Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

007Pav
Mirka72
| 3. 5. 2010 21:27
Ahojky! Já myslím že jsis klidně tu decku červenýho mohla dátjá při Meridii jsem si taky tak dvakrát do týdne tu decinku dala nebo střik s bílého vína . To neuškodí Nejlepší je ovoce dopoledne a zeleninu odpoledne i když grep můžeš i k večeři. Tak držím palečky .pa Mirka
:o)
007Pav
| 3. 5. 2010 21:07
Ahojky všem,dnešek byl docela fajn.Sibu ještě neberu.Začnu kolem 12.5.Ještě uvidím,kdy mi přijde.Snažím se jíst zdravě,žádné sladké,netučné..Dnes to šlo.K snídani mango a kefírové mléko,svačina celozrnný chléb a nízkotučný sýr,k obědu rýže a kuřecí maso,svačina jablko a večer celozrnný chléb a dětská šunka.Celkem asi 4litry vody,dvě kávy a dva zelené čaje.Uvidíme zítra .Jinak jsme dnes makali na zahradě,tak nebyl čas hřešit.Teď bych si dala červené vínko,ale odolám.Zatím .
Jojo..
petra22
| 3. 5. 2010 21:02
děkuju..moc ti to přeju a současně závidím .
Je pravda že moc času nemám,ale aspoň něco musím dát dolu, jen se bojím toho jak to bude po operaci.Je hrozný skoro pořád jen ležet a přitom jíst stejně jako když jsi normálně zdravá..Noo snad to nějak půjde...všem držím palečky.
petra22
jozinka
| 3. 5. 2010 19:47
I já začínala na vysoké váze.. 100kg je taky dost.. a teď jsem na 77kg a oky.. uvidíš, že to dolů půjde, ale chce to pevnou vůli.. nevdávat to.. občasné mlsy jsou povoleny.., i já mám své dny, tak že.. jen do toho června moc času nezbývá....ale uvidíš, že něco sundáš... hlavně tomu musíš věřit.. tak hlavu vzhůru..
Ahojky
Vendelin
| 3. 5. 2010 19:29
Ahoj, zabrousila jsem sem a musím se přidat ke komentářům. Plotýnky nezávidím, sama na ně trpím už několik let. Vždycky mě to chytně jednou za čas, ležím v nemocnici a pak mám na několik měsíců zakázaný pohyb. Takže jsem za 2 roky přibrala asi 15 kilo... Bez sportu jsem jak bez ruky:) Objednala jsem si Sibutramin, tak uvidím
Ahojky..
petra22
| 2. 5. 2010 23:42
Děkuju ti moc za podporu!!Už jsem si říkala že jsem tady snad jediná co má/měla takovou hrúzostrašnou váhu.Moc ti to přeju a doufám že se mi povede to co tobě.Bohužel já k tomu vůbec sportovat nemůžu-doktoři mi to zakázali a tím myslím kromě hopsání na míči všechno.Nesmím na kolo,plavat,prostě nic..Vím že bych to k tomu změněnému jídelníčku potřebovala, ale bohužels tím nic nenadělám.O to víc je složitější najít takový rúzný vychytávky když i přez braní Sibu nebo dřívě Meridie někdy přijdou chutě atd.Pořád se snažím vymyslet co k tomu ještě přidat,ale nějak mě zatím nic účinýho nenapadlo a tak kdyby jsi měla nějakou radu, nbo zkušenost, tak mi ji prosím písni.Budu vděčná za každou radu.
Ještě jednou děkuju a dobrou noc.
petra22
Mirka72
| 2. 5. 2010 23:30
Ahojky Petro! Moje domovská stránka je sice o Meridii ,ale jsem hodně často jukám a čtu vaše příspěvky. Meridii stahli z trhu ,ale to jistě víš. Chci ti jen napsat že i já jsem se po 3 dětech a 11 letech manželství se vyšplhala na váhu 109 kilo. Manžel při stěhování spolužačky přivezl domů zrdcadlo až na zema já jsem s hrůzou zjistila,že ta hnusná tlustá koukle, co na mě kouká z druhé strany,jsem JÁ a řekla jsem si dost. Přečetla jsem v té době 10 stránek diskuze o Meridii a tak mě to tam nakoplo ,že jsem si pro ní došla k doktorce a ona mi hned napsala rodinné balení 98 tbl.Překopala jsem jídelníček,začla jsem 2x týdně jezdit na aerobic a v létě na inlajnech,ještě musím napsat že jsem začala 9.3.2009 a za 8 měsíců jsem se dostala na úžasných 88kilo tedy -21kg. Ted jsem nabrala asi 4 kila ,ale já je schodím . Tak ti chci jen popřát,aby se ti povedlo schodit a abys byla fit na tu operacidržím palečky Pa Mirka
petra22
steklounka
| 2. 5. 2010 23:11
jasně,určitě se podělím o výsledky ,dobrou noc
Děkuju..
