Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

reni
weja
| 17. 5. 2010 19:02
Hahááááá, krásné ***y špíčky, tos mě pobavila teda Budem bojovat... a děkuju, to moc potěší
:(
weja
| 17. 5. 2010 19:00
Jeje, to mám skoro narozky a to nevim, esi bych doma vysvětlila.. každopádně kdyby klapnul tenhle víkend, určitě bych se za váma přijela aspoň na jedno odpoledne mrknout, nebojte
sibu
Katie85
| 17. 5. 2010 18:58
Ahoj vespolek ,
tééda nějakou dobu to tu pročítám a závidím vám jak vám to hubnutí pěkně jde. Klobouk dolů!!!!
Včera jsem také nasadila sibutramin, a zatím tedy popravdě nepocituji žádné vedlejší účinky, které tu popisujete, snad jen pozitivní vymyzení chutí. Ale jak tu popisujete že vám sibu odstranil hlad tak to u mě neplatí. Těšila jsem se, že vydržím konečně delší dobu bez jídla, ale zatím žádný úspěch. To teda znamená, že když tyhle projevy nepoci´tuji že to u mě nefunguje???
Už jsem vyzkoušela vše možné a nic nezabíralo a na sibu sázím že už mi konečně zabere.
Tak vzhůru do hubnutí ať jdou kila tryskem dolůůů
všem
terka07
| 17. 5. 2010 18:53
Ježiši ženský vy toho nakecáte, člověk si ráno odskočí do práce a večer příjde dom a nestíhá. Poctivě jsem přečetla všechno ,ale nebudu ragovat na každou zvlášt to fakt nestíhám, takže se omlouvám. Ale základ je v tom, že ten sraz , když vás vidím jak jste nadšené dotáhnem do konce, já budu miloučká na tchýni,ale to ještě stačí přez léto jí ještě lichotit nebudu, to tačí až začátkem září a vidím to tak na termín 9-10.10 co vy na to ?
váha
renca13
| 17. 5. 2010 18:40
Teda mrcha váha tě takhle naštvala jo to bych byla taky naprdnutá,ale neboj ono se to zase rozjede a váha půjde určitě dolů.Já dneska sežrala perníkbyla jsem tááák hrozně vystresovaná že jsem musela.Ráno nám odjel Matýsek na svou první školku v přírodě tak jsem si u autobusu poplakala a pak jsem se vrhla na ten perník mno.
jozinka
renca13
| 17. 5. 2010 18:35
Tak já se taky hlásím na srazíček ježiš cigárko a kávička uuááá to mi tááák chybí.Ale slíbila jsem si že už nee
weja
renca13
| 17. 5. 2010 18:33
No koukala jsem na fotečku a jak by řekl můj manžel..krásné ***y špíčky .vypadám nějak podobně,takže vím jak se asi tak cítíš ale neboooj my to dáme dolů jojojo!!Ale fakt jsi krásná ženská
ahojky
renca13
| 17. 5. 2010 18:31
Teda holkýý,totálně nestíhám a vy toho tolik napovídáteivonn auauauauauuuuuuu to muselo šíleně bolet bbrr.Mě jednou omylem zůstal malíček ve velké železné bráně a než jsem ho stihla vytáhnout ,tak nějaký dobrák tu bránu vší silou zabouchnul.hups malíček byl taková nehezká placka.Jsem myslela že se bolestí fakt počůrám....ale tvůj popis... opravdu jsem se musela smát.
Janule1
ladyR
| 17. 5. 2010 17:30
No Jani počkej já jdu na váhu zítra,my to máme tak nastejno,viď...začínali jsme tak nějak stejně....a mám pocit,že to nebude nic moc....tak uvidíme...jinak tu váhu rozšlapu taky Můj pocit nyní je "žízeň mírnější jak na začátku,hlad žádný ba naopak cítím se stále jakoby přejezená,přestože jím málo....a dostavila se taková celková únava,už necítím takový ten náboj jako na začátku,naopak jsem unavená a líná!!!!Že by to bylo tím jarem???Tak uvidíme,zítra podám hlášení......!!!!!
holky
Janule1
| 17. 5. 2010 16:55
a k tý váze. úplně jsem zapoměla. takže ráno jsem si stoupla na váhu a byla jsem nasr...á. Měla jsem o 1,5 víc než minulý týden. Tak nevim nevim kde udělali soudruzi z východu chybu. Tu váhu vemu a rozmlátím jí.
ahoj holky
Janule1
| 17. 5. 2010 16:53
ahojky,teda člověk začne chodit do práce a už nestíhá tady číst. To je prekérní situace. Jinak Ivonn moc lituju toho úrazu. A víno muselo být,když byl víkend. Jen nevím jestli si v noci nechcípala bolestíA k tomu srazíku. Taky bych se ráda sešla ale radši nic nebudu plánovat dopředu. Však to znáte. A hlavně u nás doma se mění plány z minuty na minutu. A kdybych jela,tak určitě autíčkem a samo,že bych vzala steklinku sebou
sibutramin
leelooska
| 17. 5. 2010 15:17
Ahojky,

