tak tam zase naběhl exekutor a zase se lekl... Ale to samozřejmě neplatí pro zahraničí. Kde jsou kruci práva těch děcek? Snad musí být právní cesta, když je už chlap takovej haj...l.
Pro tu 16.ti letou - ani se raděj neptám na míry, ale v šestnácti mi stačilo omezit jídlo a trochu se hejbat, a musí ta kila z tebe lítat samy, pokud jsi teda zdravá. Já jsem v patnácti zobala tak akorát gumový medvídky...
Sibutramin
Pharma
| 19. 5. 2010 22:36
Mam k dispozici Sibutramin 15mg-coz je stejna miligramaz jako Lindaxa15, dale pak mam silnejsi obdobu a to Sibutramin 20mg. Toto jsou dovozove leky z USA, nikoli Cina, ci jinak podomacku vyrobene falsifikaty. V pripade zajmu ci pokud budete chtit dalsi info : Pharma1@email.cz P.S.: leky jako Adipex, Xenical z ceske lekarny k dispozici take.
lindaxa
xcicik
| 19. 5. 2010 21:52
Ahojky všem, prosím, nevíte kde sehnat lindaxu 15? díky
.......
Janule1
| 19. 5. 2010 20:30
jsem ráda,že jsem se stímhle chováním doposud nesetkala. Některý chlapy jsou fakt zlí.A do takových byl člověk třeba zamilovaný.
renča 13
ena
| 19. 5. 2010 20:21
ahoj,
já jsem od července zůstala s třema klukama sama, chlap si našel ženskou ,ti dva velcí ho odepsali ,ale malej měl dva roky a tak si tatínek řekl s novou paní ,že mě budou deptat a strašili mě že mi ho seberou . Teď se tomu směju ,ale tenkrát když jsem se hroutila z toho co nám provedl tak jsem mu věřila,prožila jsem si peklo.Po 4 měsících jsem někoho potkala a když to náš milej táta zjistil tak otočil, nějak se s tím nemohl smířit, že ženskou s třema dětma vůbec někdo chce .To mi totiž pořád tvrdil.
Já jsem se po šestinedělí vrátila do práce a dělala dva dny v týdnu ,malého hlídali rodiče. Týden po porodu jsem maturovala a dodělala dálkovou školu, a stejně se vše otočilo proti mě. Všude na sociálkách použil co jsem za matku ,že nejsem doma s dítětem,udal nás na sociálce,že nestarší syn , 19 let, vezl malého autem ,měl už řidičák. No a teď si přijde pro malého jednou za 2 měsíce,akorát ho rozhodí a když chci aby si ho brával čatěji i mimo určené návštěvy tak nemá čas.
Ptala jsem se jedné klientky ,která pracuje ve fondu ohrožených dětí co s tím tak mi řekl a,že nic. Tatínci mají právo na děti ,ale děti a matky nemají vlastně nárok na nic a tatínky nikdo k ničemu vlastně nedonutí.
Tak Ti řeknu buď ráda ,že je někdo daleko a nemotá malému hlavu a to osvojení Ti určitě vyjde , už jsem se na to taky ptala,chce to ,ale dobrého právníka.
Omlouvám se že jsem se tak rozepsala ,ale opravdu mě tohle vždycky tak nase...
Tak se drž a přeji pěkný večer
Renča
asi máme víc společného než jen to jméno
007Pav
renca13
| 19. 5. 2010 20:15
cože? no tak já nemám slov jsem v šoku!!!!!!Já už ničemu nerozumím,tenhle stát prostě nahrává grázlům a podvodníkům.Je mi z toho zle!!
:o)
007Pav
| 19. 5. 2010 19:23
K hubnutí...Zatím se držím.Sibu beru osmý den.Nemám moc chuti k jídlu,nervozita a stres je docela pryč.Byla jsem nějaká nervní..Večer mě občas přepadají chutě..Zatím jsem se nevážila.Řekla jsem si,až tak po dvou týdnech.Tak uvidíme.
