Děkuju mockrát, tak už jsem si vyhlídla 2 favority, teď jenom váhám, kterou bych raději, asi to nechám i na manželovi aby potom neremcal :) s těma matracema co nabízejí máš taky zkušenost? Ráda bych tu vcelku pro dva, nevěděla by si mi poradit, která je fajn? :)
Ahoj, a z jakého dřeva postel máte? Mně se nelíbí, jak je teď moderní hodně světlé dřevo…nemá ta firma i internetové stránky že bych se podívala abych věděla jestli mi stojí za to tam zajít? Nemohla by si případně sem dát fotky té postele co máte vy, třeba jenom z internetu. Děkuju
Tak hlavně doporučuju pokud budeš chtít kupovat postel ze dřeva, tak z kvalitního masivu, a nebát se investovat, protože postel budeš mít už pravděpodobně na celý život, a šetřit na ní nebo jí kupovat na rychlo se určitě nevyplatí
Ahoj všem sháním tipy kde a jakou koupit kvalitní manželskou postel za rozumnou cenu. Nebráním se jakémukoliv materiálu pokud máte vyzkoušené a jste spokojení, stejně tak jsem ochotná si pro postel zajet téměř do jakéhokoliv města. Takže pište budu vděčná za každou radu. Děkuju a přeju všem pěkný den :)