Masturbace - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Masturbace

Diskuze

anonym
| 23. 10. 2011 20:40
s přítelem před sebou masturbujem celkem běžně a nějak to neřešíme. Mě nevadí když přítel onanuje přede mnou a líbí se mi to i se slavnostním finále, on se na mě taky rád dívá takže jsem na tom stejně a připadá nám to uplně normální. co vím od kamošek tak jsou na tom podobně a nepřipadá jin to jako něco vyjímečného kromě toho onanování je pro kluky i doporučovaní takže když si to dělá přede mnou tak ho v tom povzbuzuji
Klara90
| 2. 1. 2012 17:58
TO julca:
taky nemám nic proti tomu, že přítel masturbuje přede mnou. Připadá mi to spíše vzrušující když vím, že při té masturbaci myslí na mě a můj zadek nebo mé prsa mu pomáhají při vzrušení...:) je to příjemná pocit být cílem jeho myšlenek...
anonym
| 5. 1. 2012 21:44
TO Klara90: taky mi dela dobre, kdyz si to pritel prede mnou dela a kouka na moje vnady. Driv jsme meli problem, ze se prede mnou stydel masturbovat i kdyz jsem to po nem chtela. Az casem po jednom narozeninovem vecirku z nej vypadlo, ze je mu trapne jak mu daleko strika nekdy i 2 metry. Byl s tim i ***uologa a ten ho zklidnil at to neresi, ze to neni zas tak neobvykle. Nicmene ho zlomila az soutez chlapcu na narozenach kamaradky kdy holky vyhecovaly jejich 2 kluky a vsadily se kterymu dal dostrikne a oba dostrikly nejdal 61 cm. Kamaradky si samozrejme byly jiste, ze muj pritel neda vic, a pote vyhecovaly toho myho at neni srab a taky se predvede ale pote trochu zavistive ziraly jak mu daleko strika. Odchazel s rekordem 207 cm jako hrdina a ze se nestydi zastrikat pred holkama a od te doby se to v nem zlomilo a pro radost prede mnou masturbuje protoze vi ze me s tim vzdycky potesi a vecirek byl vic nez 10 ***uologu ...
Tatu
| 6. 1. 2012 07:11
TO cola:
To můj parťák zabil na dva metry výstřikem vzrostlýho kohouta.
Arin
| 6. 1. 2012 09:44
TO Tatu: Kohouta skolil ze závisti infarkt
Tatu
| 6. 1. 2012 13:46
TO Sasannah: To já nevím, já u toho nebyl, ale říkal, že ho trefil do oka a byl to takový nápor, že kohout vzal hlavou o plotovej sloupek a byl na místě mrtvej. :o)))
Arin
| 8. 1. 2012 15:46
TO Tatu: historka z těch takřka neuvěřitelnejch a takřka nezopakovatelnejch
Tatu
| 9. 1. 2012 08:04
TO Sasannah: Třeba se někdo i zasmál. Smíchu není nikdy dost. Mně ale přišla k smíchu představa, jak lidi na oslavě narozenin lezou po zemi s krejčovským metrem a hledaj tu mokrou skvrnu na koberci...
No a ten můj parťák říkal, že je to nejlepší antikoncepce. Žádná guma, žádná chemie. Jenom ten střik musí být tak silný, aby se všechny spermie zabily nárazem na dno pochvy, anebo na děložní čípek. Dobrý ne. Co je geniální je jednoduchý. Jenomže to chce trénink, no a v rámci toho tréninku pak přišli o kohouta. Zase měl ale jistotu, že se nemusí bát nechtěného početí.
T
Arin
| 9. 1. 2012 08:09
TO Tatu: to museli trénovat zrovna na chudákovi kohoutovi?
Tatu
| 9. 1. 2012 12:01
TO Sasannah:
No von to byl jedinej živej tvor, před kterým se nestyděl a vydržel se na to dívat, slepice prej to nezajímalo, ty přiběhly až když sebou kohout sek
Aby to nevzal někdo vážně a neozval se coby ochránce práv zvířat, musím dodat, že to jsou jen chlapský tlachy
Arin
| 9. 1. 2012 12:26
