Diskuze

Zpět na výpis diskuze

swingers párty ?

Diskuze

lihoviny
lenka
| 29. 1. 2007 22:14
To skoro vypadá,jako by ti gynekologové měli nějaké smlouvy s lihovary, když všichni doporučují ten alkohol
gynekolog
lenka
| 29. 1. 2007 22:13
No když jsi říkala,že tě defloroval gynekolog, tak jsem si říkala , že když už nic jiného tak aspoň jestli se na něj dalo dívat ...teda ale být deflorovaná gynekologem a k tomu hnustým a starým, tak to teda vážně nic moc .
:-)
anonym
| 29. 1. 2007 22:12
Moc pěkná diskuse, jsem ráda , že nejsem sama, koho trápily problémy se ztrátou panenství ... Po půl roce marné snahy jsem též navštívila gynekologa- fešáka a ten mi poradil, ať si před tím dám panáka . A dala jsem si - můj první panák a ztráta panenství obé v den osmnáctých narozenin Peťa
Fešák?
anonym
| 29. 1. 2007 22:05
Ne. Hnusnej, starej, chlupatej chlap.
Já se málem propadala studem a on byl otrávený z nějaké hysterické panny.
Myšička
lenka
| 29. 1. 2007 21:57
A byl ten gynekolog aspoň fešák?
Anet,
anonym
| 29. 1. 2007 21:49
přesně tak to funguje-sklenička na kuráž.
Já jsem normálně puritánka (maličko přeháním) a vypadám, že jsem to snad nikdy nedělala...
a jakmile se uvolním, jde to samo.
Ale to nemůžem dělat pořád. To by nebylo ono. Jen někdy, když je nálada, nebo oslava, pak se to krásně zvrhne.

A k tomu doktorovi:
no já jsem tam šla, ať mě zbaví panenství, že mi to nejde!
Na nic se neptal a vrazil do mě vyšetř. zrcadlo.Být deflorovaná gynekologem, to hned tak někdo nemá, že?
panenství atd.
anonym
| 29. 1. 2007 21:22
Takové plynulé přecházení na jiné téma je naopak právě moc fajn Nedělala jsem si o poprvé velké iluze, proto ten kamarád podle mých představ. Tak teda asi jsem měla víc informací než tehdy vy, k doktorovi jsem s tím nešla ale ono mě to bolelo jen poprvé, podruhý už super Tak teda než sleničku před ***em bych použila raději nějaký ten lubrikant, teda já nemusím, ale pokud má někdo takové problémy a neumí se uvolnit, připadá mi to jako dávat si skleničku na kuráž
Aneta
alkohol
lenka
| 29. 1. 2007 21:03
To na mě spíš než alkohol platí vana, jakmile se napoustí vana, tak jsem povolná a nevím, čím to je
alkohol před sexem
anonym
| 29. 1. 2007 20:57
No mně to jde i dnes líp když si dáme s mužem skleničku.
On skoro nepije, ale mně klidně nalije, ať jsem povolnější, a já pak jsem.
panenství
lenka
| 29. 1. 2007 20:53
No já jsem čekala, jaká to bude romantika a jak to bude skvělé a místo toho jsem si říkala Bože, tohle že má být ten ***? A to jsem si kvůli tomu kupovala nové prádlo No hlavně že se to spravilo, kdybych měla před každým ***em pít víno, tak by to lezlo pěkně do pěněz .
panenství
anonym
| 29. 1. 2007 20:47
Tak jsme se tady pěkně odhalily,
to jsou věci, které neřeknu ani vlastní mámě, a tady to vybalím. No děs.
Lenko, mně to přišlo taky hrozné, když to nešlo. A taky jsem s tím byla u lékaře.Chá.
poprvé
lenka
| 29. 1. 2007 20:38
Tak já v 18 letech a byla to hrůza....teda myslím, co do bolesti....myslela jsem, že pak se to zlepší,ale i pak to hodně bolelo, dokonce jsems tím šla k doktorovi . ten říkal, že po fyzické stránce není problém, tak ať si předtím dám skleničku vína. No časem to přeslo i bez alkoholu, ale chtěla jsem *** zabalit hned poté, co jsem s ním začala .
Swingers party
anonym
| 29. 1. 2007 18:38
jak ohromující je se dostat ze swingers party ke ztrátě panenství , Ty různorodosti v ***u tu byly už mnohem dávno, to jsme tu na světě nebyly ani jedna, a nikomu to nevadilo, tedy se o tom tak nehovořilo, jako nyní media, časopisy, internet...., akorát ty nemoci jsou čím dál více vynalézavější. A o se týká swingers, tak prý není nutné se tam na někom střídat, můžete se jen kochat a nechat vzrušovat okolím a souložit jen se svým partnerem, no asi záleží na pravidlech té které párty, ale stejně bych do toho nešla
Ahojky Agata
No jo,
anonym
| 29. 1. 2007 18:18
jsme už kmeti ,
ale ta kamarádka, o které jsem psala, spala s klukama už od 13-ti.
Zato preservativ viděla poprvé v 17-ti letech na videokazetě na ilustračním snímku pro dospívající v rámci prevence AIDS na střední škole...

