ty ručníky mám taky, jsou super, jinak já jsem kupovala do koupelny klasické věci na mýdlo, předložky i koše na prádlo a tak, dají se sehnat krásné a moderní
určitě dají, na internetu se teď dá sehnat snad všechno, já jsem nedávno kupovala krásný set...konvičku i s hrníčky, jsou originální a vypadá to moc pěkně
když najdeš stránku, která má i dobré recenze, tak se nemusíš ničeho takového bát, taky jsem teď objednávala krásné dekorace a vybavení do kuchyně a vypadá skvěle
TO Marie77: Začínám nakupovat dárky na Vánoce a zjišťuji, že bytové doplňky jsou nejlepší volbou pro maminky a babičky. Co jim kupovat jiného, když nic v zásadě nepotřebují a jistě je takový dárek ještě dokáže potěšit.
TO lenulkaaaaaa@email.cz: Ahojky, mně se spíše líbí klasické sklěněné vázy z čirého skla, ale ss zajímavým uměleckým designem. Koupila jsem si dvě do obyváku a dodaly skvělý šmrnc.
TO kaledka: Na svíčky si taky potrpíme! Zkusili jsme koupit i domeček na vonné esence, ale není to ono. Klasická vonná svíčka na krásném svícnu je mnohem lepší řešení!
TO JančaPeš:...pozor ale na kvalitu svícnu. Měli jsme svícen ze dřeva a ten nám začal hořet i se svíčkou. Na některých věcech se nedá šetřit. Já raději kovové a s pěkným designem.
Ahoj holky, já neměla letos nápad na dárek mamince, babičce a tchýni, tak jsem nakoupila bytové doplňky. Většinou to byly vázičky a květináče. Všechny milují květiny, zvláště pak maminka.