Nové ženy.cz - co se vám líbí, nelíbí, nefunguje atd. - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Nové ženy.cz - co se vám líbí, nelíbí, nefunguje atd.

Diskuze

Avatar - ..Magda
..Magda
| 10. 8. 2011 16:52
Martina Dvorakova : Jménem všech děvčat nad 55 děkuji Rády si přejem k narozkám i svátkům i narození vnoučat ,rády využíváme co jde, ještě jednou díky .
anonym
| 10. 8. 2011 15:01
Jak čtu tu diskuzi, tak moho říct, že to je teprve začátek. Týmu MF v čele s Martinou se již podařilo zcela rozklížit jiný skvělý web - tedy byl skvělý - a to Orbion. Chcete-li vědět, kam to spěje, tak se na oplátku začtěte do diskuze na tomto webu. Zkuste jen namátkově příspěvky od cca dubna až května tohoto roku. Dnes se zkáza dovršila nucením uživatelů odsouhlasovat jakési protiprávní smluvní podmínky, jinak mají zablokovaný přístup na své profily. Pozorně si přetěte poslední příspěvky od cca 5.8. Martina nám zmizela tím, že prý dostala úkol to rozhýbat jinde. Jak to rozhýbala na Orbionu to víme. Chraň pánbůh weby, co dostane na starost. Tam sto let tráva neporoste.

Čtěte: http://www.orbion.cz/…use/test-225016/
Monika Kváčková
| 10. 8. 2011 15:27
TO :přítel
Vážený "příteli", opravdu máte pocit, že je nutné v této diskuzi plivat na Martinu Dvořákovou? I přestože ji evidentně nemáte rád/a, tak to nic nemění na faktu, že dostala tento web na starost a snaží se, co může. Navíc je projekt manažerka, ne programátorka, takže přisuzovat ji odpovědnost za technické chyby ... které se navíc tým průběžně řeší... je dost hloupé. O protiprávnosti smluvních podmínek s Vámi nechci diskutovat, nejsem právník.
S pozdravem
Monika Kváčková, šéfredaktorka webu Ženy.cz
anonym
| 11. 8. 2011 10:08
TO Monika Kváčková:

Vážená paní šéfredaktorko!

Ve své poznámce jsem se nevyjadřoval k práci paní Martiny Dvořákové na tomto webu, jelikož tento web nenavštěvuji a tedy nemohu hodnotit. Jen jsem se podíval, na čem to teď pracuje, když opustila Orbion, který navštěvuji a sleduji. A ohlasy v diskusních příspěvcích mi silně připomínaly začátky testování tzv. nového Orbionu s obrovským množstvím chyb a technických nedostatků. Poznámka směřovala k uživatelům webu, že pokud mají zájem se dovědět, jak i po mnoha měsících vypadá výsledek práce, tak ať se podívají tam. Možná starý Orbion nebyl očima programátorů tak progresivní a zřejmě neumožnil tak masivní využívání reklam, jaké MF nutně potřebuje, ale každopádně pro uživatele spolehlivě a bez technických problémů fungoval. To se o novém Orbionu říci nedá. Dodnes se denně jeho uživatelé potýkají s velikými technickými problémy. Martina několik měsíců pořád denně trpělivě a asertivně omlouvala vše a uklidňovala uživatele, ale výsledky se nedostavovaly tak, jak by to v každé fungující firmě bylo běžné. A tady jsem našel tu paralelu v její činnosti. Jestli není programátorka, ale manažerka, tím hůře. Jako manažerka je stejně odpovědná za výsledky týmu a jestli programátor není schopen zvládat své úkoly, tak si musí zajistit jiného, schopnějšího. Každopádně Orbion i po mnoha měsících vykazuje hrubé technické nedostatky a pokud si při své náročné práci najdete čas, zkuste si rovněž přelouskat jádro diskuzí na Orbionu. Dostanete se do obrazu.

To samozřejmě zcela nesouvisí s poslední ostudou MF s návrhem těch kontroverzních smluvních podmínek. To se nám již Martina vytratila z diskuzí. V žádném případě bych nechtěl s Vámi o tom polemizovat, ale jako šéfredaktorka jistě máte také patřičné tzv. právní minimum, abyste to chápala a autorský zákon je každodenní součástí Vaší práce, tak jistě víte, v čem jsou podmínky MF protizákonné a zejména zcela nemorální. Kdybyste si našla čas a přečetla diskuzní vlákno TEST na Orbionu od cca 4.8. , tak se dostanete do obrazu, co se tam děje a o čem hovořím.