petra22
| 2. 5. 2010 23:06
díky moc..jj, četla jsem to a snad i já toho docílím.Je mi jasný že u mě je to boj navždycky
Taky držím palečky a dáme si vědět jak pokračujeme..dobrou
:-)
steklounka
| 2. 5. 2010 23:04
jéé omlouvám,se klikla jsem na to dvakrát
petra22
steklounka
| 2. 5. 2010 23:02
No tak to mě mrzí,tak držím palečky aby Ti to dobře dopadlo...tak napsala jsem to na stánce 82..tak se mrkni
petra22
steklounka
| 2. 5. 2010 23:02
No tak to mě mrzí,tak držím palečky aby Ti to dobře dopadlo...tak napsala jsem to na stánce 82..tak se mrkni
ahojky.
petra22
| 2. 5. 2010 23:00
čeká mě operace páteře-plotýnky
už s tím bojuju dost let a teď už tam musím.
Píšeš že jsi na tom taky tak byla..jestli můžu..jak si na tom teď a co ti k tomu pomohlo?
petra22
steklounka
| 2. 5. 2010 22:57
ahoj,zdravím tě,četla jsem tvůl příspěvek,jo taky jsem na tom tak byla ....ale neboj to zvládneš,jestli můžu ..copak tě čeká za operaci??Já ted Sibu začala brát asi před dvěma dny,tak uvidím jak to půjde mě.
držím všéém palečky....
Teda..
petra22
| 2. 5. 2010 22:10
teda holky, pročítám si zase poslední stránky a řeknu vám jedno..co já bych za to dala vážit aspoň 80kg!!! Je to fakt jak to každá máme jinak.Jak už jsem psala, nikdy jsem hubeňour nebyla a postupně za posledních asi 7let a 2 dětech se mi váha vyšplhala na 109kg!!!!To je hnus co????? No Sibu beru 10dní a dole je 5kg.Tak že už" jen "104 .Tak že asi chápete proč by pro mě bylo 80kg něco krásnýho .A to do tý operace do července musím ještě aspoň dát dolu 14kg.
Ach jooooo, ale musím prostě makat a vydržet.A všem nám to přeju
děsný týden
weja
| 2. 5. 2010 20:44
Ahoja holky,
tak tohle byl teda děsnej tejden!!!byla jsem na praxi, celej den se nezastavila, neměla jsem ani čas se pořádně najíst, takže některý dny jsem nejedla ani třikrát za den a završila jsem to dnešním dortíkem v cukrárně
TAKŽE!!!Od zítra mě čekají práce do školy a učení se, takže sice budu sedět doma, ale musím vydržet a necpat se. Taky už mi docházejí berličky, ale nemám teď peníze na další , tak to budu muset nějak zvládnout...

Bojujte holky, my na to máme, jen ne vždy nám okolnosti přejou...
jozinka
Jasmine
| 2. 5. 2010 19:56
Jozinko, děkuju! Jo, člověka to úplně suprově nakopne a pak je mu líto se přejíst, nebo se na to vykašlat, když vidí výsledky, takže i to mi hodně pomahá vydržet! Jéé, holky já uý si představuju, jak budu krásně štíhla, do léta a jak si budu moct oblíct skoro cokoli a bude mi to slušet I to mě hodně nakopává, ta představa, že jsem svému cílu blíž a blíž! Jo a s těma tabletkama, máš úplnou pravdu, člověk ušetří na horší časy a navíc si uvědomí, že by to mohlo jít i bez toho!! Držím nám všem holky palečky, protože my si to zasloužíme!! A co cvičení? Cvičíte?
přejídání??
Jasmine
| 2. 5. 2010 19:49
No tak sladkosti, jsou taky moje slabost a taky arašídy a chipsy, ty bych jedla do aleluja! No a nejvíc ze všeho pečivo, rohlíky, z toho se najím nejlíp, bohužel! Normálního jídla ani moc nesním, ale opravdu dost pečiva, což si má největší podíl na mém přibírání.....
Jasmine..
jozinka
| 2. 5. 2010 19:45
Ahojky.. gratuluju.. úspěchy se cení a člověka to nakopne že? ještě víc.. s tím, že nebereš sibu furt, v kuse, souhlasím.. já to tak dělala taky.. je pravda, že člověk uškudlí tabletky na horší časy a pomalu si zkouší, jak to bude bez že? no super.. tak hodně štěstí v dalším pokračování v boji proti kilečkům..
