Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Neustálá únava
DiskuzePřidat názor
režim
JaroslavS
| 5. 8. 2010 10:47
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Zapoměla jsem Vám říci, že jsem se teprve dnes přihlásila a tak mám poněkud problém s orientací vna těchto stránkách. O tom zázvoru jsem nenapsala, že půl lžičky dávám do 1/4l hrnku a sladím si to svým bezinkovým sirupem (z květu). Dnes jsem si čaj udělala do termosky. Kapka citronu také neuškodí. Možná i med by byl dobrý - hlavně v zimě. Máte někdo zkušenosti ještě s jiným postupem k docílení vonného čaje?
Dobrý den děvčata, nedávno jsem se sznámila se zázvorem. Zázvorový čaj je velice příjemný a také zdravý. Nejprve jsem ho oloupala jako brambory a pak nastrouhala. Prodavačka mi poradila, abych ho dala do mrazáku pakliže si ho chci uchovat hodnotný a to tak, že zabalit do alobalu. Zázvor po nastrouhání sice pouští šťávu, ale dala jsem ho ještě do igelitu. Podle všelijakých receptů nedávám 2 - 3 lžičky, ale pouze půl lžičky. Později v ústech trošku pálí. Jinak je velice vonný a provoní celý byt. Vřele ho všem doporučuji. Vzhledem k tomu, že mám pár kilo navíc, doufám, že časem zjistím, že i pár kilo zmizelo. Piji ho třikrát týdně a pěkně si ho v klidu vychutnám. Tak zase někdy příště.