Diskuze

Zpět na výpis diskuze

swingers párty ?

Diskuze

swingers party
Misullka
| 24. 10. 2010 14:16
kráááááásné odpoledne všem..................
Stanislav Wutang
| 4. 10. 2021 04:29
Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuze.
hmmm
anonym
| 22. 2. 2007 20:18
koukla jsem na to video,
zajímavýýý...

Ale být bych tam nechtěla.
brigádička
anonym
| 22. 2. 2007 20:15
Téda, 7000 za jeden mejdan a ještě s vlastním partnerem, dobrý
bluddicko
Kloa
| 22. 2. 2007 11:48
Ahoj,
tu internetovou adresu mi včera řekl můj přítel. Tak jsme se společně zasmáli
Myslím, že to byla ukázka typické swingers párty, protože všechny ty ukázky byly podobné. O placení jsem se tam taky někde dočetla, četla jsem něco kolem 7 000 Kč, takové malé přilepšení Byly tam i psané jakési podmínky, že musí být zdraví, ale kdo chce může použít kondom, že ti nesmí vadit, že se to bude natáčet, že můžou přijít jen páry nebo samotné dívky, ale samotní muži ne atd.
Dokonce na té hlavní stránce pod odkazem holky našel přítel spolužačku z vedlejší třídy
Teda já si užívám ráda, ale z takové akce bych asi nebyla odvázaná kdyby na mě stříkali cizí chlapi, teda to ne
Kloa
bluddicka
| 22. 2. 2007 08:09
Ahojky,

ukázka fakt dobrá , takhle po ránu!

Jen to není asi ukázka typické swingrs párty, protože tyhle akce jsou
placené a aktéři tam jdou přímo s tím, že souložit MUSÍ na kameru. Je
to taková brigáda.

Teda né, že bych to věděla z vlastní zkušenosti, ale pamatuju si, že
jsem to probírala s jednou slečnou, která se této akce účastnila.

