Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Nové ženy.cz - co se vám líbí, nelíbí, nefunguje atd.

Diskuze

milica
| 29. 8. 2011 12:36
Hmm, asi už jsem na to přišla, jak udržet stránku v oblíbených. Řadila sjem příspěvky vždy od nejnovějších a tam to nešlo. Zkusila jsem obráceně od nejstarších a poslední dočtenou stránku dala do oblíbených položek. To bylo ráno a když jsem koukala teď a přes oblíbené položky, tak ta poslendí stránka byla zvýrazněna a za ní to pokračovalo dále, ale slabším písmem.
Tak to by bylo fajn, pokud to zůstane, můžu pěkně pokračovat v diskuzi podle času :-\ a odvolávám, co jsem řekla a omlouvám se za šíření poplašné zprávy
Fialka
| 30. 8. 2011 22:58
TO milica: No vidíš,to jsem ti chtěla poradit a už jsi na to přišla. Ale je tu ještě jeden nedostatek. Tuhle diskusi mám v oblíbených na druhém místě, takže ji nemusím hledat někde v tom velkém množství mých oblíbených. A teď: když dočteš ty úplně nejnovější příspěvky a tu úplně poslední stránku si dáváš do oblíbených tak ti to napíše že Zadaný název zástupce již v nabídce existuje a jestli ho chceš přepsat. Dáš Ano a stránka je uložená v oblíbených pořád na druhém místě.

Ale když ta úplně nejnovější stránka končí mým příspěvkem a ukládám si ji do oblíbených, tak se mi po Přidat do oblíbených objeví spousta nějakých čísel a značek a uloží se mi ta stránka v oblíbených až na posledním místě. Úplně na konec oblíbených. Protože jsem počítačový laik a neznám terminologii nejsem schopná tohle Martině Dvořákové vysvětlit. Možná to píšu zmateně a nebudeš mi rozumět ani ty .

Ale přišla jsem na to, že v tomto případě se musím vrátit na nějakou předešlou stránku, tu dát do oblíbených (uloží se mi na to druhé místo) a teprve potom přejít na tu poslední stránku, co končí mým příspěvkem a pak už se uloží správně (napíše, že zadaný název zástupce atd....).