Paní Martinu osobně neznám a tedy nemohu ji mít, ani nemít rád. Je to podle fotografií v jejích galeriích na Orbionu i tady (mimochodem téměř stejné) pohledná, sympatická a inteligentní mladá dáma, na fotkách vidím, že má více dětí, předpokládám, že jsou její, za což ji obdivuji v dnešní době a v při jejím zaměstnání. Tímto ji srdečně pozdravuji. Není to nic osobního, ale hodnotím práci, za kterou stála, nebo které šéfovala. Nemám k ní v žádném případě sebemenší výhrady osobně (ani nemohu mít). Ale za každou prací někdo stojí a ona stála celou dobu (než se nám tiše vytratila a začala působit jinde) za zkázou (MF tomu říká vylepšení) Orbionu. A výsledky této práce jsou jednoznačně čitelné v každodenní diskuzi na tomto webu. Já osobně jí přeji, aby se jí to tentokrát povedlo mnohem lépe. Ale diskuze, které zde čtu mi právě velmi připomínají začátky na Orbionu. Jako šéfredaktorka webu máte jistě mimořádný zájem na tom, aby váš web „šlapal“. Tak se poučte z chyb na Orbionu. Méně asertivního vysvětlování a omlouvání chyb, ale promtně a profesionálně je odstraňovat.
S pozdravem „přítel“
Avatar - tepu
tepu
| 10. 8. 2011 14:39
S těma obrázkama jsem se asi špatně vyjádřila. Zpočátku mě šly skoro pokaždé, pak jeden /asi na příděl/ dneska mě to pořád hází File count excedet. Mám mozillu.
Příspěvek se mi napíše, pak se udělají odstavce, které bych nedokázala udělat ani za nic a v závěru je to vše fuč
martina_dvorakova
| 10. 8. 2011 15:51
TO Tepu: Tepu, ještě před odesláním? Nebo po odeslání? Vezmu všechny možné verze Firefoxu a zkusím to ještě pořádně testovat. Musíme tomu přijít na kloub.
Jinak dnešek je trochu nešťastný den, měli jsme pár výpadků na všech webech, Ženy nevyjímaje. Už by to mělo být v pořádku. Omlouváme se
Avatar - tepu
tepu
| 9. 8. 2011 19:45
Také jsem z toho rozladěná.Místo aby vše pomalu směřovalo k lepšímu,podle mě je to čím dál horší.Zpočátku se mě podařilo poslat alespoň 1 obrázek. Dneska už nic.Písmenka si též dělají co chtějí.

Připadá mě to jako zkouška trpělivosti nás čtenářek
Avatar - Mariana
Mariana
| 9. 8. 2011 19:35
Mě už také štve, že napsané příspěvky zmiznou.To už by se nemělo stávat.
martina_dvorakova
| 10. 8. 2011 10:56
TO Mariana a Tepu: To mě moc mrzí, že mizí příspěvky, to by se určitě nemělo dít. My už jsme to mockrát testovali a nikdy se nám tu chybu nepovedlo zopakovat. Tedy jednou se mi to také podařilo, klikla jsem ale omylem na tlačítko zrušit Hned pak jsem upravila tlačítka tak, aby se to nedělo, aby "první na ráně bylo to Odeslat.
Znamená to tedy, že příspěvek odešlete, on se zobrazí a pak při dalším příchodu na stránku ho nevidíte? Nebo se vůbec neodešle? Díky za vysvětlení. Martina
Avatar - Mariana
Mariana
| 11. 8. 2011 07:59
TO martina_dvorakova: Martino, odeslala jsem a skočilo to zase na rok 2006 a příspěvek nikde.Mě se to stalo jen asi třikrát,ale teď už by se to snad nemělo stávat. Ale připouštím, člověk si to ani neuvědomí a možná jsem klikla při odeslání špatně. Dám si na to hodně pozor,abych si byla jistá, že to nebyla má chyba.Mě naštvalo, že se to stalo, zrovna když jsem napsala dlouhý příspěvek.Jinak mám pochopení, že chyby se ještě vyskytnou a vím, že se snažíte.Vozlenka to vystihla ve svém příspěvku pěkně.
martina_dvorakova
| 11. 8. 2011 09:23
TO Mariana a Houp: Napadá mě ještě jediná možnost, nemůže to být tím, že máte seřazené diskuze od nejstarších příspěvků? Pak by se zařadil nakonec a mohlo by se stát, že ho nevidíte.