Nevěděla nic o plodných a neplodných dnech, o tom, jak vzniká život, jak dojde (a kdy) k oplodnění... Prostě se nechala jen s prominutím vysouložit, a dělala i jiné věci, nž je klas. styk, jen aby se chlapům zavděčila...opravdu není co závidět, její sebevědomí se zakládalo na tom, kolik kluků ji přefiklo.
panenství
anonym
| 29. 1. 2007 18:06
Teda v 16? Jsem si myslela, že tehdy na to lidi tak nespěchali Jak už jsem psala o panenství jsem přišla (v 17/18) s klukem, kterého jsem si vybrala, aby v tom nebyly nějaké velké city, kdyby mě pak opustil. Rozhodně toho nelituju, dodnes je mezi náma takové to napětí A myslím, že právě proto, že jsme spolu nikdy nechodili.
Poprvé to myslím nemaže nikdy Kamarádka neví s kým, teda to je drsný. Pořád od okolí slyším jak je dnešní mládež zkažená, ale teda nebyli jste na tom o moc líp
Panna
anonym
| 29. 1. 2007 17:56
A tak vlastně i pro Tebe, Lenko.
Tak s co vy holky, a vaše ztráta panenstvi?
Já jsem panenství tedy ztratila na několikrát.

Ale mám spolužačku, co je na tom hůře. Ta ztratila panenství klasicky, ale nějak si nemůže vzpomenout, s kým!!!
Anetko
anonym
| 29. 1. 2007 17:53
tak specielně pro Tebe.
V 16-ti letech jsem to zkoušela poprvé, podruhé, potřetí Pořád s jedním klukem, se kterým jsem tenkrát chodila. Bylo to drsné, a to doslaova. Vůbec to nešlo, plno krve a bolesti, ikdyž kluk (dodnes kamarád) byl ohleduplný, použil preservativ...
Později jsem zjistila, že problém je v mazání, resp. "nemazání".

Když jsem poznala nynějšího manžela, měla jsem v té době gyn. problémy, mazala jsem se krémem, a díka tomu krému to prostě klouzalo!!
Nebudeš mi věřit, ale o panenství ve sma slu prvního pohl. styku jsem přišla až s manželem.
Ale když jsem se s ním poprvé milovala, nebyla jsem už panna, dílo dokonaly ta pokusy s kamarádem a taky necitlivý gynekolog, který se mš neptal, jestli jsem panna, nebo ne. Narval do mě vždy vyšetřovací zrcadlo,, na nic se neptal. po jeho vyšetření jsem vždy krvácela...
Myšička
lenka
| 29. 1. 2007 17:45
No musím říct, že i mě by docela zajímalo, co je to v tvém případě být pannou proti své vůli .Napadá mě jedině, že buď nebyl vhodný partner nebo jsi byla z věřící rodiny....
panenství
anonym
| 29. 1. 2007 17:32
Opravdu by mě zajímalo co to znamená být pannou proti své vůli, to snad ani nejde protože jsem asi z té generace, která to nezná Myslím, že osobně se neznáme, tak se není za co stydět, taky jsem už napsala jak jsem to měla já. Aneta
Anet,
anonym
| 29. 1. 2007 17:26
Kdybych tu měla rozvádět, co to znamená být pannou proti své vůli, bylo by to na dlouho, a hodně intimní.

