Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Masturbace
DiskuzePřidat názor
Závislý nečtenáři a další
anonym
| 29. 12. 2006 11:11
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
vzhledem k tomu,že jsem normální ženská,tak mi absolutně nedělá problém smeknout před oním pánem,či mladým mužem.Tak přesné,důkladné,srozumitelné a výstižné nikoho neurážející a nepobuřující vysvětlení ,by se velmi těžko hledal i v odborných časopisech a knížkách.Mimochodem na otázku jak se projevuje u žen nedobrovolná abstinence,odpovídám....strašně,u mě to funguje stejně jako před menstruací to je :nervosita,podrážděnost,vadí mi zvuky i ticho,no prostě jsem sama sobě protivná,řešením je jako u každého normálního,zdravého člověka(v případě partnerovi nepřítomnosti ,či nedostupnosti)to jediné,zdravé,bezpečné a jak bylo napsáno nejlevnější řešení.I kdyby se žena před mužem styděla a potřebovala by samotu a náhodou byla přistižena,určitě by to partnera nerozčílilo a nepobouřilo,neublížilo a nezranilo,jako třeba nevěra.Což je také řešení,ale jen pro silné nátury,mezi které myslím většina lidí nepatří.Není to nelidské,není to nemorální,je to podle mě naprosto běžná a normální věc,která je navíc příjemná .Jinak všem příznivcům i odpůrcům přeji krásný,šťastný a na erotické zážitky bohatý nový rok 2007
a naznačování dosti často nepochopí. Byla o tom dokonce i vydána vědecká publikace, ale nebudu dělat reklamu. Snad s 99% přátel jsme se shodli na tom, že ženy naznačují a čekají že muž pochopí. Ano pochopil by, kdyby už jednou v podobné situaci byl. Ale horko těžko vás bude vlasama lechtat na bříšku, když mu onu část těla budete jenom nastavovat. Jak už jsem psal. Strašně rádi vám vyhovíme. Ale musíte si o tom s námi promluvit (verbálně). Samozřejmě že existují (páry), které si dokonale rozumí. Ale z mé zkušenosti opravdu vyplývá něco jiného.
) Ale pokud bychom se báli každé činnosti co bychom z toho měli? Vánočního kapra také jíme a riziko zaražení kosti je daleko vyšší než škrábnutí nehtem, nebo změna Ph. A proč jíme kapra? Protože nás to baví. Proč masturbujeme? Protože nás to baví.
. Já sám pokud mám tu potřebu, tak klidně i 4x denně. Pokud ne, tak celé měsíce nic. Jako spousta mužů. A je na tom něco špatného? (kupodivu) Odpověď zní "není". Protože mi to přinese jenom samé kladné věci. Z lékařského hlediska jsou již ony bludy o škodlivosti masturbace snad plně zahnány na ústup. A pokud se člověk porozhlédne, tak najde spousty článků o tom co všechno masturbace / *** přináší pozitivního.
Skvěle, tomu říkám "názor". Názor by byl "Masturbaci nemám ráda a není mi příjemná představa že bych si to dělala sama. Neudělala bych to ani kdyby nebyla jiná možnost" TOHLE je názor. To co jsi napsala ty bylo obyčejné napadení. Měla by sis pustit díl Simpsonů "Líza vegetariánkou". Snad by jsi pochopila o čem mluvím. 
Dobrý vtip ***hvězdo. Nemasturbuju a přesto neležím jak prkno, tak mě nehaž do jednoho pytle s pannami. Rozhodně nejsem neaktivní a nenechávám vše na chlapovi, jak popisuješ můj ***uální život.
...tak že zatím ženušky pa pa