Krom toho jsme v noci na dnešek měli problém s diskuzním serverem, ale to bylo kolem půlnoci a v 01:15 už to kolegové opravili. Takže se mohlo stát, že kolem půlnoci se nedařilo odesílat příspěvky.
Kloa
| 9. 8. 2011 19:33
A ještě k těm fotkám. Mám je řazeny naopak, tedy jinak, než jak by se měly prohlížet :-\
martina_dvorakova
| 10. 8. 2011 10:44
TO Kloa: S tím pořadím máte pravdu, koukám na vaše fotky na starých Ženách a máte to opravdu obráceně.To se omlouvám, tohle opravíme. Chyba v importu při spuštění nových Žen.
Kloa
| 9. 8. 2011 19:25
Tak si také zkusím napsat příspěvek

Nestačím sledovat celou tuto diskuzi, tak snad nebudu psát něco o čem se už ví a řeší se.
Mám zatím pár poznatků - absence názvu příspěvku. Dle mě užitečná věc, šlo do něj vložit minimálně informaci o tom pro koho je určen. Dále musím při prohlížení fotek klikat na ukazatel pro další fotku dvakrát, aby se objevila následující fotografie. A také netuším jak zvýraznit písmo v příspěvku tučně či jinak odlišit. Také schází odkaz na vložení hypertextového souboru.

Pro začátek je toho dost
martina_dvorakova
| 10. 8. 2011 10:25
TO Kloa: vložím vám sem obrázek, kde se nastavuje tučné písmo, kurzíva i podtržení. Komu je příspěvek napsaný, to se zobrazuje automaticky po kliku na reagovat. A odkazy můžete vložit normálně do textu, po odeslání příspěvku budou vypadat jako odkaz
martina_dvorakova
| 10. 8. 2011 10:29
TO Kloa: omlouvám se, ale tady jsem v úzkých. Nevím přesně, co máte na mysli? Prohlížení fotogalerií? Tak se kliká na posuvníky vedle fotky, stačí jeden klik a samozřejmě chvíli počkat než se fotka načte. Ale možná myslíte něco jiného? Díky M.
Kloa
| 10. 8. 2011 18:03
TO martina_dvorakova:

Tak dnes mi prohlížení fotek již funguje tak jak má, tj., že stačí na posuvník vedle fotky kliknout pouze jednou, včera jsem musela vždy dvakrát. Za úpravu pořadí fotek budu ráda, asi by se mi je nechtělo všechny znova nahrávat, je jich hodně.