Krásný den

PS: Pán z Ber nebo neber asi nutně potřebuje hotovost!
Swingers párty
Kloa
| 21. 2. 2007 22:01
Tak teda pokud chce někdo vědět jak to na takové párty vypadá, ať koukne na http://www.swingersakce.cz/index2.cz.html
A kdo viděl v neděli díl soutěže Ber nebo neber, tak tam najde (v horní ukázce) i onoho hráče
Swingers párty
Kloa
| 31. 1. 2007 21:17
Tak ono, tu vcelku každý přiznal, že neví o co přesně jde, dokonce byla po někom, kdo to absolvoval sháňka. A tak jsme se jenom bavili a byla sranda.
Tak je to párty, kde se souloží, tak ono je těžký si myslet, že to divné není. A však tu někdo psal, že když se nechce někdo s cizím milovat, že nemusí, že si přivede svého partnera nebo jen kouká.
swingers párty
anonym
| 31. 1. 2007 19:28
Mm pocit, že některé z vás, vůbec nemají ponětí jak to na takové párty chodí.Jsem asi jediná ze všech co tady píší, kdo se něčeho takového zůčastnil a vůbec mi to nepřipadá nějak divné. Není pravda, že se tam provádí hromadné orgie, že si to rozdá každý s každým. Ve je dobrovolné a nikdo nikoho do ničeho nenutí...... Milé dámy, které to tak pohoršuje, nevím proč se do takové diskuze vůbec zapojujete
anonym
| 26. 11. 2012 18:43
TO :
Jenom se podívejte na stránky Českých swingerů kolik lidí to pohoršuje. najdete to na www.swingersaci.cz . A je dost možné, že tam objevíte i Vaše příbuzné. Komu se to nelíbí, tak ať to nedělá, ale odsuzovat lidi,kterým se to líbí je povrchní a jednoduché. Sám na swingers nechodím, ale ani za to nikoho neodsuzuji.
anonym
| 26. 11. 2013 08:25
Ahoj, zaujalo mě, že jsi jediná, kdo se tady něčeho takového zúčastnil. Mě by to hrozně zajímalo, ale jako holka bych si tam netroufla jít sama. Hledám někoho (holku nebo skupinu lidí), kdo by mě na takovou akci vzal sebou a nevím, jak se k takovým lidem dohrabat - přeci jenom, s tímhle se nikdo na ulici nechlubí...
asantre
| 29. 5. 2014 20:16
Ahoj neznámá nějak se začínám zajímat o swingers párty především reakce lidí na ně ,vygoogloval jsem Tvůj příspěvek sem jelikož jsem na něčem takovém nikdy nebyl ,ale láká mne to také dej vědět pošlu více o sobě Ahoj mail je asantre@seznam.cz
anonym
| 18. 10. 2014 11:11
TO Anonym: ahoj, stále hledáš společnost s kým tam zajít?
anonym
| 21. 10. 2014 08:26
TO Mea:
ahoj, jsme manželský pár a chtěli bychom navštívit sw. párty v Praze. Domluvili jsme se že by nebylo špatné jít tam s nějakou ženou nebo slečnou která to již zná a má s tím zkušenosti. Neměla bys zájem o společnou návštěvu?
anonym
| 8. 10. 2016 10:20
TO karfi18:
máte ještě zájem o swingres párty?jsme pár
anonym
| 12. 4. 2017 03:41
TO Mea: Ano :)
anonym
| 12. 6. 2014 21:02
TO : ja mam Hlat čy tvy mlyko.....NakRm mY PrCkU tI JetnA KondiCe A viliš My PolEvu je Pekne šokoladova 8=========
swingers párty ?
anonym
| 31. 1. 2007 14:19
Jsem ráda, že si mi dala ze pravdu - s tou nevěrou. Sama jsem zažila nevěru a vím jaké to je, když jsem celé své okolí přesvědčovala že ON by mi to neudělal cha cha cha. S odstupem času vím, že pojem mužské svědomí NEEXISTUJE . Ale to jsme zase jinde. Ještě se vracím k té párty - někdo si tam nosí i potvrzení od doktora, ale myslím že kondom je samozřejmost. A všechny milé dámy také upozorním (hlavně ty co se tak úzkostlivě bojí pohlavních nemocí) že většinu těchto nemocí si jejich manželé mohou přinést např. z nevěstinců. Já vím - vaši muži tam nechodí ( jen nechápu, kteří muži tam chodí, když toto nejstarší řemeslo tak prosperuje). Je mi 27 let a mrzí mě, že jsem tak cynická, ale myslím že můj pohled na tuto problematiku není úplně od věci. Zároveň netvrdím, že ty, co se tu svěřují do diskuze, že je manžel opustil s mladou a krásnou, by zachránila návštěva zmíněného klubu. TAk se mějte všichni moc fajn ........
anonym
| 8. 10. 2011 12:07
No ano-chlapi nemají svědomí ale žena ano a když je "náhodou" nevěrná tak ona za to vlastně ani nemůže-buď nemá doma to co potřebuje,má nedostatek citu,lásky ,něhy a pozornosti a pokud má doma chlapa který je k ní pozorný a má ji opravdu rád tak je to zrovna žena která potřebuje drsňáka a opět úplně jiný zacházení a podobný výmluvy.Hlavně mi tu neházejte nějakýma komplexama-setkávám se tu dost často s názory kde se nedivím že nám říkají slepice.Pravda se nám říkat nesmí-no bóže to se stane ono jí neubude ale běda když se ten náš koukne na jinou,že?Zamyslete se některé "rádkyně"je z vás cítit zloba a nevíte co s tím.Tady se bavíte o swingers párty a co potom čekáte-vážené jak si vás pak může chlap vážit?Panovačné,kritické a ještě všechno víte?Jasně,jsou opravdu muži kteří jsou lepší na druhé straně ulice ale zamyslete se taky nad sebou - myslíte si že chlapa nedokážete doslova otrávit?Na co si pak stěžujete?Každý má začít u sebe.
Swingers párty?
Kloa
| 31. 1. 2007 13:55
Ahoj. Už jsem tady psala, že zkušenosti nemám, jen jsem to viděla v televizi, ani nevím kde to to vůbec koná. Ale asi bych nešla, ale to říkám teď, kdo ví, co bych řekla, kdyby přišla přímo pozvánka nebo možnost. Ale určitě bych se neúčastnila, možná bych jen koukla co se tam děje Ale komu tato zábava vyhovuje ať si ji provádí, ale pokud se věnuje i jiným partnerům, tak musí s rizikem pohlavních chorob počítat. Jako způsob zpestření ***u to je taky možnost, ale vše záleží na domluvě partnerů. Osobně mi to připadá (s jinými partnery) jako riskantnější zpestření, existují bezpečnější způsoby.
S nevěrou je to různé a opravdu si hodně žen myslí, že ten jejich by jim to neudělal, ale právě ty jsou ty podvedené.
Jestli tě někdo spraží nevím, ale tady je všechno možné a ani bych se nedivila. Já jsem dokonce nic neudělala, dokonce jsem tady ani nebyla a taky jsem byla nakonec spražená... a bez omluvy
swingers párty ?
anonym
| 31. 1. 2007 13:40
Koukám, že se konečně rozjela diskuze na dané téma. Přišlo mi jestli nejste moc přísní . Ptala jsem se na to protože jsme se o tom s přítelem bavili a zajímalo mě jestli máte nějaké zkušenosti. Nakonec jsem se podívala na stránky takových klubů a zjistila co a jak !!!!
Tak hlavně je to naprosto dobrovolný a co je hlavní - chlapi tak mají samostatně zákaz vstupu. ženy mohou přijít singl, ale muži ne . Je omyl myslet si, že tam strčíte hlavu a už vás všichni souloží, když nechcete tak se oblečení díváte nebo jste jen se svým přítelem. Když se podíváte na odkazy, tak ty lidé jsou nadšení - nechtějí být nevěrní partnerovi tak to vyřeší tímto způsobem. Je to docela příjemné prostředí hlavně se klade důraz na čistotu, musíte být předem objednán, takže to není tak, že tam chodí opilí lidé z ulice.