Renca13
007Pav
| 19. 5. 2010 19:20
Milá Renčo,myslím,že spousta žen a dětí je na tom daleko hůř...Mám syny s bývalým manželem.Rozvedli jsme se,když jim bylo 2 a 4 roky.Nikdy jsem doma netrhala fotky,kluci je mají dodnes doma..Jejich otec je měl na víkendu jednou,potom je neviděl cca 7 let.Neměl o ně zájem.A výživné?????Dluží mi cca 300tisíc..Podávám na něj pravidelně trestní oznámení a nějak to nefunguje.A to je v České republice!!!!!!Občas mi zaplatí,občas ne.Se svou přítelkyní má další dvě děti...Je to směšné.
renča
Janule1
| 19. 5. 2010 19:13
já myslím,že to určitě nějak jde. asi budeš muset dokázat,že nějakou dobu neprojevuje o malého zájem. Ale nejhorší je,když se dva lidi nemůžou domluvit.Vím,že to tvoje chyba není. Ale s blbcem nic neuděláš. Jen aby si nezačal hrát na tatínka. To by asi bylo pro tebe horší. On je podle mého nezodpovědný a takovému svěřit svoje dítě. Hrůza jen na to pomyslet.
Janule1
renca13
| 19. 5. 2010 18:37
OOO díky díky moc krásně jsi to napsala,máš naprostou pravdu.Mě jen štve že mu vše projde,já za něj sama musela platit ještě společné dluhy,protože on si zdrhnul a vše zůstalo na mě.Ale máš pravdu,prdím na něj!!Pouštíme se s manželem do velkého boje,chce syna osvojit bez jeho souhlasu a to bude dlouhé a velmi náročné.Snad se to povede.Moc díky.Ten manžel tvé kolegyně no to je šílený,toho bych hnala bičem!!Strašný,chudák holčička teda.Máš super že máš tak hodného muže Můj manžel je zlatý,jsem moc ráda že jsem měla to štěstí Tak jsem se vypovídala... a hned je mi líp.
představa
Janule1
| 19. 5. 2010 18:17
Renčo,ještě pro představu. Dneska jsme v práci mluvili o chlapech. a jedna spolupracovnice vyprávěla, že ona je vpráci,její manžel vyzvedne holku z jeslí.Přijde domu a sedne si k počítači. To vše. Takže unavená manželka přijde z práce a první co udělá,tak se jde podívat na malou. A holčička ležela v posteli pokajděná,počůraná, v mikině a botech. Tak takovýho chlapa bych nakopala do ***e a šel by z baráku i kdybych měla chodit na kořínky do lesa. Jsem háklivá na takový věci. Hlavně,když se to týká dětí. Chlap na ***. Jedním slovem Renčo a další tady. My by jsme měli naším chlapům líbat zadek. Teda hlavně mluvím za sebe.
renča
Janule1
| 19. 5. 2010 18:09
ahoj Renčo,co tady na to napsat. Nazvala bych ho jedním slovem ale to radši ne. Možná by jste se zhrozili co jsem za sociála. Ale prostě takový lidi existují. Jsou chlapy co si jen udělají dítě a nic neřeší. Na druhou stranu,naštěstí pro nás,existují chlapy,kteří dokážou nevlastní dítě přijmout a dokážou se o něj postarat líp jak vlastní otec. Takže Renčo,neřeš to. Řekni si,že *** tě může jen inteligent a ne primitivní chlap. A tohle je prostě primitivnost. Taky to nechápu. Já i můj manžel by jsme pro děti dýchali. Děláme pro ně první,poslední. Ale zase v určité míře. Ten tvůj ex by jsi měl uvědomit,že to klučina za to nemůže a měl by být rád,že je zaopatřenej.Mohla si dopadnout hůř. Ale tohle jsou prostě jen naschvály. Tak se na to vyprdni,nemysli na to, a ať si peníze strčí do pr....le. A neukazuj na sobě před ním,že tě to žere. Jen toho může dožrat. Jinak držím palce. Jana
joo
renca13
| 19. 5. 2010 17:50
Jo a dneska jsem se začala patlat krémíkama Ale jinak jsem šíleně naštvaná snad se nebudete zlobit ale já se potřebuju vykecatStaršího syna mám s bývalým partnerem,ten syna přes 3 roky neviděl a zájem o něj nemá.Syn bere mého muže jako svého tatínka,jiného nezná...byl mu rok takže neví nic...to jen na vysvětlenou.No a bývalí přítel mi dluží na výživném 24 tisíc korun,žije si v Irsku v pohodičce,vydělává velice slušné peníze!!!!a mě se směje že na něj nemůžu a že mi nic nedá.Tak jsem na něj podala trestní oznámení,4 měsíce se nic nedělo a dnes mi volala policie že to odloží,protože je v zahraničí a tím se nikdo zabývat nebude.Prý je to jen výživné a to nikoho nezajímá tak kde to jsme,kde jsou ta práva dětí???Já jsem tak naštvanáááááKašlu na jeho peníze ať si je nechá,nabídla jsem mu že mu ten dluh smažu jen ať se syna vzdá,můj manžel si ho chce osvojit,ale to mi prý nepodepíše..samozřejmě mi dělá naschvály.Existuje v tomhle státě vůbec spravedlnost???
