Squirting - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Squirting

Diskuze

Valerie Grocholov
| 6. 2. 2023 06:20
Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuze.
stříkačka
Nicolinenka
| 23. 10. 2020 20:37
když se miluji s manželem tak ne, ale když se uspokojuji sama s vibratorem tak klidně postříkám celou postel.
Re: stříkačka
Peter Janek
| 17. 10. 2021 02:01
Podobne ako moja manželka len ja jej pritom pomáham pusov.
Re: stříkačka
Peter Janek
| 17. 10. 2021 02:06
A postříka nielen postel, a poviem ti pravdu je to veľmi vzrušujúce keď sa mi spraví do úst.
aukrocit
| 26. 8. 2018 01:20
I má přitelkyně je obdarována a je to fakt super a jsme vždycky rád když se pořádně udělá a je spokojená však to je to nejdůležitější co by chlapy mělo zajímat aby jejich partnerka byla spokojená jelikož když partnerka je spokojená chlap je třikrát víc
obklady.mi...
| 29. 5. 2017 21:55
Zajímavá diskuze.Dnes se mi to také poštěstilo Zajímalo by mě co to přináší pro ženu.Je to známka orgasmu?
aukrocit
| 26. 8. 2018 01:21
TO obklady.michaldusek@seznam.cz:
Velmi silného orgasmu gratuluji
opposite.0...
| 16. 2. 2016 16:57
Zajímavá diskuse.. Měl jsem to štěstí, že jsem se se squiringem již v životě setkal. Pokaždé to to pro mě bylo velice erotické, vášnivé, upřímné a velkolepé.
Bohužel, často se mi ale stalo, že se ženy spíš za tuto svojí schopnost - možnost stydí, a vědomí, že se "to" může stát, jim do značné míry brání užít si a naplno prožít takové společné erotické chvilky.
Stejně tak, jako je u některých žen viditelné, vlhké vzrušení, tak i Squirting při milování a orgasmu, pak málokterá z žen ve vztahu dovede proměnit ve svou výhodu a bonus..
Jistě teď nemluvím jenom za sebe, když si myslím, že je to pro oba partnery veliká škoda, protože větší projev důvěry, upřímnosti, lásky, žena při sexu nemůže svému partnerovi dát..
Samozřejmě ale, musím souhlasit a je třeba zdůraznit:
100% vzájemná důvěra, nulové negativní společenské následky a "v první řadě, chlap nesmí myslet jen na sebe ale měl by to také sám chtít s protějškem prožít... Pro mě osobně největší odměna a pro ženu slaný prožitek."
Držím palce.
mach000
| 9. 2. 2016 22:12
Možná přispívám pozdě, ale toto téma je pro mě úžasná věc. Přiznávám, byl jsem dlouho zabedněnec a nevěděl jsem o squiringu a náhodou natrefil na stránky se squiringem a domníval se, že je to hrané pro pronofilm, až jsem to vyzkoušel s manželkou a ta se po aplikaci doslova zkroutila do extáze slasti. Fantazie a vzrušeni pro nesobeckého manžela.
Do vyústění pochvy vede nejen močová trubice, ale ještě další dvě, z nichž jedna je Sklenneho žláza. Ta je schopna se během chvilky naplnit tekutinou bez zápachu a při správné stimulaci bodu G ze Sklenneho žlázy vystříkne nebývalou silou ven a žena zažije orgastickou smršť, kterou –bohužel- nejsme my muži klasickou souloží a drážděním klitorisu schopni pomoci údu většinou dosáhnout, protože se dá jen těžko údem dostat k onomu bodu G. Je to od přírody sprostý, ale je to tak. Tedy jedině prstěním. Ale pokud proběhne klasické milování a žena se s mužem klasicky uspokojí a je příjemně rozdováděna, měla by na závěr přijt tato metoda. Věřte, jak tu citoval spoluřečník jako já skoro šedesátník ženě je jedno že squiringu bylo dosaženo rukou- výsledek je extáze slasti. Přiznám, taky jako člověk v letech to nemá na písknutí a občas sáhnu po modré tabletce, ale toto tabletku nepotřebuje a výsledek je fantastický, tedy aspoň podle statistik minimálně u 50% žen toho lze dosáhnout. Pánové a neznalé dámy, je to mazec.
skb32
| 18. 12. 2015 12:33
Zdravím všechny slečny, dámy.
Přečetl jsem si zde několik příspěvků. Nedalo mi to a musel jsem se zaregistrovat, abych mohl reagovat.
V první řadě, nesmí chlap myslet jen na sebe, měl by to sám chtít s protějškem prožít.
A co se tyče techniky ?
99% úspěšnost tkví opravdu v intenzivní stimulaci bodu G. Za to dam z vlastních zkušeností hlavu na špalek.
Takže prostředník, prsteny a je to.
Pro mě osobně největší odměna a pro ženu slaný prožitek.
Hezký den a bohatého Ježíška
anonym
| 21. 4. 2014 22:35
Ahoj, mám otázku, mokrý orgasmus jsem zažila ale trochu mě trápí to že to zapáchá jako moč, příteli to prý nevadí ale já se za to stydím a po každém mokrém orgasmu se mu omlouvám protože nemůžu přestat myslet na to že jsem se třeba počůrala. Je divne ze mokreho orgasmu dosahnu pri praci prstama ale jde o to ze pokud mi pritel drazdi bod g, tak ani necitim zadny tlak, paleni a ani nemam pocit ze by se mi chtelo curat ale presto strikam. Nazaver ani necitim jestli mi pritel bod g drazdil a tak se ho vzdy zeptam a rekne ze ano. Snad mi nekdo poradi s mym problemem, predem dekuju:)
anonym
| 28. 2. 2014 13:26
Rád popvídám s ženou o sqwirtu?
anonym
| 19. 12. 2013 19:38
ahoj mam 14 rokov a chcem skúsit squirt prosim poradte mi niekto dakujem
Uivatel_5485003
| 19. 10. 2020 20:35
Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuze.
anonym
| 29. 8. 2013 21:00
Prožil jsem to s Dolores a je to to nejkrásnější co může žena dát muži
anonym
| 30. 7. 2013 23:13
Ahoj asi týden zažívám m
anonym
| 14. 5. 2013 10:51
Ahoj, mokry orgasmus jsem jeste nezazila, uz se mi ale parkrat povedl takovy ,,nabeh''.