Nedávno jsem četla že 80 % chlapů jsou v životě nevěrní. Tak to je - a je naivní myslet si, že ten váš nebude nikdy nevěrný. Vím, že teď jste na mě všichni naštvaný a řikáte si, že to není pravda, ale diskuze na viktorce (o partnerech a rozchodech mluví za vše) . Ale nakonec to samé platí o ženách. Proto mě tenkrát napadlo, jestli swingers není právě to řešení jak okořenit ***. Mimochodem můsím dodat, že náš ***uální život s partnerem je na 100% úžasný. Máme *** 4 za týden ( až mě to nikdy už mrzí) a partner mi dělá první , poslední. V tomto ohledu si tedy nemůžu stěžovat -zatím . ale co za 10 let !

Teď se třesu jak mě spražíte .......
aneta
lenka
| 31. 1. 2007 12:48
Aneto, souhlasím s Myšičkou...navíc pokud chceč, aby tohle téma žilo, tak do něj piš příspěvky i ty a nečekej, až tě někdo jiný zabaví, ne?
nelechtá?
anonym
| 31. 1. 2007 12:37
Tobě se zdají podrobnosti o ztrátě panenství málo intimní?
Já myslím, že jsme řeky víc, než bychom chtěly na internetu vyklopit...
Lechtivá témata
anonym
| 31. 1. 2007 11:28
Copak lechtivá, vždyť jste skoro nic neřekly Aneta
lechtivá témata
anonym
| 31. 1. 2007 06:52
No jo, to víš, už jsme se vyčerpaly, jak jsme se odhalily...
swingers vs. panenství
anonym
| 30. 1. 2007 22:54
Tak nějak to tady utichlo Téma zmizí z hlavní stránky a není po něm ani vidu, ani slechu. Aneta
závislost
anonym
| 30. 1. 2007 02:35
Jo.Někdy musím potají, jako třeba teď... Ne, dělám si legraci, teď jen nemůžu spát...
Ale manžílek mě někdy chce pro sebe, a já vysedávám u toho PC fakt průběžně celý den, když to jde.
No, někdy i v noci, jako teď.
Ale že jsme si hezky pokecaly, co?
Tak to má být!
Pa
myšička
lenka
| 29. 1. 2007 22:26
Manžel to neví? Čili ty to s tou zálistostí na Viktorce máš jako alkoholičky , co pijí potají - chápu . Tak dobrou
chá
anonym
| 29. 1. 2007 22:18
Teda Lenko, Ty jsi veselá kopa.
Bohužel musím končit, přijde manžel a on neví o mé závislosti na Viktrce, víš?
Pa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 6. 2025 20:13
14505
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jizerka