Ale dnes už je to fuk, mám 2 děti, tak už je to pasé...
swingers
anonym
| 29. 1. 2007 14:55
Chodím na různé chaty, libko, pro tebe, s-he atd. a těch registrací už mám tolik, že někdy už ani nevím jakou přezdívku kde mám protože tam, když chcete komunikovat, tak musíte být zaregistrovaní a tady je fajn, že se registrovat nemusím.
Tuhle diskuzi jsem našla náhodou, když jsem se v sobotu večer nudila, protože jsem kvůli sněhu nikam nevyrážela.
Tak ti lidi to asi dělají proto, že je to naplňuje, protože kdyby tomu tak nebylo, tak by tam nešli, že. Vcelku je škoda, že tady není nikdo kdo tam chodí, řekl by víc, co a jak a co mu to přináší. Vzrušení v tom ale musí být Teda mě by to možná i naplnilo, kdyby neexistovalo to riziko těch pohlavních chorob. Tak ono je někdy třeba zkusit něco nového, odvázat se a poznat ty nové obzory, cítila by ses pak tak jinak Stereotyp je zabiják.
Nechápu jak ... "proti své vůli pannou dlouho". Přece když nechceš být pannou, tak to jde zařídit. Já nechtěla čekat na toho pravýho, tak jsem si na to vybrala chlapa podle mých představ, tak nejošklivější nejsem, tak nebyl proti, sice nejdřív nechápal proč zrovna on, ale pak se stalo Aneta
anonym
| 22. 10. 2013 09:04
TO : nevite o cem mluvite.
Nemusite s nikym nic mit a jen se divat .nebo bpouze se svym partner.a kondomy se zasadne pouzivaji.kdo nepouziva hraje ruskou ruletu.
Ale to o cem to je neni na par radku.
Nevera je mnohem horsi a ta tolik ve spolecnosti nepohorsuje jako swingers....divne.
Anetko
anonym
| 29. 1. 2007 14:38
nechceš se přihlásit?

Já věřím, že je to vzrušující, ale mě by to nějak nenaplnilo.
Možná jsem konzervativní, možná jen opatrná...

kadopádně bych neposkytla své tělo k orgiím, k odvazu, k poznání "nových obzorů" ...