Problem je v tom, ze kdyz jsem se priteli zminila o squirtingu, jen tak obecne, abych zjistila, co si o tom mysli, tak se zacal ksichtit a vypadlo z nej, ze to by se mu asi nelibilo, aby na nej zenska strikala...zrejme ma pocit, ze to je jen chlapska uloha, aby strikal a k zene se to nehodi. Plus si urcite mysli,ze to je moc a ze to je nechutny.

Rada bych mu to lip vysvetlila, ale bojim se mu naznacovat,ze bych se o to rada pokusila, kdyz je evidentni, ze se mu to hnusi.... :(

A mozna by byl ochotny to kvuli me zkusit, ale pro me by to byl psychicky blok pokud jemu to prijde nechutny...

Nevim, co mam delat, jsme spolu 8 let a ja se mu stydim toto rict...
anonym
| 28. 6. 2013 15:17
Máš co dělat, ale nezoufej! I po osmi letech není pozdě, pokud není Tvůj partner "sexuálně natvrdlý", protože squirt je při vzájemném styku projevem pohody partnerky. Co by za to ostatní muži dali, mít takovou partnerku, která je tak příjemně aktivní. Držím Ti palce.
anonym
| 16. 7. 2013 02:39
Je to strašně příjemná věc o kterou se muži poperou a souhlasím s tím, že je to v chlapech, ženská se jenom tak před někým neotevře, vlastní zkušenost - čekala jsem 2 roky na chlapa se kterým ho chci zažít
anonym
| 25. 11. 2011 21:04
squirt je to nejkrasnejsi na svete je to prirozene a proc si to nedoprat vubec nic to nestoji
anonym
| 22. 9. 2011 00:17
Kdyz to tu ctu,tak ja jsem na tom asi hodne dobre :P:D Mne je 17let a squirt prozivam pokazde kdyz jsem se svym klukem v posteli;) Je to nadherny pocit:)
anonym
| 13. 9. 2011 22:53
Ahoj, je mi 17 let a chtěla bych se taky pochlubit, že takovou věc umím, dneska sem to o sobě zjistila poprvý a stříkala sem dva metry daleko!!!
anonym
| 10. 9. 2011 04:39
Závidím těm co si to užívají,...já zatím ne,ale věřím, že potkám ji a vychutnám to kouzlo těla, ten čistý pramen chuti . ...Příroda to mooc dobře vymyslela...
Potřebuji radu!
mrswegass
| 1. 12. 2010 14:57
Dobrý den,

