Nové ženy.cz - co se vám líbí, nelíbí, nefunguje atd. - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Nové ženy.cz - co se vám líbí, nelíbí, nefunguje atd.

Diskuze

ividol
| 15. 8. 2011 12:53
Děkuji za opravu fotogalerie, už mám všechny fotky jenom po jedné, paráda!
martina_dvorakova
| 12. 8. 2011 12:34
Přeju dobrý den všem, chtěla bych vám napsat, že příští týden budu na dovolené. Na diskuzi se na vás bude chodit dívat Monika Kváčková, můžete jí hlásit všechny nefunkčnosti a ona se je pokusí vyřešit nebo mi je alespoň předá. Zpátky budu v úterý 23.8. a budeme zase pokračovat jako nyní. Mějte se krásně a přeju všem, aby se léto ukázalo.
Avatar - Vlasta
Vlasta
| 12. 8. 2011 14:13
TO martina_dvorakova:

Přeji prima dovolenou, a chválím že jdou zvěšovat obrázky.
Zdraví Vlasta .
anonym
| 13. 8. 2011 11:42
TO martina_dvorakova: Ještě doplním k předchozímu dotazu - do kolonky "souhlasím" mi částečně zasahuje zdejší logo Ženy.cz, není to ten důvod proč se nemohu přihlásit? Mé kliknutí na "souhlasím" tak vlastně neznamená souhlas s podmínkami, ale logicky překliknutí na titulní stránku webu. Jak se mám tedy přihlašovat, když ono logo je tam stále? :-\
Monika Kváčková
| 18. 8. 2011 09:48
TO : amalka
prosím, uměla byste udělat v počítači náhled (print screen) a zaslat na redakce@zeny.cz, abychom se mohly podívat, co vám tam zlobí?
anonym
| 18. 8. 2011 13:27
TO Monika Kváčková: Dobrý den, Moniko, ráda vás tady vidím. Bohužel, mé chatrné technické znalosti nestačily na to, abych do redakce dokázala poslat onu problematickou stránku. Nezbývá mi než počkat, až časem dorazí syn, aby pomohl. Problém spočívá v tom, že mě to po zadání emailu a hesla normálně jakoby částečně přihlásí a zobrazí se mi stránka s podmínkami, pod kterými jsou na levé straně stránky dvě červená políčka - souhlasím - nesouhlasím. Ale políčko souhlasím mi překrývá z větší části zdejší logo Zeny.cz a po najeti myší na toto "okénko" se souhlasem a následném odkliknutí jsem vrácena zpět na hlavní stránku bez přihlášení. Dříve jsem se ale bez potíží sem už normálně přihlašovala a šlo to. :-\
amalka
| 21. 8. 2011 20:52
TO Monika Kváčková: Dobrý večer.
Tak už mám problém s přihlašováním vyřešený.
Stačila k tomu aktualizace našeho prohlížeče a logo Ženy.cz mi přestalo překrývat okénko se souhlasem s podmínkami.
Jsem moc ráda.
Monika Kváčková
| 26. 8. 2011 08:55
TO amalka:
Dobrý den, děkuji za zprávu, jsem ráda, že se Vám to podařilo úspěšně vyřešit a zůstanete u nás i nadále :)
Držím palec ať už všechno funguje, jak má :)
amalka
| 26. 8. 2011 10:08
TO Monika Kváčková: Hezký den přeji.
I já jsem ráda, že už sem opět mohu normálně zajít se vším všudy.
A přeji nám všem, aby těch problémů tady bylo už co nejméně a ty stávající se dařilo rychle řešit.
Tery
| 11. 8. 2011 16:40
Je supr že už se dá fotka v diskuzi zvětšit,ale zas se mě tam nahráli jen dvě fotečky za sebou a další opět ne!
martina_dvorakova
| 12. 8. 2011 12:32
TO Tery: Tery, ta další se nenahrála nebo vůbec nebylo vidět tlačítko nahrát? Díky Martina
Tery
| 12. 8. 2011 14:10
TO martina_dvorakova: Tlačítko bylo vidět,ale nic se nedělo,když jsem na něj klikla.Myslím nahrávání fotek do diskuze.do fotogalerie to šlo.
anonym
| 13. 8. 2011 11:01
TO martina_dvorakova: Martino, dobrý den. Již několik dní se marně pokouším přihlásit na zdejší stránky. Po zadání stále stejných údajů jako dříve mi naskočí stránka s novými podmínkami užívání webu, já kliknu na kolonku souhlasím a stejně mě to nepřihlásí. :-\ Prosím o radu nebo vysvětlení v čem je problém? Děkuji amalka
