TO léna: Dobrý den, prodám mercilon-2originální platíčka+jedno rozbalené bez 5 tabletek (ze zdravotních důvodů nemohu užívat). Cena 400+poštovné. Děkuji za odpověď. e-mail: s.kupcikova97@gmail.com
Ahoj holky, koupím antikoncepci Mercilon, pokud máte doma nějaké volné platíčka, dejte vědět, ráda je odkoupím. Poptávka platí stále dokud zde bude inzerát.
Ahoj, sháním mercilon (HA), můj gynekolog má skoro 3 týdny dovolenou,trochu mi tím udělal čásru přes rozpočet. Stačilo by jedno platíčko. :) kdyžtak prosím nabídněte libuska.k@centrum.cz. Na ceně se domluvíme,trochu to spěchá Děkuji.
Ahoj, zbylo mi jedno celé nerozbalené balení HA Mercilon, 3x21 tb a jedno nerozdělané platíčko 21 tb. Cena dohodou, nejlépe osobní předání Pardubice. Pište pouze na email xtereza@seznam.cz
Ahojky..pořídila jsem si antikoncepci Mercilon...ale nakonec jsem zjistila..že mi je k ničemu...mám jednotlivé balení 1x 21. Kdyby někdo měl zájem...ať se ozve...
začala jsem užívat tuto antikoncepci hned po porodu a začátek jejího užívání probíhal dost zajímavě a podobně jak ho popisuješ, krvaceni nepřestalo po celou dobu užívání těch 21 tablet, postupem času bylo to krvácení velice slabé oproti normálnímu, ale ne a ne se toho zbavit, potom jsem vysadila na těch 7 dní a dostala jsem to zase více, po 5 dnech mi krvácení ustalo, osmý den jsem začala užívat zase další platíčko a vše se srovnalo zase do normálu, jak to má být.
Ahojky, brala jsem Mercilon asi dva roky a byla jsem v celku spokojená. Ale dala jsem si s antikoncepcí menší pauzu a začala jsem Mercilon znovu brát minulý týden. Začala jsem první den, kdy se objevilo krvácení, podle návodu, ale teď to krvácení nechce přestat. Už je to osm dní a stále slabě krvácím(jako silné špinění). Prosím poraďte někdo jestli máte s tímto někdo zkušenost,jestli je to normální, případně co s tím? Děkuju všem předem za odpověd