Katka01
renca13
| 19. 5. 2010 17:25
Ahojky no zajímavé,krásně jsi zhubla a k tomu že ti bylo špatně..mě dneska taky bylo špatně od žaludku a to jen z toho důvodu že vůbec nemám chuť na jídlo tak jsem si dala jen lehoučkou snídani a maličký oběd.A to je chyba,tělo prostě hlásí že potřebuje jídlo.když jím pravidelně 5krát za den tak je mi fajn
mliko
renca13
| 19. 5. 2010 17:23
AhojkyJá tě asi zklamu,ale v tomhle věku bych určitě takové tabletky nejedla!!!!!!Tvé tělo je stále ve vývinu a obávám se,že tohle by mi rozhodně nepomohlo.Jsi ještě mladinká,hodně bych to zvážila být tebou.K tomu jojo efektu,pokud se nebudeš přejídat a budeš se trochu hýbat tak si myslím že to bude OK.
..se sibu končím..
Katka01
| 19. 5. 2010 16:18
Ahojky holky,mám nové poznatky ohledně sibu a docela by mě zajímalo jestli má někdo stejné reakce na tablety jako já..sibu jsem brala dva měsíce a zhubla jsem 15kg!!!..vím,že je to hodně,ale po přečtení příspěvků jsem s hrůzou zjistila že na mě to funguje naprosto opačně..první měsíc super-hubla jsem sice dost,ale příčítala jsem to cvičení-jelikož jsem dřela dvakrát deně a opravdu jsem se do toho obula..po prvním balení jsem z toho byla tak nadšená že jsem si okamžitě objednala druhé a váha začala dost rapidně klesat..nejen že jsem neměla absolutně chut na jídlo,ale bylo mi neustále na zvracení,takže jsem do sebe prakticky nic nedostala..jen při pohledu na zeleninu se mi dělalo špatně a ostatních potravinách se snad ani nemá smysl rozepisovat..ted mám při výšce 182cm 68-což je pro mě docela ideální-jestě tři kila a jsem na původní váze jak před otěhotněním,ale musím říct že sibu už rozhodně neberu a jen se udržuji zdravou stravou a pravidelným tréninkem..upřímně můžu říct že jsem se doslova musela nutit abych vůbec něco pozřela,jelikož mám rok a půl staré dítě a fungovat musím..no prostě,držím vám všem palce,ale sama na sobě jsem si vyzkoušela že sibu je opravdu jen berlička na nastartování metabolismu a jiného životního stylu..trvale ho rozhodně nedoporučuji..nevím jak jste na tom vy-jestli má někdo podobné zkušennosti,ale říkám-sibu už nikdy!!!!!!...tím samozřejmě nechci hanit tablety-bez nich bych to nikdy nezvládla-to vím naprosto přesně,ale byl to očistec-no možná že to nakonec bylo dobře,protože ted si svých shozených kilíček fakt vážím..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
10. 6. 2025 12:24
14483
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
10. 6. 2025 17:57