Důvodů může být hodně. Můžeš mu napsat první, ale otázka je, jestli tím něco vyřešíš. Hlavně si - promiň mi - myslím, že buď nemá zájem, nebo je to ten typ chlapa, který celý týden nepíše třeba jen proto, že má hodně práce. Takového jsem taky měla a celý týden jsem se rozčilovala, pak jsem mu to o víkendu vyčetla a on se na mě koukal, co blázním, že na mě hrozně myslel. Zkrátka - může to znamenat všechno nebo taky nic Jestli se trápíš, zkus mu napsat, tím asi nic nezkazíš a možná se ti uleví.
Já asi poradím jenom to, že musíš čekat, no musíš, jenom když budeš chtít. Nemá cenu na něj tlačit nebo mu pořád psát sms, je to chlap a než se uráčí ti napsat, může to trvat. Pokud říkal, že se ti ozve, tak se ozve, uvidíš sama, jenom ho nesmíš nahánět ať se ozve sám. Buď hrdá a dokaž mu, že poněm zas tak moc netoužíš
ahojte..co byste si myslely o chlapovi,který by se vám už tak týden neozval? Předtím bylo všechno fajn. psal, vídali jsme se... prostě, vypadalo to,že spolu chodíme... (znám ho cca měsíc) a najednou nic... tak 10 dní zpět sice říkal,že bude mit šrumec ve škole, ale taky pak psal, že se vynasnaží mně aspon psat... prostě nic, co by naznačovalo,že už o mě nemá zájem.. mám o něho strach a vůbec nevim,co se děje a co si myslet a co mám dělat....trápím se... omrzela jsem ho? ale tak proč to aspon nenapíše?