Avatar - .Pavlína
.Pavlína
| 11. 8. 2011 16:27
ano musim taky poděkovat za zvětšovani fotek je to supeer diik ♥tak mužu zas tvořit užasna alba z naši diskuze opravdu diiik♥
Avatar - ..Magda
..Magda
| 11. 8. 2011 15:49
foto Už si můžem zvětšit fotku v diskuzi, díky a hele i fotka mi jde , no jak jí mám zrušit ? Nic tu nemám , to je také blbý , jsem myslela, že jen zkusím , tak snad to nevadí že jí dám do diskuze .
Avatar - .Pavlína
.Pavlína
| 11. 8. 2011 11:09
no pokut by to nebyl problem ja bych to uvitala mužu to holkam okopčit na naši diskuzi a budou klidňajši a ja budu spokojena že ..tam vladne harmonie ďekuji-Pavlina
Avatar - .Pavlína
.Pavlína
| 11. 8. 2011 10:57
MAM TAKOVY NAPAD---vim byla by to pro vas prace navic co kdybyste nam jen napsali dnes začinaji opravyv tolk atolik... na teto diskuzi bysme si to přečetli a byli bysme klidnejši a s nějakou tou chybou bysme počitali a pak až se to da do pucu byste jen napsali je to změneno ..a měl by web fungovat....je to možna uhozene ..nešlo by tooo?
martina_dvorakova
| 11. 8. 2011 11:01
TO houp: Houp šlo, jen je problém, že já většinou předem nevím, kdy se ta chyba opraví. Děláme, co můžeme, větším a zásadnějším chybám (např. nefunkční nahrávání fotek nebo příspěvků) dáváme přednost, méně zásadní odsouváme. Např. přidání smajlíků je na pár minut, ale může se zdržet právě tím, že se opravuje něco většího nebo se třeba rozbilo něco na jiném webu a musí se řešit to. Když vím, tak vám to sem napíšu, když nevím, snažím se napsat alespoň horizont třeba týdnů. Ale mohla bych vám dávat vědět, co za opravy se už nasadilo a je tedy na webu nové.
Prabab
| 11. 8. 2011 10:11
A ještě mám jen jednu jedinou prosbu. Původně jsem byla BabRuza, ale protože mi v začátcích nešlo na tento nick přihlásit, vymyslela jsem si jiný Prabab. Tím jsem ztratila deníček i fotogalerii. Až budete mít při těch vašich úpravách chvíli, šlo by, abyste mi vše převedli na nový nick nebo mi změnili nový na starý? Nevím, jak jinak to vysvětlit, ale asi jste to některým děvčatům již provedli, jen já jsem vyčkávala, že to bude provedené automaticky. Děkuji předem.
martina_dvorakova
| 11. 8. 2011 10:40
TO Prabab: Je možné obojí. Buď vám to sloučíme do starého a zstane vám ten původní nick, na který jste byla zvyklá nebo vám to přidáme do toho nového, na který jste si zvykla teď. Nechám to na vás, jen mi dejte prosím vědět. Napíšu vám to raději ještě do vzkazů, aby nám to někde neuniklo mezi dalšími příspěvky. M.
Prabab
| 25. 8. 2011 19:15
TO martina_dvorakova: Ozývám se opět, protože jsem zjistila, že jste mi ještě nepřevedli fotogalerii a deníčky pod nový nick Prabab.
Dříve jsem byla BabRuza. Děkuji vám za kladné vyřízení a doufám, že se vám to někdy podaři. Tuto prosbu jsem vám již poslala a dnes, 25.8. jsem ještě ani fotogalerii ani deníčky pod novým nickem nenašla. Vím, že toho máte dost, ale já doufám, že mému přání vyhovíte. Stejně ještě dodnes nechápu, proč tyto stránky tak pracně překopáváte. To jen proto, abyste mi na můj mail mohli posílat jakési nabídky o které nestojím? Jiný důvod v této inovaci nevidím. Proto jistě potřebujete znát naše maily. Díky za pochopení, že mi konečně spojíte s novým nickem to, co jsem díky vašim inovacím ztratila. Hezký den. Mávací smajlík ♥
Avatar - Vlasta
Vlasta
| 11. 8. 2011 08:45
Milé redaktorky, nejde to, nejde to.
Já když se pokusím nahrát obrázek,
tak se mi na pravé straně objeví hláška :

Zásuvný modulAdobe Flash spadl.
Odeslat hlášení o pádu.

Hlášení o pádu posílám, ale nevím komu.