TO Tatu: to by mohla být legrace, kdyby se tu , na vlákně diskuze o masturbaci, objevil(a) nějaký militantní ochránce zvířat. Nebo bigótní bojovnice proti nechtěnému početí s tím, že spermiema a vajíčky se nemá plýtvat nadarmo.
anonym
| 9. 1. 2012 14:30
TO Sasannah: zase tak extra udalost to neni. chodila jsem taky s klukem, kteremu *** taky takhle strikal, sice ne 2 metry, ale mezi 1 a1,5 metrem taky dostrik. Ted mam kluka, kteremu to dostrikne tak ke 30 cm a musim se cestne priznat, ze mu to cakaci show celkem chybi a bez muceni se priznam , ze se mi to libi a cole i trochu zavidim. Diskuze kolem toho jsou sice vtipne ale neresi co asi chtelo byt receno ci komentovano, ze paradoxne nekteri panove se za to stydi, protoze jim to pripada smesny, ze jim takhle strika. myslim si, ze u holek strikaci frnda je co by melo taky holkam vadit ale paradoxne ony to zase neresi vubec-proste je to tak jak to je, Ale chapu kdo o tom jen slysel tak mu to muze pripadat trochu moc, ale damy verte mi, ze po prvnim prekvapku je to opravdu vzrusujici podivaná a kdybych si mohla vybrat tak takhle strikajicí...
anonym
| 12. 10. 2013 10:05
TO julcaPači sa my tvoj prispevok a otvorenosť.Pred pr rokmi sa o onanovani nehovovorilo bolo to niečo čo sa u slušnych ľui nerobi,nikto sa k tomu nepriznaval držal si svoje praktiky pre seba.Ak sa preriekol bol to už uchylak.Teraz je to skvela predohra pred milovanim a neni nič vynimočne ke´d pred sebou obaja onanuju až do spoločneho orgača.Takimto spôsobom dosiahnu skôr spoločne vyvrcholenie,lebo sa dokaže jeden druhemu prispôsobiť lebo vie kde mu to najviac vyhovuje.:
Tatu
| 2. 9. 2011 13:25
Lusy dala před svůj dotaz oslovení - lidi. Znamená to snad, že mně ten dotaz určen nebyl? Není to náhodou diskriminace. Nebo se mne to netýká, když už jsem se k problematice onanie u goril vyjádřil níže? A, Lusy, jak víš, že onanuje často? No, tak se k tomu postav vlídněji. Přestaň žárlit na jeho ruku, oceň, že tě neotravuje pokaždé, když pociťuje napětí a odpomůže si od něj sám a řekni mu, že to mileráda budeš dělat sama. Zdokonalíš se v tom, a to jako moudrá žena určitě chceš, on si nebude unavovat ruku a bude tě moci s ní o to více hladit, což je velice příjemné a ještě tě bude mít o to více rád. Řekni mu ale, ať se nestydí říct si kdykoli. Samozřejmě když se to jakžtakž hodí. Třeba to někdy sklouzne i k normálnímu milování. V každém případě to bude takové další pouto, velice důvěrné, intimní, které vás bude k sobě přimykat. (Chtěl jsem napsat "poutat", když pouto, tak poutá, že jo, ale opakoval by se mi ve větě docela blízko dvakrát stejný základ, tak jsem použil jiné slovo, dnes už skoro archaické) Je to bizarní představa? Ano. Tak to nech být a zvykni si na to. My chlapi jsme takový trochu jednodušší, no. Zase nás o to míň bolí hlava.
Calendula
| 2. 8. 2011 12:31
Lusy: předpokládám, že Ty asi *** časteji nepotřebuješ..., ale jemu *** nejspíš chybí. Buď ráda, že to neřeší jinak, ale jen onanií. U nás je to třeba zase trochu obráceně, Já bych mohla mnohem častěji, než můj manžel, ikdyž i tak máme frekvenci docela slušnou, prostě to také řeším takto a když manžel chce, tak se přidá a udělá mne třeba ručně či orálně a nebo o tom ani neví. Každý ty potřeby máme nastavené jinak a je třeba jistá míra tolernace na obou stranách.
anonym
| 2. 8. 2011 07:19
Lidi - ženy,muži, mám na Vás dotaz. Jak překousnout častou onanii partnera když, ale *** je jednou týdně?