diky moc za povzbudenie praveze necvicim moc, povedala by som ze menej nez v minulosti . Teraz max. 2 x tyzdenne body forming a cez víkend ked vyjde cas tak vonku na bicykel.
mozno do tvare niesom nejaka "objemnejsia" ale za to zadok, boky a stehna ajáááj, tam je toho moc a moc ....
Ked este bola v lekarnach Lindaxa tak som bola velmi spokojna s vysledkom, sice mavala som asi 2 dni do tyzdna tazke silne migreny, spanok tak 2 hod. denne, ale tie rychlo ubyvajuce kilecka mi dodali odvahu pokracovat dalej...
je to tak uzasny pocit obliect na seba nieco co pred tym sme neobliekli , ze?
držím všetkým holkám palečky, at to zvládnete a ste stále v dobrej nalade
ladyR
steklounka
| 17. 5. 2010 14:54
No tak to by bylo skvělý,kdyby jsi nás nabrala autem,snad Janule1 taky pojede,abych nejela z Teplic sama No pamatováka máš dobrého
nová
jogobellaa
| 17. 5. 2010 14:45
ahojte som nová a som so Slovenska potrebovala by som aj ja nejaký ten štartovný balíček na chudnutie ...myslíte že to je možné??? Ďakujem ...
srazík...
stella21
| 17. 5. 2010 14:40
Srazík je dobrej nápad...předběžně bych se taky hlásila.

Před pár rokama jsme se našly na netu s několika maminama a srazíky už jsme měli dva...scházíme se celý rodiny a k našemu překvapení naší manžílci si padli do noty až tak moc, že by se rádi setkávali častějc. Takže věřím tomu, že se to Jozince a terce07 alias Blance podaří a srazík se uskuteční.
leelooska
ladyR
| 17. 5. 2010 14:26
Ahojda.....no to je mrzuté s těmi kilči,co???a necvičíš moc??Ona prý pak přibývá svalová hmota a na kg to není pak poznat to hubnutí......skus se měřit přes prsa,boky a v pase jestli bude úbytek na centimetry.........jinak nebuď znechucená já první týden ani nekoukala na váhu,ale po prvním týdnu to nemusí být nic moc.....vydrž a buď trpělivá,ale byli tu i holky na které to nepůsobilo,četla jsem to nějak ze začátku,no holt každý jsme jinej,ale určitě to nevzdávej.....Jsi moc milá z fotečky na profilu a krásná,nějaká kilča nejsou znát......
steklounka
ladyR
| 17. 5. 2010 14:20
No to víš že jo i cukr je třeba!!!Říká se,že cukr není tak hrozný jako tuk...já kávu taky nesladím už spoustu let a je pro mě právě naopak hnus sladký kafe fuuuuj,to mám husí kůži,když náhodou usrknu od někoho,kdo sladí ...na srazík určo přijeď a odkud že to jsi???Jo z těch Teplic že jo jako Janule1...to byste mohli jet spolu....teda jestli si to dobře pamatuju,když se holky dostanete do Prahy,tak tam odtud už můžu někoho vzít, teda tři osoby v poho,není problém se někde srazit.......ale to se pak ještě domluvíme,záleží na tom kudy se pojede a kde to bude...my byli minulý rok v Ceském ráji a mám pocit,že se nějak jede na Mladou Boleslav??Terka07 (Blanka) nám pak určitě cestu vysvětlí ...Já se taky ještě rozmyslím,jestli lepší vlakem nebo autem,aby to nedopadlo jak tenkrát v Teplicích s tím výfukem ,ikdyž teď mám zrovna po technické a výfuk úplně nový....
lelooska
steklounka
| 17. 5. 2010 13:28
Ahoj,no tak to mě mrzí,že jsi po Sibu přibrala,je to divné ,no možná se tvé tělo teprve s práškama seznamuje,uvidíš co bude dál,hlavně to nezabaluj,to by byla škoda,uvidíš ,ještě vydrž,třeba ten další týden už půjdou kila dolů...držím palečky
ladyR
steklounka
| 17. 5. 2010 13:25
Ahoj,díky za kompliment ,no tak je fakt,že to byl malej kousek dortu,tak doufám,že mi to neublíží ,jinak moc na sladký nejsem,ale občas ten cukr do těla potřebuje každej člověk ne ani kávu nesladím a to jsem donedávna sladila ,ale postupně jsem cukr odbourala,ale že to ze začátku by pěknej hnus
No tak holky taky bych docela jela na srazík,ale nevím jak bych se tam dostala,v těch končinách jsem nikdy nebyla ,musel by mi někdo pořádně vysvětlit cestu,nebo že bych s někým jela a září říjen je ideální....
sibutramin
leelooska
| 17. 5. 2010 13:17
Ahojte holky,

