Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dominance & submisivita
DiskuzePřidat názor
úchylky?
Jennit
| 22. 3. 2008 12:16
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Co je to poživačnost? Že žena může také toužit po svém uspokojení? A netoleruje, že se muž zajímá jen o to své? Nevím, označila bych-li to poživačností. Možná, že někteří muži tvého věku jsou zvyklí, že žena se nijak zvlášť neprosazuje a nemluví o tom, co by chtěla...A tak by to být nemělo. A ono se bohužel často stává, že ta "hodná a chápavá" žena je naprosto bez fantazie, iniciativy a nějakou vlastní aktivitu naprosto postrádá..a v krátké době tě unudí k smrti. A je také mnoho žen mezi těmito hrubě načrtnutými typy, takže bych se na to tak černobíle nedívala.

Ne tím, že stydíme vyjádřit své pocity, touhy, atd. A co je na tom, líbí-li se někomu v ***u submisivita nebo dominance? Vždyť to jsou jen určité role-a vůbec se nemusí ztotožňovat s těmi v životě
Je pěkné, že si o tom umí otevřeně povyprávět a nestydí se před sebou.Já myslím, že to i ukazuje, že jim to bude klapat v jiných oblastech života. A nemyslím si, že to o čem si tady slečny píšou je nějaká úchylka 

Také mám někdy ten pocit, že je to to co by mě ukojilo více, aby byl manžel ten co mě dobývá, je to úplně normální věc v partnerském ***uálním životě, já si tak připadám, že jsem jen já a jenom já, je to hezké, i když to není tak časté, ale umíme o tom mluvit a pak je to fajn!Myslím si, že je důležité o těchto věcech mluvit a pak partneři vědí více o tom , co ten druhý má rád a po čem touží, někdy je to i vzrušující, myslím tím ,,mluvení o ***u, nebo ***uálních potřebách!" Tak dámy s chutí do ***uálních hrátek!! A mluvte o tom, není to nic divného