Je to normální věc? Děláte to chlapi opravdu takhle často? Jsem divná, že mě to štve?

Díky za Vaše reakce...
anonym
| 19. 9. 2011 21:44
TO : me osobne onanovani partnera taky trosku stvalo. kdyz jsem se zminila nad vinkem mym kamaradkam tak jsme se vsadily ze ho ukecaj kdyz je takovy borec at se predvede pred 3 zenskejma. Vubec jsem si nemyslela, ze by bylo mozne ho ukecat ale sazka, vino a poznamka ze je srab ho donutila, ze to aspon zkusi. Moc nadsena jsem z toho nebyla ale jeho onanovani pred myma kamaradkama me nakonec tak vzrusilo, ze jsem takove vzruseni doposud snad nepoznala. Holky se potom samozrejme chtely podivat i na strikani a to me uplne dostalo. Takze od ty doby to obcas zapraktikujeme ve 3 ale hlavne ve dvou kdy jsem tomu necekane prisla na chut a na jeho onanovani se rada divam a kdyz pekne zastrika tak je to super
Tatu
| 20. 9. 2011 08:07
TO : Ve třech?! Hotová Sodoma, velebnosti. A super?! To je Sodoma i Gomora.
anonym
| 20. 9. 2011 21:13
TO : no eviku to jsme na tom uplne stejne. Muj manzel i po 30 radoby tajne onanoval a taky me to tak trochu vytacelo zvlaste kdyz u toho civel na internet. mely jsme s moji rozvedenou kamoskou nad vinem podobnou diskusi kdy jsme se shodli kdyz onanuje tak at to ma nejaky uzitek. Trosku to byla kombinace vina a moji skryta litost nad kamoskou ktera nevidela *** v akci vic jak dva roky od rozvodu a taky tak trochu pomsta manzelovi na ty jeho krasavice z internetu tak jsme se na neho domluvily ze ho vyhecujeme at se predvede jak to zvladne pred nama. Zlomila ho az vodka a trvala kampan at se nestydi protoze na to neni nic co by nemel zvladnot. Taky kapituloval a statecne pred kamoskou onanovala musim rict ze nas to taky pomerne dost vzrusilo a akce strikani byla bez chyby. mela jsem dobry pocit, ze jsem alespon trochu uspokojila moji ***ualne stradajici kamosku ktera mi dekovala az jsem se citila trapne. Ale co je dulezite zjistila jsem ze me to taky az trochu neumerne vzrusuje amam to ted trosku jako hobby a *** mam jakoby vic intenzivnejsi tak to neresim. Kamoska mi rekla ze jsme asi torsku uchylne ale libi se nam to oboum a shodli jsme se ze je to nase tajemstvi a neresime to amanzel to pro klid domova prestal resit taky - takze vsichni happy
anonym
| 26. 9. 2011 14:59
TO : Prosím poradíš mi jsem lezba když se masturbuji odepiš stoprocentně dík Martina.
Radyna
| 27. 9. 2011 16:33
TO : Tatu

Já nemám slov, co na to Tatu?
anonym
| 28. 9. 2011 19:34
TO : poradíš mi ty se nemasturbuješ
Biki
| 28. 9. 2011 20:49
TO : Martina

Malá Martinko, kdyby tomu tak bylo, byli by všechny dívky a ženy lesbičky a všichni chlapi taky homo***uální.
Už batolata zjišťují, že dotýkat se sám sebe je příjemné a sami na sobě nejlíp
zjistíme, co se nám líbí.
***ualita člověka je v podstatě založena na masturbaci a souložení, přičemž lidská ruka je všestranným nástrojem. Z doby, kterou člověk věnuje ***u, připadá pouze desetina na souložení a devět desetin na masturbaci.[7] Většina mužů i žen (80-90 %) bez ohledu na stáří, rasu, náboženství atd. praktikuje nebo praktikovala autoerotismus neboli automasturbaci, která už dávno není považována za zdraví škodlivou.[7]

Podívej se na :http://cs.wikipedia.org/wiki/Masturbace

anebo i jinam
anonym
| 29. 9. 2011 14:44
TO : Děkuji vám za odpověd takže lezba nejsem?Martina.
Biki
| 29. 9. 2011 17:51
TO : Martina

No, lesba nejsi, pokud se Ti líbí jenom chlapi.
Tedy pokud Tě ***uálně vzrušují jenom chlapi.

Kdybys cítila touhu po nějaké dívce nebo ženě, tak asi budeš lesba.

Pokud Tě přitahují i muži i ženy, tak můžeš být bi***uální. Ne že ne.
anonym
| 30. 9. 2011 13:26
TO : já jsem jen na kluci ale žádnýho nemám ach jo už 3 roky né
anonym
| 30. 9. 2011 13:28
TO : a já jsem si myslela že když se masturbuji že jsem lezba.
anonym
| 30. 9. 2011 13:30
TO : a děkuji za odpovědi

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
jizerka
10. 12. 2024 22:33
72235
♥Jarka*Alice♥