Chtela bych se na neco zeptat. Je mi 20 let a asi jsem mela zenskou ejakulaci. Nevi koho se mam zeptat, a tak me nenapadlo nic lepsiho nez tady. Nejsemm si totiz jista, jesti je to ono, ci ne. Jsem pomerne nezkusena, a dosud jsem nezazila orgasmus. Ani pri sexu ani pri masturbaci. Ale neustale se o to pokousim jak sama, tak s pritelem. A nedavno se mi stalo, ze kdyz jsem si drazdila postevacek, dosla jsem do faze kdy jsem mela pocit ze se pocuram a kdyz jsem pokracovala opravud ze me vysla tekutina (pomerne velke mnozstvi). Myslela jsem ze jsem se pocurala. Citila jsem se trapne a nevim co si myslet. Jelikoz jsem okamzite prestala tak se orgasmus nedostavil, a tudiz nevimm jeslti kdyz ze me vysla tekutina, ale nemela jsem orgasmus, jestli se i tak jedna o zenskou ejakulaci. Neumim si predstavit kdyby se mi to stalo pri sexu s pritelem, tka jak by se na to tvaril. Proto vas prosim o jakoukoli radu, nebo postreh. Dekuji za odpoved...
anonym
| 10. 9. 2011 04:52
TO mrswegass: .. Já si strašně přeji potkat tako. jak ty, jsi o moooc víc sexy díky tomu, jen pomyšlení na to jak bez zábran a s takovou chutí si umíšč užívat sex,nejen mě přirozeně neskutečně neustále vzrušuje. ...snad tě potkám,...a ochutnám..
anonym
| 16. 5. 2014 11:28
TO mrswegass:
to co jsi prožila byl mokrej orgasmus ,pak přijdou intenzivní stahy pochvy a v případě masáže poštěváčku ,lépe druhou osobou ,nebo dvěma prsty nahmatá ti přítel G bod a masáží tě přivede až na vrchol blaha ,když si to budeš dělat sama neprožiješ to tak intenzivně
mokrý orgasmus
Skalinka
| 26. 11. 2010 12:16
Ahojky, moc děkuju za to,co jsi tady napsal. Už asi dva roky, co jsem o tom poprvé slyšela, jsem se o to párkrát pokusila. Pak jsem narazila na tvůj komentář a ten mi hodně pomohl. Skutečně jsi tady popsal, jak na to správně. Už jsem myslela, že mě to nikdy nepotká až teď ve 30 letech. Myslím, že to má v sobě, jen to chce fakt poslechnout rady a myslím, že ty to tu opravdu píšeš pěkně srozumitelně. Jsi dobrej. Jen bych se chtěla ještě něco zeptat soukromě, ale nevím,zda na to odpovíš. pa,pa Skalinka
*
tercza
| 16. 11. 2010 14:18
k trvoji otazce:o pití to vubec není...
jeste pred rokem jsem vubec nevedla co je to orgasmus....a ted...nejenze se udelam nekolikrat po sobe..ale znam i mokrej orgasmus..a je to uplne super..a jak na to?trochu vinka (at se vic odvazete) a hrat si a hrat si...a sikovnyho chlapa...
anonym
| 16. 5. 2014 11:34
Ano máš pradu je to ve chlapovi ,nejdříve musíš se ženou o tom mluvit co vlastně prožívá a pak co by chtěla ještě zažít v sexu .A potom přijde erotická masáž kterou ji pěkně připravíš , a jazykem ,prstama ,někdy i celou dlaní jí pěkně uvedeš až na vrchol a když konečně dosáhne prvého orgasmu ,pokračuj dál po chvíli se dostaví další orgasmy a nakonec přijdou i mokré orgasmy ,Je pravda že každá žena mokrého orgasmu nedosáhne :
:-(
market222
| 12. 11. 2010 19:47
To já mám zase opačný problém, vlhnu málo a moc touzim po mokrem orgasmu priteli se to moc libi ale nepodarilo se mi to zatim. Mozna blba otazka, ale Muze to byt i tim, ze malo piju a proto nemam ani z ceho vlhnout?

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
22. 3. 2023 13:25
9945
Petra Batov
13. 3. 2023 19:11
16799
Oldich paek