Jasmine..
jozinka
| 2. 5. 2010 19:44
Ahojky.. gratuluju.. úspěchy se cení a člověka to nakopne že? ještě víc.. s tím, že nebereš sibu furt, v kuse, souhlasím.. já to tak dělala taky.. je pravda, že člověk uškudlí tabletky na horší časy a pomalu si zkouší, jak to bude bez že? no super.. tak hodně štěstí v dalším pokračování v boji proti kilečkům..
přejídání??
jozinka
| 2. 5. 2010 19:43
No u mě to bylo zpočátku dojídání dobrot po malé, jogurty, přesnídávky, bobíky.. a tak.. a potom jasné u mě.. hřeším na sladkém, ale těžce, bonboniéry, čokošky, zmrzlinka.. to je moje.. nevím kdy mám dost.. tak že asi tak.. a možná i to nepravidelné jídlo.. kolikrát celý den nic, a pak večer futrung jak blázen.. tak že... tak prostě ne..
007Pav
jozinka
| 2. 5. 2010 19:40
Vítám tě mezi námi... a doufám, že mezi nás budeš chodit.. opravdu to člověku helfne.. né že né.. když opravdu víš, že na shazování kileček nejsi až tak sama.. tak hodně štěstí a a´t se daří..
megatlustoch..
jozinka
| 2. 5. 2010 19:39
uvidíš.. že ta fotečky z minulosti se stane realitou.. pokud si odhodlaná s tím něco dělat, jako, že seš.. tak to půjde..hlavu vzhůru a hodně štěstí..
Zumba!
Jasmine
| 2. 5. 2010 19:10
Ahojky holky,
takže hubnutí jde super! V pohodě jsem obékla kalhoty, do kterých jsem se ještě před pár týdny nemohla narvat! A ted je obleču úplně v pohodičce! Jsem nadšená, mimo to, jsem některé dny vydržela jíst zdravě i bez sibu, takže jsem ušetřila kolem osmi tablet asi No a jinak chci začít sportovat, ale sport jako takový mě nebaví! Takže jsem si na netu stáhla Zumbu, to je taneční cvičení od Salsy až po Hip-Hop. Třeba airobic mě nebaví, takže tanec je jasná volba, teda aspon pro mě! Jo a ještě kolo, to je jediné do čeho se ani nemusím nutit Já jsem nejvíc přibrala po porodu svých dvojičátek, takže tak
Janule1
renca13
| 2. 5. 2010 13:43
no víno,prý jedině střik z bílého.Mě to teda problém nedělá,alkohol moc nepiju..jedině mojito a to si teď musím odepřít no
007Pav
renca13
| 2. 5. 2010 13:40
Ahojky,vítej janule a copak je to za ocet?????tak žehlení jo???hmmmm asi se na to taky vrhnu Holky a kde vidíte největší důvod ztloustnutí??U mě je to jednoznačně přežírání miluju sladký,v těhu mi manžílek mooc dopřával a pořád mi kupoval čokolády
víno
Janule1
| 2. 5. 2010 13:36
holky a co víno? Já když si dám víno,tak mám strašný výčitky. Někde se píše,že je na hubnutí,někde,že zase ne. Tak jsem z toho jalová
007Pav
Janule1
| 2. 5. 2010 13:34
vítej v klubu.ono je lepší hubnout s někým. To člověka hned baví víc.
megatlustoch
Janule1
| 2. 5. 2010 13:32
víš,že ani už nevím ta váha mi strašně kolísá. ale kolem 70 kg. Ale teď jsem si nedávno koupila jablečný ocet,ředím si ho s vodou a piju ho 3krát denně. Kdysi jsem to dělala měsíc a zhubla jsem 7 kg.Dneska mě čeká žehlení. Ale zase na druhou stranu jsem se dočetla,že se tím spaluje hodně kj. To je stejně zajímavý.
Hubnutí
007Pav
| 2. 5. 2010 13:25
Ahoj všem,našla jsem vaše stránky a příspěvky díky cloette,od které jsem si objednala sibutramin.Hubnutí řeším už dlouho.Nikdy jsem nebyla hubená.mám pocit,že jsem prostorově výraznější odmala.A jak věk přibývá,je stále problematičtější shodit nějaké to kilo dolů.Před dvěma lety se mi velmi dobře osvědčila Lindaxa15.Brala jsem ji pod dohledem své lékařky.Shodila jsem za 9měsíců cca 14kg,sle bylo to na mě fakt hodně vidět.Dodržovala jsem velmi přísnou dietu,ale necvičila jsem.Musím ale přiznat,že po nějakém čase jsem začala kila nabírat zpět.Bohužel.Zkusím to se sibutraminem.Mám období,kdy je mi vše těsné a jsem na sebe jen naštvaná.Možná to některá znáte..Ráda se s vámi podělím o vaše zkušenosti.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 11. 2025 08:16
15458
Petu La
15. 10. 2025 17:29
3
Ivan Zeman
3. 10. 2025 16:40