Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Drogy
DiskuzePřidat názor
Jen pro doplění
qinet
| 5. 11. 2007 10:40
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Od Můstku po Jindřišskou tihle, od Jindřišské k muzeu tamti. A politici jsou banda zbabělců, protože s tím nikdo nechce nic dělat. Skoro to vypadá, jako by z toho něco měli. 

Ale studuju a už se vidim, jak o zkouškovym kojim, když to i takhle sotva zvládám. Musím potvrdit, že sehnat drogy, alespoň ty lehčí, se kterými mám zkušenost, opravdu není problém. Neřekla bych však, že to je otázka slabošství. Pokud slabošství, tak jedině ve smyslu nevydržet u sportu či jiné ušlechtilé ale ne zrovna intelektuální zábavy.
. Nemyslím si ale (jako Kloa) , že je to jen otázka slabošství. Děcka to zkouší především z frajeřiny a zvědavosti a také z nedostatečné informovanosti o možných následcích. Když to ale vezmu kolem a kolem, tak díky slabošství drogy neberu. Pár lidí z party (dnes vím, že to nebyli kamarádi) - v pubertě zkoušelo drogy a nabízeli mi je. Viděla jsem co to s nimi dělá a vždy jsem odmítla. Bála jsem se závislosti a smrti. Nikdy jsem svou zvědavost ani frajeřinu nepřekonala a jsem na sebe hrdá. - To jsem mluvila o tzv. těžkých drogách. Marihuanu jsem zkoušela. Řeknu vám - "slušný halušky" jenže vzápětí přišla deprese a já myslela, že umřu. 0d té doby jsem s žádnou drogou do styku nepřišla. Měla jsem veliké štěstí a lituju mámy, které se trápí kvůli svým závislým dětem a jen si můžu přát, aby to nepotkalo mé děti. Vlastně to nepřeju nikomu.