Tak a jsem zvědavá, jestli mi někdo rozumí
milica
| 31. 8. 2011 06:58
TO fialka:
Já mám z diskuzí tohoto webu v oblíbených pouze nad 55 let a ráno, když jsem napsala příspěvek a hodila do oblíbených a přepsat, tak to bylo v pohodě. Jinak mám taky oblíbených položek více. Je to zajímavé, co Ti to dělá, ale hlavně, že jsi přišla na to, jak si to usnadnit
milica
| 31. 8. 2011 07:24
TO fialka: Teď se mi stalo přesně to samé, o čem píšeš Ty. Měla jsem diskuzi na poslendím místě a tam se mi řadila bez problémů, bez nějakých čísel. Jo a nevím, co mne napadlo, že jsem si dala seřadit odkazy podle abecedy, skočila mi někde dopředu. Dobře, je vepředu, neva. Jo až do té doby, kdy jsem napsala příspěvek, dala hned do oblíbených a už byla na posledním místě a s čísly. Zavřela jsem net, otevřela znovu, klikla na oblíbené na tu diskuzi s čísly, skočilo to dobře, dala zpět do oblíbených a skočila opět diskuze bez čísel, ale ta s čísly tam zůstala. Podivné, fakt.
martina_dvorakova
| 5. 9. 2011 09:47
Dobrý den Fialko a Milico a další, kdo máte problém s přidáním diskuzí do oblíbených.
Pokud tím přidáním do oblíbených myslíte to, že si je přidáváte do oblíbených v prohlížeči (FireFoxu, Chrome, Internet Exploreru atd...), tak problém je prostě v tom, že vy přidáváte stránku, která se mění. Až já teď přidám příspěvek, tak bude na stránce 1, během dne vy do té diskuze napíšete mnoho dalších příspěvků a ta stránka 1 už bude tedy vypadat úplně jinak (ten můj se např. odsune na 2 nebo 3).
Je tedy potřeba si přidat jen tu diskuzi jako takovou. Nejjednoduší (a podle mne i nejpřehlednější - nemusí ale vyhovovat všem) je nastavit řazení diskuze od nejnovějších příspěvků, pak uložit do oblíbených první stránku a kdykoliv na ni pak z oblíbených přejdete, budete mít nejnovější příspěvky na první stránce.
..Magda
| 5. 9. 2011 12:16
TO martina_dvorakova: hm tak vidím, že když jsem reagovala na Moniku, tak to je jako bych nic nepsala
anonym
| 5. 9. 2011 13:14
TO daisy:
Dobrý den, předpokládám, že Martina Váš požadavek zaevidovala, ale vhledem k tomu, že jste Váš příspěvek psala v pátek a já jsem jej četla až v sobotu dopoledne, předával se vývojovému týmu až dnes v pondělí. jakmile bude nějaký posun budeme vás informovat, programátoři to musí otestovat.
Díky za pochopení. M.
..Magda
| 5. 9. 2011 15:23
TO : Moniko dík za odpověď
Monika Kváčková
| 5. 9. 2011 23:22
TO Daisy:
Není zač, už se to testuje :) zkoušela jsem nahrávání fotek od sebe, nešlo mi to taky
..Magda
| 6. 9. 2011 19:20
TO : Moniko moc děkuji, uvidíme co programátoři poradí
Fialka
| 6. 9. 2011 22:49
TO martina_dvorakova: Milá Martino,vzdávám další vysvětlování - jedna mluví o koze a druhá o voze, jak se říká. Pusťte to z hlavy, poradila jsem si jinak. Je to sice trošku delší postup, ale do Oblíbených položek na Exploreru se mi to už ukládá tak, jak jsem byla vždycky zvyklá. A jak jsem zvyklá u jiných stránek. Jiný problém nemám (až na to, co píše Sasannah) a taky že mě to občas samo odhlásí a nevím proč. Ale kvůli tomu se věšet nepůjdu .
Fialka
| 6. 9. 2011 22:57
TO fialka: Promiňte, prosím, spletla jsem se - vadí mi taky to že nejde kopírování obrázků do diskuze, jak o tom píše Daisy a ne Sasannah.
anonym
| 7. 9. 2011 13:53
TO martina_dvorakova: dobrý den , mohla byste občas také zajít na dámu , nebýt evelin tak tam nikdo neodpoví .. měli byste evelin zaměstnat
Tatu
| 7. 9. 2011 14:45
Co je tak zvláštního na sesli pro batolata, že si to zaslouží privátní diskusi? Jestli to není tím, že se při zakládání nové nabízí možnost "soukromá" diskuse jako první a někdo to holt přehlídne a rovnou to odpálí.
milica
| 28. 8. 2011 19:31
Nelíbí se mi, že v nových Ženách nejde zapíchnout poslední příspěvek, který jsem četla. Nemám pořád čas sedět u PC a když třeba narazím na zajímavé téma, které chci dosledovat až následující den nebo recept, který se mi líbí, tak např. za tři dny absence nejsem schopna toto dohledat. Ve staré diskuzi nebo i v některých jiných webech jsem si stránku zapíchla do oblíbených položek - recept později opsala nebo mohla pokračovat ve sledování diskuze tam, kde jsem skončila a ne číst od konce. Když někomu něco vyprávím, taky nezačínám od konce.
Nevím, jeslti už to bylo probírané a zodpovězené, ale nejsem jediná, které se to nelíbí. Nejde s tím něco udělat? Já vím, že diskuze pokračují furt dál, ale což obrátit číslování stránek. Od začátku, tak aby první nejstarší příspěvek měl pořád stránku jedna a číslo jedna, tak jak u staré diskuze. Buď si stránku zapíchnu do oblíbených nebo si napíšu číslo stránky, která mne zaujala nebo odkud chci pokračovat ve sledování. A což udělat lomené číslování? Za lomítkem číslo, které by měla stránka, pokud by se číslovalo postupně od nejstaršího příspěvku směrem k nejvyššímu číslu. Tento web je přece dělaný pro uživatele internetu a ne pro webíky a adminy.
Děkuji.
Johanka
| 19. 8. 2011 14:50
Dobrý den -
chtěla bych se zeptat, jak velké mohou být fotky, aby se nahrály? Největší má fotka je 2,5 MB a prý je velká - hlásí tabulka. Fotka 2 MB se také nenahraje ! Dík za odpověď.
..Hanka
| 19. 8. 2011 13:41
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, proč nejdou nahrávat fotky jedny a ty samé za nějakou dobu jdou nahrát. V čem je chyba? Mám Mozillu Firefox. Děkuji za odpověď.
Mariana
| 18. 8. 2011 13:31
A už tam zase ty příspěvky jsou.
Monika Kváčková
| 18. 8. 2011 13:58
TO Mariana: zatím to vypadá, že už je všechno v pořádku. Zřejmě šlo o krátkodobý jednorázový výpadek.
Mariana
| 18. 8. 2011 12:12
Dobrý den.Moniko, je to tak, něco je špatně.Před chvíli jsem dala příspěvky i z fotkami, bez problémů.Byly tam a už zase nejsou.
Vlasta
| 18. 8. 2011 10:13
Velmi, velmi zajímavé, příspěvky se vracejí....