Můj další postřeh:
Při hledání v deníčcích dle autorky by se mi líbilo kdyby byla možnost přímo kliknout na počáteční písmeno autorky deníčku. Současné vyhledávání po stránkách mi připadá zdlouhavé a nepřehledné.
martina_dvorakova
| 11. 8. 2011 09:33
TO Kloa: Kloa, to je bezva nápad. Nechám dodělat do deníčků stránkování podle písmen, do řazení podle autorek i podle názvu deníčku. To je přesně to, co jsem psala v předchozím příspěvku Vozlence, rádi uděláme spoustu drobných oprav, aby vám tu bylo příjemněji. Takže klidně dál pište, co vám chybí. Díky
Avatar - .Pavlína
.Pavlína
| 8. 8. 2011 22:45
ach jo vy moje babibky jak ja su smutna že vas to netešii že se vam nedařii.....♥♥
Johanka
| 8. 8. 2011 21:58
Nevím, zda se opakuje můj dotaz s některou dopisovatelkou - proč se mi nahraje fotka jen u prvního příspěvku a u dalších ne? Neukazuje se mi rámeček -Nahrát obrázky- Všechny fotky mám zmenšeny stejně. Děkuji za odpověď.
martina_dvorakova
| 9. 8. 2011 10:33
TO Johanka: Johanko, myslíte v diskuzi? Například tady? Když napíšete jeden příspěvek, tak do něj vložit obrázek jde a do dalších už ne?
Johanka
| 9. 8. 2011 15:47
TO martina_dvorakova:
Ano, na zdejší diskuzi. Napíši příspěvek, přidám obrázek, odešlu a v pořádku. Napíši další příspěvek, chci přidat další fotku - obrázek a již mi to nejde. Není tam rámeček s nápisem nahrát obrázek. Pokud kliknu jen na slovo Obrázek, který je vlevo, není zvýrazněno, nic se neděje. Domnívám se tedy, že mám nárok odeslat jen jen obrázek denně. Je možné, že dělám někde chybu já, ale když mi to jde jednou a dělám přesně to samé dvakrát i potřetí a nejde to, tak nevím , v čem to drhne. Dík za vysvětlení a hezký den.
martina_dvorakova
| 10. 8. 2011 10:27
TO Johanka: Johanko, určitě to není tím, že byste mohla odesílat jen jeden příspěvek denně, někde je nějaká chyba, ale nevím kde. Zkoušela jsem to teď v několika prohlížečích a u mě je to v pořádku. Mohla byste mi prosím napsat, jaký používáte prohlížeč a ideálně i verzi? Podívám se na to. Moc děkuju Martina
Johanka
| 10. 8. 2011 20:08
TO martina_dvorakova:
Prohlížeč mám Mozzila Firefox, verze 3.6.17. Nejsem odborník, ale je mi divné, že u prvního příspěvku jde obrázek nahrát a u dalších ne. Obrázky mám všechny zmenšeny - maximálně do 2.5 MB. Dík za ochotu.
martina_dvorakova
| 11. 8. 2011 09:25
TO Johanka: Johanko, moc děkuju, to pomůže, opravíme to. I tak vám ale doporučím aktualizovat Firefox, teď už je verze 5, aktualizace jsou zdarma a když Firefox neaktualizujete, tak budete mít postupně problém na všech webech, protože weby se obecně optimalizují hlavně pro nejnovější verzi.
anonym
| 8. 8. 2011 21:54
Ještě jednou vás zdravím, a hlásím, že se mi povedlo se přihlásit, ale zase mě to hodilo do okna, kde musím znovu a znovu potvrzovat, že souhlasím se smluvními podmínkami. To se mi přiznám také nelíbí! Při první registraci na nových stránkách jsem je odsouhlasila, tak nevím, proč, když mě to tu odhlásí a já se znovu přihlašuji, musím opět odsouhlasit smluvní podmínky. Vím já, jestli jste v nich něco neměnili a já ze zvyku odkliknu? To mě nutíte, abych si je vždy také četla. To je také podle mě na hlavu. Kvůli tomu, že si chci potlachat s babičkami z jiných koutů mám podstoupit takovou kalvárii. Ach jo, vy jste tady tomu dali!!!
Zdraví vás prababča Růža
martina_dvorakova
| 9. 8. 2011 10:37
TO : Prabab, odhlašování, resp. trvalé přihlášení opravdu nějakou dobu zlobilo. Nyní se ale zdá, že je to v pořádku. Nemůže to být tím, že jste třeba otevřela web v jiném prohlížeči nebo na jiném počítači?

Podmínky jsou narovnáním vztah mezi uživatelem a provozovatelem webu. Prosím, berte je jako "nutné zlo", které je třeba čas od času aktualizovat.

Mrzí mě, že se vám nelíbí smajlíci a připadá vám, že je jich mnoho, spousta jiných zde naopak chtěla smajlíky doplnit, takže jsme jim vyšli vstříc.
Avatar - ..Magda
..Magda
| 9. 8. 2011 11:33
TO martina_dvorakova: Hm smajlíci věčné téma, jsou fakt hrozní a že se mi pokaždé nedaří nahrát fotku už také neřeším, prostě až to nepůjde tak se přesunem a hotovo, jinak ti co u vás malují smajlíky,se moc neukázali , předpokládám že jsou to muži , jinak bych napsala tvrdé y . Ale parvda je že jste řadu smajlíků rozšířili, ale jak jsem psala nic moc, co bylo špatného na smajlících kteří jsou zdarma k stažení ? Vy za ně musíte platit ? Já se přihlašuji v pohodě dobře, jen jsem musela také znovu souhlasit s podmínkami na stránkách kde jsem s nima už jednou souhlasila , Pakárna . kroutím hlavou, smajlík tomu není . No jen se mrkněte na hladícího smajlíka , co vás napadne ? Mě napadne že se mlátí pěstičkou do hlavy , fakt dobré ,/ ironie / opět kroutím hlavou bez smajlíka ...
Avatar - K Ani
K Ani
| 9. 8. 2011 15:09
TO martina_dvorakova:
taky se přidám ze svou troškou do mlýna , chci se zeptat , proč se nedají obrázky zkopírovat přímo do diskuze a proč si je musím nejdřív uložit a až pak se možná podaří odeslat. Děkuji
martina_dvorakova
| 10. 8. 2011 10:12
Kendy, jak uložit? Musíte ho mít uložený v PC nebo někde na disku, ale to je přece normální, že nemůžete nahrát fotku, kterou nemáte.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Mariana
19. 4. 2024 19:29
70260
2112Hana
19. 4. 2024 18:33
11798
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video