cca dva tyzdne sledujem tuto diskusiu a na zaklade tejto diskusie som si od clloette objednala sibu, uzivam to tyzden a na základe vasich reakcii aj po tyzdnovom uzivani ste uz videli na vahe aspon patrne drobnucke vysledky....
ja som za ten týzden akurat tak pribrala
nerozumiem, kde je problem resp. co robim zle, pravidelne cvicim (to som robila aj doteraz), na sladke davam pozor, jem vela vela zeleniny, po 18,00hod. nepapam, mastne nejedavam, pecivo - len celozrnne, vela pijem vody.
Dnes som sa po tyzdni pozrela na vahu a ze + 2 kg ? no hned som sa

v roku 2009 som uzivala od endokrinologicky lindaxu 15mg a za 3 mesiace som krasne dala cca 12 kil dole, no tento rok som ich opat nabrala cez zimu bo som vobec nesportovala. Ale tam mi prvy mesiac odislo - 8 kg dole a teraz po tyzdni uzivania ze +2 kg .... ja fakt nerozuemiem.... som z toho trošku dost znechutena
jozinka
ladyR
| 17. 5. 2010 13:11
teda to je mistifakace....já už tě budu mít uloženou v hlavě jako Jozinku a Blanku jako Terku,tak už vám holky nikdo neodpáře....
babinec
Ivonn
| 17. 5. 2010 13:10
já bych se taky srazila, záleží na termínu, ten podzim je asi ideální, já to mám trochu z ruky, ale jsem harcovník, tak žádnej problém.
Ještě jednou všem díky za vyjádření soucitu - jsem ráda, že to od Vás přišlo tak spontánně......
Co bylo na tom WC vám řeknu pak osobně.......
ladyR
jozinka
| 17. 5. 2010 13:09
wauuuutak super.. další na seznam.. to mám radost.. tak to už se množíme... bomba.... tak doufám, že to opravdu klapne a srazík se opravdu uskuteční.. asi budu muset s terkou07-Blankou vyrazit večer na dýchánek a domluvit to pořádně... jsem nějaká nachcípaná, tak sem chtěla zůstat doma, jako včera.. ale asi přemůžu tu rýmu, kašel a nevím co všechno, obětuju se a u cigárka a kávičky to dohodneme..
janule1,terka07,jozinka,renča ala megatlustoch a jiní
ladyR
| 17. 5. 2010 13:04
ahojda děvčice,tak zítra bude velké vážení po měsíci se sibu .........na srazík určo přijedúúúúú a moc se na vás všechny těším a dětičky taky nechám doma tatínkovi,to by nebyl ten pravý mejdan hubnoucí a s našima dětma bychom si v klidu asi nepokecali to jsou větší drbničky jak všechny ženský světa!!!! Tak ať si taky jednou užijou tatínka........jinak mě je celkem jedno jestli říjen,listopad,jen jsem zimomřivá,tak si rezervuji místo na peci
Ivonn
jozinka
| 17. 5. 2010 13:03
ty si řízek...
LadyR
Ivonn
| 17. 5. 2010 13:02
dík za radu, ale to by mi tam asi spíš naklíčilo... mám to rozřezaný, taky jsem si inteligent dala večer červený víno a než mi došlo, že to zvedne tlak a rozproudí krev, tak jsem se lekla, že mi to víno teče přes prst zase ven....
weja
jozinka
| 17. 5. 2010 13:02
ahojda.... no fotečky pěkný teda... ale takhle jsem vypadala taky..jednu dobu, věřím tomu, že to půjde pěkně dolů... a jak píšeš, že je to z loň.léta, kdy si měla o 5kg více než teď.. hoď nějaké foto z dnešní doby ne? jistě rozdíl je... a s tím srazíkem by to bylo fajné, kdyby si byla také pro... myslím si, že je jasné, že účast bude : já-Romana a terka07-Blanka, to je 100%, vzhledem k tomu, že me skoro sousedky, tak je velikáááááánská pravděpodobnost, že pojedeme společně.. ještě vyčkat, co ostatní tady...
Ivonn
jozinka
| 17. 5. 2010 12:59
Mazeeeeeeeeeeeeeec.. nezávidím, a přeju brzké uzdravení prstíčku.. tý vado.. si člověk pak uvědomí na co všechno je packa třeba že?? a tvoje podání no... jedinečné...
weja
ladyR
| 17. 5. 2010 12:57

ahojda,tak zase není to tak hrozný...To máš za chvilku dole.....to těch mých 30kg bylo na provaz
petra22
ladyR
| 17. 5. 2010 12:55

já si taky všimla fotečky....super,to úplně stačí,koukám,že už jsme skoro všichni vidět,to je bájo...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
10. 6. 2025 07:37