Pokud máš dostatek pohybu a tělo funguje normálně, tak jak má, tak stačí vynechat maso 1x za týden. Maso není ten klíčový problém. Jinak za 2 měsíce se dá reálně zhubnout max. 10 kg.
nedalo mi se tu nepodělit. Víte, předem musím prostě říct, že na ty" blázny" co nejí maso atd jsem se dívala skr prsty.. byla jsem sama obrovský masožravec :)
Ale k věci - můj otec měl velké zdravotní problémy s klouby... kolena... neudržel ani hrnek. Vyzkoušel už všecko, nikdo a nic mu nepomohlo. Až ze zoufalství poslechl jednu kamarádku, které je sice tak trochu cvok, ale poradila mu následující
vynechat naprsoto pečivo,
na 2 měsíce vynechat maso, aby se vyčistily střevy
pít 2-3 litry vody denně.
jen ovoce zelenina.
Na můj vkus to bylo moc hard... takže sem si to upravila následovně
1) ráno jsem vypila džus z jablek ( většinou 2,3 golden) 350 ml.
2) 1týden jsem trochu trpěla hlady do oběda v 12 12:30 ale pak se to dalo. Na oběd 1 vařené a jediné jídlo denně - rýže, brambory, rýžové nudle, obloha libovolná
3) zbytek dne ovoce zlenina v neomezeném množství.
Po 2 měsících jsem byla o 18 kg lehčí, po dalších 4 kdy jít už normálně maso všechno, ale střídměji si váhu držím bez joja.
Vykašlete se na diety. Sama mohu 100% potvrdit že maso celkově enegrgii dost bere, tělo se s tím trápí atd. Sama to nyní cítím když si jej dám, tak opravdu poznám že sem to maso měla :)