Proti své vůli jsem byla pannou dost dlouho. Ale i kdyby to šlo dříve, nelituji
swingers
anonym
| 29. 1. 2007 14:06
Pro ty co tam chodí to asi právě vzrušující je. A asi hledají změnu. Co vím, tak tam chodí i partnerské páry a přítel kouká jak si to rozdává s jiným Napětí, svádění, škádlení, prožitek z toho určitě taky mají, jinak by tam nechodili. Aneta
Swingers - no fuj :-(
Sonja333
| 29. 1. 2007 13:29
Ahoj holky, v ***u nejsem právě zdrženlivá a miluju ho, ale do swingersparty bych nešla za cokoliv na světě. Připadá mi, že na takovýho akce chodí jen ti, co si nedokážou najít normálního partnera/partnerku, se kterou by si užívali milování. Nechápu, že někomu připadá úžasné rozdat si to za večer s několika neznámými lidmi, funguje to tam jako na běžícím pásu . Není to jen o pohlavních nemocech, chybělo by mi to vzrušení a "napětí" z partnera, svádění, škádlení a prožitek, který na takovéto akci nikdy nezažijete. Pro mě je to teda dost nechutná záležitost... Ale každý má své představy o ***u, tak budiž těmhle kaskadérům přáno
Osobně bych byla z toho spíše frustrovaná, v depresích, znechucená a cítila bych se poníženě
anonym
| 24. 4. 2014 03:53
Milá dámo, něco ti povím! Přesně takhle jsem ještě před rokem reagovala! Ale nikdy neříkejte nikdy! ***, milování a vše co k tomu patří miluju odjakživa! Názor jsem měla stejný swingers nikdy! Pak jsem poznala svého nynějšího partnera! Měla jsem za sebou zklamání z lásky,...! Začali jsme si jen psát, chvílemi jsem si říkala co si dovoluje mi to psát a dokonce mu to i napsala! Byl zdvořilý a vždy toho nechal! Čas od času znova přišlo toto téma, tenkrát se mě zeptal zdali vím co je chtíč? Byl pozorný a milý a sblížili jsme se přes řádky na tolik, že jsem pochopila veškerá slova, přestali mi být nepříjemná ba naopak! *** po telefonu na denním pořádku a bylo to skvělý! Domluvili jsme si schůzku, bylo to daleko přesto jsem jela, obavy byli, ale touha byla silnější! Dorazila jsem a věděla, že není cesty zpět jelikož domů už se v noci nedostanu! Vystoupila jsem, uviděla ho, chytli jsme se za ruku, políbili a od té chvíle jsme spolu a max. štastní! A to mělo být jen o ***u! Znala jsem jeho širší hranice, bála jsem se, ale zároveň ve mě otevřel nové představy a možná touhy! Bavíme se úplně ovšem naprosto otevřeně a dokonce chceme jít i na swingers a paradoxně jsme na tom tak, že už to láká možná víc mě! Nevím jestli to chci prožívat častěji, každopádně bych ráda zkusila co to obnáší a nebojím se toho, když nebudu chtít odejdu! Nedávno jsme seděli s přáteli a dopadlo to tak úplně bez plánu, že jsme se začali pomalu, ale jistě mazlit k samotnému ***u nedošlo, jen já a můj partner a u toho jsem si hrála s kamarádem, nepřipadám si jako špatná, bylo to hezký, partner měl radost, že jsem spokojená a já měla radost, že on taky pokud ho přítomná slečna oralne uspokojovala, bála jsem se své reakce, ale pohoda, ještě jsem ji šla pomoct! Byli jsme u toho oba, co jsme chtěli jsme dělali! Proto se nebojím swingers, vím že neudělám co nechci a budu tam s ním! Život žijeme jen jeden a při představě, že bych měla zažít znovu nevěru raději prožíji něco hezkého pro oba! A ať si každý myslí co chce! Takový partner nemusí mít potřebu chodit jinam! Pokud jste rozumní a neděláte blbosti myslím, že to stojí minimálně za zkoušku!
Lenko
Kloa
| 29. 1. 2007 11:54
Právě, to není jen o AIDS, ty další pohlavní nemoci, které jsi jmenovala jsou možná ještě zákeřnější v tom, že před nimi nikdo tak nevaruje, každý mluví jen o AIDS, ale o nějakých chlamydiích se nikdo moc nezmiňuje, přesto, že pravděpodobnost, že se nakazíš chlamydiemi trachomatis z jednoho nechráněného styku je 60 %!!! Lékaři o tom tak mluví, mluví o tom tak, že je lidstvo, a hlavně v Evropě, chlamydiemi zamořeno! A pokud se chlamydie nepodaří vyléčit, tak jsou s vámi taky do smrti a působí snad srovnatelné potíže jako AIDS.
nemoci
lenka
| 29. 1. 2007 11:41
To nemáš jen aids, ale třeba taková rakovina děložního čípku vzniká skrz HPv vir, který se přenáší ***uálním stykem. Nebo takové chlamdie, to samé a ty se prý léčí hrozně blbě, je tu o nich dlouhá diskuze. No a i ten kondom by ti asi moc nepomohl...teda myslím třeba při orálním ***u, u chlapa se to snad ještě dá, ale když to chlap dělá ženské, tak si těžko na pochvu nadaní něco jako kondom.
orgie
anonym
| 29. 1. 2007 11:38
No, já jsem taková byla i v 16-ti, takže to nebude věkem, opravdu dnes je to s tím AIDS (protože vše ostatní se dá vyléčit) dost riskantní.
Asi bych byla za trapnou, když bych přišla a řekla, že bez kondomu ani ránu, to by mě vyčlenili, že jo?
Nějak jsem byla monogamní odjakživa.
Myška
lenka
| 29. 1. 2007 10:52
To nevadí Myšičko, žes nevěděla o co jde, protože ono ani není o co stát . Teda možná pro někoho ano, ale vzhledem k množtsví pohlavních chorob co na světě je bych tam ani nenakoukla přes okno, natož se zúčastnila .

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 6. 2025 20:13
14505
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jizerka
14. 6. 2025 22:26