Děkuji Nykodýmová Vlasta.....
martina_dvorakova
| 11. 8. 2011 09:09
TO Vlasta: Vlasto, v tomto případě spíš bude problém s Flashem na vašem počítači. Zkuste aktualizovat Flash, mělo by to pomoci.
Avatar - .Pavlína
.Pavlína
| 11. 8. 2011 08:37
DNES MI TO TAKY DěLA JAK mARIANE --A JA MYSLELA ŽE JE TO PAMALYM INTERNETEM ..DO TET TO ŠLAPALO VČERA DVA PŘISPĚVKY NIKDE DNES TAKY 3 ALE ZA HOŤKU TO ŠLO ....JA JEN ŽE MĚ TO MRZII--- -MAME DBES NA VIKTORKACH SVATEK A NE aNE SE TAM DOSTAT JEDNO PŘANIČKO JO AnTET NE KDOVI JESTLI SE TO OBĚVI CO TET PIŠU TU ani sem o tom včera nepsala bo sem fakt myslela že to mam internetrem ---ale koukam nejsem dnes sama...
vozlenka
| 10. 8. 2011 19:02
Dobrý den, je vidět, že se web pořád upravuje a vylepšuje, dnes jsem si všimla tmavší barvy u záložek a je to opravdu lepší. Musím říct, že mě zdejší smajlíci nevadí, naučila jsem se je používat a nemám z nich husí kůži. Navíc si myslím, že až tak důležití nejsou. S tím, že se nejde občas přihlásit, mizí příspevky, jsme se myslím, setkaly všechny , ale podle mě se to dá pochopit, než se vychytají mouchy vždycky to nějakou dobu trvá. Kolikrát si člověk neuvědomí, že když opraví jednu věc, tak má návaznost na další a udělá to neplechu. Navíc musím redakci pochválit, protože se poctivě na naše připomínky snaží reagovat, nemám pocit, že by je naše postřehy nezajímaly a snaží je problémy řešit. Já jsem tu doma a protože jsem tu ráda, občad přehlédnu i nějaký ten nedostatek, nebo to, že se něco ovládá, řadí nebo jmenuje jinak. Jo a ještě mám prosbu , už jsem to tu psala,používám tento web i na iphone a při cestách se chci holkám pochlubit s nějakou tou fotečkou, ale do galerii nejdou vkládat, není zpříztupněno políčko upload.
martina_dvorakova
| 11. 8. 2011 09:30
TO vozlenka: Vozlenko, určitě se na to podíváme, abyste tam mohla fotky nahrávat. Sama nemám ráda, když mi z mobilu nejde něco, co na webu normálně jde.

Jinak díky za pochvalu, opravdu se snažíme, jen všechno nejde tak rychle, jak byste si to vy uživatelky i my tady ve firmě představovali.

Změnili jsme trochu menu, to zase pochválím já vás, jsem ráda, že jste si všimla. Změnili jsme trochu i článek, aby se lépe četl. Chystáme postupně ještě úpravy diskuzí, fotogalerií a dalšího, ne žádné velké změny, spíš úpravy, aby se vám lépe četlo a prohlíželo. Zdá se, že i to zvětšené písmo tady na diskuzích pomohlo, tak se budeme snažit dále.
Avatar - Arin
Arin
| 10. 8. 2011 17:35
foto TO: Monika, Martina, Petr a asi i další projektoví manažeři

Dobrý den, asi bychom skoro všichni rádi věděli , kdo má na svědomí ty příšerné smajlíky.

Neznám nikoho, komu se líbí, tak PROČ? ptáme se, se na ně musíme dívat. .

Mají očička jako žáby nebo postižení Gravesovou-Basedovou chorobou kombinovanou těžkou anginou.

Komu vadilo obyčejné srdíčko? Těžko uvěřit, že by bylo chráněné autorským právem.♥♥♥♥♥♥
martina_dvorakova
| 11. 8. 2011 09:40
TO Sasannah: Smajlíci, stejně jako ostatní grafické aspekty webu (a stejně jako cokoliv designového v životě) jsou bohužel věcí názoru. Někdo má rád zelenou a někdo by raději modrou. Někomu se smajlíci líbí a někomu by se více líbili jiní. Smajlíci podle mne mají vyjadřovat emoci, jsou doplněním textu. Samozřejmě dobře chápu, že se vám nelíbí, mrzí mě to, ale svou funkci plní. Myslím, že máme na Ženách mnoho věcí k vylepšení a smajlíky si tedy zatím dovolím odložit.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Jaroslava Svobodova
25. 4. 2024 12:31
407
milica
25. 4. 2024 12:26
70304
Slavka2
24. 4. 2024 14:25
11818
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video