:-\ :-\ :-\
Monika Kváčková
| 18. 8. 2011 10:59
TO Vlasta:
Dobrý den, takdy jsem si všimla, že se zobrazování změn dnes nějak zpožďuje, dělalo mi to i na titulce. Předpokládám, že asi opět něco dělali nebo nasazovali programátoři. takže se pokusíme to dále sledovat, prosím, pokud by se toto opakovalo, napište, v pondělí bych to případně hlásila Martině.
.Pavlína
| 18. 8. 2011 09:14
amalko♥ mě to mrzi že furt ma někdo problemy ja to nechapu že mě to ide a ostatni maj problem je to zapklite...asi šotek či co .. ...
Monika Kváčková
| 18. 8. 2011 09:40
TO houp:
ono to nemusí být ani tak na webu, jako třeba přímo u uživatele v nějakém nastavení. Proto se vždycky tak podrobně snažíme získat popis problému, abychom mohli přesněji určit, kde asi může být chyba a případně pomoci.
.Pavlína
| 18. 8. 2011 07:52
amalko--nedelaš chybu jak ja..ja nepsala zavinač do přihlašovaciho meilu ani jsem nepsala to cz.nakonci---ja vim že njste holky hloupe ale mě nejak nedošlo napsat cely meil ja psala jen jmeno a konec třebaJANANOVAmeil.

misto.. jananova@email.cz--apak to bylo zpravńe povim vam 10krat sem odeslala a zuřila jak pes a přitom sem chybu delala ja

a co mužu řict k fotkam tak je to tak že mi to jde z novych prohližeču ze starych ne ...tak taky jen ma rada udelat si tedy stahnout si nejnovějši verzi prohližeče na ktery ste zvykle...a taky jde o rychlost internetu ..což mužu řict že jak jsem měla internet na cesty tak byl problem tet mam normalni a no problema holky ja nepoučuji ja jen vam radim co pomoho mi --tak přeji zdar....♥maavaam--paaaa
anonym
| 18. 8. 2011 09:09
TO houp: Houp, děkuji moc za tvou snahu o pomoc, ale v tomhle chyba zřejmě nebude. Přihlašovací údaje zadávám od samého začátku pořád úplně stejně a problém dříve žádný nebyl . :-\ Až od té chvíle, co chtějí znovu potvrdit můj souhlas s novými podmínkami a mně větší část té kolonky "souhlasím" překrývá logo Ženy.cz. či-li při najetí myší na to jsem automaticky "hozena" zpět na titulní stranu.
Jestli s tím nic neudělají, tak už se nedostanu do svého deníčku a zkončila jsem tady.
Uvidím, co na to ještě řekne Martina až se vrátí z dovolené, protože Monika se k tomu nevyjadřuje, zřejmě sem ani nenakoukla.

Díky ještě jednou, měj se hezky ahoj amalka
Monika Kváčková
| 18. 8. 2011 09:37
TO : amalka :)
dobrý den, nakoukla, ale nějak se mi to ztratilo vtom množství příspěvků, takže odpovídám až teď.Ráda bych Vám pomohla, ale pokud je to technického rázu, bohužel to asi bez martiny nevyřeším. prosím, můžete mi ještě jednou popsat podrobněji problém?
Tery
| 15. 8. 2011 18:58
To nahráví fotek do diskuze-že to nefunguje už je fakt docela pruda
Monika Kváčková
| 18. 8. 2011 09:38
TO Tery:
Nahrávání stále nefunguje? Předám v pondělí Martině.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Dana51
2. 7. 2025 19:11
14608
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
2. 7. 2025 12:04