je dobře, že chcete jít darovat, už mám doma dvě děti a moje doktorka mi sama navrhla, jestli bych nechtěla jít, když jsem si o všem zjišťovala informace rozhodla jsem se, že půjdu...
jsem na tom uplně stejně, slyšela jsem, že je tam výborný přístup a o darování začínám taky dost přemýšlet, spoustu lidí má teď problém mít miminko a my máme doma tři...
Záleží co konkrétního tě zajímá ? Řekla bych, že podmínky jsou více méně všude stejně, jde hlavně o výborný zdravotní stav. Jinak to je asi všude stejné. Nejlepší je si najít kliniku a přímo na jejich stránkách zjistit víc informací jak to mají a jaké jsou možnosti.
asi jsem jediná, která by se pro druhé i rozkrájela. Chodím darovat krev, plazmu, byla jsem i na kostní dřen a a příští týden jdu darovat vajíčka. Chci lidem pomáhát.
Ahoj vcera jsem darovala, a musim rict za dobry skutek člověk potrestán.. Je hezke ze nekomu pomůžu.. Ale kdo to dela pro penize, tak 25tisic za to trapeni po odberu opravdu nestojí.. Darovala jsem po prvé, po dobu odberu vse v poradku injekce se daji vydržet. Ale od vcerejska nemuzu poradne chodit jak me vse boli, bricho mam jak těhotná, kazdy pohyb me boli, v brichu mam poradny krece.. Takze jsem se stavila na gynde a ti mi sepsali zprávu na pohotovost. Takze ne ze mam vycitky z toho ze jsem na to sla ale na to abych pak jednou nemela problem otěhotnět kdyz děti jeste nemam.